![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Aşa aşa , offf este superbă īntradevăr :) ! Mă bucur că ai reuşit să o iei pānă la urmă :D
|
1 Attachment(s)
merci Raducu si MDB :>
Am gasit un Megane Trophy de vanzare pe un site de specialitate, are schimbate doar jantele, se vinde la pretul de 160 Euro {[( :writers_b }]). Oara sa fie suflate cu Aur jantele? Nu-mi explic pretul exorbitant. :lalala: :bong: ii schimb si eu jantele si-l dau cu 150, probabil il voi vinde sa zic...niciodata??!!!! :evil_laug P.S una peste alta, macheta arata misto cu jantele astea. |
Jantele acelea sunt cu tot cu slick-uri si sunt destul de scumpe. In plus acesta are modificari si la sistemul de franare. Dar parca tot cere mult pe el.
|
Quote:
Mai mare rusinea pe mine, cu macheta-n fata... |
Cu adevarat exceptionala,este foarte bine realizata si isi merita toti banii(parerea mea)si in plus ...este masina preferata.sa o stapanesti sanatos
|
arata super bine ce i drept ..dar un pic cam piperat pretul :d
|
Wow, ce tare e. Superb Megane-ul. Felicitari!
|
multumesc pentru aprecieri.
|
in Sfarsit ai cumparat Megane trophy .chiar ma intrebam cand o sa il vad la tine. e cel mai misto renault parerea mea :) felicitari
|
pandeam si eu macheta asta de ceva vreme..acum ca vad ce datalii are...m-am convins..o vreau...
bravo ptr achizitie.. am gasit-o cu 38 euro...e bun pretul sau as putea sa o gasesc mai ieftin?? ma gandeam daca apare si in alta culoare?? oricum..felicitari ptr achizitie....:D |
Quote:
Radu, te astept cu noutatile. Stiu ca ai :D |
Quote:
Renault Megane Sport Renault Megane Sport MTK Renault Megane Trophy 2007 Renault Megane Trophy 2009 Merci, astept sa vad si la tine un Ferrari :> Quote:
merci de aprecieri. Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noutati in colectie
|
Asa deci, 2 bunatati la colectie adaugate.Focusul ca Focusul nu prea-s curios, dar abia astept sa vad 205-ul ala cu tuning de fabrica Solido:lol::lol: l-am vazut si eu la vanzare si acum ca tot esti tu cobaiul:lol::lol: sa vad si eu cum arata, daca se ridica la nivelul asteptarilor, :blahblah:
Deci daca ia putea sa-l prezinti pe el primul ti-as fi tare recunoscator... |
Quote:
|
Acum, domnu'' Radu, ... asteptam pozele :)
E duminica, timp liber, timp frumos ... deci nu sunt scuze sa nu apara pozele pana la finalul zile :evil_laug |
Astept sa vad 205!Ca sa vad daca a meritat sau nu,culoarea nu prea ma atrage la prima vedere!:D:shock:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Din pct. meu de vedere macheta este chiar ok realizata. O sa pun poze pana la finele saptamanii, sper. :twisted: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Din pct. meu de vedere macheta este chiar ok realizata. O sa pun poze pana la finele saptamanii, sper. :twisted: |
13 Attachment(s)
Peugeot 205 Gti tuning , 1:18, SOLIDO
O macheta foarte ok pentru un SOLIDO, chiar nu aveam pretentii de la aceasta macheta...m-a suprins intr-un mod placut cum este realizata. Pozele... nu stiu la ce setare am umblat, sunt convins ca nu a fost setat pe macro si greseala mea a fost ca nu am verificat... nu au iesit asa cum vroiam, putin blurate, iarba cam mare... in fine. Enjoy. |
Lasa vrajeala. Pozele sunt foarte ok, iar faptul ca ai scos machetele afara e de apreciat :)
|
Cum spuneam si la Radu bv sunt facute foarte bine, combinatia de culori foarte potrivita iar pozele in natura fac tot:!:
|
Superba perechea asta, imi place mult de tot. Cel albastru ma atrage prin culoare.
|
Radule de ce ai pus poza si cu masina patronului:))?
|
arata foarte bine.nu mi se parea sa fie asa frumos, gata am trecut-o pe lista:!:, dar neaparat o vreau pe albastru, ca e magnific.Sl600-le ala pare grozav, nu stii cumva ce firma e?:oops:
|
Foarte frumoase pozele si masinile!!!
|
Arata foarte bine si pozele si machetele.Trebuie sa recunosc ca ma atrage mai mult pe galben ....:Dla mai multe!
|
Sunt interesante,dar prefer modelul Rally sau cel Dakar,dar la cat au costat a meritat din plin!:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte frumoase ambele, pozele sunt reusite asa naturale, si Mertzanul e bestial.
|
Frumos frumos Peugeot, macheta bine cand ii faci poze afara, dar arata si mai bine cand ii faci poze langa un alt 250 gti :D Si stai linistit ca sunt frumoase pozele, se vad bine machetele + peisajul.
|
16 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri Calin79 si Racer21.
FORD FOCUS RS (WRC) - 1:18, SOLIDO Serie limitata 3500 unitati, v-as spune seria machetei mele dar deja am bagat-o la cutie. Din pct. meu de vedere macheta este realizata bine. "masina a forst surprinsa in Poiana Brasov, pe una din speciale" :evil_laug Enjoy! |
Frumos.....foarte frumos. Locatia alesa si pozele sunt perfecte:!: mai mult de atat nici nu se putea;)
|
Deci
1.Nota 100 pentru posesor ca altfel nu se poate nu?:!: 2.Nota 20 pentru poze :hug: 3.Nota 10 pentru macheta :D Foarte tare Fordul imi place foarte mult |
oare cum se uita ala din Samuray la tine:lol: cand te vedea ca faci poze la o masinuta:lol::lol::lol::eyebrow:
pozele au iesit extraorinar de bine.felicitari pentru locatie si pentru macheta, care arata foarte foarte bine.si pozele intr-o atmosfera de toamna superba.:D |
Arata foarte bine macheta,dar pozele au facut ca macheta sa creasca si mai mult in ochii mei.Inca o data mi-ai incantat privirea.Multumesc.Succes in continuare:D
|
Nota 100 pentru poze :D! O macheta foarte frumoasa intr'o locatie aparte!
|
pozele....fantastice..bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning