![]() |
Re: Agressive Racing Team
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=Erros20;3138424]Bun baiete , nici nu ma asteptam la mai mult din partea ta.Cand zic jenti late , ma refer la jenti borbet ...sau model de ala, adica sa aiba buza ... in fine .
Observ ca te lauzi tare mult cu banii tai sau nu inteleg care e faza ...ca repeti intruna banii tai banii tai. Stai sa socotim . Din cate vad eu , investitia nu e mai mare de 300 e ... Cat despre ture pana ametesti , eu cand iti vad masina , mereu e parcata , de parca ar fi la expozitie . Si inca ceva , e un forum public si fiecare poate sa isi dea cu parerea . Daca consideri ca te deranjeaza asta , poti sa il parasesti . O zi faina .[ Am si eu de adaugat ceva jantele cu talon lat is de moda veche nu se mai poarta asa ceva daca va intere,le-a trecut moda si eu am tot cautat jenti si mam consultat cu mai multi:lol: |
2 Attachment(s)
Am pus si eu niste Jenti trebuie sa il intreb pe domnul Erros daca imi da aprobare sa ies pin oras cu ele sau daca nu au talon lat imi fac masina de rusine ,astept niste comentari de la el :lol:
|
As vrea sas posteze Erros Bijuteria si sas enumere citeva modificar facute la Bolidu ala,ce fel de Jenti are si multe altele numa sa nu inceapa ca are neoane si de alea ca de alea suntem satui,sa vedem daca are ceva omologat pe masina eu cred ca nimica nici Foli Nici Jenti,ce mai are in dotere Bolidu ala N.O.S sau poate cine stie
|
fratiilor..lasati-le astea deoparte..si ganditi-va ca se apropie 15 mai..4tuning ..la cluj..:D..super eveniment..:D
|
=))
ma jur ca thread-ul aceste este mai ceva decat toata rubrica de la divertisment. :lol: :lol: :lol: bestial tuningul... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1267520634 |
Da osa fim prezenti acolo cu toti bine inteles, sa vedem ce masini vor fi gata de prezentare ,momentan nu avem numai o masina care sa participe la Best Exterior si Interior,BMW lui Clau,da sper sa putem participa cit mai multi,
|
6 Attachment(s)
ia d-aici!!!
|
nu-ti merge liftul chiar deloc.
copile, apucate de altceva. |
Quote:
|
Quote:
incearca ceva simplu: http://www.cartuningcentral.com/wp-c...ant-tuning.jpg sau daca te tine buzunarelul... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1262263630 |
Nu-ti face pobleme... Eu ma plimb cu el! ;)
|
o sa fie fain trabantu cand va fi gata..garantez..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare Simbata la ora 19-sunteti asteptati la intilnire cu toti cei care nu pot sa vina sa anunte ,toate bune ne vedem Simbata
|
Sincer...nu ma cobor la nivelul vostru.
Va urez mult succes in continuare. |
mersi la fel COPILEEEEEE
|
salutare...am trecut prin zalau saptamana trecuta si am vazut o celica neagra chiar foarte misto aranjata...NYC parca era matricula...parerea mea e ca daca o coboara inca 30 mm e superba...bafta
|
Mai GYU......eu stau aici in umbra si tot citesc si ma tot minunez.....
Tot nu te-ai maturizat ? Inca nu ai de gand sa iti revii la normal....totusi ai o varsta lucrezi la "armata". Un lucru pe care te-as ruga sa il iei in seama: - daca 10 pers (metaforic vb) iti zic da-le jos de pe capota masina pune-le cu gust , crede-ma ca o sa fie mai bine si o sa arate si mai bine. -daca in mintea ta arata bine asta nu inseamna ca e asa.... - pe unu din zalau nu l-am auzit sa zica " E frumos opelu lui Gyu" PS. si cu asta am incheiat |
Quote:
|
putina gramatica nu stica....dar probabil te murdaresti la gura cu ea
|
Hai sa va vand o toba sport cu 2 evacuari...
|
Quote:
Remus ? |
inox..e..e tare toba..
|
Quote:
deci nu am incredere |
Dezmbrez Opel Kadett GSI ! Ma-m Razgandit
|
Quote:
|
Azi ora 19 in parcare
|
Ma baieti parerea mea ca forumu este pentru dezbateri scimb de idei si de prieteni cu alti posesori de masini Tunate,nu pentru certuri si de batut joc cum facet voi misto unu de altu parerea mea respect pe toti da nucred ca e frumos ceace faceti ,sunt niste lucruri la care va comportati ca copii la gradinita,ce are unu ce are altu .Fiecare dupa posibilitati si dupa gustul sau parerea mea nai cum sa imbraci pe unu in Trening daca ii place Costumu
|
Eu as spune ca daca aveti ceva unu cu altu intilnitiva dativa cu parerea ce nu va place si inpartit ideile voastre nui neaparat sa va certat pentu toate prostile,ca fiecare is face masina dupa gustul sau chiar daca nui place la alti eu stiu ca e mai usor de facut misto de cineva decit sa ii dai un sfat bun de aia merge tara asta asa cum merge //
|
10 Attachment(s)
Poze Noii : Vor urma multe altele :)
|
Se apropie 14-15 mai ..:P mai sunt 2 luni..:D
|
Nu cred ca o voi putea vopsi pana atunci ca acuma trebuie sa imi fac schimbu de uleii si sa vad ce problemem mai are la motor. si papa banii iarasi in schimb Semnalizari pe led sub far as putea lua si sa dau un Polish de culoare, Jantele saptamna asta mi le termina.
Dar ramane de vazut :D |
bafta tututor care au mai ramas in Agressive Racing Team...
|
Multumin 85RMY numai BAFFTA incontinuare si tie .
____________________________ AGRESSIVE RACING TEAM ! |
Baieti , nimic nou ? :) ...
Eu acuma lucru la portbagaj ... imi fac ceva mare acolo :D ... sper sa termin pe sambata . |
Quote:
|
asteptam sa vedem la intalnire sambata :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning