![]() |
Re: Întâlnirile comunităţii 4TuningRO Craiova
Eu am dat o tură aseară pe acolo să beau un suc, dar era pustiu şi am tulit-o repede. E foarte uşor de ajuns. De la giratoriul din Bariera Vâlcii, faci stânga spre tancodrom. Hotelul se vede pe partea stânga a străzii.
|
Eu cred că plec la munte peste 2 zile :rolleyes2
|
eu cred ca o sa ma pierd pe drum :)))
apropo , a mai dat cineva dintre voie bacul luna asta ? ce ati facut si unde vreti sa intrati?? eu l`am luat cu 8.66 (deh romana asta) si maine imi depun dosarul pentru facultatea de mecanica , pentru facultatea de economica sectiunea management si pentru facultatea de litere sectiunea engleza .... |
Quote:
|
Quote:
|
de baut cand dati?:lol:
|
pe mine rau de tot , am luat 6.30 la romana :(
unde vrei sa intrii ? @giny - destul de curand , sa scap si eu de ate si de pastile si ma fac praf :)))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
scandal mare boss , dar nu e nimic , am certificat medico`legal , lucrurile o sa se indrepte....
app , si eu vruiam sa dau la ofiteri , dar m`am razgandit , era chiar aiurea ziua sa dau amenzi si noaptea sa iau :-? |
cu media asta?? gabore...u ne urmaresti ??? :-?[/QUOTE]
mah ...am ajuns la concluzia ca impotriva lor(a gaborilor) e greu ....asa ca ma dau cu "draq" si cand am ocazia il ***** ,eu nu vreau sa dau amenzi ...vreau sa intru la interventii... |
Daca sunt in Craiova duminica vin si eu.
|
eu nu pot sa ajung...plec la mare...
have fun! |
Quote:
Duminica ceva? Ora? Loc ? |
Ora 21:00, la Steaua Nordului, pe centură. Eu s-ar putea să lipsesc, că azi s-a înnecat un prieten la mare şi... este în comă, în spital, la Constanţa, şi este foarte posibil ca mâine dupămasă să plec şi eu. Oricum maşina n-o am, că plecă frate-meu din seara asta cu ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sanatate...
mersi sezione pt pm`uri, dar deocamdata nu am permis, deci, nu am cu ce venii :D eh, mai astept si eu inca 2 ani si apoi, cu siguranta, voi fi prezent la toate meet`urile din craiova... va salut! |
mai are cineva vre-un loc?
pentru că eu iar rămân pe dinafară... (: |
deci se tine intalnirea ?
|
unde e locatia? Steaua Nordului? poate ajung si eu...
|
Da. Steaua nordului. Pe centura. Ne vedem acolo !
|
See you there !
|
de data asta o sa lipsesc , nu am cu ce sa ajung !
|
Apropos, cine mai vrea stickere, să ceară, că a mai venit un rând :wink:
|
pastreaza`mi si mie 2 bucati gabi , dupa micul incident de acum o saptamana si ceva nici macar stickerele nu le mai gasesc .........
|
unde exact este??? sa nu ma plimb p toata centura!!!
|
Quote:
|
m-ati luminat in bezna... alta data...
|
sa imi bag p**a in steaua masii , eu n`o gasii .........
|
Quote:
Băi nene :lol: există 2 variante care duc în acelaşi loc: 1. de la giratoriul din Bariera Vâlcii, se virează stânga, spre Işalniţa. Se merge circa 1 km, şi se ajunge la hotel (pe partea stângă a străzii), care este cea mai mare şi cea mai luminată clădire din zona aia. 2. de la giratoriul de la tancodrom (ieşirea de la Consul, spre centură), se virează dreapta, spre Bariera Vâlcii, se merge circa 1 km, şi se ajunge la hotel (pe partea dreaptă a străzii). În ambele cazuri, în faţa hotelului se poate observa o parcare ca toate celelalte de pe centură, singura, de altfel, dintre cele 2 giratorii :) |
ok , deci vin dinspre gara , fac dreapta la semafoare , trec pe sub pod , trec de penitenciaru de minori , trec de lukoil , ajung la un giratoriu de pe rocada la care fac stanga si merg cam un km unde pe partea dreapta o sa fie o parcare luminata?
e corect? |
Hahaha ! Ce nebun !
Quote:
|
corect....ramanem in kaufland in craiovita? ca vad ca prea putina lume a venit azi... gabi?
|
Din punctul meu de vedere, ne putem vedea şi la Tg. Jiu, în faţa porţii sărutului :lol: Serios vorbind, la Kaufland, în Craioviţa, mi se pare foarte ok şi, atâta timp cât stăm liniştiţi, nu cred că vor fi probleme precum cele de la Kauflandul de pe Calea Bucureşti.
PS: tre' să-ţi mai dau nişte bani, că cele 2 Cola şi cafeaua făcură... 9 lei :lol: |
va mutati langa mine ,nebunilor:))
|
uffff cred ca sunt singurul care a trait toata viata lui in craiova si totusi se pierde .....propun sa ne intalnim la mine acasa , intra 7 masini in curte ( probata chestia ) si am loc pentru un gratar enorm :-?
ce ziceti , sale? |
Quote:
A fost frumos astă-seară cu mici nemulţumiri..gen n-au fost ca penultima oară când am venit şi eu la întâlnire.. A fost prea frig, iar locaţia prea ..aiurea selectată..(mersii Gabi pentru generorizate) Totuşi, la Kauflandul din CV9 e aiurea. Eu unu aş avea cu ce venii, dar n-aş avea cu ce să mă întorc...! |
Cătă, eu aduc muştarul :D
Flavius, nu te mai văieta, că iei bătaie :-P Hai, noapte bună, că dimineaţă cântă cucu', şi fraieru' merge la lucru :cry2: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning