![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
uitati aici .....faza cu 0-100km/h
https://www.youtube.com/watch?v=IaWKAM9_66g |
130 si ceva de km/h in 18 sec binisor
|
cu 2 mai mergea umpic si cu 3 asemenea.
poate difera de la masina la masina dar a mea merge 100 cu 2 si 140 cu 3 |
Quote:
YBR - ai mult tupeu si abia astept sa te cunosc asta daca ne vom si intalni si nu vei evita invocand pretexte - a nu se intelege ca omu' mi-a aratat ceva cum sustine, nici macar nu a avut bunul simt sa apara sau sa sune, a trecut mai mult de 1 saptamana .... m-am lamurit ca imi bateam gura degeaba cu el si cu sincroanele facute zob si tot vroiam sa incerc, dar ...... nu are rost, orice alta "invitatie" o voi refuza politicos si public .... @Dacia - tu ori ai ceva la kilometraj de indica eronat ori .... eu nu am sa postez pe acest thread pentru ca s-a transformat intr-un circ SF la care nu o sa mai fiu partas ..... daca cineva are "treaba" cu mine sau vrea sa discute civilizat voi continua si aici dar in special pe PM, salutari tuturor posesorilor de Cielo, drum liber si numai bine. |
cate comentarii pt un motor de 1.5
|
Quote:
|
io am pus linku......nush a cui e masina.....dar lam pus aici k am vazut k se cearta lumea si am zis poate asta mai calmeaza spiritele :-s....
sper sa nu va luati de mine sau ceva..... |
Nu se ia nimeni de tine ..oricum se vede ca masina nu e stock
@Dacia - Se duce in a 2-a cu 100 doar daca e modificat ceva la motor altfel nu are sanse ,a mea s-a dus in jur de 90 si aci a plafonat ;) |
NWZ am mult tupeu ca nu bat campii.acum daca faci pe moralistul o faci aiurea pt ca am propus sa na intalnim intr-o sambata si nu ai zis nimik.yo zic sa vb pe priv si sa mergem sa tragem un gratar :). / a nu se intelege ca mancam :) doar de dragul fumului
|
@B-10-YBR: Las-o asa ... Uita-te la filmuletul ala si o sa vezi ca nu ai cum sa ai dreptate. Singura solutie ca sa poti avea dreptate este sa ai vitezometrul dereglat. Ia un GPS si da-i limitate in a 2-a si vezi ce viteza ai. Masina poate fi cat de modificata, daca are cutia stock rapoartele sunt aceleasi, deci masina urca mai repede in ture, dar in a 2-a tot 90 ia. Stiu ca la 19 ani lumea e a ta, dar fii mai realist.
Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
e ultima oara cand mai scriu pe acest topic deoarece a iesit NWZ cu muschii in fata ca face, ca drege dar ii este tarsa ca isi ia fum de la un copil de 18ani care e constient de ce masina are si o cunoaste mai bine ca orice ca o conduc de la 15ani.
|
Este exclus ca un cielo sa ya 90-100 in treapta a 2-a...doar daca esti putzin mai visator:)...eu i-am dat 83 in a 2-a si va spun ca mi-era sa nu ajung acasa tractat:D...de 190km/h cu doar 4500 de turatzii nici sa nu mai vorbim...am o poza in care o sa vedetzi ca la 160 are 4000 rotatzii in treapta a 5-a...PS: poza e facuta pe GPL...si mai lua putzin,nu cred ca mai mult de 170..
|
180 i`am dat azi intre cluj-zalau.
m`o depasit unu cu un logan 16v si am zis ca vad daca amaratul de motor de 1.5 de cielo poate face loganul :P l`am depasit la 160 :D... sa zicem ca eu mai eram cu cineva el mai era cu 2 persoane, dar cielo`u meu ii din 95 si a lui din 2007 :d |
Quote:
Quote:
|
190 am luat si yo dar nu garantez ca era real.oricum cred ca pe gps ia 180 garantat.de obicei cu cat viteza e mai mare cu atat eroarea creste.
PS loganu de 16v nu e capabil cum anunta renault si ma laud cu 2 1.6 16v la capitolul victime cu cielo al meu pana sa il gripez :) |
Eu nu prea cred si iti spun de ce: eu m-am dat cu un logan de 1.6 (90 cp) si pe 50 de metri am luat`o de ce sa nu recunosc, cam cu un sfert de masina, poate la o distanta mai mare ar sta altfel treburile oricum ideea e ca daca asta de 1.6 este la = ala de 16v avand peste 100 cp (nu stiu exact cat are 103 sau 104) este mai rapid.
|
105 cai
cielo`ul este o masina buna pana in 100 de cai te poti da linistit ca nu te faci de rusine. a meu la 100km/h imi indica 97 adica am mers constant cu 100 si sunt radare din astea pe stalpi si mi-a indicat 97, mno sa zicam 180...fara vreo 10...cam 170 165 sa zicem. ca merge cielo`u 190 real fara probleme :P si sa nu uitam ca`i cu vreo 200 de kile mai usor ca un logan. cielo`ul are 950 de kile a meu se apropie de 900 si loganul are vreo 1100 parca sau 1080 sau 1180 pe acolo oricum |
Rectificare : Cielo`u "era" o masina buna, ca sa fie masina buna nu inseamna numai sa traga.
Da poate duce 190 dar nu poti sa ii dai pt ca "nu mai e" o masina buna. Cat despre wrc`u ala al tau eu zic ca, chiar si cum zici tu ca are 900 de kg tot nu se compara cu ceva de 90 cp (nu mai vorbesc de ceva peste). Poate o sa avem ocazia sa ne dam odata, ca prea iti lauzi bolidu ala. :D p.s. poate daca vii in ct in vara asta facem una :> |
de venit siru vin pentru ca viu la mare ca anu asta nu mai scap de gura gurii gurilor :d
poi eu am scos o gramada de treburi din masina, numa de la roata de rezerva am scos jumate din greutatea normala, am pus roata din aia slim, am scos cutia de al filtru de aer, aia de sus, aia de jos, am scos aparatoarea de baterie, cartonul din porbagaj, am gaurit usile, am scos barile de lausile din spate, am socs jumate din cofrajul dein spoiler, am taiat umpic din bara de sub spoiler, am schimbat grila, am schimabt jentile cu unele mai usoare(acolo am facut o prsotie se indoaie mult mult mai repede) am scos cam tot ce se putea, am dat jos cam 50 de kile de pe masina. cielo`ul are cam 950kg in talon daca te uiti fara 50=900 :D |
Foarte bine, sa dai un semn ceva, de altfel si restu care mai aterizati pe aici vara asta :D . Nu plasticele alea reprezentau greutatea, greutatea este in tabla, jenti, s.a. De ce zici ca ai facut prostie ca ai schimbat jentile ? nu sunt de aliaj ? Eu ma gandeam la alea care le are si ala cu dacia aia 99 wrc parca asa avea numaru, sunt de golf 2 parca si au prindere 4x100 oare se potrivesc ?
|
Cielo are putin peste 1000 de kile, cel 16V are 1090, GOL.
Cea mai mare scoatere e inlocuirea capotei cu una din fibra de sticla, dar am vazut ca nu se prea inghesuie lumea. |
al meu are 1025 kg gol. 1.5 8supape.
sper sa nu ma intrebe cineva cate valve :) |
Cielo ohc, 1078 kg...in talon.
|
Cat zice Lao are asta de 16v, mai exact 1088 dar chestia e ca DACIA-Wrc zicea ca a usurat-o de 50 de kg fara capota din fibra adica 50 de kg numai din plasticele alea, asta imi e mie greu sa cred, si mai zicea ca initial a lui avea 950 kg, asta e problema ... :D
|
am spus ca am scos roarta de rezerva normala si am pus una slim, din aia mica, am gaurit usile(panourile interioare de usi)
cofrajul din spoiler si mai multe am spus teoretic practic nu am cantarit masina. si si a mea are 1025 in talon. |
dar de la 1025 pana la 950 cu ai ajuns??
ai pus prezoane de plastic si usi de PAL?? ai inlocuit fagurele din bara cu fagure de la stupul de albine?? PLZ revino cu picioarele pe pamant. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
am stiut ca are 950 de kile cielo`ul dar are 1025 daca mais tiu eu bine.
950 are dacia 1300. stiam ca`i mica diferenta si am crezut ca dacia are 930 si cielo`u are 950. da oricum am dat jos cam 50 de kile. si daca lao ma ajuta cu capota mai dau jos inca 20 de kile. si daca ma supar tare de tot poate mai dau jos vreo 30-40 de kile dand jos clima. aia ar fi o idee buna...dar cu caldurile astea(oricum fumez in masina si tot timpul merg cu geamul crapat) |
Pot sa stiu si eu ce clima are cielo tau?? Ca vad ca deja are faguri si toate cele. Ala cred ca e maxim aer conditionat daca are si din ala :P
|
clima=(pentru mine) aer conditionat.
suna mai pompuos clima decat aer conditionat :P si si tu daca ai cielo ai fagure. cauta si vei gasi |
clima aer tot nefolositoate pt mine k fumez si am geam desch tot timpu dar nu am inteles de ce ai dat jos de la 950??
de unde hai sa zicem ca nu ai stiut dar te asigur ca nuai dat jos 50Kg din ce ai zis tu. cu capota mai faci treaba cu jante usoare cu ce vrei tu dar nu cu plasticele de care ai amintit. si mai propun ceva daca tu dai jos 30-40 kg renuntand la aer ma jur ca strig tare in piata la voi in cluj "ca ai aproape notiuni elementare de mecanica auto" |
poi radiatorul compresorul alea alea...fac cateva kilograme. poate nu`s 30-40 dar 20 is sigur daca nu mai bine.
si o roata de masina are ceva greutate. si de maine va fi si mai usoara masina |
Auzi tu cate kile ai?? Daca e mai mergi si tu la sala ceva si sa vezi ce trage masina dupa aia :P Ah si sa nu bei apa inainte sa te urci in ea, sa te duci la toaleta inainte ca mai scazi un kilogram doua in felul asta :D
|
54 pe cantar si 170cm.
asa ca cu mine sau fara mine nu cred ca simte prea mult masina :P |
--- dacia_wrc, fara suparare dar fa si tu o pauza, m-am tot abtinut sa postez insa am ras mult prea rau si uite concluzia:
ai un Cielo de "curse" l-ai usurat pana la greutatea uni kart, ai un motor cu "tobe smechere" plus vreo "2 cipuri" si un filtru sport pe post de "turbo" masina e full options , are "clima bizonala dar tu o ai pe aia super optionala - bizonica" spoilere si ranforsari din alea ultra-light, vreo 3 sau 4 ventilatoare pentru motor ca deh, caii aia trebuiesc racoriti vara. nu incetez sa ma minunez ce poti sa scrii la sectiunea DAEWOO, vorbesti de parca noi nu avem un astfel de exemplar, de parca am fi biciclisti si tu unicul posesor de Cielo ..... si nu unul "stoc" ci unul "smecher" ---- |
Quote:
tare greu imi vine dar tre sa-ti dau dreptate.ca sa nu mai zic de povestile lui cu 540000 km dar nu stia ca cel alb ultimu contoar se invarte dar nu se aduna la restul etc. si cu boxele magnat care au disparut de pe masina lui in 3-4 feluri. |
eu am un e3 si va spun ca inainte sa-l resoftez la 6500 ii taia alimentatia..iar acum pe la 7000,si tin sa prececizez ca am vazut mai devreme pe cineva cu gpl...si eu am si va spun ca mai mult de 140 nu duce....cum il decuplezi vezi diferenta ....si da am vazut in Suceava cielo cu airbag si in dreapta ...chiar erau dotate (pt America)...imi pare rau ca nu retin exact da parca scria pe spate "racer" si avea carburator nu injectie..masina era din 94
|
e Daewoo Racer , e modelul care chiar era copiat 100% dupa kadett, dupa el s-a fabricat Cielo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning