![]() |
Re: Prezentati-va!
Quote:
Quote:
|
Quote:
sa ai noroc de el, dar sa ai grija sa nul spargi... |
ms baeti ,,,orcum a vesi in curand pe strazi si va fi cam TURBAT
|
sa ai doar grija cu caii astia.. ca nu tot timpul e bine sa tragi de ei... cine stie ce se poate intampla... Bafta:) apropo, cati cai are ursu? (amandoa de fapt?)
|
1 Attachment(s)
Nume: Ciprian
nickname: Zet Ocupatie: Consultant Vanzari Hobby: Masini, snowboarding, sporturi extreme, Hamlet Cigars :D Masina: Ford Cougar 2,0 din 2000 |
@pop_ciprian_zet@ Bine ai veni !!
|
Nume : Catalin
Nik : vandam Ocupatie : elev si disperat dupa tuning Masina : numa la 18 ani Mess : [email protected] |
salut.
eu sunt Mircea. porecle ori nu am, ori nu stiu eu de ele.... :P am 23 de ani, si sunt inspector de asigurari (nu daune). masina: opel astra f caravan, 1992, 1.6i... cam lenesa de altfel, da asta e, alta n-am :) si, desi suna ciudat... habar nu am sa pun poze :)) |
sa faci bine sa treci pe daune :D
bine ai venit |
3 Attachment(s)
am reusit sa pun si niste poze... is mai vechi, si masina e cam murdara, dar nu le gasesc pe alea noi.... tre sa fac ordine pe hard....
oricum, o sa revin cu unele ok cat se poate de repede... |
Quote:
|
Un calduros Bine Ati Venit! tuturor noilor sositi pe forum, sper sa va simtiti bine si sa va fie de folos! pt nelamuriri sau probleme va rog adresati-va mie sau lui WOB pe mesaj privat (click pe nume, si de acolo) si va vom ajuta :).
|
wellcome
si Idem la ce a zis Vlad |
4 Attachment(s)
am revenit cu poze mai recente... din excursia la munte... :)
|
frumoasa masinutza si interesanta culoarea :)
|
2 Attachment(s)
Noi poze cu masina si mici modificari aduse.
|
Quote:
frumos frumos.....as recomanda jante mai maricele(hai ca poti,ca doar lucrezi la RMB:P),mai sunt cativa baieti prin Cluj care te-ar putea ajuta cu kit exterior,masina asta merita si o evacuare sport(chiar stiu una de vanzare)va suna bestial,oricum,cougarul e o masina subestimata din multe puncte de vedere. Te-am vazut de ceva vreme in parcare la Cora(de fapt doar masina)....nu avea inca colantul pe ea |
jantele urmeaza sa fie schimbate azi, dar nu pun mai mari de 16, pentru ca si asa am anvelope de 50 si se simte fiecare groapa , ce sa mai zic de bucsi si telescoape , saracele sper sa mai reziste la ce drumuri avem la noi. ca si kit exterior nu vreau sa schimb nimic, e prea frumoasa asa ca sa o stric.
Dar urmeaza sa iau si un filtru sport si o evacuare, asta in cazul in care nu o vand pana atunci. |
1 Attachment(s)
interesant.. ce motor are pe el? mie mi se pare ca seamana destul de mult vopseaua si look-ul cu cel de pe 407 silhouette... :) sa ai bafta de el!
|
Pai de acolo am luat ideea, si imi place foarte mult cum a iesit.
|
1 Attachment(s)
poza si cu jantele ...
|
2 Attachment(s)
Nume: Marius
Porecla: mycutul Masina: Astra F GSI C20NE/93 Ocupatie: Lenes(homalau) Aspiratii: Astra F GSI C20LET pus de mine si o bara de fatza pt gsi:) Hobby: masina mea Alte dastea: Imi iubesc masina, momentan este intr-o stare destul de jalnica, nici macar inmatriculata, dar partea frumoasa deabea acum incepe, munca depusa va duce la satisfactie imensa, o sa va dau pe toti o tura cand va fi gata:) Poze: nu merita sa pun acum prea multe, asa arata masina acum, mai incolo vedem noi ce va fi;) |
gabbi
Ocupatie: frek menta Masina : ford probe 2.5 24v GT Hobby :gagici distractie |
3 Attachment(s)
Name: Bogdan Moldovan
Porecla: Moldo Masina: Peugeot 407 2.0 Benzina Ocupatie: Student Hobby: Fotbal. Masini. As dori sa imi modific cate ceva la masina... in special in interior...dar si in exterior. Pentru motor nu ma intereseaza. Daca imi puteti recomanda ceva firme de tuning din Cluj Napoca... Va salut pe toti! Nice to meet u! ;) |
Dan .. BMW e30 cabrio ..
va las link`u pt poze https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/109714-e30-cabrio-cj-83-cuy.html |
Quote:
|
buna ursar \:D/
|
1 Attachment(s)
Name: Suciu Vlad
Porecla: corsa Masina: Opel Corsa GSI Ocupatie: elev.. inca vreo 2 luni Hobby: linii pe muncii :lol: cine a fost pe acolo 100 % ma stie |
5 Attachment(s)
Name: Mihai Barbus
Nick: Miky Masina: Opel Speedster 03 , Toyota Celica 01, Mitsubishi Pajero 05 Ocupatie: Pilot si in timpul liber bancher Hobby: Tot ce inseamna masini de 10 secunde;) Cateva Poze |
ce fel de pilot?
|
Quote:
|
mda ..interesante ocupatii..:P ai omis parasutist de wk nu ? :P hai ca glumesc, bine ai venit si lafel bine ati venit si ceilalti :D. Foarte frumoase masinutele...speedsterul ala ...cred ca face ceva frumos la liniutze :P
bft. |
Quote:
|
Name: Florin
Masina: VOLVO S60 benzina 180 CP, 5 in linie, 2,4 l, manuala Ocupatie: economist Hobby: auto, aviatie, sport Interes pe site: comunitatea auto din Cluj, informari pe teme de discutie, tinem aproape cu hobby-ul nostru. Salut. |
4 Attachment(s)
Name: Batea Razvan
Porecla: Caine Masina: Renault laguna 1 1.6 16V 107 cai Ocupatie: Student(fac foamea sa modific masina..) Hobby:Muzica,masini. aceasta este masinuta mea.. e in stadiul de proiect..pana acum am schimbat sistemul audio complet jante de 17 folii dark fata spate.. mai am de facut evacuare,piele xenoane,chip tuning si probabil pana in iarna un wide body kit.. sper :D:D(sa fie bani numai..:D) |
Bine ai venit, frumoasa masina, bafta in continuare:)
|
Quote:
|
pai da ba caine faina masina da numa la iulius tiai putut face poze?:))
|
Nume: Dragos
Ocupatie:va verific masinile din doi in doi ani( injurati-ma pe rand va rog:lol:) Hobby:cars,bikes and rock n roll Masina:VW GOLF 3 GTI Va salut pe toti:D |
Ti-ai luat masina?:D Sa-ti traiasca:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning