![]() |
Re: Pascani
Quote:
asa e,sper sa fie o intalnire cat mai frumoasa! |
fi si tu mai optimist ....chiar daca sa dus de rapa 4 tuning pascani ...e bine sa stie lumea si sa mearga fiecare pt el daca nu in comunitate ca pe vremuri !.. eu sper sa vin si sa am masina acasa !
|
salutare!
nimic nou pe aici... in continuare cei care vor sa vina la intalniri le reamintesc ca intalnirile au loc in fiecare sambata seara incepand cu ora 20:00 in poligon. p.s.in seara asta devenim si noi `drifteri` de sezon? |
Duminica, ora 13:00 - Poligon Piatra Neamt - Snow Drift Session va asteptam :D
|
hmm...baieti ar fi o chestie sa merem si noi sa mai holbam ochii la altii, mai iesim si noi din fantoma asta de orash...asta este parerea mea..reclamatii la 0747.......:D:D:-P
|
da,ar fi misto sa mergem insa pe mine ma tin bani,mai nou masina mea nu consuma numai benzina ci si alte lichide(ai masina,ai belele)...
|
eu inca nu am descoperit acest minunat beneficiu ''bagatul banilor in masina'' da sper sa il descopar si eu odata :D:D
ps: vezi k se supara ca o jignesti in public{masina}:lol: |
deci care merge maine la piatra neamt ?
|
eu nu pot.....trebs sa plec la tara....nu stiu cand ma intorc! :((((((
|
Sarbatori fericite!
La multi ani! |
SARBAUTORI FERICITE!!!!! LA MULTI ANI TUTUROR!!!!
|
De intalnit ...ne-am mai intalnit si vazut prin oras ..la o cafea ....da activitate pe forum ...pauza :D...e la moda in perioada asta
|
si.....ce mai ziceti.....ce mai faceti?
|
ce mai zicem,ce mai facem...
pai cautam sponsori in primul rand; apoi asteptam sa se incalzeasca ca sa mai facem cate ceva la masini; asteptam evenimente,primul cred ca o sa fie 4tuning days. |
hai hai..toata lumea in picioare..sus sus sus..anul 2011 este un an bun.. bun o **** :D uniti-va...si poate veniti si voi anu asta pe la evenimente si ca participati..nu doar vizitatori si asa va veti face remarcati..
hai cu onoarea bertone ;)) |
ne unim,ne unim,speram sa fie un an mai bun penrtu toti...
participanti la evenimente cam greu anul asta din cauza lipsei de bani...poate de la anul o sa incep/incepem sa participam,deci si anul asta vom fi spectatori. bafta si tie cu masina... onoarea bertone:)) |
primul eveniment va fi la Iasi pe 19-20martie-drift.
mai nou caut sponsori si pentru amenzi,ca se cam aduna...:lol:,si donez si o colectie de puncte de penalizare,nu e interesat nimeni? |
lasa k nu esti singuru...tui ceapa masiii...de viata...2 puncti pentru o amarata de centura :x :twisted::twisted: :D
|
dragii mei colegi....nu sunteti singurii...stati linistiti!!!
|
inseamna ca sunt rai caschetarii pe la voi....eu de la craciun merg fara numar pe fata (am fost si la suceava-piatra neamt plus pe la noi) si nici macar nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate macar:lol:
|
Quote:
|
iar incepe scoala / facultatea ...iar e pustiu orasul...
|
da mai tot timpul mi se pare pustiu orashul dupa ora 22
|
Quote:
|
mai rar nu prea ies asa des plus si facult is 82 aws
|
kim,el e om de afaceri,la el timpul inseamna bani:lol:
|
Quote:
|
baieti toate ca toate da mai puneti bre poze de la intalniri ce ceapa..... ce facem aici ori suntem comunitate ori nu mai suntem...:twisted::-P
|
Quote:
|
salutare!!!ajutati-ma si pe mine sa ma decid: ce culoare sa imi fac jantele!!!!l!!!! :((
|
cel mai bine ar fi sa testezi cateva variante in photoshop si vezi care da mai bine(parerea mea),stiu eu pe cienva care ar putea sa te ajute cred....andreyutzu...
|
wei nush ce sa zik...eu incerc da nush daca o sa reusesc....eu ma jucam mai mult cu pozele da mna incercarea moarte nare :D :D
|
avand in vedere situatia actuala si perioada ce urmeaza sa vina(evenimente,iesiri etc.)am sa va rog sa va ganditi la o persoana din aceasta mica comunitate care sa se ocupe de organizare(telefoane,stabilirea anumitor ore,locatii,colaboarea cu celelalte comunitati)deoarece eu nu am sa o mai fac.Spun asta pentru ca eu in urmatoarea periada am foarte mult de munca la licenta(dupa licenta poate reusesc sa ma angajez)etc.etc. si nu mai am timp sa ma ocup.Aceasta persoana va fi aleasa in cadrul unei intalniri ce va avea loc intr-o sambata urmatoare cand va fi prezenta toata lumea...Tin sa va multumesc pentru ca ati raspuns solicitarilor mele,ati fost alaturi de mine...
Bafta in continuare si spor la modificari! |
nimeni si nimic ..nici o propunere? lipsa de interes :)
|
sambata ora 20:00 incerc sa adun toata lumea in poligon sa vedem ce si cum.pana atunci mai este timp de gandire.
|
va rog sa nu va ingramaditi care sa se ofere ca este loc pentru toata lumea care vrea sa tina ceva ce a cladit onix daca nu ''luati o bomba si daramati tot''
|
6 Attachment(s)
vreau sa arat si eu cateva masini care merita aratate de la noi din pascani
|
7 Attachment(s)
4Tuning Pascani
|
Ziua buna , mai adaugam o masina la pascani !!!!:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning