![]() |
Re: GTA San Andreas 4Tuning
Quote:
|
In fine, ma asteptam sa nu o pui, dar nici eu nu am vrut sa pui break-ul si pana la urma l-ai pus ...
Fara nicio suparare, dar daca topic-ul se numeste Gta San Andreas 4Tuning, ar trebui sa fie masini de pe 4T la download, nu? :D Oricum, stii ca ai toata aprecierea mea pentru ce faci ! Bafta in continuare ! 8) |
6 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
am terminat si oltcitu DJ 02 KAD cel albastru
|
gg cristi:X:X:X multumesc ! mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce se mai aude de masina mea ? :lol:
|
7 Attachment(s)
o noua masina.masina a ta e in lucru si acu ca e mai greu cu bordu ala ca abia am facut fata bordului
|
frumoasa dacia nut
bmw`ul e90 ? e in lucru si el? |
va trebui sa mai asteptati ca mai am multe masini de facut.si nu ma prea pot tine sa fac si la masina sa mi=o modific si sa fac si la masini pt gta
dar se vor face toate masinile cerute |
3 Attachment(s)
Salut cristi :D mai ai la laguna 2 :) pun cateva poze poate iti reamintesti de ea
|
Quote:
|
aa. ok :P multumesc mult :D
|
Am auzit ca se apropie Bmw-ul meu :D Abia astept!
|
Halal ! cum iti permiti sa te dai drept autor al acestor masini ? inafara faptului ca ai downloadat modelele originale si le-ai uratit dandute tu autor-ul lor nu vad nimic Okay cu tot ce e aici ! Rusine, ma mir cum de Administratorul nu sa ocupat de tine...mi'a fost de ajuns ca te vedeam pe site-ul meu si stricai reputatia, bine ca am fost atentionat de lume ! pana si pe Messenger nu ai o taina cu vorbit-ul... >.<
|
De mai shake eu ti-am zis pe forum de baiatu asta dar chestia e ca fura masinile altora si le insumeaza ca fiind proiectele sale :lol: Ma in viata fase ca astea penibile le ti minte o perioada de timp
|
4 Attachment(s)
Sa traiti!:D
Am revnit cu o masina noua editata de mine: AUTOR ORIGINAL:MAMUT EDITARE: Dacia_1310(me!:D) Tin sa zic ca este mashina unei cunostinte de familie si m`a rugat sa o pun in gta sa:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine imi poate face si mie masina asta
|
9 Attachment(s)
Uitati o noua masina care se intalneste la mine in oras:
Dacia 1310 nt 02 trd Autorul original este Dacistu de pe gta`ro Enjoy!tin sa zic ca dak vretzi mashina intrati pe mess la adresa: [email protected] |
Prietene tu cu ce drepturi modifici masinile? Nici nu mi-ai cerut acord sa o modifici macar.
@Dacistu de pe Gta-Custom. |
Quote:
|
Cam de amandoi,ca nici unu nu a cerut acordul sa modifice,sau sa ia parti de pe dacia modificata de mine si de Dan Marinescu.
|
Ce zici de Dan Marinescu?
Ala m`a bagat la ignor cu totu` iar de tine am zis k ejti autorul original al mashinii! |
Quote:
|
uratite nu prea cred ca daca erau uratite nu le mai downloadau baietii . si nu pot sa spun ca imi este rusine atata timp cat am muncit foarte mult la ele , cum spui tu de mine ca le iau si ma dau drept autor , da frate dar eu ce pot spune de baieti de pe gta-custom ca mi-au luat sgm-ul si wrc si au mai pus ei proiector si imi spun mie ca sunt facute de ei acuma un an rusine siteului gta-custom luati si modificati si voi nu numai stock . Baietii au vrut masinile lor sa le aibe in joc deoarece voi nu le faceati m-am apucat eu sa le fac , daca baietii imi spun sa nu le mai fac nu le mai fac frate ca nu mi-e greu . Bafta cu site-ul vostru si lasane .
|
despre dacia ta vb pe mess ca ma cearta shake daca mai vorbesc pe forum oare o fi administratorul forumului ?
:lol: |
Tia luat WRC-ul tau si numai stiu eu ce? ale tale? aa si nici nu te'ai uitat ca erau la sectiunea Mod-urile voastre, acolo isi posteaza lumea ce a facut si ceva cu cap daca e bun daca nu nu ...infine pacat dar nu cred ca se lua nimeni de tine daca cereai permisiunea si faceai ceva de bun gust !
|
Quote:
|
:)) mai de ce va agitati atat? Sunt inregistrate undeva? Exista drepuri de autor pe masinile acelea?Sunt niste chestii virtuale pe calea aceasta nu putem decat sa le multumim pt efortul depus si daca omul a gresit ca nu a cerut permisiunea de a modifica o masina...asta e incercati sa treceti cu vederea de data aceasta.Daca lua masina si ii schimba culoarea si nr de inmatriculare deja e alta masina ca nu exista o singura dacie in ro dar omul mai schimba o bara face si el ce poate sa faca alti oameni fericiti ca eu cat am cautat pe cineva sa imi modifice o masina 1 nu a zis ca gata o fac eu toti au dat inapoi si el a incercat sa ma ajute cum poate si trebuie sa imi termine si mie bmw-ul.
Inca ceva cate masini de pe inside sa garage sau multe altele sunt facute de la 0?Foarte putine multe sunt convertite din alte jocuri.Asa ca cei care se cred tari in modding si chiar sunt le stau la dispozitie;) Multa bafta! |
Quote:
Macar sa fi intzeles cv din mesajul meu ca nu scriu de doru` lelii!:x |
Nu sincer sa nu o mai dam in alte alea dar pana sa downloadezi o masina pentru gta san andreas ati vazut ca are un fisier text in care sunt precizate date despre masina si autor si la multe se precizeaza :"A nu se modifica fara acordul meu"ori cum nici macar asta nu s-a facut tu cristi dacia iti insumezi proiectele ca si cand tu ai facut masina de la zero.
Frate nu ne-am nascut de ieri asa ca nu stau lucrurile cum vrei tu sa spui ca stau. |
Cristy prietene,daca ti place asa de mult sa modifici masini,si sunt sigur ca depui mult efort pentru a o modifica,nu cred ca ti-ar conveni sa vina unu dupa ce ai lucrat mult la ea si sa ti-o modifice fara sa te intrebe asa cum ai facut tu cu dacia de pe gta-custom,cea modificata de mine.
Astai dovada pura ca esti ca toti ceilalti,doar sa furati stiti si atat. |
Quote:
|
Calm băieţi, calm...
|
Quote:
|
Fiecare din voi aveţi dreptate câte puţin, din ce citesc. Nu sunt aşa priceput ca voi la treaba asta, chiar deloc, dar din ce văd aici, lucrurile nu sunt atât de grave, nu sunt cazuri de viaţă şi de moarte ca să trebuiască să facem atât de tare scandal şi să ne înjurăm aşa vârtos. Am şters ultimele posturi, hai să depăşim subiectul, vă rog.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning