![]() |
Re:
Quote:
mey nu eram beat, garantez, da nush :lol: :lol: |
oricum eu vreau mai multe...
thnks mertzan :wink: |
Dar nu e nimica..ma putetzi intreba orice(aproape orice, mai putzin chestii intime...k no sa va raspund...sau dak va rasund o sa fiu putzin :evil: ) :lol: am glumat :)
|
eu m-am lipit, am primit add de la tine deja.
ms fain :wink: |
Re:
Quote:
|
sal
o sa fie pentru toata lumea... maine ma duc sa iau prima transa
|
iupiiiiiiiiiiii sa pregatesc foarfeca si aracetul si prelandezul. avem de treaba :D :D
|
aaa, mi-am amintit, va laudati in primul post cu niste poze...
va faceti ca ploua? :lol: |
aleks... tu c ai baut mai baiete?? :D fetele au pus poze... adica dacia wrc a pus!! of of of te omoara fetele astea :D
|
Si Suceava asteapta cu nerabdare. Si mai ales eu. plange parbrizul si luneta dupa ele.
|
In functie de cum imi vin numerele, ca cele provizorii expira in cateva zile, eu voi participa la Bucuresti cu Toyota Supra MK III 232 CP. (de asemenea, depinde si de cand iese masina de la vopsitorie)
|
aja-i stefan :D si suceava ajteapta stickere :D
|
sper ca nu te gandesti sa o vopsesti in altceva decat negru ca altfel fac :evil: ( urat )
|
mey kiar n-am baut nik...
dar dak tot au spus asta in primul post, si si-au mai facut si topic separat, macar sa se tine de cuvant, si sa puna niste poze... nu? |
Re:
Quote:
|
Stai linistit. Tot neagra va fi. Doar ca era prost vopsita si trebuie o vopsitorie calumea. :D
|
:) Top[icul acesta l-am facut din greseala...pt. ca eram fff obosita...I-am rugat pe cei mai \"mari\" k mine sa il elimine, dar mi-au spus k nu deranjeaza pe nimeni...si ca nu are vreo importantza k l-am creat eu...deci...
|
asa asa, sa ne arati si nejte poze cu ea, da? :wink:
|
nu ne deranjeaza acest topic!! d c sa ne deranjeze? :D
|
2 Attachment(s)
sper sa nu se supere laurea si amy pe mine ca am pus pozele aici! Uite pozele cu fetele aleks! le-am pustat special pt tine! :D
:twisted: |
astea le stiu, altele vrem :lol:
|
vine si bacau la curse la bucuresti. 8)
|
eu nu ma supar si cred ca nici amy n-are de ce sa se supere...si..poate o sa mai punem poze...mai recente... :) cand ne vom mai face... :lol:
|
puteit pune si mai vechi...
de preferat nu de la gradinita sau scoala primara :lol: :lol: |
lasa aleks poate ma teleportez la fete aksa sa le fac eu poze :D eu unu nu m-aj supara :twisted:
|
1 Attachment(s)
Poze pt. aleks....care tine neaparat sa le pun eu(poznele) :o Sper sa fie multumit....nu numai el...si altzii care asteptau acelasi lucru :lol:
|
Adik...o singura poza
|
da noi vrem mai multe :D si vrem poze si cu amy :D
|
La pozele cu amy nu ma bag....k am prea multe si nu vreau sa pun una si ei sa nu-i placa si sa se supere pe mine....Acolo o las pe ea... :lol:
|
aha! dar ea chiar unde e.. ca nu am mai vazut-o demultishor :)
|
apreciem k ai pus poza... pacat k e numai una...
:wink: |
sunt aici...chiar daca nu am mai scris...citesc zilnic ce e nou pe forum....doar ca am considerat ca nu era nevoie si de comentarile mele...as mai pune si eu poze dar...nu a prea cerut nime si nu am vrut sa ma bag in seama...:d
|
Re:
Quote:
|
hai fetelor, mai asteptam mult? :P
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pot sa mut topicu la femei ? ca tot aia e ..
|
raule :lol: :lol: :lol:
2-3 fete avem si noi si pe alea ni le iei? :lol: :lol: :lol: :lol: :peace: |
ah nu frate, stai calm , altul era .... mesajul .... postului :)
|
prinde in visele tale erotice :lol: :lol:
din 14 posturi or so ... 2 copii de .. 15 ani .. si-au spus poreclele :lol: :lol: tu esti genul ala care .. merge pe .. chestia aia cu .. SPERANTZA MOARE ULTIMA .. sau ce ? las-o naibii , ti-au zis atatia .. sa .. termini cu prostiile de genu asta , pai gata , opreste-te ... vrei sa te afirmi ? vrei sa fi bagat in seama ? nu asa se face .. fa 18 ani .. ia-ti permisu .. si .. incearca sa faci ceva cu ursu ala .. aparent .. al tau .. da ai mare grija .. ca .. tractiune spate .. plm .. marfa de membru ..o dai in \"ma`uri , BA`uri ..\" cu oameni de 27 de ani .. :roll: scz daca am deranjat dar... nush , ma mir cum de .. acceptati atatea chestii din partea unora .. |
Re:
Quote:
|
Adevarat ca unii se maturizeaza mai greu , dar totusi ..
in fine , te salut cu respect taticule de capri :) respect pentru felul in care ai reactionat cu tipu .. ff calm .. si etc. bravos :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning