Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - B 55 RTK 318 ci (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/163303-e46-55-rtk-318-a.html)

lopezz 26-02-11 01:35

Re: E46 - B 55 RTK 318 ci

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4120505)
ieri am avut norocul sa iau 2 cuie cu un cauciuc :rolleyes2

defapt ai luat doar un cui .. ca pe al 2-lea l-ai primit bonus:)))

alexu_bad_boy 26-02-11 18:43

+ my new avus wheels ^ ^

let the hate begin[/QUOTE]

bravo ma. mie imi plac rotile si chiar dau bine pe negrul masinii.
conteaza cel mai mult sa iti placa tie restul e can can.
si las-o jos cat mai repede

plictisit 01-03-11 23:39

oh happy day, scot masina sa o spal ca era jegoasa saraca, si observ ca iar am pana, pe dreapta, incidentul trecut fusese pe stanga, ii fac presiunea noroc ca eram la omv, desi mersesem pe pana pana acolo ( nu mi-am dat seama ca nu era pe janta, avea presiune putin sub 1, cam 800/900 ceva in genul), la vulcanizare descopar ca mai aveam 1 cui si in aia, si cauciucul taiat putin, asta nu pierduse presiune atunci, a pierdut in timp :rolleyes2

@ claudia: mersi
@ lopezz: lasa ca a fost bonus de 2, cu tot cu asta
@ alex: mie imi plac frate, all good

plictisit 04-03-11 10:07

2 Attachment(s)
finally, ceva ce cautam de foarte mult timp si acum s-a ivit ocazia sa gasesc

+

mariane36 04-03-11 10:51

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4141307)

+

sal foarte frumoasa masina......o intrebare am la tine daca vrei sa imi spui cat teau costat farurile?

morpheusmaster 04-03-11 11:14

Quote:

+

Ohhh happy daaaaaaaay!!! Bravo broooooo!!! BRAVOOOOOOOOO!!!

sprinter 04-03-11 12:11

Quote:

+

Bravo ma, buna investitie, felicitari :)

plictisit 04-03-11 13:09

@ marian: mersi, 350 € au fost
@ bogdan: thanks
@ oze: mersi

DTH 04-03-11 13:19

Awesome !!! Să le stăpâneşti sănătos :D

plictisit 04-03-11 14:04

2 Attachment(s)
mersi claudia

dupa cateva drumuri, am luat si semnale, mai am de luat angeluri si sunt good to go, dar tre sa ma hotarasc intre SMD si CCFL, alea SMD am inteles ca sunt mai bune ? ca nu au drosere care sa se arda ? si la CCFL schimbi drosere lunar ? si la capitolul luminat lumineaza la fel de puternic ? + am inteles ca alea SMD sunt mai scumpe ca alea CCFL

da_joint 04-03-11 16:26

SMD-lumineaza mai puternic deoarece sunt facute dintr-o banda pe care sunt atasate leduri si nu mai exista drosere(dupa parerea mea lumina e prea puternica si nu se mai vede asa frumos)
CCFL-lumineaza mai discret fata de SMD,exista drosere (insa nu am auzit sa se arda lunar) eu am instalatia de 2 ani pe masina si nu sa ars nimic.

plictisit 04-03-11 16:32

multumesc pentru explicatie, de cand am postat m-am tot uitat la filmulete/poze si am cerut pareri, si pana la urma m-am hotarat, o sa iau CCFL, pentru ca da, si eu sunt de aceeasi parere ca lumineaza prea puternic smd-urile si nici nu se vad la fel de clar ca ccfl-urile din cauza asta, am inteles ca si smd-urile pot sa aiba unele probleme, si se vad ledurile alea mici care parca le dau o mica tenta de audi, or maybe it's just me

da_joint 04-03-11 16:33

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4142221)
multumesc pentru explicatie, de cand am postat m-am tot uitat la filmulete/poze si am cerut pareri, si pana la urma m-am hotarat, o sa iau CCFL, pentru ca da, si eu sunt de aceeasi parere ca lumineaza prea puternic smd-urile si nici nu se vad la fel de clar ca ccfl-urile din cauza asta, am inteles ca si smd-urile pot sa aiba unele probleme, si se vad ledurile alea mici care parca le dau o mica tenta de audi, or maybe it's just me

exact:)) la faza cu tenta de audi...sunt de parere ca fiecare marca cu becurile lor...e frumos ce are si audi acolo insa vitan-ul a explodat de leduri pe care le vedem pe toate ''supercarurile''

plictisit 08-03-11 21:02

1 Attachment(s)
+ angel eyes CCFL

acum sa incerc sa le pun :D prima incercare de montat angeluri, am inteles ca unii le-au lipit cu silicon/poxipol, dar eu prima oara o sa incerc cu clemele si dublu adezivul cu care au venit, si sper sa tina, ca nu vreau sa ramana urme pe faruri de la diverse substante de lipit si sa le stric, wish me luck, i'll need it

da_joint 08-03-11 21:12

se lipesc f bine cu dubluadezivul acela.incearca sa il centrezi pe angel cat mai bine,eventual un pic spre interiorul inelului(ori mai tai din marginea lui putin)
altfel se vede dubluadezivul din lateral...
bafta

daffy duck™ 08-03-11 23:37

daca nu ai mai pus pana acum, nu te arunca aiurea sa le pui tu!

mergi la cineva/service (te duc eu daca vrei) care a mai pus, ca sa nu ai surprize ca la sfarsit tu plangi!

gandeste-te si ma suni!

plictisit 08-03-11 23:49

le-am terminat acum .. dar din pacate s-a cojit din "oglinda" cu adezivul vietii, pe langa o lupa, unde il lipisem, s-a lipit de oglinda dar de angel nu se lipise deloc, pusesem 2, la unu a ramas blana fix forma aluia a luat stratul de oglinda, si la altul mai putin, le-am pus doar in cleme pana la urma, aia e :rolleyes2

plictisit 09-03-11 11:35

3 Attachment(s)
asa arata acum farurile, "defectul" se vede in ultima poza, si mai e inca ceva in genul ala putin mai jos, dar nici 1 sfert din cum e acolo ca nu se lipise ala, am incercat dublu adezivul, pe far dupa cum se vede s-a lipit blana, si angelul nu il tinea deloc, si cand m-am hotarat sa le dau jos ca le pun numa in cleme, surprize surprize

Raz6633 09-03-11 12:58

Hmm, mi se pare mie, sau mai sus cu 2 posturi, ai fost sfatuit sa te duci la cineva care stie cum se face treaba? doar ca sa nu le futi aiurea.

Pacat.

Marian_nebunu 09-03-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 4155546)
Hmm, mi se pare mie, sau mai sus cu 2 posturi, ai fost sfatuit sa te duci la cineva care stie cum se face treaba? doar ca sa nu le futi aiurea.

Pacat.

vaiiiiiii :(:(:( ce pacat :(:( trebuia sa te duci la un expert sa iti puna 2 angeluri ...

on topic....

nu o sa se vada defectul noaptea;) cand mergi cu ele aprinse...nu mai fii atat de perfectionist !

Raz6633 09-03-11 13:58

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4155598)
vaiiiiiii :(:(:( ce pacat :(:( trebuia sa te duci la un expert sa iti puna 2 angeluri ...

on topic....

nu o sa se vada defectul noaptea;) cand mergi cu ele aprinse...nu mai fii atat de perfectionist !

ba se vede... pentru ca patrunde lumina prin acel orificiun unde s-a luat 'oglinda' si chiar ai sa razi, dar in desenul care ti-l face lupa pe strada/zidul din fata, o sa vezi un mic punctuletz in afara dungilor.

lasa-l sa fie perfectionist, ca ne-am saturat sa tot vedem treburi facute "las-o ba ca merge asa"

Si in al treilea rand, nu. n-am zis ca e pacat ca nu s-a dus la un mega maxim expert, dar... ar fi fost bine, sa nu grabeasca treaba si sa o ia incet... stii cum e vorba aia, masoara de 100 de ori, taie o data... mariane nu te mai aprinde, stii ca am dreptate, si faci riduri :)

Marian_nebunu 09-03-11 14:28

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 4155684)
ba se vede... pentru ca patrunde lumina prin acel orificiun unde s-a luat 'oglinda' si chiar ai sa razi, dar in desenul care ti-l face lupa pe strada/zidul din fata, o sa vezi un mic punctuletz in afara dungilor.

lasa-l sa fie perfectionist, ca ne-am saturat sa tot vedem treburi facute "las-o ba ca merge asa"

Si in al treilea rand, nu. n-am zis ca e pacat ca nu s-a dus la un mega maxim expert, dar... ar fi fost bine, sa nu grabeasca treaba si sa o ia incet... stii cum e vorba aia, masoara de 100 de ori, taie o data... mariane nu te mai aprinde, stii ca am dreptate, si faci riduri :)

nu ma agit ,nu fac riduri !!!
pur si simplu unii de aici de pe forum suferii de perfectionisti...si aveti masinile praf pe articulatii,pline de rugina,de chit,si suferiti de voi in ultimu hal !!!
ca sa nu mai zic de unii ca au mobila in casa din anii 60...si sufera pe topicuri cu investitii de mii de euro !!!

deci te rog frumos...abtine-te ca nu e loc Razvane !!!

stii bine ca nu iti merge cu mine !!! pt k eu mereu zic lucrurilor pe NUME !!!

da_joint 09-03-11 14:30

:)) +1.
daca stiam ca ai 2 maini stangi te chemam cu ele la mine

morpheusmaster 09-03-11 14:39

Man,Razvan... avand in vedere ca nu ai vazut o poza cu "gravitatea"...eu cred ca exagerezi putin. Il stiu pe Robert si are tendinta sa se speeeeeeeeerie la orice...fac pariu ca ia sarit oglinda undeva unde se vede daca te contorsionezi maxim si e de marimea unui varf de ac...doar ziceam...

dar de la ce a zis el la blanc spot pe perete =)) sa mor io...mai amuzat maxim.

no offence.

plictisit 09-03-11 15:10

mda .. nici mie nu imi convine ca s-a intamplat asta, dar asta e, o sa ma inchid in camera acum .. chestii care nu tin de vopsit/electrica si asa mai departe vreau sa invat si sa le fac singur, la inceput numa asa faceam, ma duceam pac sa imi faca cutare aia, si aia, la service, normal ca e mai usor sa dai un ban si sa ti le faca "un expert" inafara de faptul ca dai bani .. dar dupaia stau si ma uit la produsul finit si nu am habar ce s-a intamplat acolo, am gresit si inainte cu unele chestii, am gresit si acum, si o sa mai gresesc, dar macar am facut eu, si stiu cum am facut, unii poate au parerea ca imi bat joc de masina cum o fac, sau de piese, n-am cum si nici nu vreau sa le schimb parerile

Raz6633 09-03-11 15:19

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4155784)
Man,Razvan... avand in vedere ca nu ai vazut o poza cu "gravitatea"...eu cred ca exagerezi putin. Il stiu pe Robert si are tendinta sa se speeeeeeeeerie la orice...fac pariu ca ia sarit oglinda undeva unde se vede daca te contorsionezi maxim si e de marimea unui varf de ac...doar ziceam...

dar de la ce a zis el la blanc spot pe perete =)) sa mor io...mai amuzat maxim.

no offence.

La faza cu blanc spot, iti spun, din experienta, s-a intamplat la un amic, cand si-a dat jos inelele, adezivul a plecat cu tot cu oglinda aceea si patrunde lumina p-acolo...

Robert, n-a zis nimeni ca-ti bati joc de masina... dar ca intradevar este de respectat ideea ca ti le faci singur... dar graba strica treaba atata tot...

Marian_nebunu 09-03-11 21:54

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4155868)
mda .. nici mie nu imi convine ca s-a intamplat asta, dar asta e, o sa ma inchid in camera acum .. chestii care nu tin de vopsit/electrica si asa mai departe vreau sa invat si sa le fac singur, la inceput numa asa faceam, ma duceam pac sa imi faca cutare aia, si aia, la service, normal ca e mai usor sa dai un ban si sa ti le faca "un expert" inafara de faptul ca dai bani .. dar dupaia stau si ma uit la produsul finit si nu am habar ce s-a intamplat acolo, am gresit si inainte cu unele chestii, am gresit si acum, si o sa mai gresesc, dar macar am facut eu, si stiu cum am facut, unii poate au parerea ca imi bat joc de masina cum o fac, sau de piese, n-am cum si nici nu vreau sa le schimb parerile

te rog sa te duci la biserica...ca s-au saturat unii pe forum sa vada chestii "lasa ba ca merge"

te rog sa faci asta !!! ca altfel nu mai poti conduce aceasta masina !!!

INSIST CHIAR ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BA TU NU ESTI NORMAL...IEI IN SEAMA TOTI.............................................. ...........

rhadu 12-03-11 17:53

ma, mie imi place sa stii cu jantele alea. eu pe c5-u meu ma gandeam la jante alb mat. exista un contrast intre masina si jante si este foarte placuta culoarea.
cat despre faza cu "lasa ba ca merge", fiecaruia ii place sa remedieze toate cacaturile mici, ptr ca astea atrag atentia chiar mai rau decat cva mai important.

ft tare bmw-ul tau, dar lasa-l jos cat mai repede. e pacat de ce ai facut pana acum. iar daca iti permiti, cumpara-ti un suspensie pneumatica si ai terminat cu problema :)

plictisit 18-03-11 18:51

10 Attachment(s)
noutati:
- am luat jantele acasa, asteapta sa gasesc/cumpar anvelope
- am trimis statia la iasi pentru o verificare, cred ca mi s-a ars o finala
- am montat farurile

lopezz 19-03-11 11:44

fortzaaa jantele vecine ..iti mai trb o suspensie sa o pui pe burta si :D o toba mai nesimtita

da_joint 20-03-11 06:48

Am vazut jantele live la ziemens si au iesit intr-un mare fel,chiar le-am pus in soare langa LM si style 5 si e evidenta diferenta de luciu la buze.

CatalinM6 20-03-11 18:32

Superbe jantele...
Sa le stapanesti sanatos!

plictisit 20-03-11 23:41

@ lopezz/da_joint/catalinm6: multumesc x3 :D

morpheusmaster 21-03-11 12:32

Moama cat de crima pot sa arate!!! Hai cu suspensia aia si cu gumele, un polish si o ceara si e de show!!!

Arata extraordinar de fain jantele!!!

plictisit 21-03-11 17:46

6 Attachment(s)
o sa vina si alea, all in good time :lol: pana atunci inca un set de poze mai pe lumina, dar nici aia foarte multa

DTH 21-03-11 18:42

Bine rău :D !!!!

plictisit 23-03-11 17:31

1 Attachment(s)
mersi claudia

+ inca un mic detaliu pentru jante, o sa incerc sa fac neagra partea din logo albastra, sa fie la fel ca restu emblemelor .. sa vedem ce iese :lol:

morpheusmaster 23-03-11 18:40

Mhmmm...ori faci un mic sticker si pui peste ce ai acum...ori le lasi asa ca altfel sigur ai sa le strici, no offence.

+ arata bine si asa chiar daca nu's in ton cu restul emblemelor :)

eu tiam zis...as incerca pe aia cu sticker...

plictisit 23-03-11 18:48

nu ai ma ce sticker sa faci, ca sunt prea mici, si daca le stric, mai iau un set tot albastre si astea le pun pe table, ori imi comand direct negre de pe ebay, dar nu am luat de pe ebay acum sa nu fie sub asteptari ..

sprinter 23-03-11 18:52

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4194615)
nu ai ma ce sticker sa faci, ca sunt prea mici, si daca le stric, mai iau un set tot albastre si astea le pun pe table, ori imi comand direct negre de pe ebay, dar nu am luat de pe ebay acum sa nu fie sub asteptari ..

Vezi intr o perioada facea useru B69TAU logouri custom in rasina.... dai un privat sa vezi daca se mai ocupa cu asa ceva, si o rezolvi cel mai elegant.

All times are GMT +2. The time now is 20:55.

- Copyright 2026 4Tuning