![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Fain GranTurismo, nici nu stiam ca Mondo il face, credeam ca numai BBurago. E frumos si asta oricum :-)
|
Hehe ai prezentat jaguaru :D frumoase poze,asteptam cel de circuit :)
|
Astept sa vad Jag-ul modificat;-) Dragut si asta stock!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Apropos, pentru machetele de pe 10 Feb. va las urmatoarele optiuni la alegere: - Surprize Hot Wheels - Surpriza 1/24 + 1 HW - 2 machete mai vechi |
una din surprize
|
Cam ce "stupize" ai ?
As alege cam prima obtziune. |
Surprize HW!
|
1/24!!! :shakefist
|
Bun, hai ca m-am hotarat si eu atunci. In seara asta inainte de 12 voi posta 1/24 + HW ca deobicei (dar din punctul meu de vedere doua machetutze mai speciale).
|
Hahahaha...1/24 castiga:twisted: Glumeam, astept cu interes prezentarea lor, daca zici tu ca sunt speciale :-)
|
2 Attachment(s)
Azi nu am mai avut cand sa fac poze, dar am urmatoarele surprize HW pentru voi:
Ferrari GTO 2008 First Editions 1/64 Hot Wheels Dieselboy 2008 Rat Rods 1/64 Hot Wheels Si daca mai aveti putina rabdare pana dupa 12, mai apar inca doua 8) |
Superb GTO! Ma bucur ca l-ai gasit, e un model foarte reusit;-) Cand il vinzi, i'm here... sa vina langa celelalte GTO ale mele:-P
|
Apropos de vanzari, HW-uri inca nu ies la vanzare, dar ma gandesc din ce in ce mai serios sa lichidez toata colectia de 1/43 si marimi apropiate...
|
Mai stii oferta mea pentru alea 4(sau cate erau) Bburago? Inca e valabila si mai vreau ceva modele;-)
|
Daca ma hotarasc sa le bag la vanzare te anunt inainte si ne intelegem.
|
Ok;-) 1/43 sa vinzi, dar HW-urile niciodata:-) Ce inseamna acel "inca", ma supar:punch::lol:
|
Pai mai sunt si dubluri, vezi Fire Eater :D
|
Da, la alea ma gandeam si eu... amandoi avem cate 7 sigilate:lol:
|
2 Attachment(s)
Si urmeaza inca cateva surprize HW :lol:
'34 Ford 1/64 Hot Wheels -> T-HUNT T-Bucket 1/64 Hot Wheels -> Rat Rods |
Super modele ai prins :-D, hai jos textila si baga niste poze calumea :-D
|
Mi-e milaaaa, nu poooot!!! :lol:
|
eh, eu am mai prins azi un TH si e deja dezfacut :-D, nu zic ce ca o sa vina in curand la prezentarile mele;) (asta dupa ce am zis ca nu mai iau o vreme am luat azi 6 :lol: )
|
mai rau decat cu tigarile cu HW-urile astea :D si acum normal ca daca mi-ai spus ca ai gasit TH, ma voi duce si eu la cotrobait! fac si eu ca alex, "ce o sa se bucure pruncii de ele" :lol:
|
E mega oferta la Real iese la 5 lei una daca iei 3 :-D, din pacate numa un TH era la realul la care am fost si nu mai aveam nervi (a se citi benzina) ca sa merg si la celelalte 2. Bafta mare sunt curios ce prinzi, eu iau o pauza pana ajung la acasa Deva la Real-ul de acolo saptamana ce vine :-D
|
Oricum trebuia sa iau un bax de apa minerala azi, asa ca o conving eu pe fata sa mergem la Real :lol: , bine ca mi-ai zis!
|
Frumoase! Dar merita mai multe poze ambele:evil:
|
Lasa ca o sa le fac in curand mai multe. Pana una alta am fost in Real si m-am intors cu recolta buna! 4XFire Eater, 1XFord Mustang Cabrio Super T-Hunt, 1X '57 Plymouth Fury T-Hunt, 1 Chevy Silverado, 1 '40 Ford si bineinteles ultima piesa a puzzleului, un Plymouth Roadrunner din 70 pentru care m-am bucurat in mod special pentru ca imi lipsea din seria Muscle Mania!
|
Nu pot sa cred cat noroc aveti voi.... la mine abea am gasit un Bone Shaker TH si tu 6 .... just not fair, mai ales un $TH ceea ce eu nici nu am vazut inca live :(
|
Frumoasa recolta ai la inceput de an:lol: Acum ai 11 Fire Eater... wow... felicitari... si eu mai vazusem vreo 2 Fire Eater, da nu le-am mai luat! Felicitari pentru Mustang Cabrio(ai PM), iar '57 Plymouth Fury l-am gasit si eu de 2 ori! In al doilea rand, felicitari ca ai completat Muscle Mania;-)
Ca si modele ordinare numai pe Silverado l-ai gasit? Pentru ca eu am gasit niste modele super pe care nu le-amvazut niciodata, prin urmare de la real,- am luat 16 HW(am mai fost si azi)... concluzia, colectia mea s-a imbogatit si buzunarul a saracit rau de tot:-) @Creative: Las ca vezi un $TH diseara la mine;-) |
Una e sa il vezi live in colectia personala si alta pe forum :(. Baga si tu o poza de grup cu ultimele achizitii daca tot ai zis ca ai peste 16 noi macar sa stim ce asteptam (dar pe topicul tau ca la VENOX deja facem cam mult off)
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Si ca sa mai bag repede si eu doua machetutze pana nu se termina ziua:
Sooo Fast (1/64) Hot Wheels Avant Garde (1/64) Hot Wheels |
10 Attachment(s)
Si pentru ca e o noua zi, un inceput de weekend, am sa va prezint in primul rand o macheta foarte draga mie dintre cele la 1/24 si fireste un HW :). Asa ca iata-le:
Nissan GT-R (1/24) Maisto Chevy Silverado (1/64) Hot Wheels |
Deci GeTeReul este foarte smecher :X:X:X place la nebunie,de unde este?
|
E una din machetele achizitionate din Finlanda :)
|
E da bravo...mi-ai dat cu firma in cap:)) credeam si eu ca sunt de la noi sa cumpere si romanul :)
|
La GT-R se deschide portbagajul(ca decupajul e facut)? Daca nu, vezi ca trebuie facut ca la unele Golf 4 de la Maisto, decupeaza plasticul din interior si se poate deschide;-) Per total, arata bine, dar motorul nici nu vreau sa-l vad... si apropo are sigla GT-R in grila, ca din poze nu reiese?
Iar Silverado si Sooo fast sunt 2 HW foarte reusite! |
Are sigla in grila, dar nu te-ai uitat ca nu ai vrut sa vezi motorul (se vede in aceeasi poza :D ). Pana la urma urmei e Maisto, ce poti sa ii faci, calitatea lasa de dorit, l-am luat in principiu pentru scara si model.
|
Acum fie vorba intre noi, si eu as cam vrea modelul asta, dar cred ca o sa-i lipesc capota:lol: Nu mi-ai raspuns la o intrebare, se deschide portbagajul?
|
Da cunosc, mai am cateva machete in genul asta: exterior frumos, model misto, sub capota = EPIC FAIL ! :lol:
Portbagajul nu se deschide dar o sa incerc ce ai zis tu sa il deschid fiindca intr-adevar decupajul e facut. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning