![]() |
Re: UFO Car Audio & Custom Bodyworks-Cluj
3 Attachment(s)
preview....opel ascona c
|
Quote:
|
Quote:
|
si asa se distruge o masina frumoasa, precum Ascona. :( pacat. :( sincer...
|
Nu inseamna ca daca tie nu-ti place nu place altora.
Gusturile nu se discuta. |
Nici mie nu imi place, prea multa fibra pentru varsta ei ...:cry:
|
Aripile sunt frumusele, dar eu personal as fi renuntat la bara fata pt ceva clean si patrat cum este si forma masinii de altfel si as fi optat pt un bad boy look mai agresiv. Masina are potential, lucrez si eu la o ascona c.
Bafta |
speed sn - spor la treaba cu ascona .. un bad boy mai agresiv ...am incercat si din anumite unghiuri nu da bine .. pot face poze sa vezi.. si proprietarul masinii asa vrea
bulldog- fiecare cu parerea lui . detman... jokerman.. am discutat la telefon aveti rabdare sa ajung la finalizarea proiectului |
1 Attachment(s)
Pune te rog niste poze daca ai cu bad boy-ul mai agresiv.
Asta e prelungirea care a iesit la mine. PS: Ignora bara de fata, s-a cumparat kit-ul de Irmscher dar s-a renuntat la idee pt un clasic clean. |
frumos proiect . prelungirea ta nu e coborata asa mult..
o sa pun eu maine poze cu prelungirea aia.. din fata pare agresiva dar din lateral..foarte rau arata..depinde cat vrei sa o cobori bafta la proiect |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Parerea mea e ca ar arata mult mai bine daca ati acoperi si imbinarea dintre far si semnalizator, asa prelungirea ar avea continuitate mai frumoasa ;)
|
Quote:
ps: pe departe cea mai frumosa ascona vazuta vreodata ;) |
drivere..se acopera locul ala intre grila si far..e deja facuta partea respectiva.. in rest catre semnalizare.. iese bine ..nu trebuie astupat..oricum ideea e sa facem altfel.. ca degeaba fac exact cum ai avut tu sau cum are altcineva..
|
1 Attachment(s)
deci... sa zic si eu ceva... ascona asta nu se vrea o replica albastra la ce avea driveru si nici un clasic clean look, cum sunt majoritatea asconelor modificate... se vrea ceva diferit, ceva sa-mi placa in primul rand mie, in rest daca place si la altii, cu atat mai bine...
bad boy-u... am mai incercat o varianta pe cealalta ascona a mea, o sa atasez o poza cu ea... nu mi-a placut cum a iesit... fibra... nu e chiar asa de veche pe cat pare, si pe de alta parte credeti ca ascona 400 avea evazari din tabla? nu prea cred... |
3 Attachment(s)
Ufo, daca iti dau o bara stock poti face minuni si sa imi faci o bara asa? astept un raspuns.
|
minuni nu fac.. bara o pot face..ai pm
|
frumos iese ascona, tob nu te lua dupa "cunoscatori" :)) fa-o cum iti place tie..
|
imi pare rau ca ati luat-o ca o jignire, doar ca in opinia mea, o masina veche nu merge modificata la fel ca una noua. voi stiti :). doar sunteti cei mai tari ... ;). bafta.
|
detman.. nu o lua personal..ca nu are rost.. nu am nici rabdare sa discut gusturile altcuiva. masina e veche, kitul de bari pe care lucrez e vechi..doar mai elimin niste linii sau lufturi.. si coamele sunt de generatie veche.. ca are multa fibra sau nu.. omul nu vrea tabla;fibra e mai usoara si are un proiect mai mare .. oricum cu ultima replica m-ai dezamagit. numai bine
|
asa e..cam suntem cei mai tari..dupa realizari..nu dupa povesti si vise vazute pe la altii..si..chiar daca nu am fii cei mai tari..suntem mai tari ca tine (experienta..premii castigate..lucrari realizate..etc) fapte..nu vorbe :-)
|
BMW-ul Compact verde in ce stadiu este?L-ai terminat?
|
Quote:
Ca sa te illuminez, prelungirea este facuta din 4 bucati si a fost gandita sa fie ascutita la mijloc pt a accentua forma ascutita a capotei si a barii fata. Ptr linistea ta sufleteasca iti pot trimite si o poza de o calitate mai buna cu prelungirea finisata in care poti cauta ce "valuri" doresti. Quote:
|
1 Attachment(s)
nu trebuie sa fi clarvazator sa vezi chestiile astea :
|
compactul e gata..merge saptamana asta la R.A.R. ....se inmatriculeaza apoi ne apucam de interior..momentan proiectul nu e terminat pentru ca lipsa banilor..e un impediment mare in ziua de azi..
doar exteriorul e finalizat.. |
Quote:
Sa nu mai poluam topicul cu detaliile noastre. |
multumesc:P
|
Spor la lucru.... :D
|
5 Attachment(s)
catre dan.moraru- bmw-ul compact e vopsit si isi asteapta numerele noi si dupa sarbatori incet incet ne apucam de interior.uite si cateva poze
|
Is curios cum arata live :) dar si in poze ii super culoarea.La interior la ce te`ai gandit ?
Nu poti face niste poze la bara gsi plss, sau in ce statiu ii? |
1 Attachment(s)
salut baieti ....
ati avut de-a face cu opel astra F ? ..... am eu una sedan din 93 as avea nevoie de prelungiri bari si eventual niste praguri sa mearga cu ele ..... aveti matrita de la ceva recent sau niste modele ? .... as avea eu modelul dorit .... doar ca nu am spatele ..... |
salut.. ai pm
|
8 Attachment(s)
modificare bord focus..pt un mp3
CSL e46 CSL e36 polis jante schnitzer 10/17 |
5 Attachment(s)
ceva poze cu compactul mai noi ;))
|
plank felicitari ca ai imatriculato da pune in plm numaru ala pe fata calumea pe mijloc arata rau asa intr-o parte sincer
|
frumoasa masina plank si felicitarii pentru noile numere.......dar nu le-ai pus unde trebe nici fata nici spate parerea mea;)
|
:D is in zona care trebe dar trebuie un pic aranjate ;)
|
Nu vreau sa inceapa controversele insa dupa colaborarea dintre noi pe total sunt dezamagit, astept sa vi sa faci cum ai promis sa terminam ce am inceput....
Nu o lua ca o reclama proasta ci ca un sfat pe viitor sa sti ca minciuna are picioare scurte. |
dupa sarbatori se rezolva.. pana atunci sarbatori fericite
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning