![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
Sal, pompa de frana e de diesel? Ca asa pare. De ce ai schimbat-o pe cea de uzina?
|
Quote:
|
Quote:
volanu momentan nu il mai iau ca tre sa imi pun si eu folie sa vopsesc masina etc.abia dupaia mai trec la int.si era vb de tereasa dela apartament ca ce drak mil dau jos si il pun in parcarea de langa masina? bafta tuturor |
Quote:
|
Quote:
|
E..o stii el ceva...oricum esti periculos rau cu bata aia:lol: o intrebare am..cari cu masina ceva de tii portbagajul sus?
|
Quote:
DECI POTRBAGAJU VA FI DAT JOS |
astazi am schimbat si eu burdufii dela planetare si roti dar din pacate nu am cum sa descarc pozele care le-am facut in timpu lucrari pt ca sunt pe telefon:(
|
12 Attachment(s)
astazi am fost la tismana si am facut o sedinta foto la masina
|
deci de cate ori am intrat pe acest topic....numai cu porbagajul ala pe masina te-am vazut....eu nu stiu ce cauta masinuta asta aici....
Ok te inteleg vad ca ai 19 ani si poate nu e in totalitate a ta si deacea nu iti poti arata talentele de tuner...:shock: |
Quote:
|
9 Attachment(s)
astazi am dat portbagaju jos de pe masina definitiv si am ceruito iarasi pe toata:twisted:
|
nui bine so ceruiesti de atatea ori si mai ales ca nui cald afara!:((
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari,alta impresie...dar mai poti da jos capacele si o vopsea alba pe jante...si esti OM :shock:
|
Quote:
maine schimb si semnalizarea care este crapata in colt sus si cand prind vreme buna voi vopsi si jantele alb ca asta vreau cam demult timp sa fac |
baieti cand mai da caldura vreau sa fac stalpi masini si ramele dela usi adica acelea dela geam cu negru si sa pun si folie.
voi ce negru fel de negru imi recomandati???negru mat sau lucios?:?: |
Quote:
|
negru mat,arata mult mai frumos
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa va arata masina cu stalpi negri si cu folie:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
dar nu fix atunci cand voi face stalpi ca nu e vreme de tavalit pesub ea.si vor mai veni si altele.numai bani sa fie ca restu se rezolva |
Quote:
|
Cand ii pui folie , cauta-ma sa te ajut cu autorizatie si folie in aceeasi bani , la un pret mic .
Iti recomand ca sa pui folie pe spate de 75 % si pe fata de 50 % , eventual luneta de 95 % + un parasolar. Cu coboratul mai jos se rezolva imediat , mai mult de o zi nu iti ia. Dar tre sa iti iei amortizoare intarite. Mai poti adauga inca un set de bare antiruliu , daca vrei. |
Quote:
|
da cat ceri pe folie?
|
de ce nu incerci sa faci partea de jos a stopurilor rosu ?
|
Quote:
|
am si eu o intrebare are ceva daca fac stalpi negri mat cu autocolant???
sub autocolant rugineste mai repede? |
Ce treaba are rugina cu autocolantul ?! Pune`te pe treaba ca nu are nimic ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
m-am decis si pt stopuri si osa le fac asa....
|
Bravo,frumos 'tiuning',o sa participi la 4td?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai te asteptam la expozitii... A fost necesar sa se consume 28 de pagini ca sa dai portbagajul ala jos! Acum vrei sa participi cu ea 4td? Am facut un mic calcul cu modificarile pe care urmeaza sa le faci, masurate in pagini(nr. de pagini): 1.sa dai capacele jos....18 pagini de topic 2.pana vopsesti sau aplici autocolant pe stalpi....5 pagini 3.sa mai tragi cateva poze....7 pagini 4.sa iti pui portbagajul la loc....4 pagini 5.sa il dai jos...7 pagini 6.sa te gandesti ca totusi arata mai bine cu portbagajul pus...7 pagini 7. sa pui portbagajul...si sa-i mai tragi o ceara...3 pagini 8.ii pui folie...4 pagini 9. ii pui suspensia sport....17 pagini 10.ii dai portbagajul jos 4 pagini Total: 76 de pagini...si masina o sa arate exact ca in VT-ul facut de tine mai sus, numai ca nu o sa aiba capace. |
Quote:
cam mult cred stalpii pot fi facuti cand vor muschii mei dar tu dupa tine ai face pe vremea asta ? sincer nu stiu la ce te referi cu , calculul asta . |
cristi sa o luam si pe partea asta ai 30 de pagini de topic in care ai facut la masina mai nimic...cu participatul la 4t day's colegu' o spusese la misto..
on: daca vrei sa faci stopurile cum le are dacia aia fa-ti un vt sa vezi cum o da pe rosu(masina fiind rosie) ;) si pe negru si pe rosu.. si inca ceva de efect si ieftin..fa barile in culoarea masinii..o schimba radical ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning