![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Eu zic ca e bine , pe gaz mi se pare un consum bun totusi.
|
Quote:
|
Are motor de 1,8. Si al meu lua 10 la exterior....
|
5 Attachment(s)
Am fost cu ea la herculane si mam intors pe partea cealalta pe baia de arama,cu masina incarcata,drumuri de cacat,eu zic ca a mancat cat de cat bine,avand in vedere ca la dus am mers numai cu 120
|
Quote:
Quote:
|
Frumoase peisaje si pozele sunt super!
Ai grija de masina ca merita! |
eu zic ca a iesit bine finisata, oricum live se vede altfel. nu folosesc gaz, nici n-am espero, dar am prieten cu cielo si consumul e cam la fel, pt ca erau serpentine, 120 la drum intins e bine, si 5 pers+bagaje e destul... nu te ingrijora, mai ales ca e ieftin gazu. vreau sa vad jante la tine pe masina :D 15" sau 16". o sa fie criminala :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Some pics
|
imi place cum a iesit bad boy look-ul....dar ce faci cu jantele alea doar pe spate...cele dupa fata unde sunt...ii sta urat asa....sincer mai bine le lasi ori pe cele de tabla ori pe cele de aliaj....in rest arata bine masina...bafta multa in continuare si ai grije de ea, caci am vazut ca esti de belea....
aaa....cu consumul la ea...eu zic ca stai binisor....10 L ar fi ok...tinand cont de vechimea masini...si a instalatiei...uzura... a mea nubira II 1.6 papa pe gaz 8L in exterior(depinde foarte mult de instalatia GPL)...verificat...120 Km/H...dar asta dupa ce m-am dus cu ea la baietii de la daewoo si mi-au dat debitul ceva mai mic la gaz...ea mancand cam 10l din fabrica(de GPL vorbind),iar in oras 10...maxim 11,mers cu ea in regim de turatii mari sa zic asa(foarte rar)....de benzina nu vb...papa ca sugativa:lol::lol: numai bine!:!::!: |
Imi place vopseaua cum arata pe ea :D.
Si bad boy-ul, nu mai zic de el ca stii parerea noastra ;). Spor la treaba in continuare... Jantele alea le-ai pus de proba, sau urmeaza sa le pui si pe celelalte 2 pe fata? Asteptam si pozele cu jantele toate puse pe masina ;). Bafta! |
Jantele nu sunt ale mele dar sar putea sa fie.Le-am avut si pe cele pe fata dar imi facea volanu urat la viteza ca au cauciucurile diferite,asa ca pana o sa ii gasesc niste cauciucuri ok o sa merg cu jantele astea pe fata;)
|
pe cand o folie pe luneta? Ca pare neterminata.
|
De cand zic ca tot pun,o sa pun zilele astea sa vad cand am timp
|
Frumos a iesit !
Ai grija de dansa in continuare acum si succes mai departe... ! |
alex pune si o toba:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iauzi....misto asa...te-ai facut si cu o toba... stiu tu vb aia...prietenul la nevoie se cunoaste....;);) bafta! |
mda...la bad-boy m-am inselat...acum arata mai egal in ambele parti , dar in schimb vopseaua de pe usa se cunoaste ca nu-i aceeasi nuanta...!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
O luara damblalele pe masina asta a mea,mia sarit consumul de la 14 la 18 % nu stiu ce ar putea sa aiba?
|
si a mea la fel. cu 100 de mi faceam 50 de km. acum daca mai fac 35 e bine.... s-a prostit gazu asta.... ca toate in tara asta...
|
Quote:
PS: cu polish nu stiu cat poti remedia nuanta de culoare de pe usa...insa totusi incearca !!! |
Quote:
incearca si schimba-i filtru de hartie GPL...ca este 50 de mii si vezi sa nu ai si acel senzor dupa rampa de injectie GPL dus...sau cum ii zice...ai acolo langa injectoarele de GPL un senzor iar daca ala este dus....nu mai trage...cansuma...trece pe banzina...cel putin asa este la instalatia mea...nu stiu ce tip de instalatie ai tu pe ea....din calitetea gazului poate sa fie...dar totusi e diferenta mare de la 10L la 18L.... bafta! numai bine! |
Quote:
|
ba noi avem masini.... iti dau eu 20 roni numa du-o la remat. gandeste-te cu vectra aia.... avem instalatii de gaz clasice.... nu secventiale cu injectoare.
|
Quote:
|
chestia e unde am ajuns..... nu am uitat. dar stiu ca nu esti magnat... pe prafu asta iti trebuie o masina fiabila. daca nu aveam oltcit nu comentam. toata ziua mesteream la el. am bagat in oltcit in 10000 de km cat am dat pe masina asta. in opel mai nimic... max 3 mil in 10 000 de km.
|
Si eu tot de la Oltcit am plecat, bine nici nu am ajuns prea departe..:lol: dar ii dau dreptate lui gabi, Oltcitul nu e cea mai eficienta masina, nici intretinere ieftina nici fiabila si nici economica iar in afara de faptul ca sunt atasat de ea ca aspect si faptul ca a fost prima masina si am condus-o 3 ani nu m-as mai intoarce niciodata la ea:-)
Si mai sunt variante mai ieftine, Tico sau Matiz chiar si Cielo sau Espero sh la bani putin si foarte fiabile! Poate te gandesti sa dai olteanul odata si odata!:!: Scuze de off topic! |
Lasati bre baiatul in pace,daca nu o avea bani de altceva,deci am rezolvat cu consumul,consuma cam 14 in oras acum.Spuneti-mi si mie la voi scartiae cureaua de la alternator pe ploaie,nu ar trebui sa aiba acolo o aparatoare ceva ca sa nu sara apa?
|
La mine scartaie si cand intra apa dintr-o balta ceva:> as fi tare curios daca exista un fel de aparatoare . App andule superba masina ;) sunt invidios :((
|
Cureaua de accesorii nu are aparatoare, o poti vedea in stanga motorului. Si la mine mai scartaie din cand in cand, dar foarte rar.
O picatura de ulei face minuni, dar sa nu exagerezi. Si nu, nu o sa alunece in gol. |
Tu vorbesti serios cu uleiul pe curea? :)
Bre daca scartaie, schimb-o, simplu.. ca e fff ieftina. |
Da, vorbesc foarte serios. Si, cum am precizat, nu sunt probleme de genul sa alunece, daca pui doar foarte putin.
Daca totusi nu ai incredere in metoda asta, exista spray special pt curele. Nu o fi scumpa cureaua, dar la cat de proaste sunt piesele "de origine", nu poti sa stai sa o schimbi din luna in luna pt ca scartaie. |
Ziceam asta pentru ca a mea nu face in niciun fel... banuiesc totusi ca daca scartie nu e tensionata corespunzator.
|
Nu obligatoriu. A mea e tensionata corespunzator (de 2 ori la rand, la 2 mecanici diferiti) si tot o mai apuca cateodata.
Probabil conteaza calitatea ei si... norocul :lol: O poti verifica la mana, cu aproximatie. |
Sustin si eu varianta cu uleiul pe curea, acum doi ani tata avea Espero si fluiera cureaua, chiar si fara sa fie uda si tin minte ca la fel de mirat eram si eu dar functioneaza!
Cred ca o sa pun putin si pe aia de la A/C la Matiz ca fluiera :-) |
da functioneaza si cu un strop de ulei...am mai vazut si eu curele care "taceau" cand puneai un strop de ulei...devina fiind materialul prost din care este facut cureaua....si nu este bine nici prea stransa...;)
bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning