![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
5 Attachment(s)
mia venit si ceasu de boost...acum astept sa mai traga fibra pe capota.sa o pot duce la vopsit. sunt in dubii.sa o vosesc toata sau doar capota..
|
Quote:
Succes ! |
Nu o vopsi toata , nu ai de ce :D
|
doar capota ;)
|
am dus capota la vopsit.sper ca pe sambata sa o pot lua.daca nu luni.acum am o capota foarte urata pe masina.
|
Felicitari frumosa treaba se vede in locul capotei .
P.S. de unde ai luat ceasul si cat a costat? ce ai facut in legatura cu softul ? Cu stima ,Alin WRC |
masina intra la vanzare...pret 4500e cu tot ce este pe ea....sau se vin de motorul...este impecabil.si trage de toti calutii.complet cu tot cu,cutie de viteze 6trepte 2000e...are circa 500e de cand a fost facut.RK...
|
Quote:
|
Ady fugi fa un dush cu apa rece , dupa care uitate in oglinda , da-ti 2 seturi de palmi , si hai da delete la postul ala tampit. 4.500 stii bine ca nu o sa iti dea nimeni pe masina. Pt ce atata munca ? Te-ai lovit la cap ?
|
daca nu se vinde vara asta...o dezmembrez
|
Ne spui si noua ce ai patit ? De unde ai ajuns la decizia asta ?
|
Este doar o ,,palma" data de catre masina si asa cum am vorbit si azi nu are rost ca doar pentru acea prob sa renunti la masina, iti inteleg dezamagirea ca si eu am avut momente dastea dar mi-au trecut mereu dupa remedierea problemelor atunci cand ma urcam la volan :). Maine te anunt daca aflu ceva despre problema ta ca azi nu am dat de el la telefon.
PS: la felul cum arata masina, si arata intr-un mare fel, ar fi cea mai mare ,,umilire" s-o dezmembrezi. |
gata mam razgandit.nu se mai vinde,nu se mai dezmembreaza.cel putin nu la mn...maine ma duc la vopsitor sami iau kapota.si de miercuri.ma apuc de ea.miam comandat rulmenti de sarcina la flanse,sami montez ceasu de boost si sami fac kilometrajul sa mearga...plus discuri de 288mm.pe 4prezoane.
|
Quote:
era chiar pacat de masina sa ajunga asa! |
prin cate dezmembrari si vanzari am trecut eu kadett ul ...am si ras cand am vazut postul cu 4500 :))
iti trece , te mai apuca...cand o sa fie gata asa cum vrei tu o sa ti placa mult ;) cand impingi porsche din spate sau bati m3 din mers...vezi atunci ce mai dezmembrezi :) |
4 Attachment(s)
-azi am reusit sa montez si ceasul de boost...face boost 0.6...
-si o poza de la intalnire. |
Quote:
|
sa-mi spuneti si mie cand va mai hotarati sa faceti intalnire ca o sa ma urnesc si eu pana la bucuresti.:twisted:
|
Quote:
|
-skama te asteptam maine seara
-grila este cea originala,modificata de mine -am luat si capota de la vopsit.a iesit tipla |
Quote:
Quote:
|
Quote:
frate... te asteptam. lasa nr tau pe privat si ne auzim la o intanire ( incerc sa strang cati mai multi cu vectre) :D. a venit vara :D Quote:
deci maine vedem capota? :)) :X ai vreun tampon de motor ? cel din dreapta la cutie?.... a plesnit al draq... :D :))) maine seara daca rezolv prob va onorez si eu cu prezenta.... daca nu ... sper in weekend. |
din pacate nu tine vremea cu noi...te astept sati dau tampon.sau sa-l punem...
|
2 Attachment(s)
-vand ceasurile digitale raid hp.temperatura apa 200lei,temperatura ulei 200lei,si presiune ulei 250lei...ceasu de presiune ulei are cativa pixeli morti la litere dar se vede perfect la leduri..atasez si o poza este cel de jos...le vand ca sa-mi iau cu limba...nu se mai potriveste cu bordu....
-am terminat si suportul la ceasu de boost |
vand intercoolerul dupa masina....380lei...
|
eheee...azi am reusit sa fac sa mearga kilometrajul...acum vad si eu acul miscandu-se....
|
Nu-mi spune ca pana la urma ai mutat ABS-ul? Oricum felicitari.
|
-da am mutat tot abs ul dupa calibra turbo.si imi merge si kilometrajul si abs ul
-ma confrunt cu o problema,poate a mai patit cineva.imi bat flansele la amortizor pe fata,am cumparat rulmenti de sarcina noi,am schimbat si flansele cu unele tipla si,tot imi bat...ce pot sa-i fac.a mai patit cineva asa ceva |
1 Attachment(s)
-de maine ne apucam iar de treaba.un alt intercooler,poate si un soft si alte injectoare...
-in urma cu jumate de ora vectra a aratat ce poate in fata la 2 masini.un audi a5.3000diesel.mia vazut nr din spate.si un bmw z4 3000benzina de 260cp.am stat langa el dar din pacate mia intrerupt si am lasat-o..iau eu revansa alta data... |
2 Attachment(s)
mia venit si intercoolerul....550x180x65 intrare 60...celalalt era de 240 inaltime
|
Quote:
|
nu sunt cuvinte pentru bani si munca depusa la masina asta superba
merita |
Salutare Adi,
Acum am dat peste topicul tau, ma bucur sa vad ca masina functioneaza, bafta in continuare cu proiectul. P.S .. eu sunt baiatul cu pistoanele din blocul tau :) |
-ms frumos....
-o mica ieseala cu vectra de aseara... -vectra vs golf5 gti.1-0 -vectra vs astra sfi cheala. 1-0,trebui sa-i dau revansa -vectra vs golf 2 vr6,manarit.0-1.data viitoare imi iau revansa -per total sunt multumit de cum trage,probleme cu plecatu,trebui sa invat sa plec bn.am comandat si buji bosch f5dpor,nu stiu daca am scris bn... |
Quote:
|
Salut,
Ajungi la Tulcea cu masina?:twisted: |
-sal.mai mult ca sigur nu,muncesc....
-dany,asa am inteles si eu,k sunt exact ce trebui,azi mi-au venit,maine le pun |
Thread Closed !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning