![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
La interior i-ai facut ceva? K nu am vazut nici o poza cu interiorul masinii.
|
doamne tot timpul se ia lumea de jantele tale...taurasule mai am 2 poze cu masinutza ta de la 4tuning day care sunt misto si cand pun mana pe ele ti le trimit...Xender sa sti ca si la interior e draguta dar acolo e inca in lucru
|
2 Attachment(s)
vad ca recidivezi...nu vreau sa te ataci mai mult decat trebuie (nu pot sa inteleg cum poti sa te lauzi cu o calitate inferioara)...si nu nu sunt invidios/gelos pe masina ta..de fapt rad de ce unii oameni ridica in slavi, dar ....
o intrebare totusi indraznesc sa pun...ce bani ai investit in masina asta..as vrea sa imi dau seama, ca poate bugetul nu a fost unul corespunzator pt a permite calitatatii sa intre in ecuatie...am incercuit niste probleme majore in opinia mea... recunosc ca poate s-a muncit la masina, dar nu e 8) |
1 Attachment(s)
stai linistit ca explicatii nu dau! si nu ti-am cerut parerea despre masina mea ci doar am prezentat-o in sectiunea masina mea! cand voi posta la tuning pe marci iti astept comentariul, pana atunci......
|
mie cjhiar nu imi vine sa cred ca inca se mai ridica lume sa critice aiurea, doar de dragul de a posta.Sa inteleg ca unora chiar nu le place sub nici o forma progresul pe care unele persoane incearca, si chiar le reuseste , sa il faca masinilor lor...TAU tata tine-o tot asa cu masinutza si ti-am zis cu prima ocazie facem din nou o intalnire acolo si invitam si pe "maestrii" care au ceva de obiectat sa vina si sa stam de vorba despre ce mai avem de facut la masini.Stam jucam ceva.bem o berica si stam de vorba...
|
bem o cola ceva nu berica ca parca ii vad pe cap de creta cum ne pescuiesc pe traseu!
|
lasa maestre sa bem fara alcool si tot bere o numim :))
|
salut omule ai o masinuta super imi place ,am si eu o dacie din 85 dar recarosata in 99 cu fata de 94 si o am lovita si mam hotarat vazundut-i masina sa o fac lafel dar sun curios cum deschizi usile
|
daca imi poti da detalii dami pe mail [email protected] un mail cu nr tau de tel pentu mai multe inf am fi unicati ca cei din constanta cu faruri de golf
|
eu si cu cel de la D20 tuning am fi in pitesti cu alb si negru
|
taurasule am niste cesuri frumosae de bord pentu masinuta ta contacteazama sa iti dau idea ,facem schimb de experienta daca vrei numai ca eu sunt din Pitesti
|
la noi in pitesi se poarta numerele pe autocolant parca ar fi ideal la masinuta ta doar alb cu negru fara tricolor
|
taule, stii c trebuia sa-i mai faci?! sa-i astupi numarul
dak integrai spoilerele, nu iesea ceva??:D asteptam poze cu jentile si cu pragurile. |
1 Attachment(s)
asta este melodia din videoclip, asteptam si clipul sper sa apara acum de pasti...
|
marf mel a celor d la cassa-loco, are un sound placut, s-au axat p un altfel d hip-hop, s-ar putea sa aiba succes.:D
|
Quote:
|
intr-adevar robert e un baiat de nota 30+, am avut si eu probleme cu orientarea in bucuresti si tot la el am apelat (deh, suntem si cunostinte mai vechi :D ) asta pe langa faptul ca mi-a pregatit o pizza super cand am ajuns acolo...merci robert, raman dator cu o bere la malu' marii!
claudiu lucian, nu e indicat sa integreze spoilerele din mai multe motive, cum ar fi faptul ca la lovituri e mai greu sa le repari direct pe masina si mai ales...le schimba in curand! PS: vreau si eu videoclipul celor de la cassa loco, atunci cand va aparea...robert, sa nu uiti sa-mi aduci si mie o copie pe dvd, sa ne uitam la el cand stam la semafor, in masina mea sau a ta ;) |
inseamna ca daca pana atunci nu face nimeni rost de el ne punem sperantzele in Andre3y sa ni-l aduca.
|
Am vazut azi videoclipu la TV Kalumea pe la ora 12 :)
|
Quote:
|
am vazut si eu azi videoclipu , si a iesit super .Succes in continuare TAU-le
apropo ti-au zgariat calugaritzele alea masina ? :D :-P |
nu, nu au zgariat-o! am avut eu grija sa nu pateasca ceva! au primit instructiuni inainte de la mine!
apare mult masina in videoclip?? hai ca sunt nerabdator sa-l vad! face cineva captura? |
te-a pus lumea pe jar TAU-le de cand au zis ca au vazut videoclipul.Din pacate eu o sa il vad dupa paste pentru ca plec, asa ca va urez la toti un Paste Fericit si sa va aduca iepurele o herghelie in plus la motor si multi bani pentru umblat la exterior
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
A aparut videoclipu :) Felicitari TAU
|
Quote:
|
vreau si eu sa-l vad!!! hmmmmm sa-i faca cineva captura va rog, ca eu nu pot si cine stie cand apare pe net! pls...;)
|
Ba TAULE(ROBI) o sa am videoclipul Miercuri sau Joi l-am vazut la Tv pe postul TVKALUMEA dimineata il difuseaza cred....las ca il capturez...k..Sarbatori Ferictite si Paste Fericit tuturor!!!
|
am vazut si eu videoclipul, ieri. mie unu nu prea imi place, masina au bagat-o la sf, nu foarte mult, dar se vede, e pusa in evidentza.
P.S. moama cum se misca alea p capota....haba haba haba |
Quote:
|
lol,vecinica mea pe unde a ajuns :) fata din dreapta jos :P
|
felicitari taurule bv bv ...da cu gagicile din videoclip s-a cam terminat smecheria...
|
mah cu fusta rosie acum nu mai zic nimik.sorry ca voi credeti ca vreau sa imi dau talente, avand in vedere la cate posturi am dat de cand am contul.ai dreptate nu stiu sa scriu si sa citesc.apropo l-am felicitat pe proprietar si nu sunt invidios. admin pls fa-mi si mie o favoare sterge-mi toate posturile scrise pe topicul asta, imi place 4tuning si de acum ma limitez decat la vizitat site-ul. mersi mult pt. intelegere.
moderator 2: CU MARE PLACERE ! MULT SPOR LA VIZITAT site ul ! |
Salut!
E misto ce a facut pustiul ala cu Dacia! Sunt un om caruia ii place sa vada Dacia tunata si mai ales sa iasa la rampa, dar NU asa. Mie nu-mi place ce a iesit, in special ca este pentru un videoclip. Daca era pentru sine, era altceva, dar nu e. TREBUIE o atentie mai mare asupra detaliilor si asupra proportiilor. In rest cred ca suntem pe drumul bun! Salut! |
sal!
Am uitat sa va intreb ceva. De ce credeti voi ca au ales cei de la Ca$$a Loco o Dacie pentru videoclipul lor? Si nu raspundeti: "nu conteaza, atata timp cat e in videoclip." Nu stiu... mie mi se pare cam perversa faza! Sal! |
Quote:
Fratilor va uitati ce spuneti? Doamne cum apar astia frate peste noapte atotcunoscatori de tuning si de tot ce inseamna masini tunate... Frate fata de alte gogosi de dacie...iti spun eu ca asta e tare ;) si in plus daca ti se pare "perversa faza" tine-o pentru tine ca asta nu e forum de caterinca... M-a iritat rau postul...imi cer scuze de offtopic... Inca odata taurule felicitari si nu mai lua in seama toti...;) |
lasatzi vrajeala si puneti clipu`
:) |
mama ce ma enervez ca nu pot sa stau sa vad si eu videoclipul si mai tare e ca nu il gasesc ripuit de pe TV.Hai cu clipul pe forum cat mai repede
|
BabyBlue: Aresh scrie cumva in acest topic "Puneti poze cu dacii" ??? Nu cred asa ca nu mai posta de dragul de a posta... Fa un topic la masina mea sau masini tari si acolo pui ce poze vrei !!!! Aici ori esti on topic ori nu esti deloc simplu
|
Quote:
moderator 2 : Iti este greu sa citesti cu o pag. in urma explicatia mea nu ?...te ai multumit sa citesti titlul si sa scrii si tu ceva rpd. asa e? VA ROG CITITI TOT SI DUPA DATI VA CU PAREREA ! |
Quote:
am inteles aluzia...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning