![]() |
1. ce ii aia? ca yo unu nu im deu seama
2. gaseshti piese din **** la ea... |
am zis asa...daca pretu ii 20.000.000 lei noi aia inseama 20 de miliarde lei vechi
de banii aia imi ajung sa`mi cumapr un apartament luxos si o masina meseriasa :d aia am vrut sa zic acolo si omu nu o precizat daca`s noi sau vechi cum se pun mai nou anunturile in piata :d |
toata lumea so prins ca is vechi :roll:
|
Fiat-ul de care se vorbea mai devreme....nu e cumva ala cu scaune sport....centuri si tot tacamu....care a fost facut penal la raliul zapezii din februarie....de un tico....stock????
|
mah tico ala era stok da pilotu nu era stok... o fost camnpion la raliuri pe vremuri...
|
bau
2 Attachment(s)
De asta ce ziceti? :wink:
|
culoarea clar cai beton :D
|
ce ma masina lu nuiu e beton super beton
sa vedeti numa cum merge las ca o sa pun si io niste poze da mai incolo cazanu e UNIC!!!!!! |
3 Attachment(s)
Ce ziceti de asta? SPIDER TUNING...LEON
|
mdea, aia`i leonu lui horica, merge ala de tuna, arata si bine...pacat de golf, imi placea mai mult :d
|
la cafea la Il cafe
|
1 Attachment(s)
Primul Sharan cu 17\"...
|
no hai sa nu exageram ... \" primul \"
|
Primul.....adica altul cu 17 acum nu e.....
|
lajule... mai raspunde din cand in cand la tel :wink:
...shi sharanu ala are neaparat nevoie de un lowering job :wink: |
Re:
Quote:
|
hehhe, intai stati fratilor sa gate imbecilii astia cu hidrantele vietii si apoi daca avem noroc sa repare boii dracului drumul si pe urma lasam masinile mai jos 1-2-3 spire de arc :d
in sfarsit mi`am montat pedalele si volanu, imi place cum arata acuma masinuta mea :d poze, maine dupa ce`mi reinstalez nero`u ca acuma am ceva pb si nu le pot aduce acasa de la firma, da maine o sa fie si poze. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
de asta ce ziceti? :P
|
tare maserati'u. primu din cluj
cred ca ii un spider . astept sa-l vad :shock: :shock: :shock: |
mai statzi :lol:
|
1 Attachment(s)
pentru tekno...:P mai na :P
|
1 Attachment(s)
si mai na ink o data :P
|
1 Attachment(s)
:P pakt ca nu ramane in cj :( in chimb asta da :P
|
almera aia am vazut-o shi pe la liniutze.. frumushica... chiar daca ii putzin ii facuta cu gust :wink:
ce motor ii pe ea? |
din cate sjtiu io motoru are 115 cai ...
|
motorul e 1.8 twin cam 16v...stock are 116 cai...dar ink nu am pus-o pe dyno sa vdm cat are cu adevarat..:P has some engine work :P
|
e ata?
|
dap..:P
|
felicitari... :wink:
frumoasa alegere... ce ai facut la motor? :twisted: |
:twisted: atat comentez :twisted:
|
mno doomne... :lol: ma gandesc ca ai umblat shi tu la soft... in cel mai bun caz ai schimbat chipu cu totu'... cam asta face majoritatea lumii... :doh:
|
noh..bene...nici nu sustin ca am facut nush c...de tras..trage..:P nu a sarit cu mult peste 115 zic eu
|
acum...ce urmeaza..sa o termin :P...praguri..bara spate si skimb evacuarea cu una pe mijloc...si niste viniluri...mi-a facut laju...ff tari
|
mno bine... la 115 cai orice trage destul de bine...
hmm... vinyluri? :? sa ai noroc de ea... hai ca mai umplem maine topicu ca mi somn acu :lol: |
hai ma andrei nu-ti mai lauda atata masinuta
cand ne dam??? :twisted: :twisted: :twisted: io mi-am gatat evacuarea :lol: pune pozele cu vinilurile ca is beton |
no deci ne dam sau nu ne dam ? :lol:
|
2 Attachment(s)
evacuarea si semnalizarile negre :lol: :lol: :lol:
|
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
aici sunt :P nu fug de tine :P ne dam ne dam....poate...tonight? dau un tel si vdm..aici sunt vinilurile...mai tre retusate
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning