![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
salut m ar interesa scaun sofer, comenzi geamuri, set complet ambreiaj , si semnalizator fata.
|
salutare...ai PM!
|
up....anunt perfect valabil....
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - cutie viteze - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
m-ar interesa geamul ala de la proiectoare .. ale mele s-au ingalbenit .. unu din ele.. le poti vinde separat de proiectoare ?
|
sorry....nu se vinde separat!
|
Ai doar sticla de la proiectoare ?
|
imi pare rau..*****ie un post mai in urma ca sticlele nu se vand separat de proiectoare!!
stima |
up....inca multe piese....preturi neg..reduceri la comenzi mai mari!
|
Acuma sa ma pun sa citesc de la 1-28 sa inteleg ca nu vinzi doar sticlele ?
|
nu...am scris ca "daca citesti un post" mai in urma....adik colegul dinaintea ta a cerut doar sticla de proiector....si intradevar nu se vand separat...sper maine sa ajung acasa...si ma uit..ca parca aveam o sticla sau 2 de la niste proiectoare...te intereseaza ambele sau doar st/dr?
|
Ambele, si sa imi spui si un pret te rog :)
Multam` |
ok....vb zilele astea...da-mi un PM maine seara...sa nu uit! si o sa iti spun si pret daca gasesc...
stima |
Compresor AC la cat il dai
|
ai PM!
|
up....anunt perfect valabil....actualizare lista!
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC extern - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - IAC - TPS - Panou sigurante - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - cutie viteze - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si multe altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up!! multe piese...preturi bune!!!
|
up...perfect valabil
|
1. delco;
2. calculator 1,5 8v? mersi |
salut!
ai PM |
lasa`mi un PM cu id
|
Salutare.
Ai cumva axa cu came completa de cielo, adica cu lagare cu tot. Ma intereseaza de cielo1.5, ohc |
imi pare rau...dar nu mai am nici o axa pe stock....am vandut tot!
stima! |
bara fata + semnalizare dreapta...astept un pret
|
sorry...semnale fata nu mai am ...si bara era crapata...a ajuns la gunoi :D..momentan nu am alta ...
stima! |
valabil...preturi neg...la mai multe piese achizitionate se face discount!
|
perfect valabil!!
|
salut fete de usi fata ai?
|
numai de spate mai am!
|
up....perfect valabil...preturi neg!!!
|
anunt in continuare valabil!!! preturi neg!
|
perfect valabil!!!
|
up....anunt perfect valabil....actualizare lista!
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC extern - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuator deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - panou sigurante - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - IAC - TPS - Panou sigurante - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - cutie viteze - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. __________________ |
motorase geamuri electrice spate?
|
salut....ai PM..
|
perfect valabil...preturi neg!
|
Un pret pentru incuietoarele fata cu tot cu butuc si ce mai contin ele . Merci mult
|
ai PM!
|
Motorasul deschidere portbagaj mai este? Si un pret te rog
|
da mai este...ai PM!
|
Salut.Alternatorul de pe cielo il mai ai?ce pret?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning