Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Mustang 03-10-05 00:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
dar pe mine io nu m-am ajutat deloc.....

sau prea nu te-au ajutat si pe tine amicii respectivi ;)

needBrain 03-10-05 00:20

hahahaha
avantajul de a nu mai avea net acasa si de a intra de la sala:e unu langa mine care vb pe mess cu una
amandoi au webcam-uri
si gagiu ce face...........trage o scobeala in nas...........si apoi un scarpinat in cap........
good job dude

Mustang 03-10-05 00:22

ala ... ori nu gandea...
ori se gandea la faptu ca pe tipa tocmai asta o excita =))
cum se excita unele la mirosu' de transpiratie, poate asta se excita la scobeala in nas :D

needBrain 03-10-05 00:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

dar pe mine io nu m-am ajutat deloc.....

sau prea nu te-au ajutat si pe tine amicii respectivi ;)

aham
cam ai dreptate

aleks 04-10-05 13:23

Re:

Quote:

hahahaha
avantajul de a nu mai avea net acasa si de a intra de la sala:e unu langa mine care vb pe mess cu una
amandoi au webcam-uri
si gagiu ce face...........trage o scobeala in nas...........si apoi un scarpinat in cap........
good job dude

he he he he... ce imbecil :lol: :lol:

EvLSant0S 04-10-05 14:51

Re:

Quote:

needbrain...si ti-a placut ??? ati folosit vaselina ? :)

ontopic...santos elaboreaza la faza cu a-ti baga....

era la figurat ...

needBrain 04-10-05 22:05

oricum,cu masina faci treaba
btw cate fete am la facultateeeeeee
pai o sa am de muncit 3 ani

aleks 05-10-05 10:32

esti in anul I, nu?
p.s.:d c ti-ai skimbat avatarul?

RA_2fast4u 05-10-05 19:00

Re:

Quote:

oricum,cu masina faci treaba
btw cate fete am la facultateeeeeee
pai o sa am de muncit 3 ani

succes :D
apropo de femei de la facultate...vai ce am vazut :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: era una sa-mi bag picioru....vaaaai....stai sa nu ma mai plang atata si sa va zik faza:
ma duk eu cu una sa isi cumpere ceva bluzitza( :P ) shi ajungem in ceva magazin numa de d-soare....bah...shi acolo o blonda buna sa-mi bag picoru....vai....nici nu o mai vedeam pe asta...numa pe blonda o vedeam......noh merge asa sa incerce o haina...shi noh ma bag eu putzin in seama, cu jena va dati seama....blonda superba shi shi cu vreo 3 ani mai mare ca mine....noh shi asta o zis ca ii boboaca la faculta in cj la.....filo? limbi ceva de genu :D ori cum ideea generala e ca era bunaaaaaaaa...deci chiar era perfectiunea in picoare....asa ca baietzi de la faculta din cj la mai amre :D shi noi astia de lic la shi mai mare ca dar incep balurile :D

needBrain 06-10-05 00:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
esti in anul I, nu?
p.s.:d c ti-ai skimbat avatarul?

sunt anul I
si avatarul l-am schimbat de plictiseala :lol:
daca ai sti ce reprezinta asta nou.... :lol:

BlueEyes 07-10-05 15:12

on topic
faza tare de agatat
1-tipa cu un sacou tricotat in mall... tip cu multe fermoare pe el ....trec unul pe langa altul si raman lipiti ... d c ????? tipului i s -a agatat fermoarul sau ce avea pe el d agatat in sacoul tipei .....damn .. l- naiba i-a bufnit pe amandoi rasu .. tipu o intreaba pe tipa ....asa agati u baetii ?? tipa .. asa te lipesti u de fete???
2-tipa asteapta pe cineva cunoscut sa vina s o ia ... (prezizez nu in bulevard) ...cand ... oups rezultat necunoscut! 2 tipi int-o duba o intreaba daca e singura si nu vrea sa o duca ei acs..intr-un final apare si cine trebuia s apara ptr a salva situatia
PS prima = prea tare
a 2a = penala(cum s iesi la agatat cu duba????????si in plus mai era si de la firma )

Mustang 07-10-05 15:18

ce tampiti...cu dubitza :lol:
si mai erau si 2...ce tipa sanatoasa la cap se urca cu ei ? :lol:

aleks 07-10-05 15:22

prima... tre' sa ai prea multa bafta sa se intample asa...
a doua... cine s-ar urca? doar din alea contra cost, if you know what i mean :wink:

Mustang 07-10-05 15:25

mmmm hoes ? :D

la faza cu dubitza...mai degraba incerci sa o agatzi cu un ciorap imputit...poate ai mai mult noroc :lol:

RA_2fast4u 07-10-05 16:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
1-tipa cu un sacou tricotat in mall... tip cu multe fermoare pe el ....trec unul pe langa altul si raman lipiti ... d c ????? tipului i s -a agatat fermoarul sau ce avea pe el d agatat in sacoul tipei .....damn .. l- naiba i-a bufnit pe amandoi rasu .. tipu o intreaba pe tipa ....asa agati u baetii ?? tipa .. asa te lipesti u de fete???

da macar se potriveau? :D :lol:

needBrain 08-10-05 02:29

prima e misto
dar aia cu dubitza......poate in alta viatza....sau.......\"cash\"

mada 08-10-05 12:31

asteptati voi mult si bine sa vi se intample aceeasi faza ka cea din mall ;)
si daca se intampla si dati de una urata ...da urata tare?:) cred ca o luati la 3`pazeste ..n`o mai intrebati daca asa agatza barbati ;)
cu masina .. e riscant sa agatzi...de fapt depinde si ptr ce agatzi .. ptr o seara ....sau speri ka poate pica ceva frumos cu care sa poti purta si`o conversatie and all this shitz ;)
oricum in nici un caz cu dubitza :)
dar eu am o vorba..daca iti trebe masina ca sa poti agatza ceva inseamna ka e de rau .. ar trebui sa va puneti ceva semne d intrebare daca numai cu masina puteti agatza.. ;)

needBrain 08-10-05 23:43

mai io-s mai timid de fel,vb f serios,iar cand sunt cu masina....prin tupeul necesar,sau mia bine zis nesimtirea necesara

mada 09-10-05 03:19

asta`i rau..
nu masina tre sa`ti dea incredere in tine..
daca n`ai avea masina ce ai face?:) scapa de obiceiu asta si incerca sa agatzi fete datorita personalitatii tale si felului de a fi..nu din cauza masini ;)

Mustang 09-10-05 10:14

ceva imi spune ca brain nu a vb serios la faza cu masina ;)

BlueEyes 09-10-05 20:20

aaaa need apropo .. cu masina zici k mai multa incerdere ...dar to ce ai sa agati cor fi niste fripturiste ...nicidecum fata pe care speri s o agati intr-o rel mai lunga...... ciao ... pupi

KEMAL 10-10-05 10:44

CUM SA AGATI O FATA?
sa va fie rusine ce intrebare e asta!
frate traim in romania asa ca stiti ce aveti de facut daca vreti sa agatsati fete la greu
mergeti si va luati o masina tare de fite asa si gata porma in cateva zile o sa ai agenda dela telefon plin de numere de fete
ce e asa greu de inselez!!!!!!!!!!!!!

aleks 10-10-05 13:18

confirm spusele lui kemal, din experienta spun ca ai mai multe nr de tel decat ai nevoie dupa ce incepi sa te fatzai cu o masina mai bengoasa...

EvLSant0S 10-10-05 13:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
floare la ureche , este ?
si in cazul in care nu-ti permiti masina smechera de fitze ? :lol: :lol:
aha. .. se complica treaba

mada 10-10-05 14:43

aleks si din numere tipelor agatzate cu ajutoru masin..i cate merita? ;)

KEMAL 10-10-05 21:38

(mada)
da este posibil sa nu merita nici una dar acuma e vorba sa agats o fata nu conteaza cum arfi ea

mada 11-10-05 01:22

stiu ka e vorba de cum agatzi o fata..doar ka eu vroiam sa evidentiez ka daca chiar vrei sa agatzi o domnisoara..nu o \"taratura\" n`ai nevoie de masina ;)

BlueEyes 11-10-05 08:13

bine mada!!!!!!!:)))))))))))))

TheSinner2 11-10-05 08:40

poate nu ai nevoie de masina... dar ajuta.. :) degeaba merge intalnirea bine daca raceste fata in statia de tramvai :lol:

B|shOp-VR6 11-10-05 10:53

Daca nici ea nu are masina... trebuie sa fie obisnuita cu statia de tramvai.. deci nu as vedea in asta un impediment :)

aleks 11-10-05 11:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mada\"
aleks si din numere tipelor agatzate cu ajutoru masinii... cate merita? ;)

sincer?
nici una !!! :lol: :lol:

Psycho 11-10-05 12:04

Re:

Quote:

Quote:

sincer?

adevarat graieshti ... !!!!

o faza dura eram la carefour in BV ... si trece rx-8 ala modificat .. sau celica .. nu mai shtu care dintre ele .. si apoi ... o dacie alba cu faruri rotunde vai de mama ei cu un eleron .. si gratar d`ala p spate pe luneta .. cu manele bubuind .. si cu pozitzii albastre ... si ... trec amandoua prin fatza la nishte tipe ... la care una din ele .. fata ia uite ce mishto e mashina asta ... ( eu eram in spate) la care cealalta ... da fata .. dar dacia e mai frumoasa ... ( si era un junghi de dacie .. vai de mama ei ... ) .... asa cum exista daltonishti .. exista si fete care nu fac diferentza intre mashini ... :) .. oricum a fost penala faza ....

KEMAL 11-10-05 13:14

dar oricum si pentru o fata mai buna tot ar fi bine sa ai macar o masina mai normal casa nu stai sa astept tranvai
fata chiar daca nu are masina nu cred ca e obijnuit sa astepte dupa tranvai ca in ziua de azi fetele cam greu sa intalnesc cu baieti fara masini asa ca totusi trebuie macar o masina mai ieftin

Mustang 11-10-05 13:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

sincer?

adevarat graieshti ... !!!!

o faza dura eram la carefour in BV ... si trece rx-8 ala modificat .. sau celica .. nu mai shtu care dintre ele .. si apoi ... o dacie alba cu faruri rotunde vai de mama ei cu un eleron .. si gratar d`ala p spate pe luneta .. cu manele bubuind .. si cu pozitzii albastre ... si ... trec amandoua prin fatza la nishte tipe ... la care una din ele .. fata ia uite ce mishto e mashina asta ... ( eu eram in spate) la care cealalta ... da fata .. dar dacia e mai frumoasa ... ( si era un junghi de dacie .. vai de mama ei ... ) .... asa cum exista daltonishti .. exista si fete care nu fac diferentza intre mashini ... :) .. oricum a fost penala faza ....

nu...aleia ii placeau manelele ... d'aia :D

aleks 11-10-05 14:21

dap... manelele rimeaza foarte bine cu dacia cu luminite, eventual si cu praguri gti :twisted:

Ford_V6 11-10-05 14:45

Hai sa va zic eu o faza misto . . . eram cu un amic si cu prietena lui cu masina mea care arata ca dupa un bombardament atomic . . . cand ne dam jos trece un mare A8 pe langa noi iar fata se uita lung si zice . . .\"nu veneati si voi sa ma luati cu una d'asta\" . . .la care eu genial ii dau replica : \"Daca aveam una d'aia crede-ma ca nu mai veneam sa te luam pe tine\" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bytzu 11-10-05 15:35

da...da merita....la urmaurmei..asta e...

Mustang 11-10-05 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
Hai sa va zic eu o faza misto . . . eram cu un amic si cu prietena lui cu masina mea care arata ca dupa un bombardament atomic . . . cand ne dam jos trece un mare A8 pe langa noi iar fata se uita lung si zice . . .\"nu veneati si voi sa ma luati cu una d'asta\" . . .la care eu genial ii dau replica : \"Daca aveam una d'aia crede-ma ca nu mai veneam sa te luam pe tine\" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

buna metoda de agatat ... si ? ai agatat-o ? :D

aleks 11-10-05 16:07

vrei sa=ti dau eu raspunsul? :twisted: :twisted:

EvLSant0S 11-10-05 17:49

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"

buna metoda de agatat ... si ? ai agatat-o ? :D

n-ai inteles ca era prietena amicului lui .. ?
ce sa agate ?
:lol: :lol: :lol: :lol: bravo Fordule !!
:lol: :lol: :lol: :lol:
cum a reactionat ? :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:58.

- Copyright 2026 4Tuning