Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Sound Of Speed Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/158466-sound-of-speed-galati.html)

racinGTI 15-01-10 20:18

Re: Sound Of Speed Galati

Quote:

Originally Posted by Gabi TAZ (Post 2980186)
Da, ai dreptate. Scuze ptr ce ti-am scris inainte.

Cat despre ce vrei tu sa afli, sincer, nu te mai obosi. Daca ei nu sunt in stare sa faca o prezentare ok, sa stie lumea ce masini au, nici nu ar trebuie sa te mai intereseze. O parte din masini sunt prezentate la rubrica Masinile clubului SOS, insa doar cateva.

nicio prb...makr u t obosesti sa-mi spui cva:lol:

suici 15-01-10 20:57

Cica iar se merge de-a latu...sper numa sa nu se lase iar cu bai sparte:D

Killpacient 15-01-10 21:08

hmm cam da.. zapada de aprox 2 cm ... noroc ca a inghetat asfaltu si am reusit si eu anu asta sa ma dau cu solnita 'dea latu' in fata blocului ca e nasoala rau treaba :>
era frumos daca am face un film ....cu cat mai multi cu atat mai bine :)

sedici_valve 15-01-10 21:17

hai pe gradinita, nu aici

sacura 16-01-10 09:39

hai poate trag si eu o fuga pe la voi...pe la 19 ati zis

sacura 16-01-10 09:43

app. de club ul asta...organizati ceva si voi...?? sau ati organizat vreo ceva ...???

andykanabis 16-01-10 11:08

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 2982315)
app. de club ul asta...organizati ceva si voi...?? sau ati organizat vreo ceva ...???

avem de gand la sfarsitul verii daca ne ajuta D-zeu ... momentan prima prioritate e legalizarea clubului ......

jdm B16 16-01-10 11:29

Am vazut ca baietii de la Braila isi modifica masinile ei intre ei frumos intr-un garaj, scule, un laptop, etc. o minte luminata si asa au masini care se misca. Noi nu putem face asa? Eu sunt interesat de treaba asta. Vad ca sunt si prin Galati baieti care cunosc cu masina. Ne apucam de treaba? Sau ramanem la stadiul de leduri? Parerea mea este ca fiecare dintre noi ar vrea sa aibe cativa HP in plus sub capota.

sedici_valve 16-01-10 11:32

cine nu ar vrea ?

geo_s.o.s 16-01-10 13:05

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 2982601)
Am vazut ca baietii de la Braila isi modifica masinile ei intre ei frumos intr-un garaj, scule, un laptop, etc. o minte luminata si asa au masini care se misca. Noi nu putem face asa? Eu sunt interesat de treaba asta. Vad ca sunt si prin Galati baieti care cunosc cu masina. Ne apucam de treaba? Sau ramanem la stadiul de leduri? Parerea mea este ca fiecare dintre noi ar vrea sa aibe cativa HP in plus sub capota.

de garaj se discuta de luni bune,s-au gasit si diferite locatii..dar in zone linistite...ceea ce nu e pe placul nostru....baietiilor din Sound Of Speed le cam place galagia :lol:

sacura 16-01-10 13:30

Quote:

Macar de ar fi un garaj ca sa putem umbla cat de cat la masini...mai strangi o piulita mai faci cate ceva...isi mai da unu cu o parere macar...ca pana la laptopuri si chestii mai mari ...mai intai incepi cu piulite si Leduri;))

Ene'Andrei 16-01-10 13:38

ma baieti...hai sa lasa-m putin orgoliul la o parte si veniti cu totii la 19:00 pe platforma langa gradina botanica in curba...sa vorbesc eu cu voi ceva serios..si poate ne unim toti fortele mici mari cum le avem si facem clubul si mai mare facem rost de un garaj..o sa avem si actele si o sa vina si mai usor dupa, sa lasa-m putin la o parte ilegalele si sa vorbim serios ca oricum nu e vreme de ilegala :D

PS: hai va astept, nu strica un prieten in plus, noroc!

sacura 16-01-10 13:54

Daca intarzii putin ma mai primiti??...sau va mai gasesc pe acolo???

Ene'Andrei 16-01-10 13:55

ne gasesti acolo...acuma depinde cat intarzii

racinGTI 16-01-10 15:08

Quote:

sunt baieti care umbla la masini si in gl...si din cate stiu e cineva care are scule si pt resoftare
dc stii cu cine sa vb te pot ajuta baietii sa umbli la motor si o evacuare si un soft...mai ales k u ai honda din cate stiu
vb si u cu shadow,maus,andrei(supra) sau cu bgd si te ajuta cu c vrei...bani sa ai

racinGTI 16-01-10 15:10

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 2976751)
app la gti ul tau.....ai 140 de cai??

2.0 8v ... 115cp

racinGTI 16-01-10 15:12

xpert_custom sau u_tuning s-ar putea sa mai aiba ceva piese prin garaj ;)

marius3030 16-01-10 15:16

jdm...aici ai dreptate,dar las ca le facem noi si pe alea.noi avem mai multe planuri,dar le putem realiza numai in timp ca......no money"no honey"..intelegi u?

racinGTI 16-01-10 15:28

Quote:

Originally Posted by sacura (Post 2982934)
Macar de ar fi un garaj ca sa putem umbla cat de cat la masini...mai strangi o piulita mai faci cate ceva...isi mai da unu cu o parere macar...ca pana la laptopuri si chestii mai mari ...mai intai incepi cu piulite si Leduri;))

s-a km dus vremea beculetelor si ledurilor...nu cred k asemenea accesorii iti face masina apreciata...nu face nimeni "braduleti" d craciun care sa faca curse

Quote:

Originally Posted by Ene'Andrei (Post 2982963)
ma baieti...hai sa lasa-m putin orgoliul la o parte si veniti cu totii la 19:00 pe platforma langa gradina botanica in curba...sa vorbesc eu cu voi ceva serios..si poate ne unim toti fortele mici mari cum le avem si facem clubul si mai mare facem rost de un garaj..o sa avem si actele si o sa vina si mai usor dupa, sa lasa-m putin la o parte ilegalele si sa vorbim serios ca oricum nu e vreme de ilegala :D

PS: hai va astept, nu strica un prieten in plus, noroc!

la partea cu orgoliu sunt de acord cu tine...cu cat mai mult ca atat mai bine...mai multe idei constructive...dar cred k garajul e un vis...si pana la urma pt ce...sa puna lumea o toba care baraie si un eleron si sa creada k are wrc

nu va suparati pe mine,recunosc k am invatat si eu d la altii,dar nu asta inseamna tuning si cu atat mai putin racing

jdm B16 16-01-10 15:46

Quote:

Originally Posted by racinGTI (Post 2983186)
sunt baieti care umbla la masini si in gl...si din cate stiu e cineva care are scule si pt resoftare
dc stii cu cine sa vb te pot ajuta baietii sa umbli la motor si o evacuare si un soft...mai ales k u ai honda din cate stiu
vb si u cu shadow,maus,andrei(supra) sau cu bgd si te ajuta cu c vrei...bani sa ai

Evacuare am. As vrea doar sa resoftez, dar nu prea imi surade ideea. Din cate am auzit pe la baietii care au honde, zic ei ca sunt duse aproape la maxim din fabrica si ca nu i-ar face mare lucru o resoftare, ii da cam 5HP in plus, insa am sa incerc in curand. Ms! :D

racinGTI 16-01-10 15:50

Quote:

Originally Posted by jdm B16 (Post 2983269)
Evacuare am. As vrea doar sa resoftez, dar nu prea imi surade ideea. Din cate am auzit pe la baietii care au honde, zic ei ca sunt duse aproape la maxim din fabrica si ca nu i-ar face mare lucru o resoftare, ii da cam 5HP in plus, insa am sa incerc in curand. Ms! :D

vb cu shadow,adc sau bgd(ei au honde)...iti pot da toate detaliile...nu stiu cu cine ai vb u dar nu cred k iti da doar atat...o evacuare(cu serpisori) si o resoftare buna se simte f bine la o honda

jdm B16 16-01-10 17:07

Quote:

Originally Posted by racinGTI (Post 2983283)
vb cu shadow,adc sau bgd(ei au honde)...iti pot da toate detaliile...nu stiu cu cine ai vb u dar nu cred k iti da doar atat...o evacuare(cu serpisori) si o resoftare buna se simte f bine la o honda

Am. FCN-ul e la mine. Serpisori am si chiar isi fac treaba. O sa vb. cu HAW sa vad cu ce ma poate ajuta.

geoX 16-01-10 20:14

Am aparut si eu pe acolo. Sunt ala cu Astra G , si l-am mai chemat si pe un prieten cu Astra H.Stateam mai deoparte.Nu m-am bagat cam mult in seama..ma rog. Poate data viitoare am sa am mai mult tupeu.
Fiind prima data cand sunt prezent, este frumos dar nu e bine ca se sta in bisericute.Parerea mea.Poate doar mi s-a parut :) .
Va salut !

madalin89 16-01-10 21:53

Quote:

Originally Posted by geoX (Post 2984010)
Am aparut si eu pe acolo. Sunt ala cu Astra G , si l-am mai chemat si pe un prieten cu Astra H.Stateam mai deoparte.Nu m-am bagat cam mult in seama..ma rog. Poate data viitoare am sa am mai mult tupeu.
Fiind prima data cand sunt prezent, este frumos dar nu e bine ca se sta in bisericute.Parerea mea.Poate doar mi s-a parut :) .
Va salut !

da mai stam si asa ce sa-i faci!!!....... cand se aduna prea multi mai facem si grupuri ca la biserica

geoX 16-01-10 22:53

Daca te-a deranjat chestia cu bisericutele, nu asta a fost intentia.Am zis asa ca fapt divers..

marius3030 16-01-10 23:55

ai mare dreptate geoX.......dar cateodata se mai intampla si asa din pacate..

adu89 17-01-10 00:01

Salut! Scuze ca nu am stat prea mult, poate cu alta ocazie cand o sa fie mai cald afara. O sugestie imi permit: la intalniri sa nu mai faceti "eugenii" cu frana de mana, turat in limitare si alte faze din astea ca sa nu dati apa la moara cui nu trebuie. Doar o sugestie ;)

PS: cine s-a oferit pentru garaj, sa-mi dea un PM cu nr lui de telefon. Ms :)

KarFanatik 17-01-10 09:18

Adu ai dreptate aici ;) poate vin baietii de la P****e si dupa aia o sa va plangeti in pumni pentru permis ;)

Va Rog sa nu mi-o luati in nume de rau a fost doar o sugestie :)

sedici_valve 17-01-10 10:37

si o sa spuna ca esti "pericol public" ..

KarFanatik 17-01-10 18:05

cine stie cunoaste :))

sedici_valve 17-01-10 18:17

pai trebuie sa stii, ca vin ei cu intrebarea: Stiti de ce v-am oprit? :))

racinGTI 17-01-10 18:23

Quote:

Originally Posted by adu89 (Post 2984563)
Salut! Scuze ca nu am stat prea mult, poate cu alta ocazie cand o sa fie mai cald afara. O sugestie imi permit: la intalniri sa nu mai faceti "eugenii" cu frana de mana, turat in limitare si alte faze din astea ca sa nu dati apa la moara cui nu trebuie. Doar o sugestie ;)

PS: cine s-a oferit pentru garaj, sa-mi dea un PM cu nr lui de telefon. Ms :)

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2985038)
Adu ai dreptate aici ;) poate vin baietii de la P****e si dupa aia o sa va plangeti in pumni pentru permis ;)

Va Rog sa nu mi-o luati in nume de rau a fost doar o sugestie :)

dc nu e drum public nu va ia nimeni permisul...in cel mai rau caz va da o amenda pt disturbarea linistii publice

sacura 17-01-10 23:43

hai sa nu ne ne tunarim...ca pana la urma nimeni nu are bani de tunat
...daca era vreo unu sa aibe bani sa tuneze isi lua o masina adevarata baga 5000e in ea si nul interesa de cluburi si etc....
noi facem ce putem...in limita banilor......
Tuning inseamna sa ai bani sa bagi sa nu te doara sufletu cand spargi un spoiler sau eu stiu ce...

sacura 17-01-10 23:54

app...care e baiatu ala care lucreaza in fibra si etc...sami lasa un id ceva ;)

KarFanatik 18-01-10 08:25

@Ene recomanda-le grupul tau :P

MauS 18-01-10 09:48

Baieti, cam in 2 saptamani vom prezenta un nou atelier in galati care se va ocupa de mai multe "acareturi" pentru autoturismele, autospecialele sau electrocarurile voastre. :) Target-ul de piata este partea mecanica si electrica, diagnoze, resoftari si o mica hala de tubulatura. :) Revenim cu detalii.

Va salut.

sedici_valve 18-01-10 09:53

electrocaruri =))))

suici 18-01-10 09:55

Intr-adevar,o veste foarte buna pentru Galati...

KarFanatik 18-01-10 11:08

MaUs sa imi dai un telefon sa te intreb ceva :)

Ene'Andrei 18-01-10 11:25

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2988182)
@Ene recomanda-le grupul tau :P

baieti va invit in grupul meu, Galati Mad Drivers, este facut de KarFanatiK special pt baietii din sound of speed...intrati la mine pe pagina si o sa gasiti grupul respectiv la: Social Group, poza grupului e HKS, va astept :peace::2gun:

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning