![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Are cineva niste arcuri inalte?Imi trebuie cu diametru de 17 si cat mai lungi, ceva de jeep camioneta.Are cineva?
|
face cineva telecomenzi in tm?
|
fi mai explicit la ce fel de telecomenzi te referi .
|
Am rezolvat intre timp:D.Telecomanda de la alarma aveam nevoie.
|
si..cat a costat? unde?
ai fost cu masina si ti-a copiat ceva cod de pe alarma, sau ti l-a "citit" wireless? |
1 Attachment(s)
stie cineva de unde pot cumpara o rola de banda termoizolanta sa invelesc galeria de evacuare? la ce magazin sa merg direct ca am inteles ca se gaseste cam greu :D
|
Avea cineva de vanzare pe forum.
Cautal in bazar.O sa ma uit si eu si iti dau link-ul. Edit:Am gasit aici. |
Quote:
Intersectie Brancoveanu cu strada pe care circula E8 instatie e un magazin auto.Undeva la 200lei era toata traba. Apropo are cineva o nuca de schimbator pentru Opel Tigra, sau ceva care sa se potiveasca? |
Salut.am si eu niste stopuri pe leduri si la unu am sticla sparta,stiti pe cineva care face sticle de stopuri?ms anticipat
|
Quote:
|
Salut baieti si fete.
Am o nelamurire mare ... am luat o masina inmatriculata in Timisoara. Proprietarul mi-a scos fiscal fara probleme dar, cei de la primarie zic ca ei nu pun stampila pe fisa de inmatriculare pe motiv ca s-a schimbat legislatia in 2007 ... cum e posibil asa ceva? In restul judetelor din tara (nu stiu daca-n toate) iti cere la inmatricularea masinii Fisa de inmatriculare stampilata atat la primaria vanzatorului (prin care se dovedeste scoaterea din evidente) cat si de primaria cumparatorului (prin care se dovedeste luarea in evidente). Un mic sfat daca stiti m-ar ajuta ... e posibil asa ceva? Am inteles, daca atat vanzatorul cat si cumparatorul sunt din Timis cei de la inmatriculari inmatriculeaza masina fara stampila dar in alte judete ... |
Asta-i o intrebare retorica sau ce? Mai bine spune unde vrei sa ajungi sau ce vrei sa faci mai departe, ca altfel nu vad cum te putem ajuta...
|
Cum pot inmatricula o masina cumparata din Timisoara pe Arad atata timp cat la primaria Timisoara imi zice ca ei nu pun stampile pe Fisa de inmatriculare (cum se face-n tot restul tarii) iar la Arad imi cere acea stampila?
|
Salut, imi spuneti careva cam cat mar costa sa inmatriculez un opel bertone 1.8 din 2002 benzinar.. va rog ca nu inteleg ce e cu noua lege. Multam
(Masina vreau sa o iau de pe net si nu este inmatriculata in RO) |
Quote:
cere si tu o hartie in scris, semnata si stampilata de la Timisoara, cum ca prin legea cutare articolul cutare, nu se mai pune stampila pe fisa de inmatriculare, in vederea inmatricularii unui autoturism. Sau, ca refuza sa iti stampileze certificatul de inmatriculare, pe motivul xxxx al legii cutare. Desi, mi se pare aberant sa nu se puna stampila pe fisa de inmatriculare cum ca masina a fost scoasa de la impozit si se poate instraina, din moment ce imputita aia de fisa de inmatriculare, cere stampila respectiva la scoaterea din evidenta, si la luarea in evidenta) (nu sunt in tema cu legile noi, dar nu cred ca exista asa o aberatie "sa nu pui stampila", din moment ce formularul cere altceva) |
Da careva o cafea? :)
|
Te oferi ?:))
|
Quote:
TARE faza, dar adevarata :( Si nu e singura..la Primaria TM sunt multe "aberatii" in baza unor anumite legi..pe care eu unul, nu le stiu, dar as fi curios care sunt acestea :rolleyes2 |
Salutari..are cineva idee unde se pot face suporti de scaun ?
|
baietii!!!
unde gasesc la noi in TM,band dublu adeziva bison? am luat ceva din mehala,dar a tinut 2-3 sapt.. real?practiker?ceva.... am noroc?:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
intre timp am vazut ca ar fi si la promotor numai bine |
Ceau, as avea nevoie de niste sfaturi-indicatii-exemple in legatura cu ümflatul aripilor pe spate la un e36. Voi merge la cineva sa faca treaba asta, dar as vrea sa stiu cate ceva inainte, ptr a alege cea mai buna optiune. Sunt binevenite si recomandarile. Jantele ptr care vreau sa trag aripile sunt 9,5J cu ET13......ms frumos!
|
mare chestie nu ii...
probezi jantele...lasi masina jos cat vrei si dupa se trage de aripi...daca ai noroc dupa roluire s-ar putea sa nu sara vopseaua(daca nu trebuie tras mult) daca ai et mic si jantele foarte late atunci se lucreaza pe la buzele aripiilor cea ce inseamna sudat(eventual)fibra,prelucrat,vopsit spor |
Quote:
|
Quote:
am si eu o intrebare ce model de telefon nokia este la kar kit de vw? 6130 model mai vechi 6310 ? |
Inafara de ProMotor, unde in TM se mai pot gasi clipsuri pentru fetele de usi ? Bmw E36 .
|
Quote:
|
Merci vecine.Las ca mergem sa luam de acolo de unde stii tu.Uite, ii 8 fara 10 dimineata si eu sunt treaz :)).Nici mie nu imi vine sa cred
|
Quote:
nu imi arata/recomanda si mie nimeni o lucrare cu aripi trase in timisoara?.....pe strada sunt multe masini facute...:-) |
Quote:
|
Quote:
P.S esti de pe str b.deleanu? |
Quote:
|
Salut, ti-am lasat PM, poti sa vii sa vezi si masina sa ai o idee cum a iesit.
Am vazut mai sus, cineva cauta banda dubla adeziva de la Bison, eu am luat din Practiker si pot zice ca sunt multumit de ea, e de calitate . |
Quote:
dar am rezolvat intre timp la pro motor mersi oricum |
Quote:
|
Baieti am si eu o rugaminte daca imi puteti spune ceva despre masina asta :D
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10901400.html |
Quote:
Vrei sa mori mai rapid? Red Bull te ajuta! ARIPI....SPRE MOARTE... Se vinde in toate magazinele din tara . Se gaseste oriunde este la moda , oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate. ... dar poate fi mortal . RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare. RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: '' Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energi*e si o stare de spirit mai buna. Toate acestea se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii) . RED BULL se vinde in aproape o suta de tari. Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent. ISTORIA: Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austri*ac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG , unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti . Lichidul - bazat pe o formula ce contine cafei*na si taurina - facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator. ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL! IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA. GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva. In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul: GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent. Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI: 1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR. 2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat. 3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o 'bomba mortala' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata. 4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica. Astefel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool . 5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera). CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc. |
Chiar nu stie nimeni pisca aia de bulgaria?? Imposibil:???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning