Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

gbry_el_05-RSG 04-03-12 23:16

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

poze curand. acum o ora am spalat-o. sa termin ce mi-am propus si fac si poze. inca nu am rezolvat cu semnalizarile. tre sa ii fixez toba odata pt todeauna. m-am saturat sa dau in o denivelare si sa imi cada.:cry:

Dj_kyd 11-03-12 08:25

Pune mai multa sarma:lol: o vad masina saptamanal arata bine, foarte bine felicitari!8)

dydy-andrey 11-03-12 11:44

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4914572)
m-am saturat sa dau in o denivelare si sa imi cada.:cry:

=))) tare.
hai , asteptam poze.

gbry_el_05-RSG 12-03-12 18:25

5 Attachment(s)
cu problemele de rigoare. masina are brockurile deoarece in 30 de minute 2 pene....deci un cauciuc mucificat.

mytzu0789 12-03-12 19:57

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4928196)
cu problemele de rigoare. masina are brockurile deoarece in 30 de minute 2 pene....deci un cauciuc mucificat.

a iesit bine... parca la bara fata lipseste ceva care ar iesi in evidenta.... proiectoarele... dc nu iti iei?

in rest arata f bine... multa bft in continuare.

gbry_el_05-RSG 12-03-12 20:39

multumesc. am vb cu cristi si am o promisiune cu un set de proiectoare. eu asa am luat spoilerul...cu proiectoarele astupate.

dydy-andrey 12-03-12 21:25

toba aia... nu o dai?
stiu ca e de golf :D

gbry_el_05-RSG 12-03-12 21:53

nu o dau...am decupat spoilerul dupa ea, dar poate iti gasesc una la fel.

bobocu91 14-03-12 12:23

Am si eu o intrebare, linia aceea de pe usi de ce nu ai astupat-o?...sa fie mai clean... :D

Arata super bine bolidu`!!!...:peace:

gbry_el_05-RSG 14-03-12 16:26

nu imi place cum sa cu ea astupata. poate pe viitor o sa ii pun bandouri.

electric_style 14-03-12 23:06

imi place "fantoma alba" a ta ,dar mai lucreaza putin la finisaje...fa numarul de pe fata ca'i murdar si gazat cu negru de pe bara , iar pe spate fa cumva sa se alinieze mai bine triplele de pe portbagaj cu cele fixe...fa-le sa fie la linie cum se zice :) in rest n'am ce zice e frumoasa rau :twisted: si foarte agresiva la look :twisted: ! bafta multa!

gbry_el_05-RSG 15-03-12 21:50

numerele o sa le schimb. tre sa ma duc pe la slatina, sa umblu, sa cheltui bani dar pana la urma o voi face. iar cu triplele....o sa le fac. cand o sa duc masina sa ii refac partea dreapta in fata. mai e de munca. dar incet le fac eu. vreau un eleron de luneta.....:rolleyes2

electric_style 16-03-12 23:03

te vazui acum vreo 2 ore pe la materna...pe stradutza aia cu denivelari...si pot spune ca masinutza asta a ta zici ca'i sudata pe asfalt...amortizoarele alea ale tale n'au cursa nici 2 cm :D !

ps: frumos rau da cu xenonul ala...bafta multa !

gbry_el_05-RSG 16-03-12 23:11

8000k. si vreau sa imi iau de 30000. au cursa destula....cat sa elimini pietrele de la rinichi. acum schimbai si eu cauciucurile dupa ce mi-au bubuit 2 buc. maien vopsesc etrieri si o spal. sa vad ce fac cu fata. poate o duc la thinichigiu sa imi refaca botul.

gbry_el_05-RSG 20-03-12 18:24

s-a umblat la partea fata in special dreapta. s-a aranjat dupa posibilitati si am dat de vechea mea problema...."m-i s-a rupt toba":shakefist:omfg:

dydy-andrey 20-03-12 19:26

da-mi-o mie :lol:

gbry_el_05-RSG 27-03-12 21:40

ai cobit.....am pierdut toba.....acum...zona consul. bagami-as.....

dydy-andrey 28-03-12 13:51

ma si ce toba frumoasa am ...
:)) vezi? mai bine mi-o dadeai mie :))

MihaiS 07-05-12 16:45

in week-end s-a lucrat intens la masina....

montat macarale geamuri electrice fata, montat consola geamuri electrice, modul confort geamuri electrice si inchiderea geamurilor cu cheia, inchidere centralizata, instalatia electrica pt geamuri si inchidere facuta de la 0..........

allexandru 07-05-12 22:47

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 5013386)
in week-end s-a lucrat intens la masina....

montat macarale geamuri electrice fata, montat consola geamuri electrice, modul confort geamuri electrice si inchiderea geamurilor cu cheia, inchidere centralizata, instalatia electrica pt geamuri si inchidere facuta de la 0..........

va merge inchiderea.. ca o probai eo azi si nu vru sa se deschida.. poate nu stiu sa ii spnu forumla magica..

deci ati facut o trb buna..

Greku`BWJ 07-05-12 23:22

te salutai azi cu passatul de ot la institut , chiar tare culoarea a iesit bine si jantele dau bine vopsite asa. cea mai tare vectra de pe aci :D

MihaiS 12-05-12 09:14

7 Attachment(s)
uite pozele....

ss_seby 13-05-12 10:50

Se lucreaza se lucreaza. Tot asa gabi tot asa! BV nu cred ca e vectra A mai frumoasa prin craiova:)

gbry_el_05-RSG 14-05-12 09:57

te-am observat. era cieloul tau in fata....se munceste mereu....acum a picat pompa de servo. cred ca in curand va primi si un ac masina.....

MihaiS 14-05-12 18:05

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 5021133)
Se lucreaza se lucreaza. Tot asa gabi tot asa! BV nu cred ca e vectra A mai frumoasa prin craiova:)

numai eu stiu ca doua nopti am visat numai fire si culori.... important este ca am reusit si are si el acum geamuri electrice functionale cu modul de confort....

ss_seby 14-05-12 19:36

Bravo mihai , respect ptr rabdare. Si pe tine mihai de nu tiam facut cu mana si flashuri odata prin trafic , da nu te intereseaza de stanga si dreapta:))

gbry_el_05-RSG 14-05-12 19:39

cand ai cea mai frumoasa vectra a din oras nu esti atent la claxoanele si la salutarile din trafic.....eu unul sunt atent la gropi, denivelari si la pietoni....daca ma saluta cineva si nu observ imi cer scuze. tre sa fac poze la stikere....ca sint frumoase.

GabrielMotorsport 19-05-12 15:10

Este modelul GT rachetutza asta ?

gbry_el_05-RSG 19-05-12 18:54

GL. 1.6 doar cu servo. da usor usor are si trapa,geamuri electrice, inchidere. in curand scaune incalzite si piele.

minimal.madness 19-05-12 21:09

Uuuu vreau si eu scaune incalzite si piele .Imi poti da un PM cu mai multe detalii te rog ? Poate la vara ma ajuta si pe mine buzunaru pt asa ceva.:rolleyes2 Si in plus sunt curios cum arata si de pe ce masina le iei

gbry_el_05-RSG 19-05-12 21:14

de pe o lancia. full electric incalzite cu memorie. problema este ca sunt prea late. ma limitez la piele si la incalzire. reglajul electric cu memorie e prea complicat.

minimal.madness 19-05-12 21:23

Am inteles.Pai si cand le vedem pe masina?

gbry_el_05-RSG 19-05-12 21:31

cand imi mai revin cu finantele.....sau nu sti ca incepe sesiunea???:lol::lol::lol:

sebastyan2001 19-05-12 23:30

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5023346)
cand ai cea mai frumoasa vectra a din oras nu esti atent la claxoanele si la salutarile din trafic.....eu unul sunt atent la gropi, denivelari si la pietoni....daca ma saluta cineva si nu observ imi cer scuze. tre sa fac poze la stikere....ca sint frumoase.

Modestule . . .

gbry_el_05-RSG 19-05-12 23:32

lumea asa zice. pot eu sa fiu impotriva lunii?? lasand gluma chiar avem niste strazi de tot ***-ul. sper sa fac rost de proiectoare de sfi....am eu o goanga cu proiectoare galbene.....

minimal.madness 19-05-12 23:53

Asta o sa fac si eu cu primii bani care imi cad in mana dupa ce imi scot nebunia din garaj :shock:

gbry_el_05-RSG 25-05-12 21:48

a ajuns angel eyes-ul ccfl, maine duc proiectoarele la facut si incepem pregatirea de summer fest.

Bobbo AFA 26-05-12 20:23

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5030666)
lumea asa zice. pot eu sa fiu impotriva lunii?? lasand gluma chiar avem niste strazi de tot ***-ul. sper sa fac rost de proiectoare de sfi....am eu o goanga cu proiectoare galbene.....

dupa ce ca sunt de tot cacatu' mai sunt si pline de caini :x :x :x :x

gbry_el_05-RSG 31-05-12 18:29

am gasit masina lovita....spoiler rupt,traversa de sub faruri praf, traversa spoiler praf etc.... prinde orbu scoatei ochii....

cata™ 31-05-12 18:30

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 5047314)
am gasit masina lovita....spoiler rupt,traversa de sub faruri praf, traversa spoiler praf etc.... prinde orbu scoatei ochii....

ce taran:|

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning