Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

3Xtreme 06-09-09 22:04

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

Baieti, urgenta! Cineva ne-a "furat" banca de cateva zile. Un grup ca al nostru se aduna de cateva zile la bancutza HSD. Noi in ultima vreme ne adunam mai devreme la un suc si cand ajungem la bancutza, surpriza. Ocupata. Din cate am observat dupa masinile lor sunt niste prieteni de a lui Dudu. Hai sa ne luam banca inapoi. Sa ne adunam ca de obicei. Cei care nu au mai dat de mult pe acolo, mai dati si voi un telefon sa ne mai adunam.
P.S.: Noi detalii despre evenimentul de la SV. Razvan a zis ca se va tine pe 26-27 si 402-ul va fi duminica, pe 27. Vor aparea si mai multe detalii pe parcurs.

Red Celica 08-09-09 15:19

veti detalii aici:

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...09-2009-a.html

:lol:

BT-01-KAW 10-09-09 15:03

:twisted:Sigur ajungem si noi. acum o sa vedem cate masinute bagam la liniute

3Xtreme 10-09-09 16:28

Dupa ultimele discutii putem anunta doar atat: :twisted:Frankenstein va renaste!!!:twisted: O sa fim in numar destul de mare, mai ales ca evenimentul e la un nivel mai ridicat decat celelalte de pana acum.

HOT 10-09-09 19:30

Sper sa imi termin masina pana atunci si sa pot participa si eu cu Sara.

3Xtreme 10-09-09 20:14

La drift?? Ca am auzit ca are tractiune spate. Cand trebuie sa o iei? Ca e sfarsitul saptamanii aproape. Sau saptamana viitoare trebuie?

HOT 10-09-09 20:45

Nu ma pot baga cu ea la drift intrucat nu sunt acomodat cu modificarile aduse masinii si nici experienta acumulata cu masina nu am mai ales ca acum nu mai are motorul cu care am cumparat masina.
Inca nu e gata nici saptamana aceasta,am vorbit cu ei si m-au asigurat ca o fac intr-un fel mare(lucreaza profesional)si de aia a durat asa de mult.Pana acum a lucrat la masina doar o singura persoana,de astazi vor lucra doua.Cel mai sigur saptamana viitoare va fi gata,abia astept si eu sa o vad si sa o aduc acasa.

ESPinoza 11-09-09 11:23

chiar vreau sa vad si eu cum a iesit.

vLLLad 11-09-09 19:06

2 Attachment(s)
Un incident mai putin placut :sad:

vlad87 11-09-09 20:29

Cum de ?! :|

3Xtreme 11-09-09 22:14

Of, Dumnezeule. Cati bani au fost investiti in masina aia si cati urmau... Da cum s-a intamplat? Vad ca bara nu e atinsa si capota e varza.

Tzapo0 11-09-09 23:54

cik "sa vezi acum ce rapida e!intra aerul fix la filtru"..:))..cat ii gluma ii panarama dar..mare pacat..sper sa o faci pana la evenimentul ce urmeaza:D..HSD RULEZ!!!:D

Bogdan-sbt 12-09-09 00:24

da chiar,care a fost faza cu accidentul ,ca l-am vazut in seara asta (12.10.2009) prin Bucovina un pic sifonat.

3Xtreme 12-09-09 09:02

Am vorbit cu "vinovatul" accidentului si incerc sa va explic cam ce s-a intamplat. Deci de pe prima banda a intrat pe a doua un german cu o alfa romeo si i-a taiat fatza, apoi a franat puternic semnalizand stanga. In acea zona daca o stiti nu ai unde sa faci la stanga, mai ales ca e linie continua, deci nu putem lua in considerare ca vroia sa intoarca. Pana la urma, politistii au dat vina pe Ionut, zicand ca a fost lovire din spate, chiar daca se vede clar pe ambele masini ca a fost schimbare de banda fara sa se asigure. Oricum important e ca nu sunt multe pagube. O capota si grila, plus ce mai e inauntru, dupa grila, de indreptat.

BT-01-KAW 12-09-09 10:16

in primul rand vreau sa salut pe toata lumea si sa multumesc celor care au fost cu mine la politie. Deci...ceea ce a zis extreme mai sus este adevarat, desteptaciunea de german a plecat de pe prima banda fara a se asigura, intra pe banda mea si semnalizeaza stanga franand brusc. sincer nu inteleg ce a vrut sa faca ca nici el nu stia. am incercat sa franez cat de tare am putut dar impactul a fost inevitabil.Mentionez ca acolo este linie continua. Acum urmeaza partea interesanta....masina mea e lovita in dreapta a lui stanga, deci clar schimbase directia...Raspunsul politiei pentru mine ``Ai muscato``. ei au zis clar....omu a franat si tu nu ai pastrat distanta netinand cont ca eu eram pe banda a 2-a si el a intrat ca ghirtoiu fara sa se asigure. Dar na...asta e politia romana. Am sa ma apuc sa fac masina dar un lucru e clar.....Baieti pazitiva fata cat de mult puteti ca pentru gabori e clar, fata botina.....esti vinovat. Cu respect

3Xtreme 12-09-09 10:32

Totusi nu ai cum sa ataci in instanta hotararea politiei? Pe baza probelor si posibil a martorilor? Daca ai de gand, vorbesc cu maicamea sa vad cam care ar putea fi decizia finala si probabil ca te-ar putea ajuta.
Oricum, se anunta un nou proiect, cum a patit si MAT dupa accident;) Speram sa iasa totul cat mai bine posibil si sa fie gata pana pe 26.

danielddd 21-09-09 18:41

Baieti vreau sa va cer ajutorul.Daca vedeti prin trafic un opel astra sedan BT-03-LTN albastru indigo,cu jante aliaj in 5 spite,spunetii omului sa vina sa faca actele ca masina e data in urmarire de catre propriatar si nu de alta da e idiot rau omu.Sau daca aveti numarul lui Simi..bisnitarul de masini,ca eu i-am dato lui si el a dat-o la altu in Bt,si acuma asta din oras la mine a dat masina in urmarire ca nu a venit ala sa faca actele.Asa ca va rog mult de tot daca vedeti LTN-ul prin trafic spunetii omului sa vina la Darabani sa faca actele ca risca sa ise radieze masina.Multumesc.

Rac3r 22-09-09 11:15

i'm back printre comentariile de pe forum...nu de alta da imi era lene sa imi gasesc parola:Dsper ca si de data asta la intalnirea la suceva sa facem valuri cei din botosani

Tzapo0 22-09-09 15:25

dar cand e intalnirea de la sv:-?...si cmf baieit?:D

Kenzo4Boss 22-09-09 17:31

pai sambata si duminica acum e evenimentul. nush daca pot merge sambata dar duminica pot merge! care merge sambata si care merge duminica????? poate facem o organizare .

BT-01-KAW 24-09-09 10:28

noi oricum mergem si sambata si duminica. nu pot sa iti spun exact ora ca inca nu ne-am hotarat dar dupa ce ne hotaram asupra orei vei afla si tu. Sa nu uitam sa ne gandim putin si la ciprian, baiatul cu accidentul de motor, cei din HSD se roaga pentru sanatatea lui. sa nu il judecam pentru ca putea fi oricare din noi in locul lui. si baietii care umbla cu noi seara stiu la ce ma refer. Cu respect

BT-01-KAW 24-09-09 13:08

9 Attachment(s)
am uitat sa pun poze cu fiara mea. inca nu e gata......dar cat de curand o termin

3Xtreme 24-09-09 14:08

O sa trec si eu vineri pe la bancutza sa vad care e treaba cu organizarea. Cu cine pot sa merg si la ce ora. Pana atunci asteptam. Mult succes in continuare cu masina.

vlad87 24-09-09 21:44

Succes cu masina

3Xtreme 26-09-09 21:57

5 Attachment(s)
Cateva poze din prima zi. Maine o sa fie super. O zi incarcata. Va asteptam in numar cat mai mare. Mai multe poze de azi gasiti si aici.

kiddo 27-09-09 17:59

a fost super fain..... mai ales alaturi de tengu dar si la liniute ....inafara de incidentul cu UGA ...... respect masiinii si soferului :|

3Xtreme 27-09-09 18:03

Va rog sa nu vorbiti aici despre UGA. Vom face un thread special la cererea proprietarului in care vom vorbi de tot ce a fost acolo si de nedreptatile care au intervenit. Mai asteptati putin pana vom fi gata cu tot.

kiddo 27-09-09 18:15

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2673124)
Va rog sa nu vorbiti aici despre UGA. Vom face un thread special la cererea proprietarului in care vom vorbi de tot ce a fost acolo si de nedreptatile care au intervenit. Mai asteptati putin pana vom fi gata cu tot.

asteptam threadu :|:|

Tzapo0 27-09-09 18:58

dak tot ai zis xtreme..abia ma abtin sa nu dumnezaiesc si sa contest..dar mai asteptam si apoi vom explica tot!!..

siminelsimi 28-09-09 03:51

Ce s-a intamplat cu UGA ?

oliver 28-09-09 09:19

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 2673124)

Ai putea sa incepi sa faci thread ala ca fierb am fost doar sambata si nu a fost nici tengu nici liniutze si nici nu stiu ceva de vriun incident cu uga :D fa threaduu

3Xtreme 28-09-09 14:40

1 Attachment(s)
Va pun o poza doar asa sa vedeti ce a patit. O sa facem threadul dupa ce intra "seful" ca el a vb mai multe cu Marius si stie ce sa zica. Eu acum il astept si cat mai curand va fi deschis.
L.E.: Topicul a fost deschis (am vazut eu cam tarziu). Mai am de postat filmuletele.

kiddo 29-09-09 11:58

14 Attachment(s)
pun si eu niste poze de la sv

3Xtreme 29-09-09 16:13

6 Attachment(s)
Hai sa pun si eu totusi cateva poze din concursuri si filmuletul cu MLB. Vreau sa precizez celor ce cred ca asta e valoarea masinii, ca dupa start, MLB a plecat mai bine decat adversar si de aceea a crezut ca celalalt a ratat startul si a incetinit. De asta a pierdut. Organizatorii au acceptat sa se repete, dar imediat dupa a fost incidentul cu UGA. Restul pozelor stiti unde le gasiti.

claude307 30-09-09 06:17

unde se mai intalneste lumea?...mai des...mai multi... ms

BT-01-KAW 30-09-09 13:37

Am vorbit cu Marius in legatura cu kadettul UGA si era foarte derutat. M-a rugat sa va intreb pe toti cei care stiu cum sta treaba cu UGA daca sa reinvie legenda sau sa renunte. Din cate am vazut el deja a inceput lucrul la masina, iar avariile nu par a fi prea mari. Deci voi ce ziceti? Cu respect!!!!!

3Xtreme 30-09-09 15:56

O sa ii raspund mai intai lui claude pt ca a intrebat primul. Pai noi ne intalnim pe bulevard, la bancutza (vis-a-vis de Endo, langa chioscul de ziare) si apoi mai plecam cateodata la un suc pe la vreo terasa. Aici ma refer la HSD. Te asteptam daca vrei sa intri in club, dar mai devreme (8:30 - 9 - 9:30 cel tarziu, la bancutza).
@LLZ: Parerea mea e ca ar trebui reinviata cum a spus si el. Avand in vedere ce zicea Dragos, sa ii ia "inima" si sa o faca bucati, cred ca ar trebui luata in considerare si varianta asta, avand in vedere ca el e unul din posesorii principali ai bestiei. Dar daca ne luam dupa cum sta treaba, adica pagubele si parerile celorlalti, eu spun ca ar fi o solutie buna sa fie refacuta, dar numai pentru situatii speciale, pt ca masina asta chiar isi asteapta sfarsitul, cum ziceau unii si nu merita sa fie scoasa prea des din garaj.
Respect UGA!!!

Wilgax 06-10-09 08:32

Stiti si va pricepeti sa creati scenarii de film bune observ!Am vazut in orash vectra de la semnatura voastra (opel vectra A alb) si vreau sa intreb daca omu isi pune motor mare pe viitor pe ea ca vad ca pachet SFI si-a pus!Arata bine.Pentru cel ce-o are...ii urez maxim respect in tunarea ei daca va fi sa fie, s-o pastreze sanatos si fara incidente!

cartman_nsl 10-10-09 03:17

1 Attachment(s)
in primul rand, salutari tuturor de aici...in al 2-lea rand:

Asa cum spune si titlul, pe 25 octombrie, orele 10:00, va avea loc in parcarea Stadionului Municipal Piatra Neamt ceea ce se vrea cel mai mare eveniment auto din oras.

Va invitam sa participati la urmatoarele categorii pentru expo, ce vor avea ca premii cupe si diplome:

- BEST INTERIOR
- BEST EXTERIOR
- BEST EXOTIC
- BEST SOUND
- BEST PAINT
- BEST AUTOHTON
- BEST BURN (premiu special)
- MISS OF THE SHOW (premiu special)

Invitati de onoare:
* primarul Gheorghe Stefan
* viceprimarul Dragos Chitic

!!! Inscrierile se vor face la fata locului, incepand cu ora 9:00

Contam pe voi si va asteptam in numar cat mai mare la Piatra Neamt!

3Xtreme 10-10-09 09:52

Interesant acest eveniment ca e doar cu expo, fara drift (cu exceptia burn-ului). Din pacate noi (HSD) nu prea avem masini sa participamla vreuna din probe. Poate daca era si best engine:lol: HOT ar putea participa la best paint;) Mai sunt masini prin oras pt alte probe, dar nu stiu daca vor ajunge pe acolo. Sa aveti un eveniment reusit.

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning