![]() |
Re: accidente in bacau
Quote:
Parca ziceai ca te retragi din discutia cu mine ... sau in ultima parte nu bateai apropo la mine ? :shock: Nu era vb ca m-am simtit ... ci ca, eu am spus ceva si tu ai raspuns la ce am spus eu (si anume ca am luat apararea celui cu bmw-ul) ... ... asa ca uita-te pe paginile anterioare ca sa fii sigur pe ce zici inainte sa postezi Si poate tu nu intelegi ... sau nu vrei (ca spre deosebire de tine, woop, cu care am intrat 1 data in polemica a inteles) ... eu am zis doar ca (dupa mine) cel cu bmw-ul nu este cel mai vinovat... Ca e normal sa mearga pe acolo cu 150 ... NU, nu e normal! Dar asta nu inseamna ca el e cel vinovat si cel cu espero, saracutul de el e o persoana care incerca sa intoarca intr-un loc regulamentar ... si nu ar fi avut cum sa vada ... Ca chestie ... daca tot intoarce pe linie continua ... ar putea sa fie si el de 10 ori mai atent avand in vedere ca are pe masina folie "autorizata" prin care nu vezi nici pe dracu (stiu ca si eu am fost odata atat de batut in cap sa merg prin oras cu folie din bazar super dark black ... si nu vedeam nici un *** in intersectii asa ca ori dadeam geamul jos ori ma uitam de 10 ori). La asta te-ai gandit? ca poate daca nu avea folia aia ar fi vazut ... ar fi apreciat viteza inconstientului cu bmw ... ca el a fost f constient cand si-a pus rahatul ala de folie pe masina ... In ceea ce priveste "taraitul cu 60 prin oras" presupun ca nu te referi tot la mine ... ca aici nu ma simt ... nu am nici o problema cu cei ce merg legal prin oras ... nu-i ca si cum eu mai mult as merge peste limita (si asta nu inseamna 150 ci 80-100 pe drumuri libere si principale (adik largi) de obicei noaptea tarziu) decat legal. In seara asta chiar am intors pe acolo prin fata ... si chiar ma uitam si ma gandeam cum naiba sa nu vezi ca vine o masina ... mai ales fiind seara si vazand farurile de la masina ... Da ma rog ... eu vad prin folia mea |
asta cu folia e problematica, intr-adevar, eu deskid geamurile vesnic dak nu mi se pare ok, si asa e, dak e prea inkisa nu vezi nimic cu geamul inkis, dar uite k eu am ultra dark black pe masina din 99 si n-am avut niciodata probleme din cauza ei...
p.s.: cat despre sunat, imi cer scuze man, da un sms sa imi spui al cui e nr, te rog, k nu prea raspund dak nu stiu numarul... :) |
Folia din ce stiu eu e ilegala in ziua de azi pe gemurile din fata.Oare de ce?
SWF-Care parte din afirmatia din ultimul meu reply destinat tie de pe pagina anterioara nu ai inteles-o?!!O zi buna! ps:ca vad ca ulterior mi-a disparut postul respectiv,nu stiu si nu inteleg de ce,ptr ca daca ar fi sa ne uitam in jur mai mult de 60% din reply-urile de aici sunt monosilabice si fara continut,lucuru care era oarecum asemantor cu postul meu,ma rog fara ultima parte. Astep o clarificare in acest sens. |
eu ti-am sters un post, si nu doar tie, ci si lui sfw, plus cateva posturi editate mai sus, pentru ca discutia alunecase pe o panta agresiva in mod inutil, cu expresii dure si cu raspunsuri off topic, deja degenera si am considerat ca nu e cazul sa continuam in stilul asta
nu e nimic personal, stai calm |
in decurs de o saptamana 5 acidente in fatza la latin nu-i cam mult cred
|
Bey SFW :) .... Mult mai scrii :lol:
|
In ultimul timp s-au intamplat f multe accidente in Bacau.
Neatentia si viteza sunt cauzele frecvente...in plus...dupa-amiaza e un chin sa mergi prin oras (aglomeratie):sad: |
M`am uitat la pozele de la accidentele prezentate anterior si vad masini rupte in doua de`a dreptul (megane`ul ala cel putin parca`l lovise trenul din spate).
Pe langa inconstienta care este principala cauza a acestor accidente mai trebuie luat in considerare faptul ca in fiecare din accidente a fost vorba de 2 parti...Daca esti atent la trafic, iti vezi de drumul tau si mergi regulamentar, mai arunci cateva priviri din cand in cand in oglinzi si la capetele de trecere de pietoni, poti evita peste 50% din accidentele care ti s`ar putea intampla ca parte pasiva a acestora. Insa chestia asta nu se invata in timp, se va fi invatat de cand ati facut scoala de soferi de catre instructor(sau nevoia - cand circuli fara permis si beleshti ochii la tot ce misca, din experienta proprie vorbesc - NU RECOMAND). Ideea e ca nu suntem singurii participanti la trafic cand suntem in masina sau inafara ei(ca pietoni) si ca mai tre' sa avem grija si fiecare de "dosurile" noastre. |
https://www.220.ro/stuff/Pentru_toti_..._Soselelor.htm nu este din bacau dar merita vazut. trist rau :(
|
trist, intr-adevar
si ai stricat si distractia de pe aici... |
sorry x 10 :(
|
1 Attachment(s)
azi am fost pana la sibiu. era un logan rasturnat pe la medias dar nu am apucat sa-i fac poze. iar tiru' asta era rasturnat si cu cabina in pom inainte de Tg. Secuiesc. sorry dar e singura poza care am reusit sa o fac. nush ce a patit soferul dar oricum cabina nu arata prea bine
|
4 Attachment(s)
cam naspa :( mai ales ca este un prieten bun de-al meu. nu el a fost vinovat, dar faza e ca tinea fff mult la masina si a bagat multi bani in ea..........si yo p'acolo :D:D:D ( in 2 poze ) :D
|
daciile se deformeaza foarte spectaculos chiar si la accidente nu foarte grave...
nah... aiurea... |
dap cam asa e, dar a fost destul de naspa pt ca si cei din fata din dacia din poza s-au ales cu niste cucuie si soferul din cealalta masina (tot o dacie) a ajuns la spital cu....gura sparta sau cam asa ceva
|
Da cums-a intamplat???Mi se pare mie sau asta e din onesti??? :???:
|
dap, e in onesti in fatza la mate-fizica. e masina lu' garcea din dallas daca il stii. e un prieten bun de-al meu.
|
Cica a fost unu calcat cu masina dp bicla si a murit[avea cica ficatii pe jos]...ce am auzit prin cls...stie cineva...era in fata la albinutza[in statia de autobuz]...:???:
|
cand ?????????????????
|
Intre 8-12...eu am auzit la ora d fizica ca suna profa politia[nu are nici o legatura]...anyway...Rest In Peace!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca!!! Citez ce a zis cineva: Sl1V3R:si a murit??? Andrei Hirjanu:normal Andrei Hirjanu:doar nu vroiai sa supravietuiasca in bucatele |
nu stiu nimic despre acel accident
|
Si eu incep sa cred ca a fost cam...ori a fost ascuns de presa ori...
Cine mi-a zis a auzit de la altcineva...revin cu detalii... |
nasol.........dac o fost ...si o murit cineva...dumnezeu sa-l ierte
|
Cica chiar a fost pe bune...chiar nu stiu daca o fi sau nu adevarat dar oricum R.I.P.
|
Azi cand am ajuns la scoala prima ora la geografie vine profa[una din directoare] si spune ca a murit fata la fosta noastra profa de tehnologie[inca mai preda]...si spune ca a murit intr-un accident in Oituz cu prietenul ei...veneau de la Poiana Sarata si cica faceau "raliuri"...Fata avea 24 ani...Dumnezeu sa ii odihneasca pe amandoi...fata este la catedrala daca nu ma insel...
Si la Stefan cel Mare a mai fost unu la trecerea de pietoni[mi-a spus unu care venise de la concurs de la judo]. Pe toti care au fost implicati in aceaste accidente Dumnezeu sa-i odhneasca in pace!!! |
foarte naspa. Dumnezeu sa-i odihneasca.
|
sia mai fost unu pe pod la margineni ....
cred ca ati auzit de el.... eu zic ca unii oameni nu sunt normali ...cum poti sa mergi cu 150 160 pe drum abia facut si pe care este ramasa numai zgura..? asa dupa ce a mai facut in afara un accident tot la fel oricum pers implicate in accident au murit ... Dumnezeu sa-i ierte ! |
avea 180 nu 150 -160
pacat de domnisoara din dreapta, era o copila, mai avea o viata de trait, dar nu a avut timp sa se bucure de ea... sa le fie tarana usoara! |
am auzit ca nici nu-ti dadeai seama ce marca e masina.....:(
Nasol..... |
Quote:
si aia din dreapta era o .... in fine sa trecem peste |
Quote:
Putea sa fie orice ... nu inteleg postul tau ... acum e moarta, nu conteaza altceva... :rolleyes2 Si sincer la accidentul asta ar trebui sa se vorbeasca si de vina primariei, a administratorului drumului, si a firmei ce a asfaltat drumul, pt ca acela nu era drum care in orice alta tara ar fi fost deshis circulatiei... Am trecut pe acolo duminica seara dupa ce am plecat de la intalnire ... si ... arata groaznic drumul ... plin de pietris ... un adevarat pericol... (asta nu scuza iresponsabilitatea soferului care a intrat pe podul ala cu o viteza prea mare) |
avea 160. era taximetrist. fata din dreapta ave 23 de ani. si erau cu un passat model 95. DUMNEZEU SA-I IERTE !!!
|
Quote:
nu mam referit la cea ce crezi tu... |
160 avea, 100% sigur
|
Quote:
|
yo asa stiu din surse care au fost la fata locului, ca era taximetrist si avea 160. dar fie...........oricum pacat :(
|
:sad: eu mi-am dat seama ca e vorba despre un amic de-al meu, doar cand i-am vazut numarul!! dupa cum arata masina, nu,mi-am dat seama!! el a fost constient dupa accident!! iar la spital cand a ajuns le-a spus unor amici de-ai lui care erau cu el ca avea 180!! oricum, inca o data spun: Dumnezeu sa-i ierte!!!!:sad:
|
Cules din "Ziarul de Bacau"( Accident VW Passat 1.9TDi BC 85 DAR):
"Cel mai grav eveniment rutier s-a petrecut simbata seara, pe podul de la Margineni, in urma caruia o tinara de 20 de ani a murit, iar soferul a ajuns in stare grava la spital. Constantin Darie, de 20 de ani, conducea autoturismul Volkwagen BC 85 DAR, de la Margineni spre Bacau. Inainte de pod a depasit o alta masina, insa, din cauza vitezei si a carosabilului acoperit cu griblura, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un parapet de pe pod. Andreea Cornescu a decedat la spital, iar soferul a suferit mai multe fracturi. Din masina de lux nu a mai ramas decit un morman de fiare contorsionate. "Pacienta a ajuns la noi cu puls mic si ne-am chinuit mai bine de o jumatate de ora sa o resuscitam. Din pacate, nu a mai rezistat. Pacat, ca era o fata asa de frumoasa", ne-a declarat medicul Liliana Petrescu de la Unitatea de Primire." |
Dumnezeu sa-i ierte!
|
Dumnezeu sa-i ierte!
In seara asta, pe la 18.00, veneam de la Secuieni si, coborand dealul, am vazut pe stanga o salvare si un logan de politie. Bineinteles ca am oprit si m-am dus sa vad daca pot ajuta cu ceva. O dacie care cobora dealul lovise un biciclist, care pun pariu ca nu avea nici un fel de semnalizare. Biciclistul era in salvare, constient. Dacia avea parbrizul fisurat complet. Mai multe n-am putut sa vad, ca ma grabeam spe casa. Oricum, in Traian era cat pe ce sa intru in niste grinzi care atarnau in afara unei carute cu cel putin 2,5-3 metri. Bineinteles, tot fara semnalizare! Nici macar o carpa legata de ele, nimic! E de groaza noapte, prin sate si nu numai cu biciclistii si carutasii, pur si simplu sunt inconstienti si nimeni nu ia nici o masura.:rolleyes2 Soferii injura, trec mai departe si... atat!:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning