![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Arata bine masina, dar o singura chestie nu-mi place, si din cate am vazut, ti-au mai atras si alti colegi atentia in legatura cu asta: badboy-ul!
Chiar daca farurile nu sunt pe masina, deja se vede ca este prea mare , si inca tot nu a disparut efectul ala de "proptit in zid". Cred ca ar mai trebui putin lucrat la el, nu de alta, dar este un detaliu mic ce schimba f mult aspectul masinii, si din ce vad eu, ai pretentia sa iasa ceva frumos. bafta in continuare cu proiectul! |
doamne o_O
nu mai am rabdare pana iese. abia astept sa-l vad :X:X:X nici nu vreau sa ma gandesc cum arata cu jantele puse :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
|
O sa iasa o mica bomba:dribble: asteptam produsu' final:-P
|
o sa fie super ... cat despre bad boy din punctul meu de vedere nu ca e prea lung ... poate tocmai lungimea aia ii da o nota foarte agresiva ...e vb de curbura de sus ... oricum daca e sa dau un exemplu de un bad boy frumos ..cel mai reusit mi s-a parut cel al lui bogdan lascu (mie unu imi place la nebunie bad boyul ala)... oricum un bad boy lung genul alui tau care e binisor facut din ce se vede in poze are B-32-SCH.
oricum eu cred ca ar fi mai bine ra remediezi problema cu badboy-ul inainte de vopsire ..o sa fie ea o culoare alba care de obicei nu pune probleme la o vopsire ulterioara (ca nuanta ma refer) dar poate or sa existe unele diferente, oricum asta e valabila in cazul in care nu cumva sa vopsesti capota alta culoare sau colantata |
frumos, astept cu nerabdare finalul operatiunii...
|
Quote:
Bafta cu ea.. incepe sa semene a oltcit widebody rulls 8) |
razvane de abea il astept:X grabeste`l pe vopsitor:))
|
Vezi ce-i mai faci la buza aripii spate,e valurita
si badboyu oricat l-ai finisa,daca nu-i rotunjesi partea centrala nu stiu cat de bine o sa arate... in rest arata binisor :) |
10 Attachment(s)
pam pam :D.maine ii pun gemurile si o iau de la vopistor,in proportie de 90% a iesit bine,se vad ceva valuri pe unde e dat cu kit mult,dar mai bine nu cred ca se putea
|
e aceeasi culoare cu care e si oltcitul meu vopsit :D
spor la asamblat! |
Geniala culoare, spor la asamblat. Cum se numeste, si ce cod are?Daca nu e secret...:D
|
Quote:
Quote:
|
cred ca a iesit bine vopseala pe ea,dar la aripa aia n-ai facut nimic si din lateral se vede valurita jos la buza :rolleyes2
Nu te apuca inca de montaj,mai ales la geamuri,mai las-o 2-3-5 zile,sau monteaza la interior una alta... |
Pune jantele!!:D
|
cum a zis si julaikos....mai las-o acolo 4-5 zile si dupa aia te apuci sa umbli la ea, nu o expune intemperiilor. a iesit bine, bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
cum zice si oxidu,merge luata acasa dar tine-o undeva la umbra,eventual sub un acoperis si fereste-o de gainat de pasare sau orice ar putea zbura peste ea,nu trebuie tinuta la cuptor cine stie cat,dar oricum vopseaua se usuca definitiv dupa vreo 4-5 luni(atunci cand incepe sa se ciobeasca la lovituri de pietre :lol:)
la aripa spate mergea indoita putin,de umflat e umflata destul :) in fine e un detaliu micut... |
a iesit foarte bine:X..
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
o sa ii fac jantele ca in poza de mai jos,sper sa dea frumos,daca nu le refac...pana imi place cum da :D |
Arata bine jantele, merita incercat :D
|
frumos lucrat,felicitari,arata beton masina!
|
Quote:
Quote:
|
ia zi dre imi spui unde stai in valcea?
|
noutati ceva razvane?:D zi-ne ce ai mai facut la masina
|
i-am montat toate geamurile,oglinzile,toate chedrele,ornamentele...nu mare lucru.nu prea am avut timp de ea...saptamana viitoare incep sa asamblez motorul,revin cu poze cand e ceva mai consistent
|
2 Attachment(s)
2 idei de la mine. alb mat sau pinky
|
2 Attachment(s)
da interesante ideile dar mai e pana la capitolul jante...azi am luat bara de la vopsitor si am montat-o sa vad cum da:D,am montat geamurile custode(dau f bine cu chedere de usa de dacie) ;)
|
Frumos...cum s-ar zice "ASA DA!" ;)...spor la treaba in continuare!
|
frumoasa culoare :D:shock: asteptam mai multe poze sa vedem toata munca depusa
|
8 Attachment(s)
am inceput marea asamblare,am spalat/curatat toate piesele de la motor,le-am vopsit cu o vopsea care cica rezista pana la 800 de grade celsius.maine pun cutia si motorul sus.saptamana viitoare itp-ul mici aranjamente pe la interior si e gata de drum.cateva poze din timpul lucrului
|
Dar pistonasele de la etrieri de ce nu le-ai scos?crezi ca daca lucesc pe afara tine frana mai bine? :lol:
Vezi ca va trebui sa stergi cu diluant vopseaua de pe suprafetele unde calca galeria de admisie,evacuare si capacele de culbutori,axa cu came... Spor la treaba si nu te mai grabi! |
Quote:
spor la treaba in continuare! |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
unde anume in valcea si la ce ora?
|