Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

ing3r 03-05-10 23:17

Re: Espero - Mica mea limuzina

Eu zic ca e bine , pe gaz mi se pare un consum bun totusi.

electric_style 04-05-10 00:50

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3330376)
O sa vin sa o vezi u ca este la fel;),asa pare din poze in realitate chiar este la fel ca in partea cealalaltaDeci culoarea este identica,cand am facut pozele era praful de 1 m pe masina,dupa ce am spalat-o nu se cunostea nici o diferenta dintre usa facuta acum si restul masini,numai sa te uiti foarte atent sa vezi ca este mai noua cealalalta.Jantele sunt pe vine,iar in legatura cu culoarea am avut multe probleme atunci cu bani,si culoarea asta a picat si mai ieftin,dar daca te uiti atent nu este acceasi culoare ca la cele din fabricaAsta este norocul meu,alte reparati decat usa si masca nu am facut la partea cu caroseria,un polish cat ar fi,ca au mai aparut niste zgarieturi micute pe ea.Acum ajunsai acasa dupa un drum de vreo 500 de km printre munti fara nici cea mai mica problema,consumu pe gaz cu masina super incarcata 5 persoane in masina si bagaje multe a fost cam aproape de 11,o fi bine?

mda...s-ar putea sa ma insele pozele!!! te astept pe la mine sa vad si eu masina live si apropo...mie espero cand am plecat vara trecuta la mare...mi-a scos consum de 7l/100km pe autostrada cu 5 persoane in masina si bagaje cat duce... in mers constant 120km/h (130-140 rar in depasiri) !!! facusem plinu full pana la buson...dupa care am oprit pe centura bucurestiului , am facut din nou plinul...si spre surprinderea mea rezervorul a mai luat fix 14l de benzina! de mentionat faptul ca am plecat noaptea la drum , iar trafic nu era aproape deloc !!! PS: 11l de gaz pe 100 km nu mi se pare exagerat...acum depinde si cum ai depitul la gaz sau cum o calci !!!

mike-fullspeed 04-05-10 07:57

Are motor de 1,8. Si al meu lua 10 la exterior....

Andutu TZH 04-05-10 11:59

5 Attachment(s)
Am fost cu ea la herculane si mam intors pe partea cealalta pe baia de arama,cu masina incarcata,drumuri de cacat,eu zic ca a mancat cat de cat bine,avand in vedere ca la dus am mers numai cu 120

electric_style 04-05-10 12:24

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3331625)
Are motor de 1,8. Si al meu lua 10 la exterior....

motor 1.8 am si eu !!!

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3332279)
Am fost cu ea la herculane si mam intors pe partea cealalta pe baia de arama,cu masina incarcata,drumuri de cacat,eu zic ca a mancat cat de cat bine,avand in vedere ca la dus am mers numai cu 120

11 pe gaz...pe drumurile alea zic eu ca e bine !!!

ing3r 05-05-10 01:08

Frumoase peisaje si pozele sunt super!
Ai grija de masina ca merita!

B-99-SAA 08-05-10 19:18

eu zic ca a iesit bine finisata, oricum live se vede altfel. nu folosesc gaz, nici n-am espero, dar am prieten cu cielo si consumul e cam la fel, pt ca erau serpentine, 120 la drum intins e bine, si 5 pers+bagaje e destul... nu te ingrijora, mai ales ca e ieftin gazu. vreau sa vad jante la tine pe masina :D 15" sau 16". o sa fie criminala :twisted:

Andutu TZH 09-05-10 22:38

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3334410)
Frumoase peisaje si pozele sunt super!
Ai grija de masina ca merita!

Ms
Quote:

eu zic ca a iesit bine finisata, oricum live se vede altfel. nu folosesc gaz, nici n-am espero, dar am prieten cu cielo si consumul e cam la fel, pt ca erau serpentine, 120 la drum intins e bine, si 5 pers+bagaje e destul... nu te ingrijora, mai ales ca e ieftin gazu. vreau sa vad jante la tine pe masina 15" sau 16". o sa fie criminala
De fapt a fost cam chiar putin sub 10 calculasem gresit.Momentan am pe ea niste jante de 15,poze zilele astea ca tocmai ce veni cu ea iar de la munte.Au fost momente cand acul de la km a aratat si 190 spre surprinderea colegilor care erau cu mine in masina,dar cateodata merge cam intrerupt si nu am idee de ce,a mai aparut si cate un punct de rugina jos la aripile din spate(nu prea cred ca este normal ca numai dupa o iarna sa apara)si ma sters iar o vaca cu un audi tt in usa care tocmai o vopsisem,eu fiind oprit la semafor,semn ca norocu clocoteste pe langa mine:cry:

Andutu TZH 11-05-10 20:00

7 Attachment(s)
Some pics

Stefy88 11-05-10 21:06

imi place cum a iesit bad boy look-ul....dar ce faci cu jantele alea doar pe spate...cele dupa fata unde sunt...ii sta urat asa....sincer mai bine le lasi ori pe cele de tabla ori pe cele de aliaj....in rest arata bine masina...bafta multa in continuare si ai grije de ea, caci am vazut ca esti de belea....

aaa....cu consumul la ea...eu zic ca stai binisor....10 L ar fi ok...tinand cont de vechimea masini...si a instalatiei...uzura...

a mea nubira II 1.6 papa pe gaz 8L in exterior(depinde foarte mult de instalatia GPL)...verificat...120 Km/H...dar asta dupa ce m-am dus cu ea la baietii de la daewoo si mi-au dat debitul ceva mai mic la gaz...ea mancand cam 10l din fabrica(de GPL vorbind),iar in oras 10...maxim 11,mers cu ea in regim de turatii mari sa zic asa(foarte rar)....de benzina nu vb...papa ca sugativa:lol::lol:

numai bine!:!::!:

ing3r 11-05-10 22:23

Imi place vopseaua cum arata pe ea :D.
Si bad boy-ul, nu mai zic de el ca stii parerea noastra ;).
Spor la treaba in continuare...
Jantele alea le-ai pus de proba, sau urmeaza sa le pui si pe celelalte 2 pe fata?
Asteptam si pozele cu jantele toate puse pe masina ;). Bafta!

Andutu TZH 12-05-10 09:45

Jantele nu sunt ale mele dar sar putea sa fie.Le-am avut si pe cele pe fata dar imi facea volanu urat la viteza ca au cauciucurile diferite,asa ca pana o sa ii gasesc niste cauciucuri ok o sa merg cu jantele astea pe fata;)

maryus_83 12-05-10 10:22

pe cand o folie pe luneta? Ca pare neterminata.

Andutu TZH 12-05-10 10:25

De cand zic ca tot pun,o sa pun zilele astea sa vad cand am timp

aXXo 12-05-10 16:00

Frumos a iesit !
Ai grija de dansa in continuare acum si succes mai departe... !

cata666 13-05-10 01:40

alex pune si o toba:D

Andutu TZH 13-05-10 11:29

Quote:

Originally Posted by cata666 (Post 3355977)
alex pune si o toba:D

Stiu trebuie neaparat o toba,tot timpul la o depasire mai suparata tajnesc dupa sunetul facut de o toba de inox:cry:

giny 13-05-10 14:10

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3356631)
Stiu trebuie neaparat o toba,tot timpul la o depasire mai suparata tajnesc dupa sunetul facut de o toba de inox:cry:

poate ti-o dau io pe a mea...numai plange:lol:da acu e mai naspa k doar ce am pus-o iar pe masina si sa stau sa o dau iar jos...:rolleyes2

Stefy88 13-05-10 14:28

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3356631)

iauzi....misto asa...te-ai facut si cu o toba...

stiu tu vb aia...prietenul la nevoie se cunoaste....;);)

bafta!

electric_style 13-05-10 18:31

mda...la bad-boy m-am inselat...acum arata mai egal in ambele parti , dar in schimb vopseaua de pe usa se cunoaste ca nu-i aceeasi nuanta...!!!

Andutu TZH 13-05-10 20:15

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3357067)
poate ti-o dau io pe a mea...numai plange:lol:da acu e mai naspa k doar ce am pus-o iar pe masina si sa stau sa o dau iar jos...:rolleyes2

Ai face tu chestia asta pentru mine:D?
Quote:

iauzi....misto asa...te-ai facut si cu o toba...

stiu tu vb aia...prietenul la nevoie se cunoaste....

bafta!
Mdaaa se mai trage el de cur cateodata mai ales cu FOLIA aia,dar e de treaba,femeile astea il mai prostesc:lol:
Quote:

mda...la bad-boy m-am inselat...acum arata mai egal in ambele parti , dar in schimb vopseaua de pe usa se cunoaste ca nu-i aceeasi nuanta...!!!
Intradevar se cunoaste putin dar numai la soare,ce zici un polish rezolva problema asta?

giny 13-05-10 22:07

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3357930)
Ai face tu chestia asta pentru mine:D?

sa vedem,poate facem si ne mai scadem la datorii...
Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3357930)
Mdaaa se mai trage el de cur cateodata mai ales cu FOLIA aia,dar e de treaba,femeile astea il mai prostesc:lol:

:censored:numai comenta cu folia,sti ca timpu asta ma preseaza...cand te-am sunat sa o punem (folia),tu nu raspunzi la telefon:rolleyes2si cu femeile nu ele ma prostesc pe mine...eu le prostesc pe ele:oops:

Andutu TZH 13-05-10 22:28

O luara damblalele pe masina asta a mea,mia sarit consumul de la 14 la 18 % nu stiu ce ar putea sa aiba?

gbry_el_05-RSG 13-05-10 22:39

si a mea la fel. cu 100 de mi faceam 50 de km. acum daca mai fac 35 e bine.... s-a prostit gazu asta.... ca toate in tara asta...

electric_style 14-05-10 01:07

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3358284)
O luara damblalele pe masina asta a mea,mia sarit consumul de la 14 la 18 % nu stiu ce ar putea sa aiba?

chestia cu consumul se datoreaza si calitatii gazului...incearca sa alimentezi de la alta statie GPL si vezi cati km faci cu aceeeasi litri de gaz !!!

PS: cu polish nu stiu cat poti remedia nuanta de culoare de pe usa...insa totusi incearca !!!

Stefy88 14-05-10 08:24

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3358284)

incearca si schimba-i filtru de hartie GPL...ca este 50 de mii si vezi sa nu ai si acel senzor dupa rampa de injectie GPL dus...sau cum ii zice...ai acolo langa injectoarele de GPL un senzor iar daca ala este dus....nu mai trage...cansuma...trece pe banzina...cel putin asa este la instalatia mea...nu stiu ce tip de instalatie ai tu pe ea....din calitetea gazului poate sa fie...dar totusi e diferenta mare de la 10L la 18L....

bafta!
numai bine!

giny 14-05-10 14:05

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3358318)
si a mea la fel. cu 100 de mi faceam 50 de km. acum daca mai fac 35 e bine.... s-a prostit gazu asta.... ca toate in tara asta...

daca voi va plangeti...io ce sa mai zic...ca cu 20lei fac vreo 60km:rolleyes2

gbry_el_05-RSG 14-05-10 15:33

ba noi avem masini.... iti dau eu 20 roni numa du-o la remat. gandeste-te cu vectra aia.... avem instalatii de gaz clasice.... nu secventiale cu injectoare.

giny 14-05-10 16:58

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3359747)
ba noi avem masini.... iti dau eu 20 roni numa du-o la remat. gandeste-te cu vectra aia.... avem instalatii de gaz clasice.... nu secventiale cu injectoare.

gabi...nu uita de unde ai plecat...:shakefist

gbry_el_05-RSG 15-05-10 11:05

chestia e unde am ajuns..... nu am uitat. dar stiu ca nu esti magnat... pe prafu asta iti trebuie o masina fiabila. daca nu aveam oltcit nu comentam. toata ziua mesteream la el. am bagat in oltcit in 10000 de km cat am dat pe masina asta. in opel mai nimic... max 3 mil in 10 000 de km.

Robert_MNW 15-05-10 11:22

Si eu tot de la Oltcit am plecat, bine nici nu am ajuns prea departe..:lol: dar ii dau dreptate lui gabi, Oltcitul nu e cea mai eficienta masina, nici intretinere ieftina nici fiabila si nici economica iar in afara de faptul ca sunt atasat de ea ca aspect si faptul ca a fost prima masina si am condus-o 3 ani nu m-as mai intoarce niciodata la ea:-)
Si mai sunt variante mai ieftine, Tico sau Matiz chiar si Cielo sau Espero sh la bani putin si foarte fiabile! Poate te gandesti sa dai olteanul odata si odata!:!:
Scuze de off topic!

Andutu TZH 15-05-10 20:31

Lasati bre baiatul in pace,daca nu o avea bani de altceva,deci am rezolvat cu consumul,consuma cam 14 in oras acum.Spuneti-mi si mie la voi scartiae cureaua de la alternator pe ploaie,nu ar trebui sa aiba acolo o aparatoare ceva ca sa nu sara apa?

ss_seby 15-05-10 20:45

La mine scartaie si cand intra apa dintr-o balta ceva:> as fi tare curios daca exista un fel de aparatoare . App andule superba masina ;) sunt invidios :((

Geo_ZGA 15-05-10 21:08

Cureaua de accesorii nu are aparatoare, o poti vedea in stanga motorului. Si la mine mai scartaie din cand in cand, dar foarte rar.
O picatura de ulei face minuni, dar sa nu exagerezi. Si nu, nu o sa alunece in gol.

maryus_83 15-05-10 21:25

Tu vorbesti serios cu uleiul pe curea? :)

Bre daca scartaie, schimb-o, simplu.. ca e fff ieftina.

Geo_ZGA 15-05-10 21:32

Da, vorbesc foarte serios. Si, cum am precizat, nu sunt probleme de genul sa alunece, daca pui doar foarte putin.
Daca totusi nu ai incredere in metoda asta, exista spray special pt curele.
Nu o fi scumpa cureaua, dar la cat de proaste sunt piesele "de origine", nu poti sa stai sa o schimbi din luna in luna pt ca scartaie.

maryus_83 15-05-10 21:34

Ziceam asta pentru ca a mea nu face in niciun fel... banuiesc totusi ca daca scartie nu e tensionata corespunzator.

Geo_ZGA 15-05-10 21:37

Nu obligatoriu. A mea e tensionata corespunzator (de 2 ori la rand, la 2 mecanici diferiti) si tot o mai apuca cateodata.
Probabil conteaza calitatea ei si... norocul :lol:
O poti verifica la mana, cu aproximatie.

Robert_MNW 16-05-10 08:17

Sustin si eu varianta cu uleiul pe curea, acum doi ani tata avea Espero si fluiera cureaua, chiar si fara sa fie uda si tin minte ca la fel de mirat eram si eu dar functioneaza!
Cred ca o sa pun putin si pe aia de la A/C la Matiz ca fluiera :-)

Stefy88 16-05-10 14:06

da functioneaza si cu un strop de ulei...am mai vazut si eu curele care "taceau" cand puneai un strop de ulei...devina fiind materialul prost din care este facut cureaua....si nu este bine nici prea stransa...;)

bafta!

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning