Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/139661-nissan-200sx-s14-rlu-drift-team.html)

Red Celica 29-06-10 10:02

Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team

Dragos,

In primul rand Coondoleante pentru pierderea suferita!

In al doilea rand am rugamintea catre tine, Dragos si catre cei care au mai fost martori lamizeria asta, sa imi trimita pe privat lista cu nr de inmatriculare ale acelor nesimiti (din cate am inteles din BT, daar cred ca nu numai), care isi bat joc de munca si pasiunea unor oameni.

Dupa cum stiti, pe 10-11 iulie va fi eveniment la Carrefour Suceava, cu etapa a 4-a a Campionatului National de Drift, cu expo si car audio demonstrative.

Va promit ca la acest eveniment nu va intra nici un om de pe acea lista. Chiar nu vreau sa vada si arbitrii din Europa ce specimene avem in zona....

Astept cu interes lista.

Multumesc

si imi cer scuze Dragos pentru off topic, dar vada ca thread-ul tau este vizitat de multa lume din moldova si ma faca auzit.

Razvan LKN

f0cs 29-06-10 10:24

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3479104)
Dragos,

In al doilea rand am rugamintea catre tine, Dragos si catre cei care au mai fost martori lamizeria asta, sa imi trimita pe privat lista cu nr de inmatriculare ale acelor nesimiti (din cate am inteles din BT, daar cred ca nu numai), care isi bat joc de munca si pasiunea unor oameni.

Dupa cum stiti, pe 10-11 iulie va fi eveniment la Carrefour Suceava, cu etapa a 4-a a Campionatului National de Drift, cu expo si car audio demonstrative.

Va promit ca la acest eveniment nu va intra nici un om de pe acea lista. Chiar nu vreau sa vada si arbitrii din Europa ce specimene avem in zona....

Astept cu interes lista.

Multumesc

si imi cer scuze Dragos pentru off topic, dar vada ca thread-ul tau este vizitat de multa lume din moldova si ma faca auzit.

Razvan LKN

In primul rand Condoleante Dragos.

@Razvan / poate a venit momentu sa luam cu toti masuri impotriva chestiilor de genul. Personal am sa fiu prezent pe 10-11 la Suceava si am sa ofer tot ajutorul posibil ca sa evitem astfel de probleme. [Si ca sa facem acea sedinta foto de mult promisa de catre mine].

morpheusmaster 29-06-10 12:13

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3479104)
Dragos,

Astept cu interes lista.

Multumesc

Razvan LKN

Bine zici Razvane...dar eu propun altcva. Hai sa'i facem publici pe baieti...ca sa'i stie toata lumea. https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...blacklist.html

Va astept

drobet@ 29-06-10 14:21

Condoleante pentru pierderea suferita Dumnezeu so Ierte daca ai nevoie de vreun ajutor nu ezita sa ma contactezi iar cu concursul te-ai descurcat excelent si totul a fost frumos pana a intrat "baietzi " de la BT cand au inceput cu figuri si alte minuni
Inca odata condoleante din partea mea si din partea clubului pentru pierderea suferita:cry:

NXdev 29-06-10 16:02

Sincere condoleante Dragos ! si capu sus omule.

bakal 30-06-10 02:08

sincere condoleante dragos....

B-99-SAA 30-06-10 22:19

Condoleante...! Cate despre ce am vazut in acele doua filmulete... nu cred ca am cuvinte, niste oameni de speta joasa. Nu mai zic nimic, ii las sa putrezeasca in propria lor piele, si-asa n-au doi neuroni unu langa altu... Rusine!

Capu sus Dragos!

B39738 01-07-10 09:48

Va multumesc pt sustinere. Oricum ar fi, viata trebuie sa mearga mai departe.

Cat despre comportamentul publicului si al unor concurenti, nu mai comentam.

Voi fi prezent la Bucuresti strict la etapa din campionatul de drift, fara sa stau si la show intrucat nu am starea necesara in acest moment pt distractie.

B39738 08-07-10 13:38

Bucuresti - Real Pallady, locul 8 dupa calificari. Masina a mers bine, nu s-a stricat nimic la ea si nici nu am lovit-o de nimic.

Asteptam Suceava!!!

skyZZo 08-07-10 17:33

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3502373)
Bucuresti - Real Pallady, locul 8 dupa calificari. Masina a mers bine, nu s-a stricat nimic la ea si nici nu am lovit-o de nimic.

Asteptam Suceava!!!

Felicitari pentru evolutie...si felicitari pentru stilul pe care(eu personal) consider ca ti lai format...oare cum clean (daca se poate vorbi de precizie in drift,tu esti un exemplu;) )
Keep it up!;)

morpheusmaster 08-07-10 18:13

Noroace Dragos! Ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa...(cand ai trecut prin Roman eu team salutat din spate de la seria 5 ala) ...pareai cam surprins/speriat/obosit :)

....eu speram sa tragi putin pe dreapta dar cand am vazut ce ochi aveai si ce obosit aratai am zis ca mai bine nu ziceam nimic. Ne vedem la Sv!

P.S. Felicitari pentru prestatia de la bucale. E bun asa ;)

corraptor_evo 09-07-10 10:23

Dragos, sincere condoleante.

In rest, nu stiu de ce esti asa surprins... Amoebele si paramecii n-au evoluat in sute de milioane de ani, asa ca meltenilor tot atata n-o sa le ajunga. Fii linistit si vezi-ti in continuare de treb'soara ta si nu te-abate din drum. Spor la drifte!

B39738 11-07-10 21:33

Mda...un weekend nu tocmai favorabil pt mine, se pare ca unele probleme din subconstient te pot afecta fara sa iti dai seama...asadar, Suceava, 10-11 iulie:

- un foarte slab loc 13 dupa calificari, in conditiile in care in runda 2 am facut si spin
- o lupta grea cu Dobre in prima finala, unde am aflat ca e bine sa inchizi geamurile sau macar sa tragi viziera atunci cand mergi in urma concurentului, altfel te alegi cu cauciuc in ochi, gura, nas si nu mai driftuiesti
- din nefericire, in partea a 2-a a finalei, incercand sa ma indepartez de Dobre, am lovit masina: carenaj rupt, bara sparta, semnalizare deplasata de la locul ei
- in rest masina s-a comportat exemplar, eu fiind cel care nu a reusit sa intre in ritm decat f rar

- Sorine, nu mai fi suparat, ca vine ea si vremea ta ( noastra )!
- Misule, esti dovada vie ca prin perseverenta, talent si putin noroc poti ajunge mare! Felicitari!
- Dobre, multumesc de pontul cu anvelopele!
- KNS, you rule! Cel mai bun pilot de azi dupa parerea mea!
- Ciuli...ai vazut cat de mult vireaza masina mea?
- Rares...nu mai bea!

Daca nu primesc raspunsul la nedumerirea mea, voi intreba si in alt topic: cum se face jurizarea la calificari? Nu intreb pt mine, pt ca eu am mers f prost, dar eu stiu ca treaba sta asa: incepi sa driftuiesti incercand abordarea cat mai aproape a clipping pointurilor, nu te opresti din driftuit pt ca esti grav depunctat, adica daca te apropii bine, daca nu, asta e, pierzi multe puncte. Corect sau nu? Intreb pt ca am vazut astazi masini care nu au driftuit decat in dreptul clipping pointurilor, in rest au mers drept, si au scos punctaj mai mare decat cei care au driftuit tot traseul.

Ma lamureste cineva? E bine de stiut pentru ca poti aborda o cu totul alta strategie in concurs!

De asemenea, de azi inainte, din motive personale, inscrisurile de pe masina mea, cu RLU Drift Team isi pierd valabilitatea si vor disparea, impreuna cu titulatura pe care o descriu.

morpheusmaster 12-07-10 02:22

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3510847)
Mda...un weekend nu tocmai favorabil pt mine, se pare ca unele probleme din subconstient te pot afecta fara sa iti dai seama...asadar, Suceava, 10-11 iulie:

- un foarte slab loc 13 dupa calificari, in conditiile in care in runda 2 am facut si spin
- o lupta grea cu Dobre in prima finala, unde am aflat ca e bine sa inchizi geamurile sau macar sa tragi viziera atunci cand mergi in urma concurentului, altfel te alegi cu cauciuc in ochi, gura, nas si nu mai driftuiesti
- din nefericire, in partea a 2-a a finalei, incercand sa ma indepartez de Dobre, am lovit masina: carenaj rupt, bara sparta, semnalizare deplasata de la locul ei
- in rest masina s-a comportat exemplar, eu fiind cel care nu a reusit sa intre in ritm decat f rar

- Misule, esti dovada vie ca prin perseverenta, talent si putin noroc poti ajunge mare! Felicitari!
- Rares...nu mai bea!

Daca nu primesc raspunsul la nedumerirea mea, voi intreba si in alt topic: cum se face jurizarea la calificari? Nu intreb pt mine, pt ca eu am mers f prost, dar eu stiu ca treaba sta asa: incepi sa driftuiesti incercand abordarea cat mai aproape a clipping pointurilor, nu te opresti din driftuit pt ca esti grav depunctat, adica daca te apropii bine, daca nu, asta e, pierzi multe puncte. Corect sau nu? Intreb pt ca am vazut astazi masini care nu au driftuit decat in dreptul clipping pointurilor, in rest au mers drept, si au scos punctaj mai mare decat cei care au driftuit tot traseul.

Ma lamureste cineva? E bine de stiut pentru ca poti aborda o cu totul alta strategie in concurs!

De asemenea, de azi inainte, din motive personale, inscrisurile de pe masina mea, cu RLU Drift Team isi pierd valabilitatea si vor disparea, impreuna cu titulatura pe care o descriu.

Seara buna Dragos. Uite ce scriam pe alt thread: "Frate Iesean, nu mai fi asa dur cu tine!!! Teai dat absolut criminal!!! Serios! Felul cum schimbi tu masele fara sa faci spin...(violent tare)...felul cum rupi aderenta (cand mai exact)...is chestii care te fac favoritul meu (pe bune)...dar si aspectul masinii si stilul JDM pe care cred ca mergi. + ai emotii si ma enervezi!!! Lasa emotiile, lasa mustrarile...keep it fun ca in practice si asa...4fun te dai absolut fenomenal!!!
P.S. Mi'a placut maxim cand ai pliat oglinzile sa nu'l vezi pe Dobre ) si eu la fel as fi facut."

...acum ca suntem la tine "acasa" as mai adauga 1/2 gen:
1) Sa mor cum de locul 13...meritai muuuuuuult mai sus. Sincer.
2) Nici eu nu prea am inteles cum jurizau Mike si Dragan clipping pointurile de la linia de start dar te las pe tine sa dezbati subiectul. Bine macar ca dupa ce sau scos CP (clipp...) unu a ramas la start si celalalt in bucla mare. Acolo da, a fost obiectivitate!
3) De ce ai ales sa renunti la "RLU"??? Nu ma intereseaza asa de mult motivul ci ideea in sine. Imi cer scuze daca din cauza faptului ca team intrebat de la ce vine...si continuarea...
4) Pare rau ca ai atins masina. Oricum, se face usurel...pagubele nu sunt consistente. Spor la reparat si succes in antrenamentele premergatoare urmatoarei etape.

Over&out!

B39738 12-07-10 09:07

Bara e deja la reparat/vopsit.

Intrucat nu am mai facut mare lucru de la inceputul sezonului pana acum la masina aceasta, Nissanul va primi discuri noi de frana pe fata, placute de frana noi, un nou reglaj al suspensiei si directiei, in speranta ca va vira si mai mult decat o face acum. De asemenea, Aleks se va ocupa de capota pentru a o usura. Avem ceva treaba dar nu e complicat, ma voi pregati mult mai bine pentru urmatoarea etapa si sper sa repet macar performanta de la Pallady.

Multumesc de incurajari.

MC Mate 12-07-10 09:44

Da, prin metoda de jurizare, la calificari, nu trebuie sa indrepti masina, pt fiecare indreptare esti depunctat, iar pt spin 0. Acum in cazul meu m-am indreptat de cateva ori in calificari , dar la mine scuza era macar k nu aveam decat treapta 1 si nu puteam sa imping mai tare pt a o tine pe trasa.

Razvan_DOI 12-07-10 11:25

Quote:

Salut omule si felicitari pt Suceava; toti baietii cu care am vorbit mi-au spus ca te-ai dat foarte tare.
Rezultatul din calificari nu e important, a fost o scapare (nu stiu a cui) dar la felul cum te dai vor veni foarte curand rezultate infinit mai bune.

Cu jurizarea la calificari nici eu nu sunt in clar, stiu ce se puncteaza si ce se depuncteaza dar cred ei iau cel mai mult in considerare clipping point-urile si abia apoi restul.
Spun asta pt ca si eu am vazut ture relativ slabe dar ok la clipping p punctate mai bine decat ture in viteza si cu aderenta rupta non-stop.
Sigur ca nu vb despre mine, eu sunt f constient de nivelul meu.

wtah_nissan 12-07-10 13:24

Quote:

- Rares...nu mai bea!

Salut Dragos.Cred ca esti prea dur cu tine,cum mai zicea cineva,Da-le naibii de calificari,ca acolo se mai adauga si stresul si alte chestii.Inafara competitiei,adica la antrenamente m-ai lasat masca.Ma uitam la tine si ma gandeam cat poate evolua un om in vreo jumate de an,fiindca atat ai de gand ai inceput sa te dai nu?Felicitari,ai un imens potential din punctu meu de vedere si sunt convins k in putin timp o sa te dai la nivelul la care se dau cei din top.Pana atunci,iti tin pumnii :)

EvLSant0S 13-07-10 17:38

Hello Dragosel somnorel inainte de calificari sau finale nu mai stiu :oops:

Cum zicea si colegu de mai sus,esti prea dur cu tine :)

Bucura-te ca te dai intr-un mare fel, stii de ce ? pentru ca te dai intr-un mare fel ...

calificarile si finalele chiar n-au nici un fel de relevanta

ideea e sa te simti tu bine cat te dai ...
ca de aia bagi atatia bani in masina , ca sa te simti bine

eu dupa ce mi-am luat bataie de la kns eram suparat rau

apoi m-a luat dobre deoparte si m-a facut sa-mi dau seama ca-s un prost ca stau suparat ca mi-am luat bataie, in loc sa stau suparat ca mi-am luat bataie, trebuia sa fiu fericit ca am stat cu knsu , si asa am facut

si de acolo , m-am distrat la maxim, mai ales dupa concurs,cand ne dadeam la liber, m-am dat fara frica fara griji si a fost foarte foarte relaxant si surprinzator de placut :D
m-am distrat la maxim :D
asa ar trebui sa faci si tu :)

aleks 14-07-10 02:35

Tată, după ce te-am văzut pe traseu, m-am simţit mândru că suntem prieteni, o sa am un prieten în top 3 drifteri români următorul sezon, asta dacă n-o ia pe câmpii cu creierii capului, la cât e de autoflagelator....
Eu sincer văd în tine la fel de multă ambiţie şi cel puţin la fel de rapidă evoluţie cât am văzut la Răzvan anul trecut, când a plecat de la zero si a ajuns sus de tot în doar câteva etape (deşi îl cam înjuram pentru câte jaloane aşezam după el la fiecare trecere a lui pe la începuturi :lol: )
Capul sus, pieptu-nainte, că prea laşi să te copleşească micile scăpări.

B39738 14-07-10 11:25

Update...urmeaza:

- discuri frana noi fata
- placute frana noi spate
- levier frana de mana hidraulica mai lung (thanks LKN)
- reglaj nou pt unghi de bracaj mai mare
- piese noi la directie pt unghi de bracaj si mai mare
- apoi inca un reglaj pt unghi de bracaj si mai si mai mare - Ciuliiiiiiiii
- autocolantele au disparut - clean look
- capota de carbon(thanks Aleks)
- bara fata usor detasabila pt evolutiile in concurs
- revizie ulei
- etc

morpheusmaster 14-07-10 18:10

Team prins cum dai din casa de la PLM >:) hehe, deci de carbon era vorba >:) gaaaaaaata...vam prins!

U_TUNING 15-07-10 08:26

4 Attachment(s)
Salve Dragos....ti-am luato inainte cu bara fata detasabila rapid.

Tot ce ai nevoie sunt 2 cleme tip arc (32 ron la Racing Nick)--> vezi poza 1
.....pe care le prinzi exact in coltul inferior al aripii si in coltul superior al barii fata......(daca vrei iti fac vreo 2 poze:P )

Prima poza ....tip arc
a2a poza.....tip arc montat
a3a poza.....cu elastomer
a4a poza .....cu elastomer montat

U_TUNING 15-07-10 08:29

....LATER EDIT

Daca ar fi dupa mine eu as opta pt primele (cele cu arc) alea cu ''guma de chilotzi'' imi par cam fragile......

Pe langa asta.......daca o lovesti cele cu arc sar pe cand alea cu elastic se rup.....

B39738 15-07-10 08:55

Mersi, Bogdane, si eu voi merge pe prima varianta, a celor cu arc, de alea are si Sorin HAI pe masina si sunt ok. E bine de stiut ca se gasesc la Racing Nick.

Keisuke 15-07-10 09:49

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3517289)
Update...urmeaza:

- reglaj nou pt unghi de bracaj mai mare
- piese noi la directie pt unghi de bracaj si mai mare
- apoi inca un reglaj pt unghi de bracaj si mai si mai mare - Ciuliiiiiiiii
- etc

Numai prostii faci, cine a vazut masina de drift care sa bracheze mult? Noi restu` ne chinuim cu 36 de grade si altii vin cu arogante de peste 52 de grade :poke:

B39738 12-08-10 11:47

https://www.youtube.com/watch?v=cT4nnSTTYlE

Special pt Ciuli...marketing...problema este ca atunci cand virez maxim se opresc rotile in lonjeroane...:))))))

Keisuke 12-08-10 12:19

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3580672)

Special pt Ciuli...marketing...problema este ca atunci cand virez maxim se opresc rotile in lonjeroane...:))))))

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock:
comment dupa ce-mi revin :shock:

Mitza_pk 12-08-10 13:08

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3580672)

super sa vedem cum se duce acum:D

morpheusmaster 12-08-10 13:51

More fucking angle??? Pfoaaaaaaa...Bravo Dragos!!! Acolo'i smecheria :evil:

P.S. Daca atinge taie :)) (glumesc)

B-99-SAA 12-08-10 13:55

Nu esti sanatos! :shock: Astept sa vad folosu la unghi si atunci cand se da de cur :lol: O demonstratie mica :twisted:

B39738 12-08-10 15:34

2 Attachment(s)
Pozeeee

Ma Ciuli, da' m-a sunat si Rares azi si m-a intrebat: "No, cat vireaza masina ta?"

MC Mate 13-08-10 15:52

ce i-ai mai facut mosu , sau a ramas doar cu D MAX ? si asta e rezultatul mai de aproape ?

B39738 18-08-10 15:13

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-pt-drift.html

Ali_ump 18-08-10 15:20

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3593746)

Cred si sper ca ai altceva in plan ca altfel n-as intelege de ce o dai!

cRbL 18-08-10 15:31

"Motivul vanzarii este firesc: upgrade la ceva mai puternic si mai scump, asa cum mi-am propus la inceputul anului competitional."

Asteptam cu interes noua achizitie. Succes

morpheusmaster 18-08-10 16:39

Succes!

JUPAN_EMY 26-08-10 20:01

こんにちは。親愛なる視聴者は全国大会のドリフトを提示する。今日は非常によく氏ドラゴスst acescu S14に日産車進化しているステージ上で。これは、車のコントロールを見て素晴らしかった。私たちのチャン ピオンである。

adica :

Kon'nichiwa. Shin'ainaru shichō-sha wa zenkoku taikai no dorifuto o teiji suru. Kyō wa hijō ni yoku shi doragosu stacescu S 14 ni Nissan-sha shinka shite iru sutēji-jō de. Kore wa,-sha no kontorōru o mite subarashikatta. Watashi-tachi no chanpiondearu !

B39738 31-08-10 14:05

Kon'nichiwa, shinshi shukujo. Dorifuto senshuken, burasobusesshon shitagatte kudasai. Emy no jupan wa, chūkan kairo to dorifuto-sha mawari o kōsoku de tsūka ni suwatte iru. Berutōnetaiya kara handan suru to, sore wa Emy no jupan wa dorifuto ni shusseki shita yōda. Anata wa kotoshi, nin'i no shō o kakutoku nomi kuratchi o dorifuto suru ka? Saisho no sanka-sha wa zenrin kudō de dorifuto suru ni wa?

Lucian 31-08-10 17:33

Exagerati! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning