![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
am si eu un Bugatti dala. Masina strasnica metalica si maare !
Eu am o versiune stars... probabil un reedition asupra celui aparut ca reedition in 99'. :))) |
Sunt "superioare" amandoua Ford-urile!!! Cat despre Bugatti, subscriu, il am si eu... necesita niscaiva de reconditionare... dar e acolo! :D
|
Foarte frumoase astea doua, chiar foarte tari.
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 141.'69 Dodge Charger 142.Dodge Challenger Concept |
Ce bine poate sa arate Charger-ul ala si paintjob-ul e superb! Cat despre MBX, poate ghidul asta e folositor.
|
Merci VENOX , si mie imi place cel mai mult asa, mai am unul verde dar tot asta e preferat :-D. Cu situl e nasol ca nu are cautare dupa nume, sau nu o gasesc eu, dar am reusit destul de repede sa identific un model pe care il am ce dateaza din 1982.
|
Cu placere. Ce ai din 82? Eu am un Fiat Abarth.
|
Frumos paintjob pe Charger... imi place;-)
|
Quote:
Quote:
Hairy Hustler (pe el zice '71 in ghid gasesc din '73) Rover 3500 Skoda 130 LR(pe ea scrie '86 dar o gaseste numai in '88) BMW M1(pe el scrie '81 si gasesc din '83) mai am de gasit 1 sau 2 dar azi nu mai stau sa caut. |
Deci asa, tu aveai stoc de bunatati.Astept prezentarea la M1 ala!
|
Si eu m-am mirat, nu le mai tineam minte, din pacate prezentarea la ele va venii tarziu, am sa fac o poza de grup cu ele in starea actuala, dar nu le prezint acum ca sunt intr-o stare jalnica :-(
|
9 Attachment(s)
|
Initial am crezut ca am un deja-vu... pe urma m-am mai dezmeticit putin :D Bineinteles ca arata super si astea. Dar Charger-ul, desi imi place verdele, nu arata asa bine ca cel de ieri.
|
Mai ai multe Chargere???...:-) Foarte frumos si asta;-)
|
2 Attachment(s)
Merci, deja-vu ;) dar cu diferente subtile. Chargere mai am unu dar model nou din seria 2007 New Models. Si mie imi place mai mult cel alb, dar nah daca a venit asa, era intr-un 10pack primit din Germania. Era prea ieftin sa nu il iau, 10€ :-D.
Am zis ca pun si o poza de grup cu ce am gasit prin casa , sunt cam "folosite" dar la vara o sa imi gasesc timp sa le restaurez. Scuzati calitatea pozelor sunt facute in graba cu telefonul. |
Foarte faine ultimele prezentate. Succes cu restaurarile! ;)
|
Frumoase dodge-urile ,pe challanger il am si eu dar pe alte culori :D
|
10 Attachment(s)
|
Prea tare Costum 41 Willy's Coupe, albastrul ala imi place la nebunie pe o masinuta ca asta :-)
|
Willy's-ul e demential rau de tot,arata intr-un mare fel :X Nu am mai luat de mult HW dar cu prima ocazie cand il vad il iau ca e frumos rau de tot :X :X :X :X Felicitari!
|
Pfff ce bine arata alea mai vechi, sunt super misto, iar Audi Quattro ala e de vis. Deasemenea Mini-ul cu paintjob-ul ala si cu jantele de pe el arata foarte fain. Felicitari, ai mai aratat un set de machete misto!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Azi am mai primit 6 HW (merci Alynex). O sa vina niste poze cu ele zilele astea. Pana apuc sa fac poze va arat un muscle car si o nemtoaica, asa ca sa fac introducerea la VW BUG's . Apropo de noi achizitii, VENOX , cu cat m-ai depasait la HW? Daca eu sunt pe la 140-150 tu cate mai ai?
Hot Wheels 1/64 147.Volkswagen Golf GTI 148.Dodge Charger SRT8 |
M-am tot uitat si eu la Golf-ul asta in magazin, il vazusem in set de 5 dar rotile uriase efectiv ma sperie :lol:. Oricum misto numarul de inmatriculare ;) Dodge-ul e just cool, Hemi Powa :D
Ca sa iti raspund la intrebare trebuie sa fac un mic recensamant :) revin cu detalii. |
E foarte tare golful :d vb lui Venox ca are rotile mult prea mari,dar nu arata rau deloc asa tunat avand in vedere ca e 1/64 :)
|
1 Attachment(s)
Ma bucur ca va plac, cu rotile si eu am fost in dubiu cand am luat dar nah e Golf, asa ca am zis ca nu il ratez :-P. Va pun un mic preview cu noile achizitii pe trailer.
|
Foarte tare Golf-ul man. Faine si noile achizitii puse pe trailer.
|
10 Attachment(s)
Merci baieti ma bucur ca va plac, azi am sa incep seria VW Beetle, 4 exemplare am in colectie, sper sa va placa. Pentru ca reprezentanta Citroen in Timisoara e langa Real,si am fost sa fac revizia,am dat azi o tura pe acolo si am gasit ceva ce caut de muuult timp :-D Skyline R32 :-D. Din pacate la Citroen nu erau decat conceptul GT de la Norev marimea 3 inch, si era 19 lei , asa ca am zis ca nu il iau.
Hot Wheels 1/64 149.'Tooned' VW Bug(cu o incercare de burnout, dar nu foarte reusita :-( ) 150.VW Bug |
Faina colectie de buburuze! Mie mi se pare ca ti-a iesit foarte bine burnout-ul!
|
Dragute buburuzele. Vine primavara si isi iau zborul ca in poza 3 :lol:.
|
10 Attachment(s)
Asa e , incep sa isi ia zborul. Ma bucur ca va plac, astazi va arat si celelalte doua. Era la un moment dat un baiat care spunea sa pun mai multe poze cu modelele VW dar vad ca nu a fost impresionat de ele ;).
Hot Wheels 1/64 151.Custom Volkswagen Beetle(fix pe ala cu "Has trunk that DOES NOT open " am nimerit:cry: ) 152.Volkswagen New Beetle Cup |
Frumoase ultimile broaste :d Nu imi place ca masina 1/1 dar sunt sa nu uitam ca sunt VW :D
|
8 Attachment(s)
Pentru azi doua modele mai fanteziste , sincer nu imi plac in mod deosebit dar erau parte dintr-un 10 pack.
Hot Wheels 1/64 153.Supdogg 154.Meyers Manx |
Foarte faine VW-urile;-) Imi place incercarea de burnout:-P
Custom VW Bettle(ala cu trunk does not open) l-am cautat si eu mult, dar nu l-am gasit... ma bucuram sa-l gasesc oricum... open/does not open:lol:... nu conta:-) |
10 Attachment(s)
Merci Eugen, ma bucur ca iti plac broscutele, cu burnout ala nu pot zice ca sunt multumit dar e prima tentativa. Am facut ieri sedinta foto cu noutatile, asa ca azi va arat niste Ferrari, si maine tot asa o tinem :-D. Mai am fix 7 zile de prezentari , asta daca nu mai gasesc ceva ce "trebuie sa am" in astea 7 zile ;).
Hot Wheels 1/64 155.Ferrari F430 Spider 156.Ferrari 288 GTO |
Foarte frumos GTO-ul!!! Cum adica mai ai 7 zile? Gata machetele?
|
Foarte tari Ferrari, las' ca mai gasesti tu ceva.
|
Ma bucur ca va plac, si maine tot Ferrari, mai moderne cei drept ;). Din pacate VENOX se cam termina ... nu am avut noroc ca altii sa o sporesc asa mult odata :-P.
|
cu intarziere am revenit cu informatii legate de machetele Citroen:
Producator: NOREV C2, C3 Puriel - 1/87 Micro =34,50Ron C8 - 1/65 =92,14Ron C3, C4 Berlina si Coupe 1/43 =130Ron O sa revin si cu poze.... |
9 Attachment(s)
Cam piperate preturile la voi, avand in vedere ca in Tm e 19 lei un GT de la Norev de 3 inch. Continuam cu celelalte 2 Ferrari nou aparute in colectie.
Hot Wheels 1/64 157.Ferrari 599 GTB 158.Ferrari California |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning