![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
A fost superb si azi. Bine ca a plouat, a fost altfel drift-ul... Parcarea de la EuroMall e facuta praf. Felicitari participantilor si organizatorilor. S-alta data, s-alta data o s-o facem si mai si mai lata...
|
Felicitari tuturor drifterilor in special HAI, TENGU, KNS.....suntetzi extraordinari.
Bravo baietzi!! Tzine.tzi.o tot asa in continuare! Va asteptam cu cat mai multe show-uri si la anu. |
vreau sa spun ca dupa multa vreme...ma simt fericit:-)
nu pot sa explic sentimentul felicitari lui hai si kns(cu care am poza acum8)) felicitari lui dobre(nebun de legat),calin,filip si restul baietilor(si foarte mult baiatului cu acel mic handicap care merita tot respectul nostru si despre care promit sa aflu mai multe) felicit si publicul,sa vazut ca au fost mai multi flameri azi care au dat tonul(desi tot sa intamplat de cateva ori sa aplaud singur si sa se uite lumea ca la urs :lol:) felicit pe cei 3 incepatori,pentru ca au incercat(2 au reusit,iar al 3-lea a promis ca o sa reuseasca cat de curand:D) felicitari organizatorilor felicitari tuturor care au batut drumul pana la pitesti felicitari inca o data lui hai pentru prezentare:lol:(doamne cat am ras) si asi putea sa continui pana maine... ps; multumim lui Dumnezeu,care azi "a fost drifter";) |
0super eveniment desi nu ma asteptam.
am indurat frig si 200 de km de ploaie dar a meritat. pe seara va delectez cu cateva poze ... |
Quote:
..te asteptam cu poze crbl :) |
s-a facut drifting cu skyline?
imi pare rau ca nu am fost, e primul skyline pe care il vad in RO, daca era r34 muream de necaz.felicitari pt show:peace: |
Super show-ul....Totul se datoreaza organizatorilor si participantil ca fara ei nu ar fi fost show-ul.drifterilor ati fast cei mai tari.cat mai multe pneuri bubuite. Bafta in continuare!!
|
13 Attachment(s)
Foarte tare!! Mai ales dupa ce a inceput ploaia :D
|
1 Attachment(s)
un mic teaser...restul dupa ce dorm 2 3 ore :)
|
Dar parca a luat cumva foc o masina, ca asa se auzea? Eu am plecat mai devreme.
|
Super tare:D!!!! La drift...felicitari in primul rand lui H A I & RLG.....si multi altii!!!
|
Felicitari tuturor !!!Vad ca au fost destui fani ai driftului !!! Mai asteptam poze :D
|
Quote:
a fost un mega burn a luat ceva foc sub motor si franele au "facuto mai frumoasa,...si prin interior baietii"(hai) stinso pompierii imediat cu niste spuma:D |
pacat nu am avut timp sa ajung... cred ca fost super tare ..
asta este alta data :D mai asteptam poze si filmulete :D |
Quote:
|
Quote:
|
A FOST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM GHIOZDANU PLIN CU AUTOGRAFELE LOR! |
Quote:
na avut nimic masina dar sa terminat showul a lui dobre(parca) se rupsese,dar a facuto si sa intors pe pista :lol: poate are cineva poze(eu nam avut cu ce sa fac:cry:) |
[QUOTE=skyZZo;2729868]vreau sa spun ca dupa multa vreme...ma simt
ar trebui sa ii multumim lui Dumnezeu ca iubeste si ahtiatii de masini si ca azi a atinut cu noi si ieri.....frumos din partea lui :X |
Quote:
|
uite aici un mic slide cu cateva poze de la pitesti: link
iar mai pe seara o sa apara si primele filmulete + alte poze. oricum, super frumos acolo. ne pare bine ca am fost. oamenii foarte primitori. fetele foarte frumoase. dar mai multe despre asta in emisiunea de saptamana asta. |
Quote:
eu am fost acolo de la ora doua si nu sau pus jaloane sau asa ceva baietii sau dat la liber(sper sa nu ma insel) PS: pentru cei care radeau de mine cand am intrebat despre taxi drift.Vati lamurit cei aia? |
Quote:
|
DJ-ul spunea mereu despre filip ca este campionul national(a venit campion national la pitesti;))
astazi nu cred ca a fost o etapa oficilala ci doar demonstratii si freestyle:D |
Quote:
|
Frate ne-a disperat comentatorul ala..aveti grija data viitoare pe cine puneti...
|
Quote:
ca se pricepe cel mai bine :lol: un adevarat show man |
Eu si acum mai simt mirosul cauciucului incins...
|
Are cineva ceva cu robotu-l acela??
|
super tare ce a fost.felicitari baietilor pentru ce au reusit.mie unu mi-a placut foarte mult HAI , KNS ,LEE si in special RLG(super om.merita respectul tuturor) bafta multa baietii si la mai multe.
|
Quote:
|
acum am ajuns acasa...a fost frumos...pacat ca au fost PUTINE masini...plus...imi dau si eu cu parerea...tipul de la sfarsit cu 5-aru ala albastru...a omorat masinuta degeaba...BAFTA!
|
Le-am vazut pe acelea dar eu zic ceva de un video etc.
|
sa dus si ultimul event pe anu asta nui asa ???
|
poi spuneau ca o sa se faca un poll si o sa se aleaga urmatorul oras
e octombrie dupa ceasul meu deci cred ca o sa mai avem parte de asa ceva ps:vom avea si noi parte de un clip facut ca lumea-de oamenii care se ocupa cu asa ceva? |
46 Attachment(s)
Am ajuns in sfarsit la Bucuresti.Asa cum am promis am urcat pozele de astazi.Si ca final SUPER SHOW ,felicitari organizatorilor ,felicitari participantilor si tuturor celor implicati pentru crearea unei atmosfere euforice :x
|
Quote:
|
Primul drift pe care l-am vazut si am ramas impresionat sincer....si ies poze foarte frumoase.....nu in fiecare zi vezi asa ceva.....superb
POZE AICI |
bai bai bai....ca nu pot sa ma abtin...ma frate ce or fi gasit de ras(foarte multi) sau nu mai zic cat misto si ce a fost la gura lor cand s-au lovit cei doi...dobre si ursu rosu SOW...ma frate asta e s-a intamplat...oamenii au zambit...au continuat showl...dar nooo...s-a gasit si de data asta un dobitoc-2-3-4 care sa comenteze...si pentru cei care au fost la vitantis si nu au fost aici...va zic eu ca nici aici nu au lipsit cei de genul "mama ce misto ar fi sa se loveasca, mama ce varza arata masinile" sau "daca venea X cu masina ii facea praf"...HALAL DE OAMENI!! NU MAI VENITi BAA TERMI !! stati acasa si jucati nfs asl pls. ce dreq ma...respect pentru baietii care s-au dat!! VA MULTUMESC!! si va multumim pentru ce faceti pentru noi!!
|
70 Attachment(s)
Super show ! + Super organizare ! =Super eveniment!
Cateva poze de la mine.P.S. Cand se va pensiona HAI-ul din drift poate sa se apuce fara probleme sa prezinte evenimente.:lol::lol: Un adevarat show-man ca si ceilalti de altfel. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning