Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

andyskn 03-05-10 21:18

Re: Street Racing Squad

1 Attachment(s)
Ce mai fac baietii? bv blondule, faci bani acuma;).eu sunt in cautare si incerc sa fac rost de bani repede ca am gasit un spoiler fata sh de logan de la pilot model ds la 350 ron.o da si la combinatie omu , dar nu prea am ce sa-i dau ... macar sper sa o lase in 300 ron, dar nu stiu cat timp o sa o mai aiba ... sper sa strang ceva banuti acum de ziua mea pe 12 mai, de la parinti,bunici, de la tot neamul ... doar ca sper sa nu vanda ala bara pana atunci :(.si o poza cu bara sa vedeti in ce stare este si daca merita 350ron, ea noua costa 515ron.in poza se vad mici imperfectiuni,dar omu zice ca nu e crapata doar sarita vopseaua,oricum va trebui sa o vopsesc daca oi avea norocul sa o achizitionez:

andyskn 03-05-10 21:26

1 Attachment(s)
Si am gasit si faruri angel eyes la 300ron perechea, doar ca o sa trebuiasca neaparat xenon pe ele si mi-ar mai trebui bani, si oricum faruri mai gasesc la banii astia daca e dar bara ar fi prima prioritate.modelul de faruri este acesta:

andyskn 03-05-10 21:31

Deci, ce ziceti,ce parere aveti? Usor usor o sa fac de toate dar momentan ... neavand salariu ar fi bine daca as putea sa-mi iau bara si farurile ... sau daca ma puteti voi ajuta cu alte idei si imi gasiti si mie ceva mai convenabil ar fi si mai ok.farurile imi plac cum arata dar nu sunt sigur ca ar fi o investitie foarte buna, de aceea vreau si parerile voastre.ms si respect SRS

TaZzY E30 03-05-10 21:35

man,ar fii daca ai putea sa le iei...iar xenon,gasesti la mn si tank:)>-....deci...aici intervine partea aia cu doamne ajuta...sau sa ai noroc...o sa dea crima daca le cumperi:D:>:>:>

Tank 03-05-10 21:35

si bara si farurile sunt f frumoase. si ar schimba dramatic look-ul masinii... yo zic ca ar merita investitia

OpReA 03-05-10 21:36

farurile sunt super ok...insa bara imi pare a fi crapata in dreapta jos ...

Tank 03-05-10 21:37

da...si mie mi se pare ca ar fi crapata... oricum se poate repara

TaZzY E30 03-05-10 21:44

aia se repara....cu calm,indemanare si precizie:D
PART 2:Miercuri,Ziua barbatului,ora 17....ne vedem si noi(fara masini:D)??Tank,eu si Leo SR mergem...cine mai vine sa treaca aici:D....

Tank 03-05-10 21:48

si pe langa calm si indemanare si precizie, mai tre placute metalice si nituri (asa mi-am reparat yo bara) niste kit si vopsea si aia e

andyskn 03-05-10 22:03

Nu stiu ce sa zic, omu zice ca nu e crapata, ca e doar vopseau luata.sper sa fac rost de bani saptamana asta ca sa achizitionez bara si apoi cu farurile o sa mai vad.mersi de sfaturi baieti.Bafta

NXdev 03-05-10 22:24

Succes Tazz cu angajarea :D.Voi vreti sa cereti cotizatie lunara celor care sunt in club ?

TaZzY E30 03-05-10 22:44

da....o sa punem toti de fapt...:)...pt situatii de urgenta si nu numai:)

NXdev 03-05-10 22:49

nu stiu..dar asta cu cotizatia lunara nu mi se pare ceva drept..masinile reprezinta clubul in cea mai mare proportie nu invers.Nu prea am inteles eu niciodata partea asta cu cotizatia sau am inteles-o eu gresit

Tank 03-05-10 23:07

o sa discutam vineri despre cotizatie, si o sa lamurim mai multe

leo jr bmw 04-05-10 08:56

cotizatia lunara ..este pentru inscrierea clubuliu cine nu stie asta si odata legalizat clubul ..trebui sa platesti la stat o taxa lunara..dasta trebui cotizatie lunara..respect

OpReA 04-05-10 09:03

Quote:

Originally Posted by leo jr bmw (Post 3331753)
cotizatia lunara ..este pentru inscrierea clubuliu cine nu stie asta si odata legalizat clubul ..trebui sa platesti la stat o taxa lunara..dasta trebui cotizatie lunara..respect

ori esti tu prost informat,ori eu
din cate stiu odata ce esti inregistrat ca ACS nu se plateste vreo taxa lunara...deoarece este organizatie non profit
...asta din cate stiu eu...

leo jr bmw 04-05-10 09:06

mai intreaba pe la alte cluburi deja inscrise ca esti prost rau informat pe bune...ai sa vezi ca trebui sa platesti

green_e30 04-05-10 14:39

Oprea...pe scurt ...tovarasul nostru Leo Junior...a fost si prin Midnight Racers...deci stie si in plus are tangente cu o gramada de oameni deci stie mai multe...Bafta si Respect S.R.S....

P.S.:Vin si eu miercuri:lol:!!!

OpReA 04-05-10 16:32

atunci te rog sa imi trimit un PM si sa imi explici si mie ce taxe lunare sunt...pentru ca eu unu ma indoiesc,din mai multe motive
astept argumentele prin PM

TaZzY E30 04-05-10 22:08

Vesti bune ...M-am angajat...de maine ma pun pe treaba ....ne vedem la concert,si la intruniri.....RESPECT SRS!!!

Danutz Bratosin 04-05-10 22:11

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3333956)
Vesti bune ...M-am angajat...de maine ma pun pe treaba ....ne vedem la concert,si la intruniri.....RESPECT SRS!!!

Deci, kitra mai kitra ca tine n-am vazut in viata mea:| mie nu mi-ai zis nimic ma?:|
ori 1 bax de cola ori 5 litri de benzina, ciste ca te-ai angajat:lol: (ai ragaz pana la primu salariu:-P)

TaZzY E30 04-05-10 22:12

=))....primu salariu=scoala de soferi...o sa am si masina de la ei :D....si ghici ce...au numai Opel-uri:D

ionutz_njd 04-05-10 22:19

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3333978)
=))....primu salariu=scoala de soferi...o sa am si masina de la ei :D....si ghici ce...au numai Opel-uri:D

da cat bulan sa ai ma sa te angajeze ca eu am incercat ce mi-a venit rau si nu sa zici ca nam avut experienta ca am lucrat la czone da bulan ca tine sa iti dea si masina
kitra nene kitra nai bani de un bax de cola e 30 ron:)) hai ca benzina nu o mai ui ca te duce la 50 si e cam mult
bft la munca

Danutz Bratosin 04-05-10 22:30

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3334013)
da cat bulan sa ai ma sa te angajeze ca eu am incercat ce mi-a venit rau si nu sa zici ca nam avut experienta ca am lucrat la czone da bulan ca tine sa iti dea si masina
kitra nene kitra nai bani de un bax de cola e 30 ron:)) hai ca benzina nu o mai ui ca te duce la 50 si e cam mult
bft la munca

Stai calm ca nu-i da nimeni lui masina de firma:shock: el cred ca se referea la masina de scoala:-P
oricum eu prefer benzina, 6 litri sunt tot 300 mii (aprox.) asa ca el decide:lol:

LEO.SR 04-05-10 22:41

1 Attachment(s)
SALUT, FELICITARI TAZZ SI MULTA BAFTA LA LOCUL DE MUNCA, CU CINSTEA RAMANE DE VAZUT CA ESTE CRIZA FINANCIARA, IAR PRODUSELE SUNT EXPIRATE:drunk: VAD CA UNI MEMBRI AU INCEPUT SA DEA DIN COLT IN COLT CU TAXA, PENTRU A REZOLVA PROBLEMELE DE GENUL ACESTA VENITI VINERI LA ORELE 20:00 DACA AVETI PLACERE SI RESPECT FATA DE ACEST CLUB, SI DISCUTAM CU CALM SI RABDARE FIECARE NELAMURIRE, NU VENITI CU SCUZE DE GENUL AM AVUT PROBLEME ETC PENTRU CA TOTI AVEM PROBLEMELE NOASTRE SI TOT VENIM, ALTI AU FAMILI, OBLIGATI DE SERVICIU SI VIN LA TOATE INTRUNIRILE CLUBULUI, IAR ALTI TAI FRUNZA LA CAINI, CARE SE SIMTE JIGNIT SA VINA SA IMI SPUNA VINERI LA FARFURIE, RESPECT SRS

klkn24E30 05-05-10 07:54

1 Attachment(s)
Si eu de asemenea SUSTIN ideea lu Leo SR....dar eu nu stiu dak pot veni k sunt cu munca si ies de la munca tocmai la 22:00 seara, poate daca as vb cu coleul meu de la pepsi sa stea pt mn 2 ore si dupa sa i le fac eu alea 2 ore dar nush dak vrea,dar faza proasta e k nu vreau sa ma risc k sa fiu dat afara:(( k de abia m-am angajat si imi place foarte mult aici unde sunt si ce fac:X->merchandiser la pepsi=carrefour berceni(grand arena):X cn vrea sa-mi faca o vizita ma gaseste la munca in programul: J-V-> 16-22, iar S-D->10-18=>in intervalul asta->apropo->parcare subterana aici la mall unde sunt:))

leo jr bmw 05-05-10 08:29

eu unul nu am ce explicati sati dau eu tie...cei care ar trebui sati dea explicati in masura cu acest club sunt cei carel conduc...dar sunt taxe atunci cand al legalizezi clubul.....daca nu al legalizezi pot veni alti sa ia numele clubului sal legalizeze si sa nu mai aveti club sal aiba alti ..atata tot daia se legalizeaza un club...respect S R S

Tank 05-05-10 09:05

baieti, mi-am luat masina de polishat, si caut un polish bun...ce imi recomandati? :D

OpReA 05-05-10 17:08

Quote:

Originally Posted by leo jr bmw (Post 3334760)
eu unul nu am ce explicati sati dau eu tie...cei care ar trebui sati dea explicati in masura cu acest club sunt cei carel conduc...dar sunt taxe atunci cand al legalizezi clubul.....daca nu al legalizezi pot veni alti sa ia numele clubului sal legalizeze si sa nu mai aveti club sal aiba alti ..atata tot daia se legalizeaza un club...respect S R S

nu ma intereseaza ceva legat de club,de aceea te-am intrebat pe tine personal.
De la tine asteptam un raspuns prin PM,si nu de la ei. Un club nu se legalizeaza din acest motiv,dar daca tu crezi asa...nu pot comenta nimic.
Intredavar sunt taxe la inregistrarea clubului...dar tu ai spus ca sunt taxe lunare catre stat...si te-am rugat sa imi argumentezi aceasta afirmatie,nimic mai mult.
Inca astept un raspuns prin PM,ca sa nu mai poluam topicul baietilor.

LEO.SR 05-05-10 20:28

4 Attachment(s)
SALUT PE ZIUA DE AZI, TANK-ule PLIS DE LA SPRINT 3M CU DOP VERDE PE ASTA IL AM SI EU SI ARE DE TOATE IN EL,IL VEZI VINERI, IN LEGATURA CU CLUBUL VB VINERI, IAR IN LEGATURA CU CEI CARE MUNCESC ACCEPTAM INVOIREA DAR CILALTI MEMBRI SA NU AIBA SCUZE CA NU AU AVUT BENZINA SAU MA BATUT TATA LA FUND CU CUREAUA SAU NU STIU CE SCUZE,RESPECT SRS:suspiciou

LEO.SR 05-05-10 20:52

1 Attachment(s)
SALU, AM 2 ANVELOPE CONTINENTAL PROFIL VARA 205/55/17 200LEI/BUC ELE AU PRETUL LA SH DE 300LEI/BUC, CINE DORESTE, SA MA CONTACTEZE

bLoNduL 05-05-10 23:01

abia m`am angajat cu greu, de anu trecut imi tot caut de lucru si umblu pe la firme cu cv-ul, sunt incepator in burger king si nu e usor, mai ales cand avem multi clienti si nu prea stiu toate meniurile sa le pregatesc ieri a fost prima zi azi am avut liber si am fost la facultate sa predau niste proiecte si am fost retinut putin mai mult, pe langa asta sincer mi`e jena din prima sapatamana sa ma invoiesc sau sa cer pe cineva in locu meu, fara suparare dar chiar nu pot ajunge vineri, am program de la 2 la 10 jumate seara, liber am doar marti si duminica, saptamana viitoare nu stiu ce program imi face, pentru ca nu depinde de mine, o sa le cer sa ma bage dimineata ca sa am restu zilelor libere si sa ajung la intalnire, acum cu noul loc de munca nu prea e de jucat si nici nu`mi pot permite sa fiu dat afara, daca nu va convine ceva legat de mine va rog sa`mi spuneti fara nici o suparare se poate discuta orice deschis si fara cearta, va respect si imi pare rau daca va fac probleme cu ceva

andyskn 05-05-10 23:01

3 Attachment(s)
Sa va mai arat ceva ce deocamdata nu am timp sa le retusez si sa le pun pe masina, sunt facute din bagheta de plexiglas, tank a venit cu ideea si tot el m-a ajutat la ele.mai trebuiesc doar putin retusate,puse alte fire,lipite ledurile, sa trag firele prin bara, sa le lipesc si eventual daca ar avea cine sa ma ajute sa aduc firele in interior si sa le pun pe buton...:

andyskn 05-05-10 23:06

2 Attachment(s)
Am pus pe masina un singur cerculet,asa de proba, lipit cu scoch.Si am uitat, am si o varianta cu leduri rosii care mie imi place foarte mult dar nu am cu ce sa asortez rosu pe masina, in interior avand lumini albastre...nu prea se leaga de nimic rosu.Acum spuneti si voi ce parere aveti ...

crazyfornova 05-05-10 23:10

voi faceti treburile astea in "subteran" ??:shock:
te-ai luat dupa tutorialu de pe youtube..

andyskn 05-05-10 23:17

Da,a fost o sursa de inspiratie tutorialul de pe youtube.Cerculetele le-a "mesterit" tank acasa iar pozele cu cel cu lumina alba sunt facute la mine in parcare la bloc iar pozele cu cel cu lumina rosie sunt facute in parcare la AFI...

andyskn 05-05-10 23:23

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3337039)
abia m`am angajat cu greu, de anu trecut imi tot caut de lucru si umblu pe la firme cu cv-ul, sunt incepator in burger king si nu e usor, mai ales cand avem multi clienti si nu prea stiu toate meniurile sa le pregatesc ieri a fost prima zi azi am avut liber si am fost la facultate sa predau niste proiecte si am fost retinut putin mai mult, pe langa asta sincer mi`e jena din prima sapatamana sa ma invoiesc sau sa cer pe cineva in locu meu, fara suparare dar chiar nu pot ajunge vineri, am program de la 2 la 10 jumate seara, liber am doar marti si duminica, saptamana viitoare nu stiu ce program imi face, pentru ca nu depinde de mine, o sa le cer sa ma bage dimineata ca sa am restu zilelor libere si sa ajung la intalnire, acum cu noul loc de munca nu prea e de jucat si nici nu`mi pot permite sa fiu dat afara, daca nu va convine ceva legat de mine va rog sa`mi spuneti fara nici o suparare se poate discuta orice deschis si fara cearta, va respect si imi pare rau daca va fac probleme cu ceva

Lasa ma ca nu-i nicio suparare daca nu poti ajunge, te intelegem, e greu sa gasesti de munca pe criza asta, asa ca nu-ti face probleme, te "invoim" de la intalnire, ai o "scutire buna" :D.Dar nu uita ca la "prima leafa" dai un lipton ice tea(de lamaie) ca, cola iti face ficatul varza ... spor la munca ;) !

TaZzY E30 05-05-10 23:24

e Underground Tuning:))....lasa ma ,ca arata bine:D

bLoNduL 05-05-10 23:51

ok andy, sa facut, :))

Tank 06-05-10 00:22

andy, am yo niste fire subtiri tocmai bune pt angel, si dak vrei tot yo te ajut sa le si montezi si ce mai trebuie la ele si app, se vede super marfa pe bara :D yo zic sa le lasi albe

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning