![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
2 Attachment(s)
mda ......asa arata pe pozitii
nu am pleoape cele din comert la 50 sunt naspa si trebuiesc retusate si vopsite pe pozitii am dat 15 ron si pt far costa 47 ron H4 la 100 W si phillips de H4 60 w costa 840 > ambele de la auto accesorii nu sa luat vopseaua de pe ornamente ;) |
2 Attachment(s)
niste filme marfa facute in academie recent > ala mare este :twisted: :rolleyes2
vreau sa imi pun pe spate stopuri albe sa vad de unde gasesc ... arata super !!! |
sil cat de curand prezint si io masina
|
mai ai putina rabdare...:)
|
incearca sa scrii totul intr-un singur post ;)
te astept :-P |
https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/18838-stopuri-lexus-logan-700-ron/page-2.html IA uite o solutie mai ieftina ca la wizards ptt stopuri clare cu leduri 550 roni
|
am uitat au tva inclus si sunt noi mai are doar o pereche acum ca restu le-a dat
|
1 Attachment(s)
asa arata pozitia :rolleyes2
|
mai belea se vede cu achiul liber :)
|
Quote:
si cu stopurile alea...nu cred k ii sta bine doar cu stopuri, mai bne cu banii aia ia un spoiler frumos p fatza, sau nishte fuste p care le atasezi la spoilerele tala. p buna, fara altceva facut la masina stau aiurea, parerea mea! |
hmmmmm....referitor la GGD ....eu nu am vazut nici un film cu el ...face asa ceva ? nu am auzit ....
referitor la show cred ca se aranjeaza > o sa vedeti sambata cum sta treaba ...sper sa il tina cauciucurile :) o problema ar fi ca nu prea este loc in polivalenta de niste joaca ....poate dam o fuga inainte de intalnire la 4 pana in academie ...imi place piatra cubica de acolo :) o sa vb cu el in leg cu spoilere ....o sa am ...acuma nu este momentul > la ce fac eu cu masina stric de la jenti cauciucuri praguri spoiler > tot ce tine de exterior :) nu se merita >de asta nici nu vreau sa bag banii in ele ..ca pe urma dispare distractia > numai vedeti sliduri > frane si alte nebuni...nu o sa mai ''tina'' |
Soarta...singuru regret e ca nu are tractiune pe spate :D
Bun...si faptu ca e logan :P |
2 Attachment(s)
cel mai tare film pana acuma sil 1 asta
si cel mai riscant pt telefonu meu :lol: am inteles ca vibra cand am trecut pe langa el ..:rolleyes2 :twisted: |
Sil4tuning potzi sa transformi j u filmuletzele cand le pui pe forum in avi sau mpeg orice ca mi'e greu sa le vad cu un program pe care am sau potzi sa imi zici u unu cu care il pot vedea? MS!!
|
Eh..cine vrea sa le vada sa`si ia 3gp converter..mai bine ca io am dialup...daca erau avi erau imense :PP
|
6 Attachment(s)
asa arata faru cu ''xenon'' :rolleyes2
|
super misto se vad :D vreau si eu 2 seturi :D
nenea dar astea ie xenoane dinalea care face blitz? :D |
astea sunt blitzuri captate de stramosi din fulgere de altadata care cutreierau vazduhurile in epoca de gheata :D
:lol: |
cat te-au costat farurile cu xenon ?
sau...ma rog...culoarea...dak nu sunt cu xenon |
84 ron
am spus si mai deunazi |
am facut rost de rocket fuel :rolleyes2 :???: :shock: :evil:
surprize surprize :lol: :evil: mai multe nu spun :-) |
Euro 5? :d
da-mi frate si mie pt dizelar :-P |
daca tot ai adus vb de euro 5 > sucks !!!
la a mea cel mai bine trage cu euro4 si in vit max tot cu euro4 se duce cel mai mult .... deci ....:-P am facut rost de niste aditiv ....sa vedem daca da rezultate :D |
da baga-i ma kerosen :))))))))))))))))
|
pai da....:))))))))))))
in carte scrie sa nu ii bag benzina ...da de kerosen nu zice nimic:rolleyes2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
salut , sil4tuning ti-am urmarit threadul si vreau sa te felicit pt logan , mai rar vezi asa masina pe strazi , si asa nebun la volanu ei , abia astept sa vad urmaorul pas in modificarea loganului
|
salut ;)
daca as avea bani as transforma-o intr-o zi pe toata in avion .... app de nebunie ...:D ..ieri am mers in jur de 7 km prin buc la plimbare cu 15 km/h cu a 3 la relantiu cu avariile puse :) > trecea lumea pe langa mine si se uita sa vada ce am ...in gandu lor ....alt logan stricat:lol: :lol: :lol: :lol: |
Re: B 61 R S V
4 Attachment(s)
pt moment astea ....
putin mai incolo sa va arata unde am fost azi .... iam dat iara 4X4 si pe urma VTM :) :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
R S V pe baraj ....
cred ca tre sa schimb ..si o bucsa ....''VTM'' lasa ''urme'' pe cazan ... deci NU VTM :lol: cu logan DCI :evil: |
la vidraru,nu?:D
|
mda ..am fost pana la balea lac ....sport extrem ce este pe acolo ..tre sa schimb o bucsa cred ....se aude la o roata un ruliu ciudat ...
filme cu ce am facut acolo ...mai tarziu ..si ce uragan ma prins .. si ce a fost azi in pitesti ...poze mai incolo ...:) |
12 Attachment(s)
super poze ...astea sunt cu tel
sa vedeti cu camera cea iesit :lol: :twisted: |
tu nu meriti nici macar o dacie ba frate! :lol: una de la remat poate! :) de fapt mai multe :twisted: mi s-a facut mila ...l-ai transformat in golan,rebel! :lol:
|
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/626-resurse-foto/8584-fotografii-interesante-facute/page-92.html
poze din excursie de ieri > acolo si aici |
cat ai facut pana la vidraru?
|
2 30 ore > si am mers nebuneste ...la limita ...pana sus la balea inca o ora >
|
pai acum punele pe toate sa vada lumea ce a fost in timpul furtunii>>>>:)
|
5 Attachment(s)
amuzati-va putin :lol: :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
drum de munte >>>:rolleyes2
serie de tuneluri pana in baraj |
pai ce sa-ti zic, sa o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea si speram sa o faci cat mai inedita...... respect!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning