![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Pai eu am ocazia sa le conduc pe amandoua si e diferenta mare. Cam asa e si la Golf intre normal si GTI. Dar revin si iti explic...cand iti iei masina sport sti in ce te bagi. Nu o compara cu Mercedes-ul ca am si d-ala si cand merg cu el dupa ce am mers cu RS-ul am impresia ca ramane frana de mana blocata si ca ma vars pe viraje.
|
E un test si in revista Supercar al Megane-ului RS R 26
|
Quote:
|
Quote:
p.s.mai bine ceva german facut in cehia decat ceva francez facut in turcia! |
iar atzi dat-o in loganuri ma nene ma :???:
|
Quote:
|
Quote:
Baiete...mersi...asta era primul post pe care am citit azi...de atatn rad in continu, ori ca esti atat de naiv, ori ca te freaca prietene, la voi cine purta pantalonii? No offence, dar mie personal imi plac mai mult feletel fara bulemie si anorexie...care mai au ceva de prins la fundulet...si nu sar pana la plafon de o gropita...dar daca tu numai cu o masina su "sonfort" poti satisface...mi e mila de tine...daca cu banii se rezolva...iarasi. Deasupra asta esti si obraznic rau de tot...ar fi frumos sa ne intalnim toti la o cafenea...sa vedem ce rezulta acolo discutie, ca acolo nu poti sa stai in spatele calculatorului cu sentimente de dumnezeu, ca nu te poate atinge nimeni... Tin sa vred ca eceste jigniri dupa o vreme o sa rezulta in ceva neplacut, cultara, educatie, bun simt si ceva respect pentru ceilalti...asta iti lipsete rau de tot...si asta arata ce fel de barbat esti...un :censored: din spatele blocului eventual cu gasca de cartier... Cam atat despre OFF-uri. |
Quote:
|
si sa apreciezi pe cineva nu inseamna ca esti prost. mie unu mi`a placut cum a gandit tipul, multi dintre noi ne luam masina si ne gandim doar ce preferam noi, fara sa mai gandim cam ce prefera si restul familiei. un gest de apreciat.poate ca la unii in casa e militie, si bata face legea, dar eu nu consider ca astfel de barbarisme trebuie sa existe intr`o familie civilizata
|
o chestie pe care nu am vazut-o pe aici specificata....e ca la megane rs,in momentul franarii nu se decupleaza injectia,in sensul ca se poate accelera,in consecinta se pot aplica una din regulile de baza a pilotajului sportiv.
|
Quote:
|
Nu cumva te gandesti la ALS (Anti LAG System)?
Ultima oara Toyota a folosit la Celica GTR sau ceva de gen acuma 10 ani, dar si aia era serie foarte limitata...Nu este illegal, dar nu prea se pne, consuma foarte mult masina dafa asta functioneaza... |
Scandinavian flick
|
Quote:
|
da si recunosc RS-ul este mult mai rapid decat GTI-ul, nu am zis nimic despre asta si nici nu ma deranjeaza! singurul lucru care m-a deranjat a fost cu cateva posturi in urma unde un "tip" spunea ceva de genul: MEGANE RS BEST CAR EVER , GOLF GTI WORST CAR IN HISTORY capisci? si punea poze cu un bord de polo si zicea ca e bord de gti ! de-aia m-am atacat! scuze pt jignirile la adresa ta
PS: stiu drumul germania - romania si ai dreptate , cum te apropii drumul se inrautateste! gandeste-te ca nu am avut nimic , am condus perfect din germania.. si cand am ajuns in sibiu am vomitat din cauza gropilor, curbelor , drumurilor din tara asta! |
in afara de plans de starea tarii, cu ce ajutati sa fie mai buna?
toti se plang de vecinu... Nu inteleg ce mai aveti de comentat, treaba e clara: -sportivitate RS>G5 -comfort G5>RS =>close thread |
Quote:
|
fiabilitate si calitate:wave: :wave:
g5>rs asta ca sa`si mai roada unghiile cativa de aici |
de 1 mai un golf gti ii asteapta pe totzi pasionatzi si propietarii de megane rs fie cu modificari sau nu.
|
cel putin un golf 5 gti
|
Quote:
Si fiabilitate, nici un posesor nu o sa recunoasca ca a lui de cate ori era la reparat...deci cumai dupa date de service...pun pariu ca nici unul dintre voi nu detine asa ceva, mai bine nu scriet. Nu se poate spune ca megane RS e mai slab numai ca restul echiparilor este. Asta numai asa...din vant poti spune ca una sau alta e mia slaba ca fiabilitate...Despre motoare s mecanica RS stiu ca e de calitate inalta, despre Golf nu prea stiu nimic ca nu merg in sompetitii, numai leon-ul... Diferenta in sportivitate este mare (are si o supensie mai buna si mai multi cai), in fiabilitate diferenta e relativ mica dupa datele ADAC, evident nu pe drumuri romane dar totusi este un punct de plecare. Deci in continuare eu zic ca numai despre aspect si despre "simtul de calitate" in masina se poate vorbi, ce de multe ori este subiectiv, deci nu o sa intelegem la asta. |
mai hexer tu chiar nu ai vazut ceasurile si afisajul de la rs?chiar ti se pare calitatea materialelor si asearea lor la nivelul celor de pe gti?nu e vb de confort e vb ca daca te sui intrun gti e altceva ca si cand te sui intrun rs .in gti iti da senzatie de mai bine si este drept asta fara drept de contra tio zic sigur.eu am crezut ca am stabilit odata ca rs e mai ieftin si ca e mai sportiv.altceva?numi spune acum ca la o comparatize rs e mai bun in toate cele ca gti.daca ar fi dupa tine renault e mai bun ca toate inafara de subaru.binenteles ca stiu si de ce chiar daca folosesti numele de hexer pe topicul asta.dar laso mai moale comparatie sa terminat.cine vrea 225 de cai si cam atat cine vrea posibilitatea de tuning mai mare si o masina mai cu gust ia gti .ca sportivitate da e mai tare ai dreptate.are cu 25 de cai mai mult.oke.
|
ai zis ca mecanica ca rs e de calitate inalta.pai atunci de ce tfsi de cativa ani incoace castiga titlul de cel mai bun motor sil va castiga si anul asta la categoria lui.sti de ce.pt ca chiar e cel mai tare.si asta nu din cauza efectului de turma sau ca e din grupul vag.dar ca e mai tare atata tot.daca ar ajunge un motor de rs unde ajunge un tfsi ar bubui intro luna.
|
Quote:
|
:lol: am ziso si eu sa mai agit spiritele:lol: oricum se opreste cu mult mai jos fatza de unde se opreste tfsiul.adumi argumente unde se opreste motorul de pe rs siti aduc si eu pt tfsi
|
Quote:
iar ref la discutia skoda rs facuta din piese ramase...la fel nu se pune in discutie...sub caroseria respectiva se ascunde un gti! ;) bafta..la vandut renaulturi! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai nici offtopic nici ontopic numai este nimik de spus sincer.sa spus tot ce era de spus e un topic aiurea ce sami iau subaru sau evo cam asa ceva suna si asta.cine vrea ea una cine nu cealalta fiecare are minusuri si plusuri.sincer asta asa ESTE.si terminati cu balacareala pe bune.oricum e bine aici fatza de alte topicuri unde sa lasat cu injuraturi si alte alea.deci e o prietenie ceva intre gti si rs.si tot nam vazut nici un propietar de gti pe aici in ultimul timp
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu...nu-s documentat :)
|
Nu are 2 turbine..are un compersor si o turbina..
|
poate ca reusesti sa faci un motor de renault sa faca asa ceva dar pentru CAT timp? cat o sa dureze? =)) o sa faca plici repede
|
Quote:
http://www.f1technical.net/f1db/cars/899 numai ca e ceva mai putin economic :D |
problema e ca fabrica RS mai trage si cate un prototip dinasta: https://www.youtube.com/watch?v=fEDwfk8EYR0 :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning