![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
blasfemie, Caroll Shelby cu oi in portbagaj :)))))
|
Mie-mi place. Cat te-a ajuns, in lei, macheta ? Daca te gandesti sa o dai, ia-ma in calcul ! :D
|
Nu te supara dar oile alea nu au nicio treaba, sunt din alt film. Cea mai tare pentru mine este figurina, eu zic sa o asortezi repede la un Shelby GT.
|
Nu ma supar. Le-am pus si eu la caterinca ... ca am vazut tarcul in spate si am zis ca e buna masina la carat animale, plus ca oile le aveam de mult.
Figurina e luata cu ajutorul lui ciprian_f ... ca uitasem sa mentionez, la fel ca si o alta care o sa apara cand voi avea de prezentat ceva musclecar/cabrio. In alta ordine de idei ... am inceput inceput o noua sortare a machetelor. Pt maine: 3.0CSL AutoArt ... |
:)) foarte misto
|
Superb, am vazut ca nu prea plac oile impreuna cu Caroll Shelby, dar eu zic ca daca omul vrea sa se faca un viitor Becali e foarte ok :lol:. Si macheta e faina dar sincer pe mine cu oile alea m-ai dat gata :-D.
|
Frumoasa macheta si destul de bine detaliata. Este foarte interesanta si inedita ideea cu oile si cu Jhonny Walker :lol: :D
|
Ia fai o poza cu oile in portbagaj la Maybach :D
|
Quote:
Figurina nu a fost cumparata pentru asta, dar dadea bine cu palaria aia de texan. Quote:
Si da ... ai dreptate e de vanzare ... sau poate chiar data, in functie de ce raspuns primesc. Quote:
|
Foarte tare Frate !
Respect pentru Caroll Shelby... si cu tot respectul pentru oi... insa Ford-ul sa zica mersi ca are onoarea de a le transporta... ma refer in general la Ford made by U.S.A. ... Hai ca mi-a placut ! |
Quote:
|
15 Attachment(s)
Azi revin cu ceva mai serios
BMW 3.0 CSI - AutoArt Millennium Una din cele mai bine realizate machete din colectia mea ... ca sa nu zic chiar cea mai buna :D . E o macheta solida si grea, relaizata foarte atent. Nu am crezut ca o macheta asa de ieftina poate fi facuta asa de bine. Singurul defect care i l-am gasit ... ar fi stergatoarele prea ridicate fata de modelul real. Tind sa cred ca nu a venit a mea cu acest mic defect, pentru ca si la altii e la fel :D . Ca detalii in plus fata de alte machete ar fi volanul care functioneaza dupa principiul celui real, rotile neputand fi impinse cu mana stanga/dreapta ca la alte machete si balamalele reale la capota. Singurul lucru care cred ca ii lipseste ar fi scaunele rabatabile. Cred ca nu vb prostii cand spun ca acest model poate fi incadrat la seria 6, mai exact generatia care a inlocuit seria 3.0cs si 3.0csi. Ultimele 3 poze impreuna cu modelul care l-a scos pe acesta din fabricatie :D |
Quote:
Tari pozele, si Shelby, desi nu e "atractia" principala, dar oitzele alea sunt fenomenale! :D Pana la urma, macheta conteaza si e una super :-) |
cred ca e si cea mai bine facuta macheta BMW. nu discuta cu variantele noi de Kyosho...
|
bravo! o achizitie inteligenta!
|
o DA! Macheta este impecabila, detaliata excelent. N-am mai vazut un AUTOart atat de bine detaliat! Macheta la pret de Bburago Carrefour, verry nice!
N-am mai vazut macheta la nimeni pana acum pe forum, ca sa spun asa esti unic :D La mai multe, inteleapta alegere. |
o mai are powerbmw, pe alb. nu costa chiar cat un burgalo, da nu e departe!
una dintre cele mai bune machete dpvd al raportului pret / calitate |
Quote:
steaua: Cum adica nu pot fi impinse rotile stanga-dreapta? Nu vroiai cumva sa zici ca volanul se invarte dupa principiul real? La E30 de exemplu asa e :-) |
Quote:
frumos si pe alb dar parca asa imi place mai mult, rectific si spun ca este unica din pct. de vedere al culorii. ksm170, este foarte aproape de bburago ca si pret , rectific si aici si spun ca este mai ieftina ca un Maisto din seria NEED FOR SPEED. :D |
Si eu consider ca modelele de bmw autoart sunt peste cele kyosho, desi comparatia e aiurea, autoart neproducand modele de bmw noi.
Referitor la roti ... exact asta ziceam. Trebuie rotit volanul si trebuie rotit la fel ca in realitate pentru a misca rotile. Nu e suficient sa fie miscat doar jumate de tura cum e in mod normal la machete. In rest ... ma bucur ca va place macheta :) |
Cu asta m-ai convins... o iau si eu... sa strang bani si luna viitoare am luat-o... e o macheta geniala... si la cat costa;-)
|
Quote:
|
Quote:
Superba oricum macheta! |
Sunt cam la fel si kyosho si autoart ... parerea mea. Unii au unele modele mai reusite ... altii mai slabe.
Se anunta in lista de prezentari: e92m3, dodge viper cabrio, subaru sti, nissan 350z ... and others. |
Quote:
kyosho nu prea e peste autoart, sunt cateva exceptii. bmw-urile clasice sunt mai bune la aa, mini cooper e mai bun la aa, miura kyosho e un pic peste aa, fiind una din exceptii etc. la bmw-urile noi nu se poate compara, ca numai kyosho face. |
Si ar mai fi de mentionat versiunea de nissan GT-R de la kyosho care este superioara modelului autoart.
|
Dap, insa nu e vorba caci Kyosho o sa mai ridice putin standardul de calitate la modelele lor? (in special la Ferrari - astea cu licenta obtinuta acum cateva luni) Ca tot veni vorba de Ferrari Kyosho, asta este un mare avantaj al lor in fata AA, plus ca machete noi Kyo gen Caddy CTS au detalii misto, si sunt foarte "functionabile" (se deschide trapa, capacu de la rezevor)
|
4 Attachment(s)
Racer21 ... sa nu-ti inchipui ca e diferenta mare. De genul ... kyosho e unpic peste bburago , iar autoart e cine stie ce mare scula. Parerea mea e ca sunt cam la fel, fiecare se descurca mai bine pe anumite marci.
Harley-Davidson Heritage Softail Classic - ERTL 1:18 Am zis sa prezint si un model de Harley ceva mai reusit. E facut de ertl si cantareste cat aproximativ 3 machete harley de la maisto. Are detalii multumitoare pentru o macheta de genul asta, dar din pacate este si singura din colectie. Cealalta macheta (cea albastra) este Harley Davidson 2000 FLTR Road Glide - Maisto 1:18 si este prezentata mai detaliat in prima pagina a thread-ului. Pana acum asta e toata colectia de Harley, dar sper sa mai apara si altele modele de la ertl in viitor. thx ksm pt macheta ... |
|
Frumoase atat sportster cat si V-Rod. Eu cred ca o sa achizitionez in curand inca un Glide, dar un model pe alb cu geam in fata. N-am retinut exact modelul :( . Daca ajung la show iti arat si macheta :)
|
Eu mai găsisem īncă un Harley ca cel pe care-l am deja (doar că īn loc de roşu cu alb, e albastru cu alb), dar omul vrea 60 de lei, preţ exorbitant, īn condiţiile īn care eu am dat fix 25 de lei pe el.
Īmi place mult ce deţii ! :wink: |
Quote:
|
18 Attachment(s)
BMW M3 E92 - Kyosho 1:18
Primul BMW M din colectie. Ar fi de mentionat faptul ca are plasa perforata, suspensii mai tari ca versiunea non-M si acoperisul dintr-o chestie ce seamana a carbon. Pe culoarea asta vor aparea si restul M-urilor din colectie :) Raman la parerea mea ca E92 (in orice varianta) e una dintre modelele foarte reusite de kyosho si nici nu costa mult. |
In ce hal poate arata :D...ia sa faci o poza de grup
|
Quote:
|
Macheta e superba,insa culoarea nu atrage,prefer m3 alb cu acoperis negru:D
|
Foarte tare M3-ul. Felicitari.
|
UUUuuuu DUREROS de frumos acest BMW M3 Kyosho.
Interiorul este foarte detaliat, pana si insertia aceea de carbon este la locul ei, realizata realistic. O macheta impecabila, de o calitate net superioara multor machete, care si-a meritat fiecare cent dat. Felicitari, o achizitie cat se poate de inteleapta. |
Foarte frumos M3 E92, se vede ca Kyo face treaba buna, interiorul e super, doar motorul merita ceva mai multe detalii, dar e frumos si asa (scuze, poate nu-mi dau seama bine din poze, poate gresesc)
|
Frumos M-ul. As vrea si eu dar..., mai intai prioritatile.
Plafonul asa este si la modelul real din carbon, pentru a reduce greutatea. Cred ca "o pata de culoare" la motor era binevenita, un furtun ceva, orice... Oricum o macheta care nu trebuie sa lipseasca unui colectionar de BMW. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning