![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Salut Ady!
spuneai mai la inceputul topicului de scutul sub baia de ulei, poti pune 2-3 poze sa vad al tau cum este facut si in ce este prins? am inceput sa "proiectez" si eu unul, sa vedem ce-a iesii... |
Quote:
Aseara dupa mai bine de 6 luni am redescoperit iar placerea de a merge cu un urs:D....l-am adus acasa pus la punct asa cum imi doream....si pe aceasta cale le mutumesc lui Radu, Madalin si Grasutz care au muncit sa-mi faca pe plac :D (sunt cam diliu cand e vorba de fiarele mele....vreau ca totul sa fie perfect si pus la punct:-)) Acum mai ramane sa duc ursu' la un prieten care se ocupa de car detailing si apoi sa-i fac niste poze pe masura....in rest mergem la cupa kocean si la distractie sa-l pun iar la treaba;) |
Exact ce vroiam sa aud ... ca e pregatit de cupa cocean.;)
Multa bafta in continuare cu el. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Azi a fost zi de spalat bibilit si aranjat :D
|
apropo cat timp masina *ursu a fost la noi un prieten ti-a gasit initialele :D:D
MLS = Moarte Lenta si Sigura :lol::lol: te pup |
Foarte frumoase masinile. Cumva magazinul de piese auto de langa Profi e al tau ? Am vazut de multe ori e46-le parcat acolo.. chiar si ursul de cateva ori. Bafta multa in continuare !
P.S. Da bine, bine e46-le cu jantele noi. :shock: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
In vizita la un prieten bun...am facut cateva poze cu telefonul:D
|
Quote:
|
Foarte frumos ursul. Culoarea imi place mult :).
Scaunele sunt din piele? |
hopa....ai scos ursu din barlog.....:))
frumos....frumos... |
eu te-am salutat cand bagai ursul in curte :d frumos...si curat
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am vazut-o acum 10 minute pe strada spitalului, e "low low low" :))
Arata impecabil, e un urs foarte ingrijit :twisted: Bafta in continuare ! |
Aseara ursu' a avut "program" artistic;)......liniutze....burn...cercuri...drift :D.....in 2 ore m-a facut cel mai zambaret nebun din oras:lol:
Am prins o Fiesta STI care a vrut sa vada cum sta cu mine....a iesit o diferenta de vreo 3 masini in favoarea mea:D Apoi am vrut eu sa vad cum stau cu un M5 E60 V10 de 507 cai:D....i-am luat plecarea si am stat in fata pana cand am dat a 2-a........ apoi nu l-am mai vazut ....mi-a dat 10 tiruri:lol::lol: Am anvelopele pe spate cu sarmele la vedere asa ca asta a fost seara in care le-am terminat de tot:D....saptamana viitoare le trec pe cele de pe fata pe spate si montez in locul lor Toyo noi noutze pe care le am din iarna.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ady vii la tulcea pe 29?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut :) ti-am vazut si eu ursu in Targoviste ;d in "actiune" chiar :)) ce pot sa zic...mai bine nimic decat felicitari e o masina de nota 10. Bafta in continuare!
|
Era sa te faca blonda aia cu fabia de 1.2 astazi la iesire din tartasesti :)) !
Frumos rau ursul , si puternic ! Salve ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Dupa ce le-am vazut razand credeam ca-mi fac vreo surpriza cu skoda aia si am incins ursu':lol: |
Quote:
Ne uitam dupa tine ca disparusesi de tot :)) .. cand am ajuns iar in spatele tau nu a mai vrut sa depaseasca :)) ''Surpriza cu skoda de 1.2 '' Buna asta :lol::lol: |
Ce rezervor plin cu benzina ai in poza :lol:.
|
Quote:
Oricum seara la cupa kocean;) am repus ursu' in drepturi: vs E30 SMG-ul de Campina 0-2 (nici-o sansa chit ca plecarile mele erau mai bune....ma spulbera pe tr. a 3-a) vs E30 28 24v 2-1 (prima oara am ratat a 2-a si am furat-o apoi am reusit sa-l inving de 2 ori, a doua oara cu Jakal la volan) vs Honda CRX 1.6 160 CP 1-0 vs Skoda Octavia RS sau 1.8T(nu stiu prea bine pentru ca aveam la un moment dat 2 masini in fata si brusc a zburat pe langa mine!!!) 0-1 Per total o seara frumoasa si distractie pe masura:D |
Quote:
vs Skoda Fabia 1.2 1-0 =)) Deci la cupa mergeai tu ? Tot prin buc o iei , parca sa facut drumul si pe la noi .... |
Quote:
|
O mica distractie de wk:D
https://www.youtube.com/watch?v=WtATi...eature=feedlik |
frumos, poate cand iesi te mai prind si eu pe aici prin zona
|
Quote:
dc face ursul cerce in locul altora???? |
10 Attachment(s)
Quote:
Ursul face ce stie el cel mai bine:D |
superb, la cum arata tie si mila parca as fi rupt mai rau ferari ala :D
|
Duminica la curse nu??...sau iar ai nunta/botez sau curse cu motoreta??
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning