![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Cel Mai Bine E Sa-o Desfaci Sa Vezi Ce E Acolo Si Daca Nu Gasesti Nimik Aiure Cumpara Una Cu Totu....
|
Quote:
PS: ti-ai trimis maroo aeroterma sau ce ai facut, cum ai rezolvat? |
Quote:
|
sal ma scuzi ca sunt of topic dar dami si mie un sfat te rog cum desfac si eu farurile ca sa pun angel eyse?ai idee
|
Quote:
|
Quote:
|
fff frumos ursuletzul,i-am zis asa deoarce nu are motor,dar cand ii vei pune va fi ursoi:P nice car
|
Quote:
|
Quote:
ps:am sa pun si motor!!!!!!!!!!!!! |
@dj16xxs foarte frumos ursul!!! apropo.. poze cu ce ai in porbagaj nu pui?:rolleyes2
|
Quote:
usor usor am sa pun....momentan am altceva de facut.muzica nu e prioritate! |
da.. prima data motoru :D:D
|
e foarte frumoasa masina dar pune-i motor mai repede si gandeste-te bine si pune-i ceva mai mare,adik un m3 sau m5,daca ai nevoie de orice nu ezita sa ma intrebi sau sa imi ceri.........
|
xxs-ule cat te-a costat bara fata spate cu tot cu curier ?? da-mi un pm plzzz cu pretu barilor !!!
P.S. :ti-am urmarit toata evoutia masinii ai reusit ce multi nu reusesc in ani multi de munca ... e senzatie pe strada masina....keep it going |
Quote:
merci frumos dar dupa parerea unora masina e prea veche si merita...nu as da masina mea pe multe masini generatie noua si pentru cei care iau masini vechi si urate si le fac frumoase,din partea mea mult RESPECT!!!... |
piticule multi nu stiu sa aprecieze valoarea sentimentala a unei masini si trecutul ei .... are valoare sentimentala o masina veche mult mai mare decat una noua.... numai prin istoria ei ! deh nu prea gasesti oamnei destea le modifica numai k vor sa fie misto sau sa fie cunoscuti eventua:sad: l...nu ca tine si multi alti (TXA,PVM,DES,PMD doar cateva exemple) care o faci din pura pasiune si castigi respectu multor persoane ... nu stiu sa ce inseamna pasiunea pentru masini uni ....:!: :!: :!:
|
ce sa intamplat de numai a dat nimeni nici un post ??? topicu nu e inchis dupa cum vad .... ce se intampla pititc ???
|
Quote:
|
Quote:
poate bagi niste poze :-) |
Quote:
ps:cotiera de pisi 4 usi.... |
ai vazut mah pitic cum dai semne de viata cum toti ce si cum :lol: asteptam pozele cu interioru !!! bafta in continuare
|
pitic ma poti ajuta si pe mine cu niste detalii despre trapa k am avut ceva probleme cu ea curgea si am lipito cu silicon... cum pot sa o fac ca a ta cam cat costa si procesul... te rog din suflet ... mersi anticipat
|
Quote:
:rolleyes2 |
motor=M50B25 :peace:
|
super tare ursuletzu .. modificat cu bun gust si cu multa rabdare ( intr`adevar si multi bani) ... respect pt ce ai facut si multa bafta ... sa nu ai incidente ca ar fi pacat :D .. si la RAR (ca am citit ca`ti zgarie masina) f*tele una peste cap la gabori :)) ..Bafta multa !
|
Quote:
|
Quote:
motorul ala va fi, 2500 24v....si ceva in plus...momentan nu vreau sa vb pe ceva ce nu am inca! |
am yo un motor d'ala de vrei u cu ambreiaj sport....:p...sa il dau sa nu il dau :p
|
Quote:
|
pot sa il adaptez pentru un 190E k am cautat alta si am gasit dupa un 190D da nu se potrivea
|
7 Attachment(s)
cateva poze cu masina curata....ca am cam neglijat-o....
am sa revin si cu ce am mai pus...ce trebuie sa mai pun...si ce o sa dispara! |
E criminal ursache asta ;) ...mie mi ar fi mila sa il scot pe strada cu toti .......
Da nu am vazut eu bine are vopseaua sarita la bara fata ? :???: Mult noroc cu ursu in noul an si sa nu ai parte de incidente neplacute ! ;) |
Quote:
da asa e...azi am vazut si eu cand am spalat-o.....de la marea asfaltare mi se trage....dar asta e...o revopsim... |
ce ti'e si cu bemveurile astea :)
|
Tot frumoasă e şi cu vopseaua sărită. Da' unde-ţi sunt numerele cu caractere de Germania?!
P.S. Cam neglijezi forumul clubului, de ce pui numai aici pozele?! |
up:)
nice pics |
vechea replica - "...urat eleronul , eu mi-am pus unul mai misto in NFS,dar de ce nu ii pui si niste vinyluri sau apropo..stie sa faca drifturi masina asta? " just jokin`... :p
p.s : nu crezi ca ar da bine cu o folie nu foarte inchisa la culoare? |
Quote:
ps:am pierdut la ultimul drift si sponsorii mi-au luat tot de pe ea...si eleron si capota de carbon :)):)):)) |
frate cat ai dat pe masina la inceput.. si cat ai bagat in ea dac se poate sunt din craiova stiu masina am cielo si vreu sal dau vreau ursache :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning