Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Slobozia diverse (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/13953-slobozia-diverse.html)

xanderrr 30-04-09 19:33

Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia

Quote:

Originally Posted by Stefanemil(il-83-ses) (Post 2279553)
adevarul e k de cand cu criza asta nu mai putem decat sa ne incaltam masinile cu gume noi, iar unii dintre noi sa-si mai "tuneze" cate un motor pe cate o dacie cica prin alezarea chiloasei cu 2 mm,pai ba nene 2mm luati din chiloasa nu inseamna nici un cal in plus la un motor de renault,poate doar alezarea pistoanelor,pentru marirea gaurilor din pistoanele alea pt motoare sport,astfel maresti camera de ardere si acolo in capul pistonului are loc mai mult carburant si aer si astfel mai castigi niste caluti. In fine nimeni nu mai tuneaza nici un motor in Slobozia?
:?:
o sa fac si eu niste poze sa-mi prezint masina asa cum se obisnuieste

bai...da tu esti nebunik mare...stii sa modifici un motor:) cum alezezi u chiuloasa sau pistonul?? in primul rand operatiunea prin care mai iei din chiuloasa se numeste frezare dupa care se planeaza ca mai tre sa fie si dreapta sa nu pierzi compresie si sa se aseze garnitura bn...o data ce ai luat din ea se micsoreaza camera de ardere si raportul de compresie e foarte bun deci forta ... 2.. nu exista gauri in pistoane.(in afara de aia unde intra boltul).. ci cilindrul se ALEZEAZA ca sa bagi un piston mai mare...dar.....la o dacie sa faci asha ceva necesita si schimbarea arborelui cotit...care....este permisa doar de blocul cu palier marit...deci.....nu te mai da stiutor...scuze ca ti-am vb asha...dar...nu ai zis decat prostii in postul tau....Si legat de camera de ardere...in momentul in care ai marit-o ai decomprimat motorul...si asta inseamna MINUS CALUTI...Nu te supara...da chiar nu ai dreptate si gresesti mult...in sf..din greseli se invata..asteptam poze cu masinuta:)

Stefanemil(il-83-ses) 30-04-09 19:42

hai k ai dreptate cu ce m-ai corectat pe mine,dar te intreb:de ce pistonul de dacie 1400 sport este scobit,nu pt putere?

DannY_SmekeruL 30-04-09 19:45

pistoane scobite sunt la turbo si la unele motoare diesel.iar gresesti.pistoane sport de 1.4 sunt cele "cocosate".mai studiaza.
Last Edit:pistoanele "cocosate" de 1.4 sunt pentru motoarele aspirate

GTA 30-04-09 21:05

Ce frumos este la grupa mica unde "tatal meu e mai tare ca tatal tau"...... Acum serios, nu mai vorbiti despre ce nu cunoasteti.

bellu_84tim 30-04-09 22:53

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 2279858)
Ce frumos este la grupa mica unde "tatal meu e mai tare ca tatal tau"...... Acum serios, nu mai vorbiti despre ce nu cunoasteti.

mare vorba ai zis edy

vlad_strumph 30-04-09 23:33

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 2279858)

Mama,inaltule:) e jale cu tine ...oamenii cunosc ...doar ca le place sa se si certe:) daca imi dai un garaj unde sa dau si io motoru jos,esti fitza adevarata:) sper sa ne vedem pe 3:) bafta

GTA 01-05-09 00:04

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 2280260)
Mama,inaltule:) e jale cu tine ...oamenii cunosc ...doar ca le place sa se si certe:) daca imi dai un garaj unde sa dau si io motoru jos,esti fitza adevarata:) sper sa ne vedem pe 3:) bafta

Mda....intr-adevar....la dacie daca alezezi pistoanele si le scobesti in nas in loc de 50 de cai o sa mai ai fix zero....de ce?...pistoanele nu se alezeaza....si totusi inca un de ce...la motoarele aspirate ca sa fuga mai tare motoarele se comprima nu se "scobesc"......la turbo este tocmai invers dar numai daca maresti presiunea de aer...altfel decomprimarea induce valori negative fata de cele stock.

Ma rog...in alta ordine de idei daca vrei garaj am unul....te costa vreo 300ron sa te faci membru ACR si gasim si un mare garaj de repari si TIR-uri nu numai Ascona ta...stii despre ce vorbesc ...si daca nu stii intreaba-l pe batranu` ala care se da drept fratele tau..:))

bellu_84tim 01-05-09 11:55

Re: Slobozia diverse

care ma lamureste si pe mine cand sunt LINIUTELE la constanta? sambata sau duminica?

darkyro77 01-05-09 13:39

duminica ... pe 3 mai
sambata este demonstratia lui culthard cu masina de F1

bellu_84tim 01-05-09 14:26

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2281086)
duminica ... pe 3 mai
sambata este demonstratia lui culthard cu masina de F1

multumesc frumos ;)

emylyo 03-05-09 23:18

Am inteles ca a aparut o masina tare la voi.Porsche?

xanderrr 03-05-09 23:19

vali...zi prezent:P

vlad_strumph 03-05-09 23:42

Da,avem un Porsche ...batrane,lauda-te pana nu vine Taifas :)

RD-Woo 04-05-09 09:09

Bravo Vali, felicitari pt achizitie.. :D
chiar asteptam cateva detalii tehnice despre el!
te-am zarit ieri prin orash cu el... insa n-am apucat sa-l admir :evil:
ai fost ieri la legale??

Renault RS 04-05-09 10:29

Nu am fost la legale si cred ca am facut foarte bine . M-a sunat Dan si mi-a spus ca nu s-a mai tinut nimic :).

darkyro77 04-05-09 10:30

nu a fost la legale ... in schimb am fost eu ... degeaba ... ca nu s-au mai tinut ... s-au reprogramat in mamaia pe 1 iunie (asa s-a spus)
pacat ca au fost multe masini tari prezente acolo

xanderrr 15-05-09 09:02

2 Attachment(s)
.....

RD-Woo 15-05-09 09:09

Cand le-ai pus??
ca ieri dupa-amiaza nu le aveai montate pe masina.. :???:
ai oprit la mine in fata blocului si sigur nu erau astea!
oricum sa le stapanesti sanatos!
arata mai bine fata de cele anterioare... :lol:

xanderrr 15-05-09 09:12

nu sunt ale mele:(....da....eu zic sa ne rugam toti de dan sa mi le ofere cadou:))))tot jantele mele le am pe masina...le schimb curand...sa gasesc sa le vand ..si pe urma imi iau altele

a aparut si la mine o ultima modificare..si totusi asteptata de mult timp ..galerie ptr dublu corp cu carburatorul aferent ptr ea:P:)) si ....zic eu ceva putere:D...

DannY_SmekeruL 15-05-09 22:15

ma sa stapanesti sanatos carburatorul si galeria,iar jantele nu or sa se vanda niciodata chiar daca o sa le schimb vreodata :D

Sebastien SIR 26-05-09 16:23

salut baieti:D....frumoase masini si in orasul asta mic al nostru:-)..in curand voi pune si eu poza cu masinuta mea (logan:-P)....nu am permisul de mult timp asa ca de inceput e bun:)...app respect gat...in sf un logan tunarit cu stil:)...care nu a iesit ursarie:D...nici miu nui rau:D
miu...ce motor are loganu tau 1.4mpi 1.6mpi 1.5 dci??

alex_77_marius 26-05-09 17:05

Quote:

Originally Posted by Sebastien SIR (Post 2353532)
miu...ce motor are loganu tau 1.4mpi 1.6mpi 1.5 dci??

1.4 :(.ma bucur ca iti place.pai...hai sa ne luam de treaba ca ramasesem singur cu logan pe forum MRS ne-a parasit Dan are megane-ul

darkyro77 26-05-09 17:59

man am si loganul :) momentan numai cu el ma dau prin oras
dar acum prioritatea este reno'ul

parerea mea ca albul dadea mai bine pe jante

SweetBoy 27-05-09 08:09

mai mult imi place asa. dar de folie nu o sa zica nimeni nimic? cam inchisa pe fata nu crezi?

Sebastien SIR 27-05-09 12:37

maj erau mult mai frum cand erau albe!..parerea mea.... dar stiu!.. gusturile nu se discuta:D app cand erau albe..asa cum ti am sugerat si pe hi5 mergeau niste dungi albe undeva mai intr o parte asa:D

DannY_SmekeruL 27-05-09 19:38

alexe masina laso asa ca zici ca e masina de securisti.si ii sta mult mai bine cu jantele vopsite in culoarea asta decat albe.

SweetBoy 29-05-09 14:38

Quote:

Originally Posted by Sebastien SIR (Post 2362638)

ai uitat sa vopsesti cadranul cu rosu :lol:. nu crezi ca ai cam exagerat cu rosu? inelele aerisitoarelor si manerele alea de deschidere si fetele de boxa sincer nu imi plac de nici o culoare. incearca sa mai eviti a mai vopsi cu rosu

stig_speed60 29-05-09 14:57

Quote:

Originally Posted by SweetBoy (Post 2362654)
ai uitat sa vopsesti cadranul cu rosu :lol:. nu crezi ca ai cam exagerat cu rosu? inelele aerisitoarelor si manerele alea de deschidere si fetele de boxa sincer nu imi plac de nici o culoare. incearca sa mai eviti a mai vopsi cu rosu

urate rau fetele de boxa.. :shock:

darkyro77 29-05-09 16:05

foarte mult rosu ... mai ai nitel si faci tot interiorul rosu ... daca te rezumai la consola centrala si aeratoare era ok ... dar deja e prea mult. culorile din interior nu se asorteaza deloc cu rosu ... puteai sa mergi cu o combinatie de argintiu si cred ca dadea mult mai bine ... iti arat la mine cum da cu argintiu ... si a mea e facuta inainte sa apara echiparea prestige.
cat de greu a fost sa dai jos stopurile? iti lua 1 min sa le dai jos.

alex_77_marius 30-05-09 20:35

De ce nu ii faci tot bordu cu rosu si fetele la usi??':)):)):P nu acum serios chiar ai exagerat cu rosu ala

IL_99_MRS 30-05-09 20:36

nu te-am parasit miu-le :))
veghez de la distanta :))

alex_77_marius 30-05-09 20:40

Quote:

Originally Posted by IL_99_MRS (Post 2366281)
nu te-am parasit miu-le :))
veghez de la distanta :))

Nenea tu ce faci p-aici?parca ziceai k numai postezi pe forum??ori te-ai ratacit si tu ca ala cu tricourile:)):))???

Astazi a fost concurs de indemanare la Ionel Perlea:) m-am bagat si eu cu MAJ-u dar rezultatele lasa de dorit.Multumim domnilor care lucreaza in primarie ca ne-au furat si de data asta:P

Sakin 31-05-09 10:27

frumos...e bine ca s-a pus si pe forum sau s-a anuntat si printre baieti ...

xanderrr 31-05-09 10:49

pe filmare am 47 secunde si timpul real declarat de cel ce cronometra a fost de 55 secunde...sa fim seriosisi asha s-a ajuns cu maj-u pe 4 si miu pe 5...oricum..miu-le...noi am facut spectacol:)))

alex_77_marius 31-05-09 10:58

Normal daca suntem de la 4tuning ;) ce aia au auzit de frana de mana ;) nici nu stiu cu ce se mananca. aaaa stai domne se tocesc cauciucurile=)))

darkyro77 31-05-09 16:55

1. baga filmele sa vedem si noi
2. trebuia sa ne fi sunat si pe noi ca nu am stiut ... sau sa puneti un anunt pe 4tuning ... sigur eram mai multi acolo

alex_77_marius 31-05-09 22:27

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2367954)
1. baga filmele sa vedem si noi
2. trebuia sa ne fi sunat si pe noi ca nu am stiut ... sau sa puneti un anunt pe 4tuning ... sigur eram mai multi acolo

Dan eu l-am sunat pe MAJ-u cu 20 de min inainte sa inceapa si mi-a zis,nici eu nu stiam iar filmarile pe la el sunt astept si eu sa le vad

SweetBoy 01-06-09 09:09

Care din intamplare mai are un stiker cu 4tuning ratacit? vreau si eu unul

Villy ATS 01-06-09 09:39

prezinta si tu masina pe thread-ul asta => https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/96297-prezentarea-masinilor-membrilor-4tuning-slobozia.html
dupa aia vb si de stikere:)

SweetBoy 01-06-09 09:46

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 2369629)
prezinta si tu masina pe thread-ul asta => https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=96297
dupa aia vb si de stikere:)

scz ca nu am postat acolo. mereu am zis sa postez si uitam :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning