![]() |
Re: [My Scoot] Yamaha Aerox
Nu l-am laut de la magazin, l-am laut de la cinve care se ocupa cu scutere, reparatii si piese, si si-a cumparat farul nou pentu aeroxul lui, nu a apucat s ail monteze, ca a avut accident cu el, la facut in doua bucati aproape. De la el am luat si suspensia, cablul la scaun, piesele de la frana si comanda de dreapta. Voi strange tot, claumea, nu mai imi pot permite inca o greseala din asta :D
|
l-ai luat de pe okazii nu ? cum mai sta treaba cu el ?
|
Farul, nu, l-am luat de la cineva, care l-a luat nou, si cu el nou a ramas, ca a avut apoi accident cu aeroxul, inainte sa il puna
|
Cred ca se referea la far.. Cum a ramas treaba cu vopsitul ? Cam in cat timp o sa fie gata scuterul ca deabia astept sa il vad
|
Carenele aproape sunt gata, mai am doar cea de fata, de finisat, si o laterala, in rest e gata tot. Probabil saptamana asta va fi vopsit, maine merg sa vorbesc :D
|
Uhu :D Deabia astept, a ramas asa cum mi-ai zis tu mie ? albastru cu alb ?
|
bafta la proiect! am citit toate paginile si m-a impresionat ca ai foarte mare apuc de treaba. Am si eu un aerox albastru ma gandeam sa il vopsesc si eu dar nu am timp si nici bani. Ai idee de unde pot lua ambreiaj+variator malossi noi ieftine? nu acum.. peste vreo 2 luni. ca tu le-ai luat super bine. Diferenta e intre cele stock si astea malossi? da-mi id tau si mai vb pe mess daca ai timp. Salut!
|
Debea ajtept sa vedem ce bijuterie scotzi :D
|
Maine merg dupa vopsea, duc carenele la atelier, si posibil dau carterul jos pt vopsire :D
|
Quote:
|
Cam pe vineri sau sambata, depinde cand ma apuc de el, maine sau poimaine. De costat, voi vedsea la sfarsit ;)
|
9 Attachment(s)
Azi am luat vopseaua, spirtz chitul, diuluantul. Am dat motorul jos, l-am curata tot, tot, vopsit negru cu spray pt temperatura, maine vine toba si probabil si carenele. Poze :D
|
Faina nuanta aia de albastru;)
|
Mai mai , ce harnic ai fost azi :D . Ti-a iesit super blocul motor . Arata bine si albastrul ala :>
In cateva zile il vedem terminat , nu ?:-P |
hrrr nebunaticule incepe procesu hai ? foarte bine abea astept eu am vazut un aerox vopsit in albastru ala si o sa arate dementzial
|
Azi a fost sarbatoare :)) Foarte fain blocul motor ;) Ce toba ai luat ? :>
|
Ti`a iesit ff fain carteru :D .... si app faina nuanta de albastru :X :D
|
Chiar a fost sarbatoare :???: Chiar nu am stiut daca era, da va fi terminat in cateva zile :D
|
Intampinarea domnului :)) Oricum si eu am surubait pe la scuter :)) Mult noroc in continuare ;) Deabia astept sa il vad pe picioare..sau mai degraba pe roti :))
|
Abia astept sa vad produsul finit!Frumoasa nuanta de albastru!Spor la treaba!
|
2 Attachment(s)
Daca nu se supara Felix pe mine am sa va dau un electro shock mic asa ca sa va manance curiozitatea\ despre cum o sa iasa scuteru :twisted: Felix daca vrei pot da remove la poze :D
Inainte: Attachment 1296810 Dupa: Attachment 1296811 |
Nu se vede nici o poza :P
|
Eu 1 le vad dar in sfarsit uite aici :
Inainte : http://i48.tinypic.com/dbtid4.jpg Dupa: http://i50.tinypic.com/2d6jnkh.jpg |
Ai inteles gresit :P . Felix o sa faca interiorul albastru si exteriorul alb ;)
|
Ups :D dap greseala mea...A da si nu uita SCAPAAAA DE STELUTELE ALEA :twisted: fast and furios Felix _Aerox version. Dupa ce termini scuteru o sa iti fac un cadou ;)
|
Foarte frumos o sa iasa :) Bafta in continuare la proiect felixe ;)
|
6 Attachment(s)
Stai linistit shoby, oricum rezultatul final eu zic ca va fi putin diferit ;) Razvy are dreptate. Mersi mult. Azi am finisat carenle, le-am dat cu sprit chit, pe toate, si am finista cam jumate. Poze de azi, si una cu motorul mai de calitate (scuze de calitatea lor, dar nu am dus aparatul, doar la sfarsit va fi o sedinta foto :D)
Mai urmeaza taierea capacului de la transmisie in fata variatorului si vopsirea oalei rosie, si poate maine voi vedea ceva vopsea. App, ce ziceti sa fac jentile albe sau albastre? eu m-am gandit la alb :D |
Asa te vreau ;) Hai cat mai rapid cu ele terminate :D Deabia astept sa il vad gata :X
|
foarte tare .. carterul a iesit baza :X
|
Vezi ca am facut ce am vb pe site-ul din semnatura cu povestea F12 ;) intra sa vezi , ideea cu VT a fost sa le dau asa un shock micutz ca sa stea pe jar :)) NU CA SUNT RAU :twisted: ?
|
Imi place ce ai facut pana acuma ;) . Nu ti-a fost mila sa pui blocul motor pe jos? :lol:
|
Ok intru imediat. Razvy: Nu s-a zgariat, m-am uitat, si era si zapada pe alocuri, iar frig nu i-a fost :lol: Mersi fain shoby, chiar imi palce ce ai facut. Nota 10 :D
|
Deci pana la urma,ce culoare il faci?
sau cum va fi varianta finala? Parerea mea: la roata:spitele albe in rest toata janta albastra iar la exterior ar merge o dunga despartitoare intre 2 culori,care sa mearga haotic acea dunga care desparte culorile albastru cu alb. |
jantele vor fi albastre cu rim stripe alb, exteriorul alb, iar interiorul albastru, nu imi place cum arata asa jumate jumate :D
|
Abia astept sa vad produsul final !Pentru ca sa pus multa pasiune ,timp si bani!Incearca sa faci jantele albe si in centru sa dai cu unpic de albastru;)Va da un efect frumos cand mergi:)
|
8 Attachment(s)
Poze spion. Pozele le-am facut cu telefonul, si nu se vede prea bine. Sunt foarte mutumit, de cum a iesit, mie unu imi vine sa il mananc :lol: De abia astept montajul, si sa fac pozele cu aparatul la lumina zilei sa se vada tot, la ce am lucrat, a si sa precizez, tot ce sa facut la el, a fost facut de mine, doar vopsitul, de vopsitor. Poze
P.S. azi am inceput lucrul la capacul transmisiei :D |
debia ast sa il vad montat:D ,bafta in continuare
|
foarte frumos:) imi place;)
|
Ti-au iesit super :D . Asteptam poze cu el montat :D
|
Mama ce frumoase sunt :X Deabia astept sa il vad gata :X Mult noroc in continuare cu scuterul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning