![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
mie imi place f mult cum se aude.:twisted: te salut |
Quote:
|
am sa ii pun o toba intermediara de inox sa se auda putin mai infundat :D:D:D
|
2 Attachment(s)
azi am achizitionat de la un baiat de pe forum o suspensie fata de m3 completa cu tot cu bara de torsiune si bielete pentru masinutza :D:D:D
si pun un film pentru cei ce urmaresc acest topic:D:D:D:D mentionez ca masina NU are blocant !!! https://www.youtube.com/watch?v=b9MibvARzT0 |
parca spuneai ca nu mai vrei cerce:lol::lol:.blocantul e pentru a bloca ambele roti pentru tractiune???chiar nu am idee:D
|
frumos mai mariane ce sa zic:D
|
Quote:
|
frumoasa sa ii faci proba
|
nu te lasi de figuri d-astea ?
|
Quote:
azi am mai dat cateva cercuri :D:D la cora pantelimon in parcare,si la mine intre blocuri diseara dau jos gumele :D pun altele de vara pe spate:D am pus intermediara se aude mai infundat "trage grav de tot sus" din 4500 imi urca acu foarte frumos :D amortizorul pe dreapta este curs rau de tot azi o duc la r5 sa imi puna suspensia de m3 :D sa topaie :D |
Se vede ma ca nai blocant , ca alea nu sunt cercuri de masina cu blocant ;;)
GLUMESC MA NEBUNULE , tiam zis IA BLOCANT IEFTIN , nam bani, dupa ce am dat masina am primit mass de la 4 persoane ca,cumpara blocant. :D Pune poze cu suspensia pe masina chiar sunt curios. |
Quote:
|
Quote:
apropo azi am fost cu prietena mea la danubiana :)))) si le-am dat pana la sarme :D:D:D :D :peace: azi am montat gumele de vara pe spate :D:D |
zi tu browser ca masina nu are BLOCANT,ARE LSD :D:D:D:D
:2gun: :2gun: :2gun: :2gun: :suspiciou :suspiciou :suspiciou :suspiciou |
Quote:
|
se vede ma ca nu are blocant.......
|
Quote:
|
sal ... daca ai trecut pe la uniri ieri ... si aveai jante de tabla pe fata si oz'urile sau ce or fi alea dupa spate nu le'am vaz ff bine ... tu erai :P ...
ps: masina trage grav ... dar mai baga si tu cv pe la motor peacolo ca alceva nu cred ca i'ar mai trebui |
Quote:
mai nou imi trebuiesc vasc azi stateam in aglomeratie si mi-a urcat apa peste jumate :(.... ieri am trecut cu prietena mea pe la unirii o duceam acasa :D cred ca mai vazut exact in intersectia cu intersport ca acolo am calcat-o :D:D in rest am mers incet ! si aveam o janta de tabla pe fata si jantele mele sunt borbet rst :D ,dar fara capacele seama cu un model de OZ :D |
Quote:
da si jantele ... ma nene stiu ca sunt oz alea ... ma gandeam la borbet dar nu stiam modelu ... si zic e clar oz sunt ... |
ba baiatule numere mai ai ? =)))) niciun stres n-ai, te plimbi de n-ai treaba...
|
vineri seara te scot pe interval....abia ast..bagati carerra 100+100+100 poate ai vreo sansa...he he..
|
Quote:
acum am clapeta la acceleratie stransa cum ar trebuii sa fie,nu mai am catalizator,am o intermediara de aproape 50 de cm si finala pe direct un traseu foarte bine calculat care credema eu simt ca masina mea trage diferit fatza de cum tragea inainte :D eu te astept :D :peace: si ia o pastila :chillpill ca maine ejti victima cu 2.0 24 al tau cu tot :D |
Hai cu un filmulet cu sunetul.
|
Quote:
am sa filmez :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
partea a2 maine de dimineatza :D:D https://www.youtube.com/watch?v=kkp8KsJZTjE |
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoasa pisica ai rezolvat cu vascocupla????mai fierbe apa??
uite si 2 splitere sa-ti montezi pe bara M da foarte bine ;););) |
bravo baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol:
|
Quote:
vascul inca nu l-am schimbat azi i-am dat pana au sarit pisetii :)))) a urcat apa a borat:D i-am bagat 2 litrii de apa :D si gata am plecat |
Quote:
|
ce sa zic mah ai avut noroc la cati bani ai dat pe grupu asta :D
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=xGVwTUOvhCM vezi sorine cand eu iti spuneam ca e popa tu nimic batman batman :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: si ce crezi ridicata pe cric cand invart de o roata numai aia se invarte :D cealalta nu !!! deci autoblocant nu este :rockon: cu ocazia asta auziti si sunetul tobelor ! sper sa va placa:D |
ba vere sa mor daca mai inteleg ceva... deci pana la urma e cum ti-am zis eu, nu e blocant =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning