Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 24-03-10 08:10

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

multumesc B0by13:)

P.S. cine poate sa imi zica cu ce sa curat toata vopseaua de pe capace? sa ajung la plastic?

B-72-RZD 24-03-10 12:03

Cu o laveta abraziva. E mult mai ok decat smirghelul. Incerci cu apa si diluant.

pustiu_FUG 25-03-10 13:05

munca grea, diluantu nu vrea sa ia decat vopsea neagra data de mine, cea originala nici batut nu vrea:))

B-72-RZD 25-03-10 17:13

Pai nu sunt vopsite. Asa e plasticul din care e facut capacul, tu vrei sa le faci transparente? :lol:
Scuza'ma daca gresesc.

pustiu_FUG 25-03-10 17:15

am dat de plastic:)), ma refeream la culoarea lor din fabrica acel argintiu se dadea mai greu, na..vopsea de fabrica:D

pustiu_FUG 28-03-10 12:03

9 Attachment(s)
.....

TheEnZo 28-03-10 12:12

Albastru cu rosu la interior este minunat !

pustiu_FUG 28-03-10 12:15

serios sau gluma ?:-):oops:

pustiu_FUG 28-03-10 15:15

1 Attachment(s)
.....:-)

pustiu_FUG 28-03-10 16:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3226510)
.....:-)

+ o idee :lol::lol:

iviTe 03-04-10 22:38

chiar este combinatie de culoare buna inauntru albastru + rosu :)

B0by13 04-04-10 16:32

deci cred ca m-ai convins si pe mine sa-mi dau jos odata bordul si sa incep sa schimb ledurile alea :)) ca arata bestial interiorul !

P.S. Sarbatori fericite ! :)

_Bj_ 06-04-10 08:32

Foarte frumos matiz-ul tau..mai ales interiorul !

pustiu_FUG 06-04-10 09:02

multumesc frumos baieti:oops:
B0by13: tu ai modificat pe la toba ceva?:lol: daca da niste detalii aici sau pe p.m. merci:-)

pustiu_FUG 06-04-10 09:48

4 Attachment(s)
sorry pentru scrisul de pe portbagaj:( l-am pus momentan, pentru ca un prost cu pantaloni cu capse nu a avut unde sa se sprijine

Robert_MNW 06-04-10 10:04

1. De ce nu dai cu polish si pe bari?
2. Aparatorile de noroi arata urat albastre!
3. Nu mai pune stikere si nebuneli chiar daca e zgariata masina. Arata mult mai rau/ridicol cu ele puse decat cu o zgarietura mica.
4. Ori faci si bara spate ori renunti la cea din fata!;)
Cat ar costa o bucata de 50/50cm autocolant carbon ?

pustiu_FUG 06-04-10 10:08

acum sa ma trezesc bine dupa paste ca fac si bara spate si cea de pe portbagaj, care nu este zgarietura este infundatura urata grav zici ca a bagat surubelnita si a invartito:( aparatorile revin inapoi negre:), ca am spart una si am inlocuito cu una noua si le fac iar negre, am dat cu polish si pe bari dar dupa:)) nu am facut poze cand era toata facuta:)). o bucata de 50/50 ajunge in jur de 40-45 lei cam asa ceva, sa ajung prin vitan si iti spun sigur:)

Myk3 GhO$t Dr1v3r 06-04-10 11:23

Ce pot sa zic:dragut Matiz,bordul bestial,colantarile cu imitatia de carbon fac toata treaba.daca tot trebuie sa repari gaura cauzata de blugii unuia te sfatuiesc sa dai jos si scrisurile cu modelul si marca(parerea mea).si daca Opel-urile au primit folie pe geamuri,nu crezi ca e nedrept pt Matiz sa nu il dotezi si pe el?dupa ce ca e cel mai mic,sa nu fie si cel mai nedreptatit!!!

pustiu_FUG 06-04-10 11:28

multumesc pentru aprecieri,
in legaturile cu scrisurile nustiu ce sa zic, am vazut chiar si pe forum aici daca nu ma insel, portbagaj curat curat doar cu stergator si parerea mea strica totul este de gandit:-?, va primi si folie dar de data asta legala nu ca Opelu-rile:lol:( chiar asta va fi urmatoarea mutare, vopsita bara reparare portbagaj si folie:-)

Myk3 GhO$t Dr1v3r 06-04-10 11:44

uite spre exemplu Matizul lui Robert_MNW imi place cum arata la spate.e mult mai simplu si mai de efect!

pustiu_FUG 06-04-10 11:45

da si mie, dar el nu are stergator:) si eu ca il am imi e si asa sa il dau jos:)) acum daca il am lasal sa fie:))

pustiu_FUG 08-04-10 16:56

hmm ce ziceti, sa schimb folia de la ceasuri? in loc de 3M neagra sa pun 3M alba?

banzay 08-04-10 17:11

Nu, las-o neagra. E mai stilata un pic. Doar daca nu cumva ai plasme albe, conditie in care cred ca va da mai bine :)

Legat de folia aia carbon, care arata bine, de unde ai luat-o? (imi cer scuze daca ai mai scris pe undeva, dar nu am observat...)

PS: ce straluceste masina in pozele alea de la post#415 .. .frumos :)

pustiu_FUG 08-04-10 19:39

multumesc banzay pentru parere, m-am mai gandit si eu si ai dreptate, trebuia sa mai am ceva, deci cred ca va ramene asa mai undercover:-)

legat de folie, numai stiu daca am am scris oricum nu conteaza, mai zic, este cumparata din vitan(bucuresti) se gaseste la bucati mai mici incepand de la 30 de lei bucata pana la 100 parca, de 1mp parca nu avea.

multumesc pentru apreciere, era ceruita:lol:

pustiu_FUG 09-04-10 10:56

am o intrebare, defapt doua:(
1. am schimbat uleiul si cei de la service au bagat 3 litri fix, am inteles ca trebuia 2,7litri, asa este?
2. vreau sa schimb cheia sa pun modelul briceag, acum problema este cum scot cipul din cheie?:( multumesc!

banzay 09-04-10 21:09

Cipul il scoti cu o andrea. Sau bagi un ac pe langa bucatica aia de plastic rosie si incerci sa scoti. Dupa, bagi cipul in cheia briceag, la mine a mers :)

pustiu_FUG 10-04-10 09:50

eu ma gandeam sa pun pana pe ciocan:)) dar merci banzay inca odata:), ce parere ai de noua cheie;)) este mai buna ca raza de actiune? eu dasta o schimb, telecomanda de la alarma este mai mult de varza!:(

pustiu_FUG 01-05-10 14:00

8 Attachment(s)
new picture si as vrea o idee cum sa fac stalpi pe la usi? colant negru lucios, negru mat sau 3M texturat? urmeaza folie si nu numai.. peste 2 saptamani :)

aa..si in sfarsit am facut si eu martorul de la usi :lol: chiar aveam nevoie de el 8-)

scuzati calitatea pozelor, dar iar numai merge aparatu foto

p.s. gata robert am aranjat si pedalele:-)

p.s.2 cine are XENON in proiectoare rog sa posteze aici o poza filmulet ceva, vreau sa pun si nustiu daca se merita..

andi_cimpean 01-05-10 18:23

Negru mat la stālpi.

Nu merge negru lucios pentru că se va zgāria şi te va obliga să montezi din nou.

Ăla texturat este aiurea. Īn fond tu īl pui ca să ai continuitate la geamuri nu? Să nu mai fie īntreruptă linia geamurilor.

pustiu_FUG 02-05-10 09:38

da, negru lucios este mai sensibil de fel si il pun, exact, pentru o continuitate a foliei. Inca ma gandesc daca negru mat sau 3M texturat!!!

banzay 02-05-10 10:28

Mat e cel mai bine. Eu am avut din ala ieftin la 9 lei metrul si a tinut 2 ani fara nici o problema :)

_Bj_ 02-05-10 18:36

Eu tot mat zic ca ar fi mai bine :)

Robert_MNW 02-05-10 21:27

1. Negru mat.
2. Xenon in proiectoare prostie mare, mult mai bun bec normal, si aici vorbesc de vizibilitate nu de aspect!
3, Arata mai bine cu pedalele aranjate! Bravo!;)

Robert_MNW 03-05-10 13:04

Nu aveai martor de usi nici la SE?!

pustiu_FUG 04-05-10 17:34

:shock: nu aveam..niste jegosi:lol:, xenon in proiectoare o sa fac proba zilele astea cu unu de 5000k, pe o Frontera se vede SUPER chiar si pe ploaie..acum sa vedem pe matiz.. si bec normal in proiectoare originale de matiz = un rahat mare scuzati expresia..

banzay 04-05-10 20:58

Eu de cand am xenonul reglat bine degeaba folosesc proiectoarele. Nu mai imi folosesc. Chiar am fost uimit de cat de bine poate sa bata xenonul pe ceata, desi e 5000k. In schimb, pe ploaie, e cam nasol.

pustiu_FUG 04-05-10 21:10

ca in ORICE, exista + uri si - uri de aceea si vreau sa pun xenon doar in proiectoare, daca bat cum bat si pe Frontera, ar fi ceva frumos, si in faruri las halogen sau pun tot 5000k( cred ca o combinatie de 5k sus si 5k jos nu mai are repros), pentru ploaie etc.. maine sper sa ajung sa fac proba, desi nustiu cum o sa bata la mine ca am geamul de la proiector striat si nu imi fac mari sperante:sad:

pustiu_FUG 05-05-10 20:28

cine a montat turometru pe matiz EURO 3 rog sa posteze instructiune ceva:-)

B-72-RZD 05-05-10 22:11

Frumos bord, frumoase pedale, stickerul 4tuning, odorizantul... :)
Nu imi place stickerul MatizClub, stiu ca e greu de facut, dar nu imi place cum e decupat.

Autocolantul pe stalpi pune-l mat sau lucios si dat cu lac peste, ca sa fie intr-adevar lucios. Unele masini premium au stalpii negrii si foarte luciosi si arata foarte bine.

pustiu_FUG 06-05-10 17:13

7 Attachment(s)
merci RZD, da nici mie nu prea imi place cum a iesit:-? o sa zboare de acolo

pana una alta, am cumparat socluri pentru a lumina tot stopul, 4 leduri albastre pentru luminat manere interior sau exterior nustiu inca care sau poate toate:)), cumparat consola centrala la schimbator( ce-a veche imi cazuse diluat si picatura pe ea) astept o idee cum sa o vopsesc va rog o culoare nu stridenta sau sa fie ca nuca in perete. Am vrut sa pun boxe 13 pe fata si ..NU MERG:| nu ma lasa tabla:(, deocamdata cam atat poze maine cand o sa termin..

P.S. am de vanzare semnale bara fata originale noi noute pentru cine vrea sa le schimbe sau sa incerce experimente!!

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning