![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Nu ne prezinti ceva mai nou...stii tu ;)
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua machete de la Calin(multumesc;)): Ford Transit VE6 1/65 Corgi Juniors (din ce am gasit pe net, este un model din seria de 1984-1990) Mercedes-Benz ML320 1/55 Siku |
Sunt foarte bune! Mai ales Transit-ul. Mertanu' urla dupa niste roti noi :)
|
16 Attachment(s)
Quote:
Azi am primit de la prieten 4 machete foarte vechi facute de o firma, Novoexport am inteles ca se numeste, care avea sediul in Tbilisi si ar fi o copie ruseasca dupa Norev... Sunt facute din plastic. Primele doua sunt: Panhard 24 BT 1/43, galbena, numarul 5 Panhard 24 CT 1/43, alba, numarul 4 |
Pe aia alba am avut-o si eu cand am fost copil si am pierdut-o pe undeva, ce amintiri...
|
Foarte tari, pe cuvantul meu asa ceva (aia alba) o avea un copil care era cu mine la gradinita deci de vreo 25 de ani. Foarte tare ca ai asa ceva. Sa le tii bine.
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi, celelalte 2: Panhard 35CV 1927 1/43, alba, numarul 3 Simca Oceane 1/43, galbena, numarul 1 Plus o poza de grup:-) |
waaaw, de cand nu am mai vazut Panhard 35CV. am avut si eu acum multi ani, prin scoala primara eram cred, insa pe culoarea rosie si din pacate le-am stricat, am avut vreo 3 parca. Atunci se gaseau prin librarii, impreuna cu Panhardurile celelalte, cum ai si tu, cel alb si cel galben.
Acum regret ca le-am stricat, dar ce sa-i faci, asta e......... |
Faina mini colectia asta, chiar o bucatica de istorie.
|
Da, sunt foarte frumoase, bune de avut in colectie mai ales langa ceva model asemanator fabricat azi, ca sa vezi cum a evoluat tehnica;).
|
Foarte frumoase, deosebite, sa le stapanesti sanatos.
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua machete ce-mi plac foarte mult: '10 Chevrolet Camaro SS 1/64 HotWheels Citroen C4 WRC Red Bull 1/60 Norev |
Foarte tare C4, daca gasesc imi iau si eu, ca maine imi fac revizia la citronada ;). Chevy am si eu e foarte ok.
|
Quote:
|
Panhard am avut si eu acum 20-25 de ani... imi aduc aminte... era pe o nunata de albastru, dar... praful s-a ales de ea... pacat, mare pacat. Ma bucur ca vad la tine asa ceva! ai grija de ele!
|
Foarte tare C4. Arata super la scara asa mica. Am mai vazut la cineva un Renault Megane asa sport dar nu a vrut sa mi-l vanda (avea doua, era ceva agent).
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, primul model care il am atat Treasure Hunt, cat si $uper Treasure Hunt; si un model pe 2010, reeditat ce-i drept, din seria Track Stars: Bone Shaker 1/64 HotWheels $uper Treasure Hunts 8/12 (ultimele 2 poze, impreuna cu cea normala) Acura NSX 1/64 HotWheels |
Foarte tare $TH, daca mai dai de vreunu sa nu ma uiti , ca platesc instant ;)
|
Foarte faina Acura si schema de culori arata bine. De Bone Shaker ce sa mai zic, e o legenda printre noi.
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua din HotWheels Racing: Chevelator 1/64 HotWheels Pro Stock Firebird 1/64 HotWheels |
7 Attachment(s)
Pentru azi, doua Camaro-uri (plus o poza cu mini colectia mea de Camaro):
Chevrolet Camaro Convertible (1995 Model Series) 1/56(e un pic mai mare) HotWheels (multumesc Calin79) Chevrolet Camaro Convertible Concept (2008 New Models) 1/64 HotWheels (multumesc Calin79) |
Misto machetele prezentate in ultima vreme. Rotile de pe STH sunt chiar foarte tari!
|
Ma bucur ca-ti plac si ca te-am putut ajuta.
|
Frumoase si camaro, dar pro stock firebird parca e mai tare :D
|
Faine faine, vad ca faci si tu colectie de Camaro ;)
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi, doua decapotabile: '65 Ford Mustang Convertible 1/64 HotWheels 2009 $uper Treasure Hunts 1/12 (multumesc Venox) Corvette C6 Convertible 1/64 HotWheels |
Ce rumos e Mustangul cu rotile alea.
Si C6-le arata super. |
Cu placere! :D Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.
|
Deci VENOX dupa ce ca mi se gata machetele, tot lui Eugen ii dai comorile... Glumesc, felicitari e superba, poate prind si eu una vreodata :-)
|
Ma mir ca Venox ti-a dat Mustangu` ala $uper Ultra Trea$ure Hunt :lol: adica tinea asa mult la el, cred ca si dormea cu el :lol: si acum ti-l da tie :-) Si de nu il scoti din cutie? Haideti, ca nu pot fi asa comori inca sa nu lasati praful sa se puna pe ele :-P Hai ca daca gasesc eu un $TH, ii arunc ambalajul inainte sa ajung acasa :twisted: :lol:
Hai ca glumeam, o superba HW, cel mai mult imi plac jantele si culoarea, si ca se deschide capota :-) |
Pai mai am unu ;) (tot in cutie :lol: )
|
Daca mai prinzi dubluri dinastea te rog dai cu PM ca te scap unu doi de ele;) (valabil si pentru Eugen :-P )
|
6 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri;)
@Vlad: Am grija de ea, cum sa nu! Mersi inc-odata! @Remus: Daca gasesc dubluri, tripluri si voi nu le aveti va anunt(valabil si pentru Vlad). Quote:
Pentru azi: Classic Chevy Nomad 1/64 HotWheels (2001 Skateboarders 5-pack) (multumesc Calin79) Cadillac V-16 Concept 1/64 HotWheels (2008 Web Trading Cars) (multumesc Alynex) |
Merci , sper sa am prioritate ;). Faine noile achizitii, sa le stapanesti sanatos, la ce numar ai ajuns cu HW?
|
2 Attachment(s)
Acum le-am numarat: 109 bucati(dintre care 9 dubluri, dintre care 7 Fire Eater:???:). Pun si niste poze facute in graba;-)(in prima poza nu toate sunt HW, mai sunt si Maisto, Welly si Matchbox)
|
Frumoasa colectia, frumos si Cadillac-ul!!
|
Doar thunts sunt misto... SI io vreau... dar nu gasesc... damn ! >:(
|
Incet, incet creste colectia de HW. Bafta.
|
Foarte tare !!!!!
|
7 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri:hug:
Quote:
Pentru azi, doua machete de la Alynex (mersi;-): '08 Ford Focus 1/64 HotWheels (2008 New Models) IROC Firebird 1/64 HotWheels (2007 All Stars) (plus o poza cu Pro Stock Firebird) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning