![]() |
Re: E46 - kox's coupe
Ufffffff!!
Prea frumos. Fara grad de comparatie. Hai cu toate pozele MAREO:P |
Quote:
|
Masina asta va rupe cativa ani de acum incolo........incredibila.....nu credeam ca o sa vad asa cv in romania.....
|
Quote:
Poate ne intalnim candva , cumva sa facem un pictorial cu amandoua . Am sa mai schimb si eu ceva ii pun kit-ul de CSL ca il am acasa si deh mi-a fost lene sa o bag la modificari ca nu ma satur de ea :P Ai facut ceva super si de apreciat la noi, jos palaria !!! :peace::hug: |
Quote:
Asa nebunie ? :D foarte tare culoarea, aprinsa , poate nu unicat dar nu treci ne-observat :P hehe vreau si eu niste jenti misto pt a mea de unde fac rost ??? Dau bbs-urile le-mans la schimb si eventual o dif ... sunt pe 19" cu cauciucuri pirelli p zero roso |
cristi cu numerele alea cum o sa te descurci cu "organele"
nu o sa fie problema?! |
Sunt numere date chiar de politie (special pt masini americane, si/sau motociclete) deci no problem, sunt legale
|
mersi pt aprecieri.chiar am vrut sa iasa ceva mai neobisnuit sa zic asa in comparatie cu ce este pe la noi.
|
Quote:
|
probabil ca multi nu sunt de acord cu culoarea rotilor.am aleso ca imi place contrastu alb- portocaliu.si intradevar atrage priviri.nu trec neobservate.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
2-3 poze cu plafonu.
|
Foarte tari jantele mai ales culoarea...plafonul cine ti la facut?
|
Quote:
|
nu sunt deloc fan bmw dar al tau imi place maxim:D mai ales rotile colorate sunt ce trebe:) bv tine-o tot asa;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
mai pun vreo 2-3 poze pana vin cele finale.:D
|
speechless...
|
superb exemplaru tau:D jantele imi plac mult:oops: ceea ce cred eu ca lipseste sunt niste oglinzi..mai altfel :D
|
Foarte frumoasa masina, unica in romania din cate stiu eu...sa ai noroc de ea.drumuri bune
|
Quote:
https://img409.imageshack.us/img409/4...rbonfiberm.jpg NU M5 fake, nu M3 e36, nu, nu, nu,......etc... orice alta oglinda va strica masina, mai bine nu le schimbi ... |
Quote:
|
Quote:
arata superb acum (- bad boy) si pozele au iesit demential. GREAT JOB!!! :D |
Jantele vor avea capace peste prezoane?:shock:
|
nu stiu ce tot aveti toti cu acest bad boy look....de ce nu e bine?...la farurile astea parerea mea e k e cel mai bine asa...nu e m3 ....
unii isi pun lumini albastre in ceasuri de e46 coupe si aceleasi perechi de jante pe toate toate masinile ...iar daca mai stau ceva timp si pe afara le stiu pe toate... iar knd vin aici si vad ceva mai iesit putin din comun li se pare minus...sau mai nou doar cei ce au ajuns la masini scumpe sunt cunoscatori in domeniu? din punctul meu de vedere masina chiar arata foarte bine...iar daca intr-adevar ii mai lipseste ceva sau mai are minusuri....cu siguranta e capabil proprietarul sa se ocupe de asta..cum la fel a fost in stare sa o si aduca in stadiul asta.... |
Quote:
Fiecare cu gusturile lui! Am scris k mie personal nu imi place! Pt asta sintem pe forum! Unii sa isi dea cu parerea iar altii sa citeasca pareri! Nu trebuie sa fii cunoscator sa iti placa sau nu ceva!! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:shock::shock::shock::shock::shock:
|
Eu cred ca am stat in padure pana acum de n-am vazut topicul la masina asta....:)))))
E foarte grava, felicitari sa aveti grija unul de altu |
Foarte frumoasa masina ! Jantele dau foarte bine pe ea ! Felicitari kox !
|
Arata grav rau mai ales cu jantele alea ! :evil:
|
Dementiale pozele + masina (numai zic) .... 8)
|
Quote:
|
superba masina! pot sa te intreb cam cati bani ai bagat in ea cu totul?
|
pana nu team vazut in oras nu am crezut ca poate sa existe asa ceva la noi in oras......e cea mai superba masina facuta cu gust........prea tare combinatia intre culoarea masinii si culoarea rotilor.....felicitari omule si sa ai parte de ea 1 mil de km :D
|
mersi pt aprecieri.cu bani bagati in ea m-am cam lasat de socoteala ca nu mai era cazu.
|
1 Attachment(s)
mai o poza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning