![]() |
Re: Diverse Discutii
pai cred ca de aceea se uita aseara la mine
dar nu i-a chemat pe aia de la rutiera ca m-am plimbat prin oras pana la 3 azi-dimineatza |
Quote:
|
sectiunea buzau e cea mai moarta dintre toate de pe forumu asta.....cineva? ceva? VITEZA UCIDE...lluati aminte copii
|
Am auzit eu bine sau a mai avut loc vreun accident???Mi-a zis careva de un matiz si am vazut eu unul facut acordeon pe rampa da mai mult nimic!!!Cat despre politistii de la comunitara sa isi vada de trotuar,ca numa de ei nu ma mai feream!!!
|
Quote:
|
acum serios...cred ca daca s-ar face o statistica buzaul ar fi pe primul loc la inactivitate pe forumu asta....
|
Bey , care dintre voi bz`eni vin la ciolanu`????
Eu sunt primu acolo, abia astept :D |
Quote:
|
Cu ce ocazie ?
|
la iarba maro..sau verde....cred ca tot buzaul o sa fie acolo...:)
|
super, eu abia astept gicone, poate ne vedem pe acolo eu vin cu bautura u cu femeile :D
|
Quote:
|
Nu cred . Ma mai gandesc .
|
1 Attachment(s)
:shock: ce parere aveti de asta? :chainsaw:
|
ce e mah aia sau ala avion????:o
e kitch :P |
hai buzoieni, sariti cu ciolanu care vine care nu!!!!hai sa umplem padurea :D
|
am gasit doar poza...detalii nimik....daca are 2 reactoare, da, e un fel de avion...numa ca isi ia zboru:P
|
Bey , nu vine nimeni la ciolanu???gicone , u mai vii????
|
Normal ca vin...eu sa lipsesc? Tu cu cine mai bei pe urma? ;)
|
ok mane ramane sa bem si sa nu uiti sa ocupi loc de 3 masini dak ajungi inainte mai vb maine te sun eu sa dai un beep cand ajungi acolo!!!!dak ajung eu va las si voua loc da ................ masini :P
|
audi tt b-czr a fost la Ciolanu, ....super masina!
|
foarte tare frate...pacat de masina care are multe plusuri si un minus.parerea mea..caracterul posesorului lasa de dorit insa
|
foarte frumosa vremea azi la hales...perfecta de un fotbal....eu unu sunt rupt...voi cum ati petrecut azi? erau unii prastie p'acolo...voi erati? :P
|
Eu unul am fost undeva prin vernesti si am vazut ca era aglomeratie mare la intoarcerea petrecaretilor spre Bz. Dpdv al distractiei a fost Ok. sper ca peste tot.!
|
Quote:
|
Belea paste sa mor io o fost tare rau de tot la voi la ciolanu, cam greu sa ajungi dar se merita!!!! Gicone cam scump la vedere pe acolo te-am cautat de vreo 4 ori si nu te-am gasit, s-a trezit cocoana :D
|
Quote:
|
Cumva te-ai iubit cu aia beata :D si s-a luat si la tine .Lasa seara mah k si io eram la fel dar dimineata nu tziau zis aia ce panarama am facut de dimineata k am venit pe plafon si pa capota masinii?!??!!??!?!
|
M-am dus de dimineata acasa sa dorm in patutu meu :P
|
ai pierdut fost duminik
|
? nu ma intreba ce scrie mai sus netu e de vina
citez : ai pierdut duminica o fost beleaua |
Duminica mi-a fost rau.
|
puneti si voi poze cu ce a fost
|
2 Attachment(s)
Niste poze in care nu aparem si noi
|
o sa pun eu caterva poze de pe tel unuia sunt tari rau de tot dar sa vad de unde facem rost de cablu de date
|
Am inteles ca s-au distrus statui la Ciolanu, unii s-au dat in leagan pe cablurile de Romtelecom de le-au rupt. Gunoaie cat cuprinde in urma... asta vroiam sa vad, desi am avut ocazia si la Pro Tv.
|
am auzit si eu asta la radio 21 , cred k erau destui betzivi pe acolo cu chef de scandal .
io nu am participat , JUR eu nu am distrusdecat bara lu unu de la masina(era din grupul nostru) :D ce sa ii faci dacaa sta in calea mea , m-am impiedicat de ea. |
A fost frumos in seara asta !!!
|
Data viitoare lasam Laptangeles ca prea se grabeste lumea. Ne vedem la Rpetrolhood de la Dragaica. Bem un cico, dam o tura de oras in mod ordonat si cautam solutii la urma. E loc de 24 de persoane la mese si parcare libera, fara probleme.
|
mai bine asa...ca tziganii..ne mutam caravana :P...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning