![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
Quote:
|
Cica iar se merge de-a latu...sper numa sa nu se lase iar cu bai sparte:D
|
hmm cam da.. zapada de aprox 2 cm ... noroc ca a inghetat asfaltu si am reusit si eu anu asta sa ma dau cu solnita 'dea latu' in fata blocului ca e nasoala rau treaba :>
era frumos daca am face un film ....cu cat mai multi cu atat mai bine :) |
hai pe gradinita, nu aici
|
hai poate trag si eu o fuga pe la voi...pe la 19 ati zis
|
app. de club ul asta...organizati ceva si voi...?? sau ati organizat vreo ceva ...???
|
Quote:
|
Am vazut ca baietii de la Braila isi modifica masinile ei intre ei frumos intr-un garaj, scule, un laptop, etc. o minte luminata si asa au masini care se misca. Noi nu putem face asa? Eu sunt interesat de treaba asta. Vad ca sunt si prin Galati baieti care cunosc cu masina. Ne apucam de treaba? Sau ramanem la stadiul de leduri? Parerea mea este ca fiecare dintre noi ar vrea sa aibe cativa HP in plus sub capota.
|
cine nu ar vrea ?
|
Quote:
de garaj se discuta de luni bune,s-au gasit si diferite locatii..dar in zone linistite...ceea ce nu e pe placul nostru....baietiilor din Sound Of Speed le cam place galagia :lol: |
Quote:
|
ma baieti...hai sa lasa-m putin orgoliul la o parte si veniti cu totii la 19:00 pe platforma langa gradina botanica in curba...sa vorbesc eu cu voi ceva serios..si poate ne unim toti fortele mici mari cum le avem si facem clubul si mai mare facem rost de un garaj..o sa avem si actele si o sa vina si mai usor dupa, sa lasa-m putin la o parte ilegalele si sa vorbim serios ca oricum nu e vreme de ilegala :D
PS: hai va astept, nu strica un prieten in plus, noroc! |
Daca intarzii putin ma mai primiti??...sau va mai gasesc pe acolo???
|
ne gasesti acolo...acuma depinde cat intarzii
|
Quote:
dc stii cu cine sa vb te pot ajuta baietii sa umbli la motor si o evacuare si un soft...mai ales k u ai honda din cate stiu vb si u cu shadow,maus,andrei(supra) sau cu bgd si te ajuta cu c vrei...bani sa ai |
Quote:
|
xpert_custom sau u_tuning s-ar putea sa mai aiba ceva piese prin garaj ;)
|
jdm...aici ai dreptate,dar las ca le facem noi si pe alea.noi avem mai multe planuri,dar le putem realiza numai in timp ca......no money"no honey"..intelegi u?
|
Quote:
Quote:
nu va suparati pe mine,recunosc k am invatat si eu d la altii,dar nu asta inseamna tuning si cu atat mai putin racing |
Quote:
Evacuare am. As vrea doar sa resoftez, dar nu prea imi surade ideea. Din cate am auzit pe la baietii care au honde, zic ei ca sunt duse aproape la maxim din fabrica si ca nu i-ar face mare lucru o resoftare, ii da cam 5HP in plus, insa am sa incerc in curand. Ms! :D |
Quote:
|
Quote:
Am. FCN-ul e la mine. Serpisori am si chiar isi fac treaba. O sa vb. cu HAW sa vad cu ce ma poate ajuta. |
Am aparut si eu pe acolo. Sunt ala cu Astra G , si l-am mai chemat si pe un prieten cu Astra H.Stateam mai deoparte.Nu m-am bagat cam mult in seama..ma rog. Poate data viitoare am sa am mai mult tupeu.
Fiind prima data cand sunt prezent, este frumos dar nu e bine ca se sta in bisericute.Parerea mea.Poate doar mi s-a parut :) . Va salut ! |
Quote:
da mai stam si asa ce sa-i faci!!!....... cand se aduna prea multi mai facem si grupuri ca la biserica |
Daca te-a deranjat chestia cu bisericutele, nu asta a fost intentia.Am zis asa ca fapt divers..
|
ai mare dreptate geoX.......dar cateodata se mai intampla si asa din pacate..
|
Salut! Scuze ca nu am stat prea mult, poate cu alta ocazie cand o sa fie mai cald afara. O sugestie imi permit: la intalniri sa nu mai faceti "eugenii" cu frana de mana, turat in limitare si alte faze din astea ca sa nu dati apa la moara cui nu trebuie. Doar o sugestie ;)
PS: cine s-a oferit pentru garaj, sa-mi dea un PM cu nr lui de telefon. Ms :) |
Adu ai dreptate aici ;) poate vin baietii de la P****e si dupa aia o sa va plangeti in pumni pentru permis ;)
Va Rog sa nu mi-o luati in nume de rau a fost doar o sugestie :) |
si o sa spuna ca esti "pericol public" ..
|
cine stie cunoaste :))
|
pai trebuie sa stii, ca vin ei cu intrebarea: Stiti de ce v-am oprit? :))
|
Quote:
Quote:
dc nu e drum public nu va ia nimeni permisul...in cel mai rau caz va da o amenda pt disturbarea linistii publice |
hai sa nu ne ne tunarim...ca pana la urma nimeni nu are bani de tunat
...daca era vreo unu sa aibe bani sa tuneze isi lua o masina adevarata baga 5000e in ea si nul interesa de cluburi si etc.... noi facem ce putem...in limita banilor...... Tuning inseamna sa ai bani sa bagi sa nu te doara sufletu cand spargi un spoiler sau eu stiu ce... |
app...care e baiatu ala care lucreaza in fibra si etc...sami lasa un id ceva ;)
|
@Ene recomanda-le grupul tau :P
|
Baieti, cam in 2 saptamani vom prezenta un nou atelier in galati care se va ocupa de mai multe "acareturi" pentru autoturismele, autospecialele sau electrocarurile voastre. :) Target-ul de piata este partea mecanica si electrica, diagnoze, resoftari si o mica hala de tubulatura. :) Revenim cu detalii.
Va salut. |
electrocaruri =))))
|
Intr-adevar,o veste foarte buna pentru Galati...
|
MaUs sa imi dai un telefon sa te intreb ceva :)
|
Quote:
baieti va invit in grupul meu, Galati Mad Drivers, este facut de KarFanatiK special pt baietii din sound of speed...intrati la mine pe pagina si o sa gasiti grupul respectiv la: Social Group, poza grupului e HKS, va astept :peace::2gun: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning