![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
3 Attachment(s)
Chiar daca nu mai e membru CTR Onesti (decizia de a nu mai fi membru al niciun alt club ), a ramas prieten cu toti membrii acestui club , de aceea atasez 3 poze cu masina lui Sageata
|
de ce nu mai este membru?
|
a hotarat sa nu mai faca parte din nici un club auto.....oricare ar fi ele...decizie proprie si personala....masina poate fi vazuta live in Bacau si la 4Tuning Days la standul PLM Tuning & Audio
|
Quote:
frumoasa masinutza...Sa o stapaneasca sanatos si fara incidente:!::!: |
o mica recapitulare cu membri ctr:D
1. bogdan1991s (Golf 2 1.6 GTD) 2. eddy (Audi A4 1.8 ) 3. cmasaiu (VW bora) 4. Perfekt Auto (peugeot 406 sedan) 5. Slazenger.Razvan (Golf 3 ) 6. Mishu (Golf 3 1.4) 7. Marius (Cielo 1.5 8v) 8. Robert (Logan 1.6) 9. Bogdan (Dacia 1310) 10. Tudor (Mazda 626) 11. Rares (nissan 200SX) 12. Bogdan_fvj (Opel Kadett GSI) 13. Mitza (Golf 2 1.6 D) 14. Ion (Golf 3 1.8 75 Cp cutie automata) 15. Catalin (Polo 1.9 SDI) 16. Reno (Laguna 1.9 DCI ) 17. Rhadoo (Audi 2.0 benzina) 18. John (Vectra B 1.6 16v) 19. Marian (Sandero 1.4 ) 20. Pitzi (Skoda 1.9 TDI ) 21. Iuli (Golf 4 1.4 16v) 22. Blondu (Golf 3 1.4) 23. Andrei (Peugeot) 24. Ionut (Opel Astra BAX) 25. Alex (Passat 1.9 tdi) 26. Razvan (BMW 316) 27. Alex (Golf 2 1.6) |
Ar fi frumoasa cate o poza de prezentare a fiecarui membru cu masina lui.
|
ar fii dar sunt prea multe poze:D
|
Cam multa liniste domneste pe aici.Ati adormit?:lol:
|
eu unul nu....noi tacem si facem...sa vedem daca ne iese pasenta...
In rest bine , sanatosi??? |
Quote:
f. buna zicala asta;).sper va iasa ceva frumos p acolo.incercam si noi sa supravietuim cum putem:lol: |
Quote:
ne vedem pe 14 la Bucuresti?Tragi o fuga? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pun ceva poze de aseara rog colegi care au mai facut sa mai puna
|
Smechera intalnire baieti! Sa va traiasca goalfele!
|
Quote:
ne vedem peste o saptamana Bogdane...te astept la CTR stand... |
Quote:
|
Quote:
Spor la treaba ca ai nevoie...va fi prezenta buburuza la PLM la stand? |
Care se anunta sambata sau duminica la 4Tuning Days???
Noi(Crazy Team Racers Onesti) vom fi acolo de vineri dupa-amiaza pana duminica seara . Avem 2 masini expuse la stand CTR(2 BMW-uri e30, ursuleti)(astept confirmarea si ptr Peugeotul lui Adi) , 3 masini care dau la SPL(passat , bora , cielo) + masinile care nu participa , dar le veti gasi in parcare(2 Loganuri , Rover , Golf 3 , BMW E36 pisica +).. Pentru cei care ajung la eveniment ii rog sa ma sune la 0749983761 pentru a ne intalni(probabil nu voi fi tot timpul la stand , trebuie sa stau si cu baietii la audio , o sa ma duc sa ma uit si la masini , drfit etc. + ca s-ar putea sa fiu in echipa de sprijin ) |
ctr brasov o sa fie prezent intre 7 si 10 masini + peugeotu lui adi daca este acceptat;)
|
inseamna ca o sa fim gasca la stand..MAXIM am spus...
Ne vedem peste 5 zile , 20 de ore , 57 de minute si 48 de secunde...:D |
Felicitari lui Robert ptr. locurile ocupate sambata si duminica la indemanari:!:felicitari si lui alex ptr. participare;)si tuturor celorlalti 8).Bafta in continuare:!:Asteptam poze de la evenimente.
|
7 Attachment(s)
Cateva poze...
|
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:bravo robert tot asa felicitariiiii ma bucur ffff mult ptr tine hai noroc si sanatate multa ...aaaa uitasem trebe udata ultima cupa
|
2 Attachment(s)
Stai linistit ca nu ramane uscata!!!
Felicitari Accelerate!! Un club adevarat. Sper sa nu dispara si postu acesta! |
robert ai mai postat si ti-au disparut posturile?
|
In numele Accelerate Club Brasov, va multumim de aprecieri. Felicitari si voua si mult succes in ceea ce facetzi!
Pe viitor de ce nu , poate ne vom cunoaste chiar mai bine ca si cluburi, membrii, etc. Toate cele bune! |
Da Bogdan,au fost pozele de mai sus si felicitarile catre Accelerate,poate ca am postat unul dupa altul si de aceea.
BarsyA,multumim si,nu cred ca ar fi o idee rea. |
Quote:
Salutari din partea Clubului ACCELERATE! |
Incancat de cunostinta....
|
sutem incantati si noi ca am cunoscut cativa membri ctr onesti:) pacat ca nu a fost si luci
|
Quote:
|
Da Catalyn,merci,dar am vrut sa fie si pe topicul CTR poate luam si noi exemplu de la Accelerate.
|
SPL Chalenge , Mini 2000
. . . . 5.Savin Eduard - Vw Bora - 140.7 Db |
poate stiti ce sa intamplat cu pisy...:(...dar ... in garaj a crescut un h irmscher.. ne vedem la intalnire :D
|
ne vedem la adunare sa iti prezinti noua jucarie:D
|
Felicitari pentru rezultat participantului vostru in competitziile SPL!
Se lucreaza la acest proiect iar in cel mai scurt timp va avea loc si la brasov o astfel de competitzie. Mai multe detalii inca nu va pot da dar va vom tzine la curent si speram ca vor fi participantzi la eveniment si din partea clubului vostru! Numai bine! |
Quote:
Ma refer daca va fi etapa CNCA... |
Raspuns: Nu, nu este vorba de eveniment organizat de onofrei,sau 4tuning acesta, si nu este vorba de CNCA. Mai multe detalii la momentul potrivit... :)
Acum si intrebare din partea mea.... am auzit si eu de acest eveniment oganizat de catre onofrei, data imi cam scapa si am o intrebare ... se va face o etapa de CNCA cumva si nu am aflat? sau vre-o competitzie de acest gen? As fi tare recunoscator daca mi-atzi spune si mie ceva detalii. Multzumiri! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning