Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/15650-tuning-and-styling-intrebari-sfaturi-etc.html)

Fixius 24-12-07 13:34

Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 1260015)
te uiti ca un hibrid costa cat costa nou dar nu te uiti la cati bani salvezi utilizand masina aia , si mai ales ca te poti folosi de ia si nu te uiti tot timpu ca va creste pretu la benzina/motorina si daca nu ma insel cu toate schimbarile ce vor venii avand un hibrid vei plati mai putine taxe si asigurarea va fi mai acesibila!
Sunt foarte multe avantaje in folosirea unui hibrid dar asta o pot vorbi cu cineva care a avut avantajul sa se foloseasca de una mai mult de un test drive.

tu.. care.. stati. de atata.. timp.. in state.. si romanii.. care.. s-au.. recivilizat.. in tarile.. Civilizate.. inteleg.. despre.. ce vorbesti.. dar.. taranu din romania.. " dora'i bine sa se.... " lor.. le trebe.. mertane.. si masini.. scumpe.. si sa cante manelele... ca restu.. nu-i intereseaza..

draculas 25-12-07 20:49

Fixius nici eu nu puteam parafraza mai bine mentalitatea de stana care din pacate inca mai este in romania

Fixius 25-12-07 22:37

cel putin 2ua generatii mai tre sa treaca.. ca romanu nostru, sa se schimbe.. din pacate..

draculas 26-12-07 02:49

ai vrut sa zici 12 generatii ! le spui de hibride si iei te iau la misto spre exemplu sandrei care-i sponsorizat de mama si tata si care nu stie nimic ! iar alti care nu vad mai departe de logan ! sunt atatia ignoranti de nu-i adevarat !

Fixius 26-12-07 10:41

asia.. care.. nu vad.. mai departe.. de logan.. inca.. te mai intelegi cu ei... sa ii vezi.. pe astia.. care.. au e class si seria.. 5 si 7 ca nu iti vine.. sa crezi... ca au masini bengoase.. sub.. cur... si nu te poti.. intelege cu ei... au facultati.. si diplome.. scoase.. pe bani... astia.. care nu vad mai departe.. de logan, is mici copii

CJ-07-SRX 26-12-07 11:18

offtopic..
fixius incearca sa scrii normal ca tot omu .. ca abia pot citi de atatea puncte

CJ-01-WOB 29-12-07 00:51

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1262304)
asia.. care.. nu vad.. mai departe.. de logan.. inca.. te mai intelegi cu ei... sa ii vezi.. pe astia.. care.. au e class si seria.. 5 si 7 ca nu iti vine.. sa crezi... ca au masini bengoase.. sub.. cur... si nu te poti.. intelege cu ei... au facultati.. si diplome.. scoase.. pe bani... astia.. care nu vad mai departe.. de logan, is mici copii

Nota Moderator:
Fixius , daca nu scrii calumea si corect toate posturile iti v-or fii sterse si v-ei fii atentionat!

Reveniti la discutii ONTOPIC

Piry 29-12-07 18:42

nu prea inteleg tinta filozofiei....dar sa zicem ca sunteti baieti destepti...nu prea poti judeca omul dupa masina cum nu poti judeca cartea dupa coperta. INTRADEVAR pe unii se vede ca is mocani....dar who care's?

draculas 01-01-08 06:25

piry u`r way over your head here so read all about`it and them coment on things that u don`t understand !
sorry i`m to drunk to write in romanian without cursing and take the risk to be banned !
so u kids until u have the money to buy a real car and spend twice as much on mods shut the hell up ! don`t try to be smart with things that u found on google or other search engine ! work hard make money GET A LIFE !

DACIA-Wrc 01-01-08 13:24

la multi ani si tie draculas :)

draculas 01-01-08 21:27

LA MULTI ANI dacia-wrc :)

CJ19TZU 02-01-08 14:13

da.. ai dreptate... :))) am sa postez o secventa dintr-un film.. legat de toyota prius :)))) tocmai ce mi-am adus aminte de el :))))

CJ19TZU 02-01-08 14:16

si la multi ani si voua :) (nu mi-a incarcat bine pagina si nu stiam ca s-a ajuns deja la la multi ani :))) )

Bogdan' 07-01-08 14:45

stie cineva unde se repara jante si se poliseaza?eventual si vopsit.
la noi in cj

DACIA-Wrc 07-01-08 14:48

pe plevnei fac minuni baieti de acolo.
iti face tot, indreptat, sudat, vopsit, polisat.
daca te grabesti pretul este dublu decat daca i`ai spune ca nu`i stres :)
innainte mafcom cu vreo 2-3 porti paremise, sau dupa. cauta ca este o janta de aliaj afara.

sandrei 26-01-08 23:11

Am si eu nevoie de niste indrumari : Unde gasesc in cluj autocolant imitatie FOLIE CARBON pt exterior? Doresc niste bucati mai mici sa imi imbrac capacele de la oglinzi!!! 8) Multumesc anticipat!

Sau daca mai aveti bucati ramase prin casa si nu aveti ce sa faceti cu ele le primesc GRATIS fara sa va iau bani!! :lol::lol::shock:

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 1316639)
Am si eu nevoie de niste indrumari : Unde gasesc in cluj autocolant imitatie FOLIE CARBON pt exterior? Doresc niste bucati mai mici sa imi imbrac capacele de la oglinzi!!! 8) Multumesc anticipat!

Nimeni nimic? Doar pe celelalte topicuri aveti activitate?

:oops:

DACIA-Wrc 27-01-08 13:46

pe horea langa cinema .
15,8lei/ml
50x100cm
daca te deplasezi pana la mine...mai am o bucata ca o foaie a4 care nu cred ca o s`o mai folosesc la ceva.
te deplasezi ii a ta.
nu te descurci.
bafta

CJ-01-WOB 27-01-08 13:48

ardei daca ai rabdare iti aduc eu o bucata cand vin incolo.
din ce am gasit aici si am pus si pe masina mea e Pilot- Sport Project- undeva la 30eur coala 48x60

sandrei 27-01-08 15:55

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1317377)
pe horea langa cinema .
15,8lei/ml
50x100cm
daca te deplasezi pana la mine...mai am o bucata ca o foaie a4 care nu cred ca o s`o mai folosesc la ceva.
te deplasezi ii a ta.
nu te descurci.
bafta

Nu stii e cu folie de protectie deasupra? sau e doar folie imprimata?

DACIA-Wrc 27-01-08 20:56

autocolant normal, imitatie de carbon.
este cu fata 3d dar la pret mult mai mare
adica pui mana si seamana cu scrisul orbilor.

lancerEvo 27-01-08 21:23

cauta-l pe soarec suciule si ti le si lipeste el calumea, pt doua oglinzi nu cred sa iti ceara mult!

tudorcluj 31-01-08 23:58

vreau sa pun xenon la un passat din 2002...heellppp!!

vreau sa pun xenon la un passat din 2002 pt ca becurile care le are vad ff prost....as vrea sa imi zica daca mai are cineva passat tot asa modelul 2002-2005 si cum le vad farurile sau cine ma poate ajuta cu niste firme din cj care pun xenon si niste preturi ca eu unul nu am prea gasit...multumesc anticipat!!!:D:D

aldoadabass_wrs 01-02-08 10:25

pe muncii la calin...DLS sau sfigmo peT.Vuia...viv-a-vis de aeroport....la nr 222 dak nu ma insel...

tudorcluj 01-02-08 14:29

ms mult...si cam care sunt cele mai bune,lumineaza cel mai bine ca sa fiu explicit..6 000k sau 8 000? ms inca odata aldoadabass wrs ;)

CJ-86-UHE 01-02-08 16:04

6000k reda cel mai bine lumina zilei, iar 8000k e ushor albastruie...

aldoadabass_wrs 01-02-08 23:56

Quote:

Originally Posted by tudorcluj (Post 1328484)
ms mult...si cam care sunt cele mai bune,lumineaza cel mai bine ca sa fiu explicit..6 000k sau 8 000? ms inca odata aldoadabass wrs ;)

dak ai bani..de preferat HELLA cat despre 134557876k- sau care o fii nr, din cate stiu eu codul ala reprez tenta de culare din lumina, mai concret iti vor explica baietii...bafta;)

tudorcluj 04-02-08 17:16

azi am fost si am facut o programare pe maine la ora 3...la un tip pe progesor ciortea nr 42 , in bloc ii sediu la parter...avea tot felu....si am ramas la un siemens hid can-bus model 2007 zice el ca e cle mai bun lumina de 6 000k , costa 8 mil jumate cu tot cu tva si cu instalare..hella sunt mai bune decat astea siemens(daca le sti :???: ) ???cat costa instalatie cu becuri si cu tot pt faza scurta la alea hella? ...p.s. am fost si pe muncii acolo la dls da sunt mai scumpi la acelasi lucru cu 1 mil jumate mai mult... si pe traian vuia nu am mai mers...ms pt ajutor...maine poimaine pun si nise poze sa vedeti cum se vede...:-):-) ms all ;);)

DaNuTzU' 05-02-08 00:57

pe traian vuia trebuia sa mergi;)!

aldoadabass_wrs 05-02-08 09:38

hella, humm poate k te coasta dublu...dar merita...ideea e k doar calin aduce in cj din cate stiu io...si-s cam scumpe pt semens...cauta la bazar si comanda dn buc...iei mai ieftin..shi dute doar sa le moteze respectivul....my point...bafta;)

loverboy 23-02-08 00:25

1 Attachment(s)
Attachment 461164 cine stie unde pot gasi in cluj asha ceva...??? (stopuri):rolleyes2:rolleyes2

bebeko 23-02-08 09:36

Imbracare volan in piele

Buna,
as dori sa stiu daca exista cineva in Cluj care sa imbrace volane in piele.Daca exista, si-a facut cineva vreo lucrare la el ???
Am vazut pe un alt forum ca ar exista cineva, dar in Craiova :sad:, cu preturi intre 100 si 150 ron.
Multumesc anticipat de ajutor.

P.S. am vazut ca mai exista un topic asemanator,dar acolo este vorba de tapiterie din piele ...

di48lo 23-02-08 12:17

Re: Imbracare volan in piele

Na asta si pe mine ma-ntereseaza...

gangsta 23-02-08 14:23

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1377256)
Attachment 461164 cine stie unde pot gasi in cluj asha ceva...??? (stopuri):rolleyes2:rolleyes2

Iti poate face un nene din Gruia!Urci pe Roseti, sus faci stanga si mergi pana capatul strazii....

loverboy 23-02-08 16:21

un nr de casa ceva...? si nu stii aprox. un pretz..?:?::?:

sfigmo 23-02-08 16:36

luati legatura cu soundidentity de pe forum, sau scrieti la Oradea la topicul lui...el stie ce si cum...se rezolva... ;)

aldoadabass_wrs 26-02-08 13:13

sant baietii din someseni;) lucreaza super ui nr de tel: 073170923 franco...

bebeko 01-03-08 12:26

Si-a facut cineva volanul la ei ???

aldoadabass_wrs 03-03-08 15:52

dap,,horica d ls spyder shi multi alti, bmv e 36 cabrio dmx-ul acol a facut interioul si acum il reface tot acol dar mai bine suni, vb mergi vezi si te convingi...

Fixius 03-03-08 21:13

Quote:

Originally Posted by bebeko (Post 1377609)
Buna,
as dori sa stiu daca exista cineva in Cluj care sa imbrace volane in piele.Daca exista, si-a facut cineva vreo lucrare la el ???
Am vazut pe un alt forum ca ar exista cineva, dar in Craiova :sad:, cu preturi intre 100 si 150 ron.
Multumesc anticipat de ajutor.

P.S. am vazut ca mai exista un topic asemanator,dar acolo este vorba de tapiterie din piele ...

vezi aici: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...le-132660.html

aldoadabass_wrs 04-03-08 01:17

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1397669)

omul a cerut in cj.....sau in zona;)

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning