![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
Quote:
|
care faceti un nfs contactatima id:alex_tgv_93
|
Quote:
|
de inscris se mai inscriu doar cei care nu sunt pe lista de pe pagina anterioara , mult succes inca odata ;)
|
a , atunci e bine k mam inscris ;) dar totusi mia venit o idee , nush dak e buna dar , ar fii tare sa ne luam fiecare Team Speak si in timpul campionatului sa putem vorbi pe microfon , ce ziceti?? mie mi se pare o idee destul de buna
|
pana pe data de 20 2 2010 voi munci mult cu prieteni pe stadium 2 10 laps eu ma inscriu numele meu de participare adi,masina, mea este mitshubishi eclipse negru pana pe data de 20 ma voi antrena mult cu baietzi osa fie un campionat pe cinste succes in continuare la toti ;)
|
GL-22-GTR - Ford Mustang GT - Falken :twisted:
|
Demonule facem un drift????? dak vrei , add geaniy_1985 si vorbim ;)
|
Quote:
|
Trebuie sa-mi pregatesc si eu vreo 20 de seturi de cauciucuri :peace::peace::peace: ....sper sa-mi ajunga :)) si sper sa nu iau foc pe parcursul campionatului :lol::lol::lol::lol:
+ sa mai lucrez putin la nissanu meu 350 z :chainsaw::chainsaw::chainsaw: Id: insane4_you Succes la toti ...! |
trebuie sa imi aleg si eu niste seturi de jante sa nu ia foc pe stadium :))
ASA CA TREBUIE SA FIM PE FAZA LA CAMPIONAT :chainsaw::chainsaw::chainsaw: |
insane parca aveai Lanceru ce sa intamplat ?:))
de la 350z cred ca sari la GT-R:)) bafta la toata lumea.... sa va vad care sare peste golfu meu :twisted::twisted::twisted: deseara pun si eu poze cu bestia mea :!::!::!::!::!::twisted::twisted: |
1 Attachment(s)
Am reusit 350 z-ul sa-l ridic foarte tare la bine...la kws si nt fata de evo si e alta viata , alta forta ,altcumva te scoate din drift ...doar ma joc pe std2 cu el :D
Nissanu actual 477kw si 662Nm :shock: Modelu stok 390kw si 560Nm :sad: Evo meu are 404 kw si 596 Nm :| |
SALL . pana la urma cati concurenti sunt??? 15 - 20???
|
mama!!! insane cred ca ne faci pe toti cu nissanu acela :O:O:O :lol: moama dar pfuaa 477 kws
hai ca trebuie sa fac si eu ceva la eclipsele meu |
Daca mai continuati sa postati aceleasi balarii, va veti juca singurei!
Pentru a intra in campionat tre sa raspunde-ti la o intrebare , pentru a raspunde va astept pe id-ul meu postat la profil! Succes! |
o sa fie playoff sau grupe?
|
Facem antrenamente in fiecare seara de la 20:30?:lol:
|
dap ;)
|
nu mai spune nimeni mai nimik :)? :lol::lol::lol:
|
Colegii imi pare rau, mi sa ars placa video am inlocuito cu una de 32 si nu pot juca nfs cu ea imi pare rau ca ma retrag:((.
|
Rog organizatorii sa afiseze lista cu cei inscrisi pana acum.
|
Quote:
|
nu mai plage demone:-P ca isi cumpara el placa video si joak in campionatu viitor ! dak o sa existe unu, dar nu iar drift pe stadium 2:)) k e najpa rau:))
|
Algoritmul este unul deosebit de simplu: Nu iti convine => Nu joci.
Ce urmeaza sa fie facut nu are legatura cu forumul. Face Ingerasul pentru ca are chef. Daca te deranjeaza poti sa "organizezi" si tu un campionat din asta, si sa joci cu cine ai tu chef, pe ce plansa ai chef! Tentant, nu? |
Nume:McM
Participare:particip la campionatul de drift nfs ug2 Masina:Golf |
se apropie campionatul mai sunt 4 zile si dupa osa fie cineva drift king abea astept emoti marii
:2gun::2gun::2gun: |
Defapt... Nu e extragerea de la loto, unde ai participat doar tu, e un joc pe calculator...
|
Quote:
|
Quote:
|
trebuia sa atace repede emh :)) :))k dak nu vrei nu joci:))
da ce vorbe are in el=)) |
Cine face playoff-u?Si cand stim cu cine jucam?
|
o sa afli vineri din cate am auzit si eu :D
|
Oare care pica primu cu mine:>?
|
cu ce masina intri r3chin????
|
O sa intru cu nissan 350 z ca sunt obijnuit cu el si trage frumos .Oricum astept grupele si bafta la toti!
|
bafta si tie insane si la toti care joaca mai ales lui ingeras ;) fiti tari in joc stiu ca e doar un joc dar de distractie :))
|
3 Attachment(s)
Eu ma bag cu vw golf. Puneti si voi masinile voastre;)
|
nu uitati de mine ... bagati-ma si pe mine 350z
477HP :D |
Hai ca intru si eu cu EVO. Nu va zic cati cai are, pentru ca nu are importanta. Probabil ca o sa jucam cam 12 persoane, si in cazul asta sunt mai mult ca sigur ca nu voi prinde un loc format dintr-o singura cifra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning