![]() |
Re: Off-Topic
Quote:
|
Bah Johnson, poate confunda P..A cu PI..A.
Se poate...Nu? |
Quote:
|
jhonson tata mai traisti nu mai dai un semn nimic, iar nu ai bani pe telefon?
|
Sony....botul ala de vin?
|
Quote:
|
Cand mai punem si noi la cale o "intalneala" ? Haide ca a dat si putina caldura.Aaaa.....sa nu uit ,eu sunt mai nesimtit. SALUTARI BAIETI !
|
Quote:
|
Quote:
|
next weekend..acuma nu se face nimic :D
|
Ce sa intamplat cu ursul lui glavana l`a vadut?Ca intr`o zi era un E34 fara bara spate inscirs in clubul inferno... in locul ursului :)
|
salutare..ce faceti ma?
|
e 34 acela care lai vazut tu inscris in clubul inferno este al lui vlad, iar glavana e posesor de pisica adica e 36 gri si nu mai are ursul...
|
Quote:
|
Quote:
sau a dat caldura putin si gata toti pe afara:-P |
salut baieti mai stie cineva ce este cu taxa aceea de prima inmatriculare?
|
Pe FileList torrentele freelech ce trebuie sa le fac sa le las sa downlodeze sau sa uplodeze sa creasca ratia :-? In afara sa le las sa scoata ... sa nu le sterg ...
|
Quote:
da nu se intelege mult din intrebarea ta fii mai explicit |
Quote:
|
Salut am de 2 saptamani permis si vreau o masina(pt experienta) pana la inceputul lui ianuarie 2011 ca sa prin ceva experinta..ca dupa aceia imi voi lua un bmw...am vrut sa-mi iau acu dar nu a fost batranu deacord
Ce masina imi recomandati? Bafta |
nu stiu ce sa iti zic trebuie sa iti iei ceva in primul rand sa iti placa tie...
Depinde acum si de ce buget dispui. Masini de cand cu criza asta sunt foarte multe si la bani buni. |
salut
|
:))))) eu am inteles ca e off topic, da' chiar asa ???
|
Quote:
salut si tie mihai |
la mihai.. vroia doar sa salute lumea ?? sau are si ceva de zis ??
|
Quote:
|
salut!!!
sunt si eu nou si nu prea stiu bine cum se procedeaza daca o sa fac vreo greseala imi cer scuze anticipat mersi pentru intelegere |
Quote:
nu toti evident |
Quote:
Ar fi bine sa citesti regulamentul ;) |
Quote:
|
nu john.. dar e valabil pentru toata lumea, o sa-si dea si el seama.. daca ai ceva de zis, spune.. daca nu, nu.. e simplu.. :-P
|
Quote:
salut mihai si bine ai venit pe forum;) |
mah sonny si in loud team ai intrat? :))) colectionarule :))
|
sonny, taci ca ma iau si de tine.. :-P
nu stiu cand mai ajung.. intr-o saptamana sau doua cred ca mai trec prin focsani.. cam asa.. :-) |
Quote:
de ce ravy sa te iei de mine...cine o sa mai vina cand o sa mai ramai pe undeva cu masina;)? |
Un camp electromagnetic este generat de un transformator . Se poate ca infasurand transformatorul in aluminiu sau folie de aluminiu sa reduc din acel camp ? El imi influenteaza alte echipamente electronice ... genereaza un fel de unde electromagnetice care se observa pe monitor crt ...
Iar la boxe cum le pot face protejate ( imi scapa termenul acum ) ca sa nu faca tv crt alte culori decat cele reglate ( tot din magnet face ) ? Astept un raspuns la cele 2 intrebari , am cautat si pe net si unii zic ca tr ar trebui " imbracat " intro cutie din aluminiu iar la dif nimic ... nu am gasit . Eu cred oi fi invatat la liceu ( lic 1 electronica si automatizari ) dar nu imi mai amintesc :( ... pls help :oops: |
Quote:
|
deci asta cu toate improvizatiile lui o sa arda ca un shobolan intro zi :lol::lol:
lasa naibi toate prostiile si cumpara ca tot omu ceva din magazin si nu iti mai face combina muzicala din ventilator sau alte nebunii ! p.s incearca sa duci sursa cat mai departe posibil de monitor boxe etc ;) |
lasa.ti ma omul sa faca ce vrea....;)
|
Asta imi e meseria :)
Termenul se numeste ECRANAT Intrebare pe scurt : Cum pot ecrana un difuzor si cu ce ? Cu transformatorul am rezolvat-o la o bere :D Adica dupa ce am baut-o am taiat cutia din metal ( aluminu ) si am pus-o de jur imprejurul transformatorului astfel micsorand campul electromagnetic creeat de acesta :D La difuzoare ar trebui sa fie identic ... vad eu ... va tin la curent ;) Ps : Mi-am dat comanda de mixer ( de dj ) am vrut sa fac unu dar cu toate cele ce imi trebuia ma ajungea 5 -10 mil :D asa dau 2 mil ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning