Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

ksm170 03-03-10 16:15

Re: Machetele mele - steaua23

blasfemie, Caroll Shelby cu oi in portbagaj :)))))

Gabi 03-03-10 16:50

Mie-mi place. Cat te-a ajuns, in lei, macheta ? Daca te gandesti sa o dai, ia-ma in calcul ! :D

model collector 03-03-10 17:48

Nu te supara dar oile alea nu au nicio treaba, sunt din alt film. Cea mai tare pentru mine este figurina, eu zic sa o asortezi repede la un Shelby GT.

steaua23 03-03-10 17:58

Nu ma supar. Le-am pus si eu la caterinca ... ca am vazut tarcul in spate si am zis ca e buna masina la carat animale, plus ca oile le aveam de mult.
Figurina e luata cu ajutorul lui ciprian_f ... ca uitasem sa mentionez, la fel ca si o alta care o sa apara cand voi avea de prezentat ceva musclecar/cabrio.

In alta ordine de idei ... am inceput inceput o noua sortare a machetelor.
Pt maine: 3.0CSL AutoArt ...

GrAnDe 03-03-10 17:58

:)) foarte misto

Creative256 03-03-10 18:57

Superb, am vazut ca nu prea plac oile impreuna cu Caroll Shelby, dar eu zic ca daca omul vrea sa se faca un viitor Becali e foarte ok :lol:. Si macheta e faina dar sincer pe mine cu oile alea m-ai dat gata :-D.

radu_rs 03-03-10 18:59

Frumoasa macheta si destul de bine detaliata. Este foarte interesanta si inedita ideea cu oile si cu Jhonny Walker :lol: :D

GrAnDe 03-03-10 21:37

Ia fai o poza cu oile in portbagaj la Maybach :D

steaua23 03-03-10 22:33

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3143577)
Superb, am vazut ca nu prea plac oile impreuna cu Caroll Shelby, dar eu zic ca daca omul vrea sa se faca un viitor Becali e foarte ok :lol:. Si macheta e faina dar sincer pe mine cu oile alea m-ai dat gata :-D.

Carroll Shelby a fost foarte important in lumea automobilelor.
Figurina nu a fost cumparata pentru asta, dar dadea bine cu palaria aia de texan.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3143587)
Frumoasa macheta si destul de bine detaliata. Este foarte interesanta si inedita ideea cu oile si cu Jhonny Walker :lol: :D

Sa sti ca macheta are niste detalii care m-au surprins. N-am insistat mult cu pozele, dar spre exemplu are roata de rezerva reala sub masina ( nu doar desen) si are chiar si producatorul de cauciucuri inscriptionat pe ele. Nu sunt ceva nemaivazut, dar sunt machete de la firme mai mari care nu au dat importanta asa mare asupra detalilor respective.
Si da ... ai dreptate e de vanzare ... sau poate chiar data, in functie de ce raspuns primesc.

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3144350)
Ia fai o poza cu oile in portbagaj la Maybach :D

Sa sti ca ar fi o idee. Pun una si pe locul soferului si zic ca e becali.

enDzo 04-03-10 02:42

Foarte tare Frate !
Respect pentru Caroll Shelby... si cu tot respectul pentru oi... insa Ford-ul sa zica mersi ca are onoarea de a le transporta... ma refer in general la Ford made by U.S.A. ... Hai ca mi-a placut !

ciprian_f 04-03-10 06:26

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3144598)
Carroll Shelby a fost foarte important in lumea automobilelor.
Figurina nu a fost cumparata pentru asta, dar dadea bine cu palaria aia de texan.

Carroll Shelby e spaima fanilor Ferrari :lol: a inventat "Ferrari Killer"-ul :lol:

steaua23 04-03-10 13:02

15 Attachment(s)
Azi revin cu ceva mai serios

BMW 3.0 CSI - AutoArt Millennium

Una din cele mai bine realizate machete din colectia mea ... ca sa nu zic chiar cea mai buna :D . E o macheta solida si grea, relaizata foarte atent. Nu am crezut ca o macheta asa de ieftina poate fi facuta asa de bine.
Singurul defect care i l-am gasit ... ar fi stergatoarele prea ridicate fata de modelul real. Tind sa cred ca nu a venit a mea cu acest mic defect, pentru ca si la altii e la fel :D .
Ca detalii in plus fata de alte machete ar fi volanul care functioneaza dupa principiul celui real, rotile neputand fi impinse cu mana stanga/dreapta ca la alte machete si balamalele reale la capota. Singurul lucru care cred ca ii lipseste ar fi scaunele rabatabile.
Cred ca nu vb prostii cand spun ca acest model poate fi incadrat la seria 6, mai exact generatia care a inlocuit seria 3.0cs si 3.0csi. Ultimele 3 poze impreuna cu modelul care l-a scos pe acesta din fabricatie :D

Racer21 04-03-10 13:04

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3145038)
Carroll Shelby e spaima fanilor Ferrari :lol: a inventat "Ferrari Killer"-ul :lol:

Multumesc ca mi-ai amintit asta :evil: (just kidding:lol:)
Tari pozele, si Shelby, desi nu e "atractia" principala, dar oitzele alea sunt fenomenale! :D Pana la urma, macheta conteaza si e una super :-)

ksm170 04-03-10 13:17

cred ca e si cea mai bine facuta macheta BMW. nu discuta cu variantele noi de Kyosho...

ciprian_f 04-03-10 13:35

bravo! o achizitie inteligenta!

radu_rs 04-03-10 14:35

o DA! Macheta este impecabila, detaliata excelent. N-am mai vazut un AUTOart atat de bine detaliat! Macheta la pret de Bburago Carrefour, verry nice!
N-am mai vazut macheta la nimeni pana acum pe forum, ca sa spun asa esti unic :D

La mai multe, inteleapta alegere.

ksm170 04-03-10 14:52

o mai are powerbmw, pe alb. nu costa chiar cat un burgalo, da nu e departe!

una dintre cele mai bune machete dpvd al raportului pret / calitate

world_eye007 04-03-10 16:18

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 3146008)
cred ca e si cea mai bine facuta macheta BMW. nu discuta cu variantele noi de Kyosho...

BMW-urile AUTOart, desi ceva mai putine decat cele Kyosho, sunt de o calitate ceva mai buna.

steaua: Cum adica nu pot fi impinse rotile stanga-dreapta? Nu vroiai cumva sa zici ca volanul se invarte dupa principiul real? La E30 de exemplu asa e :-)

radu_rs 04-03-10 16:21

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 3146269)
o mai are powerbmw, pe alb. nu costa chiar cat un burgalo, da nu e departe!

una dintre cele mai bune machete dpvd al raportului pret / calitate

frumos si pe alb dar parca asa imi place mai mult, rectific si spun ca este unica din pct. de vedere al culorii.

ksm170, este foarte aproape de bburago ca si pret , rectific si aici si spun ca este mai ieftina ca un Maisto din seria NEED FOR SPEED. :D

steaua23 04-03-10 18:23

Si eu consider ca modelele de bmw autoart sunt peste cele kyosho, desi comparatia e aiurea, autoart neproducand modele de bmw noi.
Referitor la roti ... exact asta ziceam. Trebuie rotit volanul si trebuie rotit la fel ca in realitate pentru a misca rotile. Nu e suficient sa fie miscat doar jumate de tura cum e in mod normal la machete.
In rest ... ma bucur ca va place macheta :)

e30_eVG3n 04-03-10 19:18

Cu asta m-ai convins... o iau si eu... sa strang bani si luna viitoare am luat-o... e o macheta geniala... si la cat costa;-)

radu_bv 04-03-10 20:24

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3145945)
Azi revin cu ceva mai serios

BMW 3.0 CSI - AutoArt Millennium

o macheta foarte bine realizata,frumoasa si foarte apreciata. felicitari de achizitie:-P

Racer21 05-03-10 13:52

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3146994)
Si eu consider ca modelele de bmw autoart sunt peste cele kyosho, desi comparatia e aiurea, autoart neproducand modele de bmw noi.
Referitor la roti ... exact asta ziceam. Trebuie rotit volanul si trebuie rotit la fel ca in realitate pentru a misca rotile. Nu e suficient sa fie miscat doar jumate de tura cum e in mod normal la machete.
In rest ... ma bucur ca va place macheta :)

Da, foarte realistica chestia cu volanul, bine gandita. Totusi ciudat sa aud pe aici ca AA e superior Kyosho, din ce am vazut (poze&net) Kyo e peste AA la majoritatea modelelor, dar se pare ca la BMW...nu prea

Superba oricum macheta!

steaua23 05-03-10 13:56

Sunt cam la fel si kyosho si autoart ... parerea mea. Unii au unele modele mai reusite ... altii mai slabe.

Se anunta in lista de prezentari: e92m3, dodge viper cabrio, subaru sti, nissan 350z ... and others.

ciprian_f 05-03-10 13:57

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3149745)
Totusi ciudat sa aud pe aici ca AA e superior Kyosho, din ce am vazut (poze&net) Kyo e peste AA la majoritatea modelelor, dar se pare ca la BMW...nu prea

si uite asa s-a mai nascut un mit pe 4tuning, ca si ala cu Dealer Edition, care vezi doamne ar fi mai buna ca alea normale, prostii.

kyosho nu prea e peste autoart, sunt cateva exceptii. bmw-urile clasice sunt mai bune la aa, mini cooper e mai bun la aa, miura kyosho e un pic peste aa, fiind una din exceptii etc. la bmw-urile noi nu se poate compara, ca numai kyosho face.

steaua23 05-03-10 14:13

Si ar mai fi de mentionat versiunea de nissan GT-R de la kyosho care este superioara modelului autoart.

Racer21 05-03-10 14:25

Dap, insa nu e vorba caci Kyosho o sa mai ridice putin standardul de calitate la modelele lor? (in special la Ferrari - astea cu licenta obtinuta acum cateva luni) Ca tot veni vorba de Ferrari Kyosho, asta este un mare avantaj al lor in fata AA, plus ca machete noi Kyo gen Caddy CTS au detalii misto, si sunt foarte "functionabile" (se deschide trapa, capacu de la rezevor)

steaua23 05-03-10 18:08

4 Attachment(s)
Racer21 ... sa nu-ti inchipui ca e diferenta mare. De genul ... kyosho e unpic peste bburago , iar autoart e cine stie ce mare scula. Parerea mea e ca sunt cam la fel, fiecare se descurca mai bine pe anumite marci.

Harley-Davidson Heritage Softail Classic - ERTL 1:18

Am zis sa prezint si un model de Harley ceva mai reusit. E facut de ertl si cantareste cat aproximativ 3 machete harley de la maisto. Are detalii multumitoare pentru o macheta de genul asta, dar din pacate este si singura din colectie.
Cealalta macheta (cea albastra) este Harley Davidson 2000 FLTR Road Glide - Maisto 1:18 si este prezentata mai detaliat in prima pagina a thread-ului.
Pana acum asta e toata colectia de Harley, dar sper sa mai apara si altele modele de la ertl in viitor.
thx ksm pt macheta ...

Gabi 05-03-10 18:13

BANG ! BANG ! You're dead ! :evil: Este superb şi chiar aş vrea să-l văd live !

Ca modele de la Harley, eu īmi mai doresc Sportster şi V-Rod, pe care ţi le recomand şi ţie, chiar şi ca motociclete 1:1. :-P

steaua23 05-03-10 18:19

Frumoase atat sportster cat si V-Rod. Eu cred ca o sa achizitionez in curand inca un Glide, dar un model pe alb cu geam in fata. N-am retinut exact modelul :( . Daca ajung la show iti arat si macheta :)

Gabi 05-03-10 18:35

Eu mai găsisem īncă un Harley ca cel pe care-l am deja (doar că īn loc de roşu cu alb, e albastru cu alb), dar omul vrea 60 de lei, preţ exorbitant, īn condiţiile īn care eu am dat fix 25 de lei pe el.

Īmi place mult ce deţii ! :wink:

andreigica 05-03-10 20:46

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3149817)
Si ar mai fi de mentionat versiunea de nissan GT-R de la kyosho care este superioara modelului autoart.

Da intr-adevar versiunea scoasa de catre cei de la Kyosho a GTR-ului este net superioara,detin acest model si este realmente impecabil:D

steaua23 08-03-10 15:38

18 Attachment(s)
BMW M3 E92 - Kyosho 1:18

Primul BMW M din colectie. Ar fi de mentionat faptul ca are plasa perforata, suspensii mai tari ca versiunea non-M si acoperisul dintr-o chestie ce seamana a carbon. Pe culoarea asta vor aparea si restul M-urilor din colectie :)
Raman la parerea mea ca E92 (in orice varianta) e una dintre modelele foarte reusite de kyosho si nici nu costa mult.

GrAnDe 08-03-10 15:45

In ce hal poate arata :D...ia sa faci o poza de grup

radu_bv 08-03-10 17:37

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3160484)
BMW M3 E92 - Kyosho 1:18

Primul BMW M din colectie. Ar fi de mentionat faptul ca are plasa perforata, suspensii mai tari ca versiunea non-M si acoperisul dintr-o chestie ce seamana a carbon. Pe culoarea asta vor aparea si restul M-urilor din colectie :)
Raman la parerea mea ca E92 (in orice varianta) e una dintre modelele foarte reusite de kyosho si nici nu costa mult.

Foarte frumos. e singura varianta de 3-ar din asta nou care imi place:-P

andreigica 08-03-10 18:21

Macheta e superba,insa culoarea nu atrage,prefer m3 alb cu acoperis negru:D

CALIN 79 08-03-10 19:32

Foarte tare M3-ul. Felicitari.

radu_rs 08-03-10 21:27

UUUuuuu DUREROS de frumos acest BMW M3 Kyosho.
Interiorul este foarte detaliat, pana si insertia aceea de carbon este la locul ei, realizata realistic. O macheta impecabila, de o calitate net superioara multor machete, care si-a meritat fiecare cent dat.
Felicitari, o achizitie cat se poate de inteleapta.

Racer21 08-03-10 21:46

Foarte frumos M3 E92, se vede ca Kyo face treaba buna, interiorul e super, doar motorul merita ceva mai multe detalii, dar e frumos si asa (scuze, poate nu-mi dau seama bine din poze, poate gresesc)

Cipilica 08-03-10 22:26

Frumos M-ul. As vrea si eu dar..., mai intai prioritatile.
Plafonul asa este si la modelul real din carbon, pentru a reduce greutatea.
Cred ca "o pata de culoare" la motor era binevenita, un furtun ceva, orice...
Oricum o macheta care nu trebuie sa lipseasca unui colectionar de BMW.

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning