Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Întâlnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

Gabi 15-07-09 08:48

Re: Întâlnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

Eu am dat o tură aseară pe acolo să beau un suc, dar era pustiu şi am tulit-o repede. E foarte uşor de ajuns. De la giratoriul din Bariera Vâlcii, faci stânga spre tancodrom. Hotelul se vede pe partea stânga a străzii.

ME.Beast 15-07-09 11:55

Eu cred că plec la munte peste 2 zile :rolleyes2

Cataaa_ 15-07-09 15:50

eu cred ca o sa ma pierd pe drum :)))

apropo , a mai dat cineva dintre voie bacul luna asta ? ce ati facut si unde vreti sa intrati??
eu l`am luat cu 8.66 (deh romana asta) si maine imi depun dosarul pentru facultatea de mecanica , pentru facultatea de economica sectiunea management si pentru facultatea de litere sectiunea engleza ....

giny 15-07-09 17:28

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2487085)
Eu am dat o tură aseară pe acolo să beau un suc, dar era pustiu şi am tulit-o repede. E foarte uşor de ajuns. De la giratoriul din Bariera Vâlcii, faci stânga spre tancodrom. Hotelul se vede pe partea stânga a străzii.

care pusti?e cladirea aia mare cu un rand de steaguri in fata ei...nu e greu de gasit ca te ia de nas cand treci pe acolo...:lol:

FLN* 15-07-09 18:25

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2488127)
eu cred ca o sa ma pierd pe drum :)))

apropo , a mai dat cineva dintre voie bacul luna asta ? ce ati facut si unde vreti sa intrati??
eu l`am luat cu 8.66 (deh romana asta) si maine imi depun dosarul pentru facultatea de mecanica , pentru facultatea de economica sectiunea management si pentru facultatea de litere sectiunea engleza ....

da eu ...8.91 :P tot romana m-a scazut :( ....

giny 15-07-09 18:30

de baut cand dati?:lol:

Cataaa_ 15-07-09 18:31

pe mine rau de tot , am luat 6.30 la romana :(
unde vrei sa intrii ?
@giny - destul de curand , sa scap si eu de ate si de pastile si ma fac praf :))))

FLN* 15-07-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2488477)
unde vrei sa intrii ?
@giny - destul de curand , sa scap si eu de ate si de pastile si ma fac praf :))))

tot 6,30 am luat si eu :))) eu dau la politie nu prea ma intereseaza media de la bac :) ..dar bag dosarul si la drept :)

donbaxter 15-07-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2488477)
unde vrei sa intrii ?

ce-ai patit??? :-? scandal ceva?

Quote:

Originally Posted by FLN* (Post 2488571)
tot 6,30 am luat si eu :))) eu dau la politie nu prea ma intereseaza media de la bac :) ..dar bag dosarul si la drept :)

cu media asta?? gabore...u ne urmaresti ??? :-?

Cataaa_ 15-07-09 21:46

scandal mare boss , dar nu e nimic , am certificat medico`legal , lucrurile o sa se indrepte....

app , si eu vruiam sa dau la ofiteri , dar m`am razgandit , era chiar aiurea ziua sa dau amenzi si noaptea sa iau :-?

FLN* 15-07-09 23:12

cu media asta?? gabore...u ne urmaresti ??? :-?[/QUOTE]

mah ...am ajuns la concluzia ca impotriva lor(a gaborilor) e greu ....asa ca ma dau cu "draq" si cand am ocazia il ***** ,eu nu vreau sa dau amenzi ...vreau sa intru la interventii...

Shiro 17-07-09 09:17

Daca sunt in Craiova duminica vin si eu.

t1grul 17-07-09 19:05

eu nu pot sa ajung...plec la mare...

have fun!

sezione91_blue 17-07-09 23:40

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 2493844)
eu nu pot sa ajung...plec la mare...

have fun!

Distactie placuta ! Abea m-am intors e super are admosfera :D
Duminica ceva? Ora? Loc ?

Gabi 18-07-09 02:27

Ora 21:00, la Steaua Nordului, pe centură. Eu s-ar putea să lipsesc, că azi s-a înnecat un prieten la mare şi... este în comă, în spital, la Constanţa, şi este foarte posibil ca mâine dupămasă să plec şi eu. Oricum maşina n-o am, că plecă frate-meu din seara asta cu ea.

donbaxter 18-07-09 09:52

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2494488)
Ora 21:00, la Steaua Nordului, pe centură. Eu s-ar putea să lipsesc, că azi s-a înnecat un prieten la mare şi... este în comă, în spital, la Constanţa, şi este foarte posibil ca mâine dupămasă să plec şi eu. Oricum maşina n-o am, că plecă frate-meu din seara asta cu ea.

imi pare rau pt pretenul tau! sper sa isi revina!

sezione91_blue 18-07-09 12:16

Quote:

Eram in zona cand s-a intamplat chestia... foarte nasol... plus ca tipu venise cu niste amici de-ai mei :cry: Sper sa se faca bine cat mai repede:cry:

myky99 18-07-09 12:18

Quote:

Multa sanatate!:cry:

dydy-andrey 18-07-09 20:52

sanatate...

mersi sezione pt pm`uri, dar deocamdata nu am permis, deci, nu am cu ce venii :D

eh, mai astept si eu inca 2 ani si apoi, cu siguranta, voi fi prezent la toate meet`urile din craiova...

va salut!

ME.Beast 19-07-09 14:58

mai are cineva vre-un loc?
pentru că eu iar rămân pe dinafară...
(:

sezione91_blue 19-07-09 16:49

deci se tine intalnirea ?

demin2609 19-07-09 17:26

unde e locatia? Steaua Nordului? poate ajung si eu...

sezione91_blue 19-07-09 17:29

Da. Steaua nordului. Pe centura. Ne vedem acolo !

Gabi 19-07-09 17:55

See you there !

Cataaa_ 19-07-09 17:58

de data asta o sa lipsesc , nu am cu ce sa ajung !

Gabi 19-07-09 18:05

Apropos, cine mai vrea stickere, să ceară, că a mai venit un rând :wink:

Cataaa_ 19-07-09 18:15

pastreaza`mi si mie 2 bucati gabi , dupa micul incident de acum o saptamana si ceva nici macar stickerele nu le mai gasesc .........

demin2609 19-07-09 18:28

unde exact este??? sa nu ma plimb p toata centura!!!

giny 19-07-09 18:31

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2497253)
unde exact este??? sa nu ma plimb p toata centura!!!

scrie si in posturile anterioare...din giratoriu de la remia faci dreapta spre bariera si e prima "casuta" pe dreapta...o sa te ia de nas:lol:

demin2609 19-07-09 20:06

m-ati luminat in bezna... alta data...

Cataaa_ 19-07-09 23:16

sa imi bag p**a in steaua masii , eu n`o gasii .........

Gabi 19-07-09 23:28

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2497235)
pastreaza`mi si mie 2 bucati gabi , dupa micul incident de acum o saptamana si ceva nici macar stickerele nu le mai gasesc .........

Este, este ! :wink:

Băi nene :lol: există 2 variante care duc în acelaşi loc:

1. de la giratoriul din Bariera Vâlcii, se virează stânga, spre Işalniţa. Se merge circa 1 km, şi se ajunge la hotel (pe partea stângă a străzii), care este cea mai mare şi cea mai luminată clădire din zona aia.

2. de la giratoriul de la tancodrom (ieşirea de la Consul, spre centură), se virează dreapta, spre Bariera Vâlcii, se merge circa 1 km, şi se ajunge la hotel (pe partea dreaptă a străzii).

În ambele cazuri, în faţa hotelului se poate observa o parcare ca toate celelalte de pe centură, singura, de altfel, dintre cele 2 giratorii :)

Cataaa_ 19-07-09 23:43

ok , deci vin dinspre gara , fac dreapta la semafoare , trec pe sub pod , trec de penitenciaru de minori , trec de lukoil , ajung la un giratoriu de pe rocada la care fac stanga si merg cam un km unde pe partea dreapta o sa fie o parcare luminata?
e corect?

Gabi 19-07-09 23:57

Hahaha ! Ce nebun !
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2497911)
[...] 1. de la giratoriul din Bariera Vâlcii, se virează stânga, spre Işalniţa. Se merge circa 1 km, şi se ajunge la hotel (pe partea stângă a străzii), care este cea mai mare şi cea mai luminată clădire din zona aia. [...]

Starty 19-07-09 23:58

corect....ramanem in kaufland in craiovita? ca vad ca prea putina lume a venit azi... gabi?

Gabi 20-07-09 00:04

Din punctul meu de vedere, ne putem vedea şi la Tg. Jiu, în faţa porţii sărutului :lol: Serios vorbind, la Kaufland, în Craioviţa, mi se pare foarte ok şi, atâta timp cât stăm liniştiţi, nu cred că vor fi probleme precum cele de la Kauflandul de pe Calea Bucureşti.

PS: tre' să-ţi mai dau nişte bani, că cele 2 Cola şi cafeaua făcură... 9 lei :lol:

myky99 20-07-09 00:16

va mutati langa mine ,nebunilor:))

Cataaa_ 20-07-09 00:41

uffff cred ca sunt singurul care a trait toata viata lui in craiova si totusi se pierde .....propun sa ne intalnim la mine acasa , intra 7 masini in curte ( probata chestia ) si am loc pentru un gratar enorm :-?
ce ziceti , sale?

ME.Beast 20-07-09 00:44

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2498098)
uffff cred ca sunt singurul care a trait toata viata lui in craiova si totusi se pierde .....propun sa ne intalnim la mine acasa , intra 7 masini in curte ( probata chestia ) si am loc pentru un gratar enorm :-?
ce ziceti , sale?

Cataaa, cred că te ştiu doar din privire :D Dar dacă tu ne inviţi la grătar, iuhu :D
A fost frumos astă-seară cu mici nemulţumiri..gen n-au fost ca penultima oară când am venit şi eu la întâlnire..
A fost prea frig, iar locaţia prea ..aiurea selectată..(mersii Gabi pentru generorizate)

Totuşi, la Kauflandul din CV9 e aiurea. Eu unu aş avea cu ce venii, dar n-aş avea cu ce să mă întorc...!

Gabi 20-07-09 00:46

Cătă, eu aduc muştarul :D
Flavius, nu te mai văieta, că iei bătaie :-P

Hai, noapte bună, că dimineaţă cântă cucu', şi fraieru' merge la lucru :cry2:

All times are GMT +2. The time now is 20:58.

- Copyright 2026 4Tuning