![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
"softul" ...:) a fost montat azi si s-a si probat....
vs e30 2,6.....2-1...( la prima cursa am gasit treapta 2 prea tarziu:)....) vs e36 2,5 24....1-0 vs passat 1,9 tdi ...180 cai..asa am inteles ca e dus p-acolo....1-0 mai urmeaza cateva mici modificari sa vedem daca mai stoarcem ceva ponei din el.... |
hai frate te dai la tdi`uri d`astea slabute ? :twisted: o sa incerc sa`mi softez si eu interioru si rotile :lol: si ne vedem asta seara
|
cupa cocean se suspenda pe timp nelimitat.....:)
vs R19 1.8 16 v....1-0 vs e30 2,5 24v...egal vs opel astra 0-1 finalul a fost penal cand a venit garda......multi privitori erau pe burta printre floarea soarelui, alti fugeau de sareau pietrele...:lol::lol::lol: parca erau urmariti general...:)) ma uitam si ma gandeam ca daca da unul inapoi in graba aia si da in masina mea sau alta ce o sa iasa... la noi NU SE FUGE cand avem vizitatori...sint intelegatori cu noi.... |
Quote:
|
cred ca si acum mai sunt vreo 2-3 pititi prin camp:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca va laudati in gura mare pe forum ca faceti si dregeti si nu va zice nimeni nimic. sincer era doar o chestiune de timp.
|
Quote:
Vinerea trecuta am numarat 30 de masini care nu s-au dat efectiv au stat pe dreapta, O replica fantastica la ursul lui jaka` "ba asta nu este ursul turbo cu mom la nr? Ba asta este ... dar dc este galben?!nu era albastru! vrea sa se duca cu el la RAR sa faca ITP-ul si daia a revopsit masina! Discutia poate continua cu lacrimi de ras..." |
Quote:
daca vroiau sa ne arda veneau usor ca in balamucul ala nu isi dadea seama nimeni... a venit ca a primit telefon...banuim si de la cine si o sa il mai gasim acolo.. oricum....SUSPENDAM...:)......( B.D. )...ne pregatim masinile pt tg secuiesc... |
Tg. secuiesc????
Vreau si eu ... sa nu pleci fara sa imi spui !!! Ai auzit ceva? Baga detalii ... |
1 Attachment(s)
Quote:
ps cum se cheam farul din poza si cati bani este are cineva ideie |
Quote:
am inteles ca pe 29 august... |
Quote:
|
Quote:
|
Mda, ma bag si eu in haita asta!;)
|
Am si eu loc in haita sau nu?vine si radu sigur....o sa fie mai rau ca la Tomberoanele din Sinaia :lol::lol:
|
Hai sa facem haita mare ... vine si fratele meu cu un pui de urs :D
|
o "tura" de noapte sambata.......:)..cu toate ca nu am mai facut nimic la masina...
vs e30 2,6 ( are slickuri omu:)...:).....1-1....imi ia o masina la plecare si nu il mai prind....distanta ramane cam asa.. vs e30 2,7 0-1.....juma de masina vs bertone 2,2 turbo:rolleyes2....2-0....cu 2 soferi diferiti, primul propietarul..sa zicem ca nu ste sa ii dea.. la 2-0 cu GALE...de grasutzu nu pot sa zic ca nu stie sa ii dea... |
bertonele e 2.0 T nu 2.2 ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mister jaka cica vin si eu la Targ, dar daca o tin in stilul asta raman fara permis in 30 de zile. adica prima iesire - prima amenda - k de, k multi altii care ies sa faca probe - nu aveam actele la mine:lol::lol::lol:
si o prima poza pe topicul tau;) |
Quote:
te asteptam sa o vedem la treaba....sint f curios cum trage masina...mai ales vreau sa te vad cum stai cu madalin, daca nu ati facut-o deja...:) ne auzim la telefon ca la noi s-a srricat treaba cu fosta locatie... eu zic sa ii faci un topic, se vede ca esti tipicar si sigur masina va avansa repede si frumos... bafta in continuare si sper sa va vizitez cat de curand sa stam la un pahar de vorba.... |
Las' ca voi sunteti descurcareti:D....gasiti alta locatie mai mult ca sigur;)
|
desi nu vroiam sa ma dau in seara asta pt ca nu am mai facut nimic la masina, totusi am facut-o..nu am rezistat tentatiei.....halind si ceva din benzina rezervata pt maine pt un drum la Gura diham.....:)
trebuie sa duc ursu unde ii place lui la munte....:) vs e36 2,5 24...1-0 vs golf 3 vr6...1-0 |
seara bunicica...atmosfera buna...
vs vectra sfi 1-0 vs vectra sfi din B 1-0 vs e36 2,5 24 v....0-1.....cam o juma de masina intre noi.... |
ultimile probe aseara inainte de tg secuiesc.....
multumit de "roaba'... vs e36 25 24 1-0.. vs BX 1-0... ne vedem la legale.... bafta tuturor participantilor..... |
cu ce roti te-ai dat ma?
P.S iar a luat bataie dricu :lol: :lol: :lol: |
of of of ... tu sa taci ba , poate daca o sa scoti si tu junghiu la joaca vedeam ce scoruri scoteai tu :lol: :lol:
Ontopic- a avut slice ;) iar eu roti de iarna , pleaca f f bine cu astea si nu`l mai pot ajunge pan la final ... shit happens , poate daca era cursa de 424 de m il ajungeam :lol::lol: Hai noroc la tg secuiesc |
Quote:
hai...bafta maine tuturor....ne vedem acolo |
nu ba ... dar si asa am semislickurile... facute slickuri :lol: le`am pastrat si eu pt maine ce plm :twisted: Si oricum eu am venot la arat grau .... nu e vb de ninsoare :lol:
Oricum sunt date draq slicele astea ,ptiu ptiu ptiu |
Quote:
ii mai acordam revansa dar nu sint ale mele si nu pot sa le omor... |
rezultate de la TG SECUIESC...
vs vectra sfi........1-0 vs astra sfi de B ..1-0 vs astra sfi de ph...0-1... (s-a ars becu in cutie )...:lol: vs e 30 2,5 24 v....1-0 vs audi 4x4...nu stiu cati cai....0-1..... (mi-a dat vreo juma de pista )...:lol: vs honda type r cu nr de italia....a declarat 200 cai stock....0-1.. m-am mai dat cu cineva dar nu imi aduc aminte.... cam asta e... sper sa gasesc 100 de euro pe jos sa ajung si la slatina......:lol::lol: |
rezultate de SLATINA..........
vs vectra sfi.......1-0 vs e46 320D cu soft......1-0 vs KIKI......0-1.....vreo 2 tiruri....:) vs astra sfi 0-1.....start furat chiar in finala......:) am mai vrut cu fiesta de la VL dar semafoarele ne-au jucat feste si ne-am dat singuri.....:) asa am patit si cu e46 320 D.... cam atat imi vine in minte......:rolleyes2 la tulcea zic pas........ bafta la ploiesteni......... |
nenea vreau si eu cu tine ca la tg secuiesc nu am apucat sa ne dam....golf 5 1.9tdi
|
Quote:
|
dteu , imi acorzi sansa? parca am mai vb o data la ploiesti dar... nu a fost sa fie :-) ca de la diesel la diesel asa 8)
|
da lti acord,hai sa nu poluam topicul omului :)
|
am mai scos si eu trotineta aseara...:)..
vs skoda 1.8 T 4x4.....cred ca a fost 4x2 aseara:lol:.....1-0 vs e30 2,7 "ghiveci" la motor......1-1 vs ady top.....0-1.....p.s...data viitoare sa imi aduci un bec de cutie pt treapta 2....:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning