Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   DOLAR RACER Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/163403-dolar-racer-baia.html)

kalugaru 27-02-11 10:14

Re: DOLAR RACER Baia Mare

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4124548)
Din Surse sigure 99% $ Nu are masina

Ma gandeam eu,am vazut ca a puso si pe forum de vanzare.,faza e ca in toate pozele masina e in acceasi locatie chiar nustiu ce castiga daca se da drept proprietar la bmw..

bujuKYL 27-02-11 11:26

nu are masina ady ala, si bmw ala cu "MM XX AAA". nu este al lui, a fost a cuiva, dar acuma din cate stiu eu la vandut...

ariciul 27-02-11 14:00

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4125331)
nu are masina ady ala, si bmw ala cu "MM XX AAA". nu este al lui, a fost a cuiva, dar acuma din cate stiu eu la vandut...

DE e36 argintiu vorbiti cu AAA la numar ?

kalugaru 27-02-11 14:09

Quote:

Originally Posted by ariciul (Post 4125812)
DE e36 argintiu vorbiti cu AAA la numar ?

nu de e36, este un bmw e46 negru ,capota badboy,cu nr. de MM la sfarsit AAA,are scris ceva pe spate karyma(langa stopul stang) eu de acolo il stiu mi-a sarit atentia pe el ca avea stopuri ca ale mele pe spate..a lui ady ala nu-i sigur n-are el masina

bujuKYL 05-03-11 12:26

nu are masina ady ala...ii un pamflet in toata regula!!!...bmw ala era a cuiva de prin hatvan cred, dar acuma l-a vandut din cate stiu eu.

cristi.mk4 13-03-11 21:11

buju sami trimiti pozele.......

o sa revenim cu ceva posturi cu poze noi,,de la o mica intrunire,,,

cristi.mk4 15-03-11 18:27

24 Attachment(s)
DOLAR RACER

13 martie 2o11 - cristi end buju

poze prima partea $(!-!)$

//////////

cristi.mk4 15-03-11 18:32

10 Attachment(s)
poze partea a doua

buju end cristi

poze......

bujuKYL 15-03-11 18:39

9 Attachment(s)
si ceva din partea casei...

_Duma_ 15-03-11 19:03

frumoase poze unde sunt facute??

cristi.mk4 15-03-11 19:12

pozele de pe aparatul meu nu le-am descarcat...nu am tastatura si maus la pc...... mi-am comandat trebuie sa-mi ajunga zilele astea.....

andrei pozele sunt facute la un castel de-a grofului, si la o hala de-a grofului..... revin cu celelalte poze in cel mai scurt timp

ariciul 15-03-11 19:13

Daca nu ma insel sunt facute in Pribilesti;)!

bujuKYL 15-03-11 19:16

o parte din poze sau facut in Mogosesti, iar cealalata parte in Pribilesti si la Somes langa balastiera din Pribilesti!

cristi.mk4 15-03-11 19:32

Nu-mi aduce aminte de somes....bagami-as si acuma imi sta bara sucita :(( tu nu ai remuscari ?

da , o parte din poze sunt facute in pribilesti...cele cu castelu....alea cu hala e secret :))

bujuKYL 15-03-11 20:11

sa ma frec in el somes mi-a facut un cadou inainte de paste de vreo 1300ron doar piesele fara manopera!!! dar o sa treaca toate:))

cristi.mk4 15-03-11 20:24

ce tare o fost faza.....te dai tu jos...ba miroase ceva a ars ? oare de la mine ? hai sa vedem de unde-i fumu acesta futa-l dracu......

ti sa ars rau discu de ambreaj .....dar ma bucur ca am ramas amandoi inpotmoliti la somes...

bujuKYL 16-03-11 11:02

da foarte tare! placa presiune, volanta, disc ambreaj, ceva pompa! distributie, schimb ulei, filtru polen, filtru aer, arcuri, telescoape si in ultimul rand discuri frana! toate noi!!!:(((

cristi.mk4 16-03-11 13:28

auuuu te-a lovit rau acuma ghinionu

trx23 16-03-11 17:18

si toate alea te costa doar 1300 lei? oricum nasoala treaba,tine-o pe asfalt asa e cel mai bine.

bujuKYL 16-03-11 21:34

da in jur de 700ron lei discuriile brembo ventilate, in jur de 800ron volanta, 250 placa presiune, 320ron disc ambreaj...si lista poate continua...totul este nou, o parte din piese sunt luate de la unix!

e36_boy 17-03-11 13:38

poze partea a doua

buju end cristi

frumoase poze ,si apropo e "and" nu end

poze......[/QUOTE]

cristi.mk4 17-03-11 13:58

buju masina e la jony ? am trecut azi prin tauti si nu am vazuto in curte, probabil ca era bagata in service.

cristi.mk4 17-03-11 19:42

19 Attachment(s)
.....cu farmec......prima parte:)
invit pe oricine la o sedinta foto.......intr-un wekeend calduros....

VIZUALIZARE PLACUTA
]poze[

cristi.mk4 17-03-11 19:51

10 Attachment(s)
...Poze partea 2... :)

cristi.mk4 17-03-11 20:06

20 Attachment(s)
ultima serie de poze.....

ceva pareri ? ..................

Paco4golf 17-03-11 20:48

pe mine cand ma pozati nud pe masinile voastre ?:> :))

bujuKYL 17-03-11 22:12

poate dak e si ceva fata mai merge pe masina lui cristi ca e mai mare si ai spatiu de intors:))

cristi.mk4 18-03-11 06:59

imi prezint si masina in acel moment.... https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...on/page-5.html

cristi.mk4 25-03-11 19:33

buju, stabilim cum am vb......vom schimba parasolaru...in alta forma...
fa daca poti ceva logo, sa vedem cum ar iesi

bujuKYL 25-03-11 19:41

poate ne ajuta baieti cu ceva idei si pareri! declar deschisa aceasta sectiune,este bine venita orice idee.

kalugaru 25-03-11 19:43

Cristi ce te-ai gandit sa schimbi la parasolar?..tot "tacamul"

bujuKYL 25-03-11 19:59

nu stiu daca tot doreste cristi, poate a schimba si numele clubului sa vedem ce zice! uitate cristi aci si dale detalii la baieti!

pxL 26-03-11 18:11

Sal`tare ... am si eu o mica intrebare care incepe printr`o afirmatie. Sa nu va tampesc cu long-stories ii dau drumul :))
Sunt noul posesor al un VW Golf III 1.6 70HP cu ceva tuning exterior momentan.
VW`ul este acel MM xx CXO culoare cameleon din targul auto. In cel mai scurt timp voi avea si permisul auto si m`ar interesa sa intru in club. Conduc de ceva timp aiurea dar m`am lasat de cand mi`am luat masina de frica sa nu cumva sa ma prinda sa ma salte de tot de drepturi :))
Puteti sa`mi spuneti ce trebuie sa fac (p.s : pe tipul cu opelul astra cabrio il stiu din vedere ... suntem colegi de firma)

kalugaru 26-03-11 19:12

Quote:

Originally Posted by pxL (Post 4202028)
Sal`tare ... am si eu o mica intrebare care incepe printr`o afirmatie. Sa nu va tampesc cu long-stories ii dau drumul :))
VW`ul este acel MM xx CXO culoare cameleon din targul auto. In cel mai scurt timp voi avea si permisul auto si m`ar interesa sa intru in club. Conduc de ceva timp aiurea dar m`am lasat de cand mi`am luat masina de frica sa nu cumva sa ma prinda sa ma salte de tot de drepturi :))
Puteti sa`mi spuneti ce trebuie sa fac (p.s : pe tipul cu opelul astra cabrio il stiu din vedere ... suntem colegi de firma)

Vorbeste cu Cristi.mk4 el e seful aicea...daca ai masina inainte de permis e ok,pune poze sa-ti vedem masina ,cameleon sunt mai multe in oras(nu cunosc nr cxo) :)
p.s. in club la el esti bine venit

kalugaru 26-03-11 19:27

1 Attachment(s)
Cristi un logo pentru gangsteri :)

Paco4golf 26-03-11 19:49

daca faceti clubul GANG BANG ma bag si eu :D dar sa avem si ceva femei in club :D

kalugaru 26-03-11 20:01

[QUOTE=Paco4golf;4202291]daca faceti clubul GANG BANG ma bag si eu :D dar sa avem si ceva femei in club :D[/QUOTE

Femei gasim la orient :) ,sau aduce Cristi

bujuKYL 26-03-11 20:35

kalugare foarte buna idee ii super:X...cristi ce zici?:D

bujuKYL 26-03-11 20:37

Quote:

Originally Posted by pxL (Post 4202028)

poi ce sa zic esti bine venit daca doresti! si eu iau decizii alaturi de cristi sunt al II-lea dupa el in "club", nu cunosc golful este cel din targul auto fara curent;)), in ce sectie lucrezi la italsofa aia puscata?

pxL 26-03-11 23:02

asamblare letzuri :))

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning