![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
e super tare culoarea... sper sa iti iasa asa... bafta multa
|
Merci la fel!!!
|
Frumoasa culoarea :) am avut un scarabeo cu o incercare de cameleon :)) fugea panarama aia de scuter de ziceai ca nu-i adevarat. GiuGiu astept un raspuns/o oferta de la tine ca vreau sa ajunga pe maini bune scuterul...
|
Sper sa nu se supere!Momentan nu dispun de atata cascaval am aproape toata suma......Singura problema ar fi cea cu testatu' scuterului!Si pana in Roman nu vin nici de nebun si nici tu sa vii si sa nu fiu de acord!Plus de asta eu vreau sa il achizitionez in vara!:???:
Momentan prioritatea mea e un SR (care l-am si gasit pe forum si este destul de aproape 40km) in caz ca nu voi mai gasit o sa apelez la Runnerul tau;) |
Ambele culori arata bine dar daca o sa-l faci cameleon o sa fie mai special :-P
Bafta in continuare ;) |
Am vorbit deja o sa fie cameleon dar nu ca in poze ci mov(in mare parte)+albastru+cateva picatele de mov!!!!Jenti negre!!!:D
|
E vreo diferenta intre rolele Polini,Malossi,Stage6?(acelasi gramaj)!!!??
|
Scuzati lipsa dar nu am m-ai facut nimic pe la scuter de acum incolo urmeaza:X:X:D!!!!
Deci a dat caldura ce e foarte bine si bineinteles am inceput si proiectul(sau il continui)!!!! Maine schimbate arcurile variator(central si cele mici)!!! Reglat tacheti,supape,curatare carburator,transmisie verificata tot!!! Saptamana viitoare dau comanda noi da carene(pentru ca ale mele au suferit o problema),si o sa le si vopsesc!!!! Si ar m-ai trebui asa: Curea noua Role 8g Filtru benzina +aer nou Cauciuc spate nou Si putina benzina si aia e!!!Si sa vdm daca mai apare ceva in timp poate mai adaugam!!!Abia astept!!!!!Bafta allz!!!! |
Scuzati lipsa dar nu am m-ai facut nimic pe la scuter de acum incolo urmeaza:X:X:D!!!!
Deci a dat caldura ce e foarte bine si bineinteles am inceput si proiectul(sau il continui)!!!! Maine schimbate arcurile variator(central si cele mici)!!! Reglat tacheti,supape,curatare carburator,transmisie verificata tot!!! Saptamana viitoare dau comanda noi da carene(pentru ca ale mele au suferit o problema),si o sa le si vopsesc!!!! Si ar m-ai trebui asa: Curea noua Role 8g Filtru benzina +aer nou Cauciuc spate nou Si putina benzina si aia e!!!Si sa vdm daca mai apare ceva in timp poate mai adaugam!!!Abia astept!!!!!Bafta allz!!!!:twisted::twisted: |
Sa faci un video cu el sa vedem si noi cum merge :D . Bafta la proiect ;)
|
bafta multa:D
|
Multumesc tuturor!!!Cand o sa fie aproape finisat o sa va fac si video-ul!!!:D
|
Banele abia astept sa vedem cum ne mai surprinzi si de data asta!
Ti-am mai spus eu tie,tu investesti bani dar si foarte multa pasiune!Cea ce e un lucru important ,sper ca la vara sa fim toti "low" pentru a ne face remarcati! Bafta in continuare! |
Abia astept dar uite ce vreme e firar sa fie...si ma impiedica..:(!!!Dar nu ma las!!!
App il sti pe chiosse si-a pus set 80 ,carb 80,!!!:D!!!Deci e inca unu aranjat;))!!!Scz. de off! |
Pe rieju ala ,nu?!Bravo lui daca e asa inseamna ca incet incet o sa avem scutere potente!
Sa dea domnu sa il prind pe ala mov din targoviste ;)La pret ne-am inteles!Acum mai e o problema au avut accident niste preteni de familie si ai mei incep sa isi schimbe parerea dar tot ii conving:lol: |
Spor la treaba!!!!!
|
Foarte frumos scuterasul .. Bafta in continuare cu proiectul , sunt convins ca o sa iasa ceva misto si nu in ultimul rand rapid :D...
|
Frumos scuterul, chiar imii place:)
|
Quote:
|
AM avut jantele albe mai demult si se punea praful imediat si nu arata destul de bine!!!!Mc de idee!!
|
7 Attachment(s)
Odata cu sosirea anotimpului cald m-am gandit ca trebuie sa mai fac si eu ceva la scuterica..azi l-am desfacut curatat carburator,spalat,aranajat exterior!!!SI am schimbat rolele ca nu se mai putea!!Iar sambata sunt programat la arcuri si dp aia ne vdm la 4Tdays care vii acolo mai vorbim!!Si cateva poze!!!:D
Ce parere aveti se vede mai bine cu aparatoarea de pe roata sau nu? |
Frumos, dar mai bine punei aparatoarea din fata, arata mai bine cu ea. Bafta ;)
|
Sunt de aceeasi parere cu Felix, arata mai bine cu aparatoarea pusa. Bafta (ne auzim la 4Tun days:>)
|
Ti sa curatat vopseaua dupa toba?
Tu ai de gand sa vii cu scuteru' la 4Tuning Days ?Daca da te-as sfatuii sa ai mare grija stiu din anii trecuti ce e acolo! |
L-am spalat si am dat si pe toba si am dat acum cu vopsea speciala pentru caldura!!Da cu scuteru am sa vin,de ce se se intampla cu scuteru!!:-?
|
Ce sa zic , arata bine si cu aparatoare si fara :D . Acuma ramane decizia ta cum sa il lasi :-) . Bafta in continuare ;)
|
sincer sa-ti spun eu urasc culoarea neagra pe un motor, sau scuter..
si nici nu am buna impresie despre firma peujot, in sine... probabil ca la scutere e altfel.. dar nu cu mare diferenta. am un prieten ce are un peujot din 2009, si ii suge de rupe, si nu ii ft agresiv, in comparatie cu al meu... care e cu 10 ani mai batran iti doresc sa-l stapanesti fara incidente si-ti doresc asfalt ud. |
De ce ud?Si nu uscat:))???..scz de off
|
pe uscat tot prostul stie sa mearga, pe ud putin stiu sa il stapaneasca la viteza
|
Corect ai dreptate;)
Fruuuuuuuuumos scuteru imi place.... Nu am stat sa citesc de la prima pagina:|...de ce ai gand sa il faci tuning de fuga de ce?(stiu doar ca ai variator sport):D Bafta in continuare cu el;) Asfalt uscat:D! |
Quote:
Ca sa iti imprastii creierii pe jos! A odata da,dar sa nu devina o obisnuinta!:twisted: |
Nu numai am mai multe..asa eu eu ma feresc de ploaie si uite ca iar a venit!!Asta e:|!!!
|
Chiar imii place :oops:
|
msms..dar utie ce vreme e afara cand sa montez restul pieselor!!Pffoai asta e norocul meu!!:(
|
Un filmulet asa ca de inceput de primvara..pe viitor o sa fac cu ceva mai bun!!Scuzati calitatea(este facut cu telu:|)!!!...:shock::shock::shock:
https://www.youtube.com/watch?v=-QhdI-4M2E4 |
Data viitoare sa faci cu ceva aparat sau stiu eu , pt ca in filmare nu prea se aude cum toarce motorul :D
|
abia de se intelege ceva....Trebuia sa mai fie cineva cu tine sa te ajute!
Ai rezolvat treaba cu kilometraju? |
Da o sa icnerc cand se face mai frumos afara sa fac cu ceva mai de calitate(camera,aparat) sau s ama filmeze cineva!!Imi cer scuze inca o data!!!!:):)
|
te-am vazut azi prin ploiesti
|
Da???:OUnde..scz de off
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning