Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Calibra super (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/15623-masina-mea-opel-calibra-super.html)

bulldog_cox 07-12-06 23:06

Re: Opel Calibra super !!!

liviutz...am niste interioare de piele,esti interesat? sunt complete,scaune,fate usi,bancheta!

Tataee_^ 08-12-06 13:32

1 Attachment(s)
bulldog_cox daca nu ai observat Liviu are interiorul imbracat cu piele ;)

LiviuTZ 08-12-06 14:07

Quote:

Originally Posted by Tataee_^ (Post 653032)
bulldog_cox daca nu ai observat Liviu are interiorul imbracat cu piele ;)

Tatae daca nu sitai buldog stie mai bine ca mine masina...Oricum ms buldog dar daca deja este imbracata nu imi mai trebuie...

Alecsinho 08-12-06 14:50

in todeauna mia placut opel calibra...

Alecsinho 08-12-06 14:50

frumoasa rau masina......!!!!!

Alecsinho 08-12-06 14:52

bafta in continuare!!!8) e SUPERBAAAA

LiviuTZ 08-12-06 14:54

Mersi...a fost si la tine in craiova 6 luni...

Alecsinho 08-12-06 15:07

marfa....sper sa mai treaca ca eu nu am vazuto din pacate..bafta in continuare

bulldog_cox 08-12-06 19:52

nu stiam ca i-ai pus piele...de a noi cand o plecat nu avea piele..
bafta

Al3xius 08-12-06 23:48

Poate daca se incumeta Liviu la un drum cand vom face o intalnire Ghost in Craiova sau in apropiere o sa o mai vezi , ce zici Liviu ? :)

LiviuTZ 09-12-06 16:03

Depinde cum o duc cu banii....dar sincer mi-ar face cea mai mare placere sa va revad si sa ne cunoastem mai bine...:*

LiviuTZ 09-12-06 16:06

Quote:

Originally Posted by bulldog_cox (Post 653276)
nu stiam ca i-ai pus piele...de a noi cand o plecat nu avea piele..
bafta

Acuma are piele alb rosu ca masina:D

LiviuTZ 09-12-06 16:12

Fratilor care are chef de glume.....cine a pus anuntul asta???https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/..._xx38871.html#

LiviuTZ 09-12-06 17:26

Am rezolvat...am reusit sa sterg anuntul...oricum nu stiam ca am praguri din carbon....a incercat unu sa faca misto

oldtudorhand 09-12-06 18:03

Liviutz tu ai Genius 5.1 in masina? :P Adevaru ca nu stiu ce se trezesc unii asa pur si simplu sa se bage in seama fara rost!! ;)

LiviuTZ 10-12-06 01:13

Mai poate am si nu am observat:D

Rares_CRM 10-12-06 09:54

ce sa intamplat cu forumu? ca nu mi-a intrat cateva zile, sau numai mie?

Rares_CRM 10-12-06 10:02

4 Attachment(s)
oricum...cateva poze mai noi :D

Al3xius 10-12-06 14:37

M-am jucat un pic cu una din poze :)

https://img225.imageshack.us/img225/9...ibrafp1.th.jpg

LiviuTZ 10-12-06 15:42

Super poza al3xius...ms

Rares_CRM 11-12-06 20:44

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 655305)
M-am jucat un pic cu una din poze :)

https://img225.imageshack.us/img225/9...ibrafp1.th.jpg

arata bine :) cu ce program ai facut? :D

alex_S 11-12-06 23:01

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ (Post 655383)
Super poza al3xius...ms

liviutz...vrei sa ii spun lui luci sa faca un vt pe masina ta....;) , cine stie cum iese din mana lui....:twisted:

Al3xius 12-12-06 11:42

Cu Adobe Photoshop dar sunt incepator nu ma pricep foarte bine ! :)
Ma bucur ca v-a placut ! :)

Tataee_^ 12-12-06 12:11

Poate il roaga cineva pe EvlSantos sa modifice o poza, el e mare maestru !!! :lol:

Eugen_TL 12-12-06 16:16

dc nu scapi tu de chestia aia de pe capota ? ar da mult mai bine fara

LiviuTZ 12-12-06 16:17

nu am cum....:(...se ia jos cu tot cu vopsea

Rares_CRM 12-12-06 18:45

pai ziceai ca vrei sa vopsesti masina..atunci ar fi ocazia s-o dai jos ;)

LiviuTZ 13-12-06 14:54

1 Attachment(s)
O poza super tare...eu am facuto :P!!!:shock:

WhiteRaven 13-12-06 21:44

asa.. apropo de poza asta... iti mai vine sa iti dai masina ?:lol:

Myiake 14-12-06 00:45

Salut foarte frumoasa Calibra ta ma batea gandul sa iti propun o oferta dar am gasit alta Calibra si ma gandeam ca nu e bine sa iti vinzi asa bijuterie :D mai bine pastreazo ca arata intr-un fel masinutza si e superba (culorile nu ma pasioneaza deloc , in rest :) rupee ) Bafta cu ea si fara incidente neplacute

alexzander407 14-12-06 02:33

acu realizez de unde o recunosc tipu din craiova care a avuto statea pe langa electro ... mi se pare ca facea bodykituri din fibra de sticla...... tell me if i'm wrong...:rolleyes2 ;) frumoasa foc masina :)

Tataee_^ 14-12-06 12:33

alexzander407 ai dreptate era de langa Electro mai bine zis, de langa Sucpi :)

vauxhall 14-12-06 13:21

ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra :)) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna tunning.hai ca lesin de ras cu voi aci

dany_let 14-12-06 13:30

Quote:

Originally Posted by vauxhall (Post 660405)
ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra :)) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna tunning.hai ca lesin de ras cu voi aci

de acord! nu e lesinatura da nici tuning nu e

LiviuTZ 14-12-06 14:27

Bai fratilor pe fiecare cum il tine buzunaru...pe drumurile noastre nu tine mult o masina tunata frumos...si nu compara niciodata o masina de afara cu una de aici...nici macar cu ale tale dany_let

Al3xius 14-12-06 15:19

Quote:

ba sa mor, parca n-ati mai vazut masini, o amarata de calibra :)) care sincer mai e vopsita si nasol.cautati ma pe la straini sa vedeti acolo calibra si ce inseamna [b]tunning[b].hai ca lesin de ras cu voi aci

TuNNing iti garantez eu ca nu vezi ce inseamna, poate tuNing ! Ce ti se pare amarat la masina asta ? TU ce masina ai ? Eu stiam o chestie, cand mergi pe jos sau cu autobuzu nu te apuci sa faci misto de masinile altora ! Zicea cineva pe alt topic ca aia cu masini tari in general au bun simt doar ca se mai gasesc dinastia tari in gura si mai taranusi de fel ! :) Mare dreptate aveau ! Nu bat apropo la tine ! Se simte cine trebuie !

LiviuTZ 14-12-06 15:24

Bine zis al3xius...

Mandella 14-12-06 15:46

dupa mine arata chiar bine masina asta, culorile nu ma impresioneaza nici pe mine, dar pe ansamblu arata bine, modificata discret - nimic extrem (acolo se poate cadea in kitch f usor)
OT-ceea ce ma deranjeaza e ca vin tot felul de critici aiurea, nu zic ca trebuie sa le placa la toti , doar de aia e forum sa se discute argumentat pro-contra, dar unii asa vb de parca ar fi un rahat de dacia liberta :))
macar aveti umpic de respect si spuneti * nie nu mi se pare ca da bine aia , sau aialalta* sau e kitch, da nu de genu - bag **** in cotetzu tau -cum fac multi de pe forumu asta
salut

alex_S 14-12-06 16:37

Quote:

in primul rand .. liviutz are dreptare cand a zis ca sa nu compari masinile de afara cu cele din Romania (cu mici excepti) .......in al doilea rand am vazut si am fost q masina si va spun yo k nu e ca toate Calibraurile......

WhiteRaven 14-12-06 18:01

Quote:

marsh mai de-aici cu impresiile tale! nu te intereseaza topicul, sari din schema. Noi admiram masina pt ca ne place, nu pt ca e maxi tuning ori nu, sau ne holbam pe cine stie ce site-uri si apoi sa comparam. La fel putem face cu un oltcit sau trabant, si ?? atunci nu am mai vazut masini? sari dracu' de-aici si revino cand ai masina mai buna sau macar egala, ca m-am saturat de voi greierilor, tot intrati peste tot numai la comentat.

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning