![]() |
Re: Masina suprema
logan 1.4 :)))))
|
1 Attachment(s)
Bugati? ce fac astia? masini?, nu cred, cred ca sunt mai degraba rulote la ce lux au;au totul dar nu au nimic:lol::lol::lol:(parerea mea umila)
c ziceti de un ariel atom?, unul mai special: 500 V8 motor: V8, 2.4 litri, 500 cp:evil:, care se tureaza pana la 10.000 rpm( :shock:ZECE MII) http://www.arielmotor.co.uk/ |
Quote:
|
Pagani Zonda R...pt condus sportiv si un Maserati Quattroporte pt oras/drumuri lungi....:love:
|
Quote:
|
BMW 335i:peace:
Love the engine |
Quote:
si mie imi plac la nebunie rx8, s2000, NSX si mai toate astea japoneze salbatice, da ariel e cva deosebit:D |
nu compar, prietene, faceam o constatare.
|
Quote:
Limitarea e la 9000 rot/min. |
Vis realizabil : E36 coupe 320I cu straight pipes
SI doar vis : un hot rod:D |
masina suprema pt.mine 'Opel Calibra si ar mai fi SLR McLAren'
|
Quote:
ce extreme :? |
Lancia Delta de grupa B.Si multi-multi bani de benzina.
|
Quote:
|
....bmw m3 e46 csl nu stiu de ce dar aia ma atrage cel mai mult....limuzina bmw 760Li......off road x5 :)
|
CAPARO T1!
|
Quote:
|
Quote:
|
recent visul meu s-a schimbat...acum visez la 2 masini...prima ar fi un SL65 AMG Black Series...si alta ar fi un sl73 amg, care pentru cei care nu stiu este una dintre cele mai rare masini din lume acum si are motorul care a fost pus ulterior pe zonda(care e defapt vis mai vechi...dar:D)
|
noul nissan gt-r sau un rs 4
|
Quote:
|
1.Range Rover Vogue
2.2008 BMW 760 Li 3.Takata Honda NSX numai pentru circuit in zilele imsorite de duminica:D |
care circuit?
|
Bmw B7 ALPINA si un muscle:D:X
|
Hmm daca tot e masina visurilor atunci e Nissan Skyline GT-R mi se pare fenomenala.
|
Ipotetic vorbind,masina suprema ar trebui sa fie ceva cu sute de cai putere,sa consume cam 4-5%,sa treaca cu succes peste gropile din Romania si sa te lase intreg dupa un impact la orice viteza
|
Quote:
|
- Pagani Zonda roadster R
- Range Rover Vogue Supercharged 75 Aniversarry - Audi A 8 W12 - Bentley Arnage Limousine R 07MY - Maseratti Gransport S Nu cred k as putea renunta la vreuna dintre ele .......:)))) |
Quote:
|
Ford Mustang GT500 1967 :ashamed:
|
Quote:
Basnuiesc cu "update-uri"...ca e nasol rau sa-l conduci ala original |
stock, ce ti se pare asa nasol ?
|
Quote:
Nu as spune "nasol" in sensul propriu al cuvantului....eu sunt mare fan de muscle cars,pana acum cateva luni am condus numai si numai muscle cars.....dar daca fac o comparatie intre un Camaro SS de exemplu din 66-67-68(am avut varianta stock,reconditionat cu piese originale),cum se conduce si cum se comporta ala.....cu aceeasi masina dar cu piese de prin 2005(suspensie,directie,servo, s.a.m.d.) deja discuti altfel. Un muscle car cu piese originale nu poate sa faca performante,nu accelereaza cum crede lumea(cum se vede in tot felul de filmulete),cand vrei sa iei o curba daca ai atins deja o viteza mai maricica trebuie sa-ti incorzi muschi si sa strangi tare din dinti.....o intoarcere in 3 miscari te face sa transpiri de efort...need I say more? Da,e frumos,e mai mult decat frumos....dar pune frumusetea aia pe dotarile de acum si o sa fie parca mult mai bine. Scuze de offtopic |
nu mi se pare offtopic:) mi se pare mult mai frumoasa senzatia fara servo, simti cu adevarat masina. parerea mea, si stiu cum e cu intoarcerile din 3 miscari, cu un volan mai mic te omoara:)) la suspensii ai dreptate...
|
cum o ruda are un cls amg. v8 kompressor imi ajunge:))
daca ar fi sa aleg. as vrea un mg sv ....are doar 1000 cp:(:(: |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
AE86GT incearca sa postezti intr`un singur post !
le: si cat despre anuntul tau... pune`l pe bazar nu aici ;) |
masina suprema: maserati GT-S
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning