Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

2fast4you 02-04-06 09:38

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

Pe la ce ora se intampla afisarea lucrarilor, ca am trecut si yo pe acolo si inca nu erau atunci?

devlin_dirty 02-04-06 11:05

Pai pe la 4 si putin am dat de TopArt, care m-a inrolat la lipit, d-abia dupa 2 ore am terminat doar cu high-end tuning!

Ace Axel 02-04-06 11:28

dak la high-end unde sunt cei mai putini a durat 2 ore sa le puna p toate....

frost_dani 02-04-06 11:52

ba fratilor a fost tare d tot la prisma pacat k nu am putut ramane shi azi........ttotushi am apucat sa vad shi yo lucrarile d la high-end shi erau prea adevarate....celelalte categorii nu am apucat sa le vad dar a zis gabi k o sa le expuna azi shi tot azi se va afla shi castigatorii k nu au mai avut timp d ales finalistii......oricum a meritat din plin sa merg acolo shi credetima am avut c vedea shi masini dar shi fete super.....astae acum asteptam cu totii rezultatele sa vedem shi noi cine a castigat......bafta all........:):)

ra2 02-04-06 13:38

bai ce dracului sa intamplat....ca a fost un priten azi pe la 4td si a zis ca nu mia fazut lucrarea....si eu am trimis-o prim mail stiu asta 100%....

mihai134 02-04-06 13:41

poate nu erau afisate toate in momentu ala. ramane de vazut.oricum, noi asteptam sa le vedem aici pe site :)

Ace Axel 02-04-06 14:47

poate au mai ramas doar desenele finaliste...eu sper sa le vad p toate...am plekt si eu acu ...

vlad_VSV 02-04-06 18:12

ce se mai stie de concurs ......cine a castigat?????

mihai134 02-04-06 18:18

moaaaama vere ce ne tin in suspans :D

vlad_VSV 02-04-06 18:19

io unu nu mai am rabdare!!!!!

Skillzu 02-04-06 19:07

au fost azi afisate toate....eu am plecat pe la 7 si ceva.....si nu se anuntase nimik...nici de masini,nici de sunet...;)

vlad_VSV 02-04-06 19:14

pai cand ne anunta si pe noi ...ca asa au promis ca in seara asta aflam castigatorii.....

BASU 02-04-06 19:25

cea mai mare harababura aici a fost( in comparatie cu dbdrag si restul concursurilor )... nu mai inteleg nimic... abia aseara cand se inchidea pe la ora 20 se afisau lucrarile... si astazi ereau afisate dar de votat tot nu am inteles care a fost treaba :???:

vlad_VSV 02-04-06 19:53

tot mai bine era pe forum

ra2 02-04-06 20:25

frate din cate am inteles de la Skillzu lucrarea mea nu a fost pusa...dc asta?ca am trimiso

Ace Axel 02-04-06 20:38

stiu eu castigatorii la freehand ... :(((

shadow 02-04-06 21:02

Pai daca ii stii d c nu ne spui si noua???

blondish 02-04-06 21:09

deci pana la urma ..... mai aflam si noi ceva sau nu?
nu mai am rabdare :d

GolfuletzS 02-04-06 21:15

o sa aflati... castigatorii.... sa ii puna ....gratian vali
da am vazut ca la ADVANCE>.... s`a dat doar locu 1 ceea ce nu mi se pare corect !

TazAless 02-04-06 21:16

si cand pune castigatorii ? si mai ales masinile ca abia astept sa le vad pe toate :D

tng 02-04-06 21:31

s-au dat rezultatele la 8 .......
eu nu am luat nimic

blondish 02-04-06 21:35

fratilor.... dc stiti rezultatele d c nu ni le ziceti si noua?
se mai afiseaza ceva azi sau nu?
oricum nu ma astept sa castig ceva dar sunt curioasa.
scuze de insistentza.

ad1 02-04-06 22:09

vreau sa stiu si eu cand se pot depune contestatiile si cui....

mihai134 02-04-06 22:10

aja de optimist ejti? :D

ad1 02-04-06 22:20

sincer nu stiu dupa ce criterii s-au votat lucrarile...(stiu rezultatele la high-end,si d'aia intrebam...)

mihai134 02-04-06 22:21

mah da rai sunteti :) si de ce nu ni le ziceti si noua?

blondish 02-04-06 22:24

da' kiar asa..., rai de tot :P

lilCara 02-04-06 22:32

Ar fi trebuit sa se anunte rezultatele pana acum. Le-am aflat pana la urma in mod indirect, nici nu stiu cat de adevarate sunt.

TopArt a zis ca va fi un concurs total transparent. De ce nu se anunta componenta juriului..?

ALXutz 02-04-06 23:12

Pana la o pozitie oficiala, va spun eu componenta juriului, am fost acolo, am "supravegheat" oarecum si felul in care s-a facut votarea lucrarilor de catre membrii juriului, am stat pana la 8 jumate aproape cand s-a facut si premierea..

Lucrurile au stat in felul urmator: juriul a fost compus din cate un reprezentant al cluburilor prezente, un reprezentant 4tuning, un reprezentant AdVantage, si TopArt (singurul avizat dupa parerea mea!), cer scuze daca am uitat pe cineva. A fost un total de 16 persoane daca am retinut bine, care a votat la fiecare categorie, nu numai la Virtual Tuning ci la tot salonul (inclusiv best car, best interior, best exterior, mai putin dBDrag si SQ)

La VT lucrarile erau afisate una langa alta pe un perete intunecat iar membrii juriului treceau prin dreptul lor si votau pe foaie de jurizare.. am urmarit de la distanta pe cativa dintre ei si pot spune ca unii au aruncat plictisiti o privire in mare asupra lucrarilor dupa care au votat aproape blind.. am vazut personal si 2 persoane clar influentate de persoanele care supravegheau peretele de VT sa voteze o anumita lucrare (nu intru in amanunte aici, daca chiar este cineva dintre organizatori interesat de aceasta problema lamurim totul pe PM).. E adevarat ca am vazut si oameni cu adevarat interesati de ceea ce era expus acolo care au stat si au studiat un pic lucrarile si nu au votat orbeste. Nu am stat cu ochii numai in peretele de VT, am surprins, cum ziceam, de la distanta, doar 5 persoane care au votat, din care bilantul este cam asa: 2 persoane votat kind of blind.. 2 persoane votat o anumita lucrare in urma unor mici sugestii din partea celor de la stand.. 1 persoana studiat cu mai multa atentie lucrarile si votat cu simt de raspundere..

Cel mai dificil a fost dupa parerea mea la Begginer, unde erau expuse 31 lucrari ce ar fi trebuit studiate. Aici nu s-a mai acordat locul 3, deoarece pe locul 2 au fost doua lucrari la egalitate. La Advanced am senzatia ca s-au acordat toate cele 3 locuri, nu bag totusi mana in foc pentru asta.. Cel mai clar a fost la HighEnd, unde din cate am inteles lucrarea castigatoare a avut dublu ca numar de voturi fata de urmatoarea clasata.. Ca sa fiu sincer aici cred ca s-a votat cel mai cu simt de raspundere, pt ca erau lucrari relativ putine care iti captau atentia!

Ca o ultima impresie, acest mare concurs de VT a fost tratat cam cu picioarele dupa parerea mea, jurizarea a fost facuta in fuga dupa cum spuneam mai sus, premierea a fost de toata jena, nu se stia autorul lucrarii, se striga numai numarul castigator, s-au acordat inainte de asta restul premiilor (best car, SQ etc) insa inainte de VT Hasky a tinut sa spuna cuvantul de inchidere al showului astfel incat lumea sa poata pleca linistita acasa, ba s-a anuntat ca voteaza si publicul apoi s-a decis ca nu, ba se anuntase initial ca vor ramane numai 5 lucrari in finala pt jurizare in final s-au jurizat toate, etc., ezitari care mie unul mi-au lasat senzatia ca VT nu a prezentat absolut nici un interes pt acest 4tuning day.. rog organizatorii sa ma scuze dar asta imi este parerea strict personala

BASU 02-04-06 23:31

Quote:

Originally Posted by ALXutz
....acest mare concurs de VT a fost tratat cam cu picioarele dupa parerea mea, jurizarea a fost facuta in fuga dupa cum spuneam mai sus, premierea a fost de toata jena, nu se stia autorul lucrarii, se striga numai numarul castigator, s-au acordat inainte de asta restul premiilor (best car, SQ etc) insa inainte de VT Hasky a tinut sa spuna cuvantul de inchidere al showului astfel incat lumea sa poata pleca linistita acasa, ba s-a anuntat ca voteaza si publicul apoi s-a decis ca nu, ba se anuntase initial ca vor ramane numai 5 lucrari in finala pt jurizare in final s-au jurizat toate, etc., ezitari care mie unul mi-au lasat senzatia ca VT nu a prezentat absolut nici un interes pt acest 4tuning day..

ai pus punctul pe i :shock: :cry:

alex_maxx 02-04-06 23:33

stie cineva rezultatele care sunt castigatorii k nu am mai ramas sa vad!

a_ombladon 02-04-06 23:37

in mare masura, ai dreptate... dar cine a supravegheat zidul cu lucrari nu a influentat de nici o culoare juriul(eu am supravegheat zidul) eu explicam celor din juriu cum se voteaza si care e treaba cu sectiunile...asa ca alex, acorda si tu mai multa atentie cand "spionezi" de la distanta [qoute] am urmarit de la distanta pe cativa dintre ei[/quote]
Quote:

am vazut personal si 2 persoane clar influentate de persoanele care supravegheau peretele
crezi ca cei din juriu se lasau influentati de niste necunoscuti care pazeau un perete???

alex_maxx 02-04-06 23:41

daca se poate la fiecare topic facut special al catergoriile la care s-a concurat TopArt sa puna si el pozele cu toti participantii si pozele care au castigat! ...asta dureaza ..stiu...nu vreau acum...dar sunt curios ..am vazut cateva lucrari foarte bune pe peretele ala :)

Kolegosu' 02-04-06 23:43

Am tras o concluzie din ceea ce am citit mai sus daca Alex are dreptate (ceea ce nu contest) deci VT din Romania ramane la acelasi nivel. Imi pare rau pt cei ce au participat cred ca post-ul lui Alex v-a lasat masca ca si pe mine. Pt mine 4tuning este site-ul No 1 in materie de tuning si imi pare rau ca se intampla asta .... Mai bine faceti un concurs fara premii dar corect .... Mare tam tam.....

a_ombladon 02-04-06 23:47

in fine..dupa parerea mea sincera, adi trebuia sa ia premiul I, la el se vede munca adevarata...:( a avut destule probleme cu renderul si cu timpul, macar putea sa castige pt cat si-a consumat nervii...

cassyus 02-04-06 23:48

nu stiu ce sa mai zic .............nu am fost acolo si nu sunt in masura sa comentez dar daca si 50% din cea ce spune ALXutz e adevarat, situatia e destul de grava........ni s-a cerut seriozitate,si sa muncim si mai ales pe rupte pt unii din voi,faptul ca lucrarile au fost tratate asa inseamna bataie de joc si lipsa de respect,desi m-am chinuit 10 zile in 3d max ,imi pare bine ca nu am trimis lucrarea ,dar cel mai mult ca..........nu m-am inscris la acea sectiune,se rupea corasonul in mine daca ii vedeam pe membri din juriu uitandu-se plictisiti la ea ..............mai bine o admir singur.

blondish 02-04-06 23:58

sa ne fie invatatura de minte pe viitor.
macar data viitoare sa stim de la ce sa ne asteptam si sa dormim mai mult noptile pt ca nu merita..

ALXutz 03-04-06 00:50

Quote:

Originally Posted by a_ombladon
asa ca alex, acorda si tu mai multa atentie cand "spionezi" de la distanta

Imi pare sincer rau daca te-ai simtit spionat..e o afirmatie putin tendentioasa si nu vreau sa las loc la interpretari.

Quote:

crezi ca cei din juriu se lasau influentati de niste necunoscuti care pazeau un perete???

N-are rost sa spalam rufele in public (ar fi in cel mai rau caz in dezavanajul tau), nu vreau nici sa creez atmosfera proasta pe threadul de VT..Daca tie ti se pare normal ca cei ce au "pazit" peretele de VT (pt ca nu ai fost numai tu acolo) sa dezvaluie lucrarea proprie celor ce jurizau (lucru ce s-a intamplat in 2 cazuri, din care unul garantez ca a si votat-o! asta repet, din cei 5 pe care i-am urmarit, dintr-un total de 16 daca am retinut bine..) atunci cred ca avem o problema. Din cate stiu eu tu ai participat la HighEnd, daca am dreptate, chill, nu despre tine e vb, nu la categoria asta s-a intamplat. Daca vrei sa mai dezbatem pe marginea acestui subiect astept PM sau Y!Mess

ad1 03-04-06 06:58

Quote:

in fine..dupa parerea mea sincera, adi trebuia sa ia premiul I, la el se vede munca adevarata...:( a avut destule probleme cu renderul si cu timpul, macar putea sa castige pt cat si-a consumat nervii...

nu e vorba de asta si nici nu se pune problema asa,
dar am vazut juriul cat de sictirit/plictisit/nechef/nedormit era .
macar daca se uita cate 1 minut la fiecare...
stiu ca le era greu sa se holbeze la ele...nu era un bec aprins in toata hala aia..nu stiu de unde intra lumina,probabil prin usile de sticla de la intrare.
si din pacate imaginile au iesit destul de inchise la printare.
era aproape imposibil ca o lucrare sa fie votata cu atat de multe voturi...toate lucrarile erau lucrate f bine...care au fost criteriile de selectie,pt care s-a luat acest vot detasat?!
cred ca stim sa pierdem cu totii,dar intr-un mod cat mai corect si evident...

lilCara 03-04-06 08:01

Nu m-ar fi deranjat nimic daca as fi stiut ca lucrarile au fost judecate corect si in conditii bune. Sau daca ar fi fost luat mai mult luat in seama concursul. Din cate stiu a fost exact pe dos, si asta ma deranjeaza.
Am senzatia (si sunt convins ca nu sunt singurul) ca am pierdut zile intregi degeaba, facand munca comunitara.

Noi, acum, ne pierdem din nou timpul, vorbind pe thread, punand intrebari. Dar nici un organizator al concursului sau oficial 4tuning nu a raspuns.

In continuare doresc sa aflu componenta juriului si, cum a zis ad1, criteriile de selectie.

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning