![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Quote:
|
nu are masina ady ala, si bmw ala cu "MM XX AAA". nu este al lui, a fost a cuiva, dar acuma din cate stiu eu la vandut...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are masina ady ala...ii un pamflet in toata regula!!!...bmw ala era a cuiva de prin hatvan cred, dar acuma l-a vandut din cate stiu eu.
|
buju sami trimiti pozele.......
o sa revenim cu ceva posturi cu poze noi,,de la o mica intrunire,,, |
24 Attachment(s)
DOLAR RACER
13 martie 2o11 - cristi end buju poze prima partea $(!-!)$ ////////// |
10 Attachment(s)
poze partea a doua
buju end cristi poze...... |
9 Attachment(s)
si ceva din partea casei...
|
frumoase poze unde sunt facute??
|
pozele de pe aparatul meu nu le-am descarcat...nu am tastatura si maus la pc...... mi-am comandat trebuie sa-mi ajunga zilele astea.....
andrei pozele sunt facute la un castel de-a grofului, si la o hala de-a grofului..... revin cu celelalte poze in cel mai scurt timp |
Daca nu ma insel sunt facute in Pribilesti;)!
|
o parte din poze sau facut in Mogosesti, iar cealalata parte in Pribilesti si la Somes langa balastiera din Pribilesti!
|
Nu-mi aduce aminte de somes....bagami-as si acuma imi sta bara sucita :(( tu nu ai remuscari ?
da , o parte din poze sunt facute in pribilesti...cele cu castelu....alea cu hala e secret :)) |
sa ma frec in el somes mi-a facut un cadou inainte de paste de vreo 1300ron doar piesele fara manopera!!! dar o sa treaca toate:))
|
ce tare o fost faza.....te dai tu jos...ba miroase ceva a ars ? oare de la mine ? hai sa vedem de unde-i fumu acesta futa-l dracu......
ti sa ars rau discu de ambreaj .....dar ma bucur ca am ramas amandoi inpotmoliti la somes... |
da foarte tare! placa presiune, volanta, disc ambreaj, ceva pompa! distributie, schimb ulei, filtru polen, filtru aer, arcuri, telescoape si in ultimul rand discuri frana! toate noi!!!:(((
|
auuuu te-a lovit rau acuma ghinionu
|
si toate alea te costa doar 1300 lei? oricum nasoala treaba,tine-o pe asfalt asa e cel mai bine.
|
da in jur de 700ron lei discuriile brembo ventilate, in jur de 800ron volanta, 250 placa presiune, 320ron disc ambreaj...si lista poate continua...totul este nou, o parte din piese sunt luate de la unix!
|
poze partea a doua
buju end cristi frumoase poze ,si apropo e "and" nu end poze......[/QUOTE] |
buju masina e la jony ? am trecut azi prin tauti si nu am vazuto in curte, probabil ca era bagata in service.
|
19 Attachment(s)
.....cu farmec......prima parte:)
invit pe oricine la o sedinta foto.......intr-un wekeend calduros.... VIZUALIZARE PLACUTA ]poze[ |
10 Attachment(s)
...Poze partea 2... :)
|
20 Attachment(s)
ultima serie de poze.....
ceva pareri ? .................. |
pe mine cand ma pozati nud pe masinile voastre ?:> :))
|
poate dak e si ceva fata mai merge pe masina lui cristi ca e mai mare si ai spatiu de intors:))
|
imi prezint si masina in acel moment.... https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...on/page-5.html
|
buju, stabilim cum am vb......vom schimba parasolaru...in alta forma...
fa daca poti ceva logo, sa vedem cum ar iesi |
poate ne ajuta baieti cu ceva idei si pareri! declar deschisa aceasta sectiune,este bine venita orice idee.
|
Cristi ce te-ai gandit sa schimbi la parasolar?..tot "tacamul"
|
nu stiu daca tot doreste cristi, poate a schimba si numele clubului sa vedem ce zice! uitate cristi aci si dale detalii la baieti!
|
Sal`tare ... am si eu o mica intrebare care incepe printr`o afirmatie. Sa nu va tampesc cu long-stories ii dau drumul :))
Sunt noul posesor al un VW Golf III 1.6 70HP cu ceva tuning exterior momentan. VW`ul este acel MM xx CXO culoare cameleon din targul auto. In cel mai scurt timp voi avea si permisul auto si m`ar interesa sa intru in club. Conduc de ceva timp aiurea dar m`am lasat de cand mi`am luat masina de frica sa nu cumva sa ma prinda sa ma salte de tot de drepturi :)) Puteti sa`mi spuneti ce trebuie sa fac (p.s : pe tipul cu opelul astra cabrio il stiu din vedere ... suntem colegi de firma) |
Quote:
p.s. in club la el esti bine venit |
1 Attachment(s)
Cristi un logo pentru gangsteri :)
|
daca faceti clubul GANG BANG ma bag si eu :D dar sa avem si ceva femei in club :D
|
[QUOTE=Paco4golf;4202291]daca faceti clubul GANG BANG ma bag si eu :D dar sa avem si ceva femei in club :D[/QUOTE
Femei gasim la orient :) ,sau aduce Cristi |
kalugare foarte buna idee ii super:X...cristi ce zici?:D
|
Quote:
|
asamblare letzuri :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning